Dobro jutro cure!
Tigrica - Mislim da to njihovo ne treba shvatiti s nekim strahom, ali realno je da se uvijek uplašimo ako govore o nekim odstupanjima. Ponekad je bolje da ništa ni ne kažu, samo nas uplaše, a zapravo većinom sve bude u redu. Nekad se ne može točno odrediti datum začeća i onda ta veličina uvijek može odstupati, a mi se naravno (s razlogom) brinemo. Još ne kužim šta nas plaše uopće kad su im uređaji totalno nepouzdani, stalno čitamo kako su bebe procijenjene drugačije nego kakve budu kad se rode, i to za dosta.
Aurora - Žao mi je zbog bake, svašta vam se događa tužnoga i stresnoga, nadam se da će vas beba sve uveseliti i razveseliti i pomoći u ovim težim trenutcima. Drago mi je da su prognoze za seku bolje, polako, važno da ju se prati i da je pod nadzorom, nadam se da će se oporaviti što prije.
Cure, kad smo kod tih lažnih kontrakcija imam jedno glupo pitanje. Kako razlikujete te kontrakcije od štucanja? Osjetila sam sinoć to zatezanje dolje, nisam baš mogla spavati, nije bolno, ali nelagodno mi je i iritantno. E sad, nisam bila sigurna je li to možda ipak samo štucanje. Ukoliko se zaista jaaaako kuži razlika između toga vjerojatno mi je beba štucala, ali evo zanimaju me vaša iskustva?
Sretno svima na pregledima danas!
👦🏻 32
👩🏼 30
👨👩👧 12.02.2022.
Uglavnom sutra ulazim u termin koliko kuzim po ovoj svojoj trakici 😂😂😂
Sretno danas na pregledima i punim tjednima 💗💪😘
Bebica Nelica je preslatka 😍😍😍😍😍
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Pozdrav cure,oprostite sto upadam ko padobranac...
Al malo sma u brzi pa me zanimaju iskustva
Znaci trudna sam 6+1 jel normlano da je beta u tom tjednu 3560?? Dal se koja susrela s tim a da je ipak bilo sve uredu,kasnije?
Hvala vam unaprijed
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
LadyD ja mislim da si u terminu kad trakica bude na 37+0, dakle za 8 dana. Nek me ispravi netko ako se varam?
Nanna ja štucanje osjetim baš kao da me netko lupka u nekom pravilnom razmaku, kao recimo kad mi oko zna titrati 😂
Zoe baš mi je drago da si trudna! ❤️ Nemam baš iskustva s betom, samo sam u prvoj trudnoći vadila i to u ranijim tjednima. Mislim da je ta beta svakako pokazatelj da je trudnoća prisutna, ali naravno pregled će tek utvrditi dalje ima li otkucajw itd. Kad si naručena?
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Jutro cure.
Sretno danas svima na pregledima, da nam se javite sa sto ljepsim vijestima.
Ja sam cure moje danas puna 33 tjedna i usla sam u taj veliki 34 tjedan. Bas sam sretna, ne mogu da vjerujem i svasta nesto usput 😊😊😊
Ovaj tjedan planiram oprat bebine stvari tako da do kontrole 28-og bude spremno, jer ne znam sta ce mi tad reci. ❤❤❤
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Dobro jutro svima. Sretno na pregledima, na ulasku u novi tjedan i ulasku u termin.
Nanna i novasrećica kako ste napisala tako si i sama nekako mislim. Hvala vam puno :)
Aurora žao mi je zbog bake i svega što vam se događa.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Pozdrav cure,oprostite sto upadam ko padobranac…
Al malo sma u brzi pa me zanimaju iskustva
Znaci trudna sam 6+1 jel normlano da je beta u tom tjednu 3560?? Dal se koja susrela s tim a da je ipak bilo sve uredu,kasnije?
Hvala vam unaprijed
Visoka beta je u redu ako se dobro sjecam , a takva za 6+1 moze bit pokazatelj i viseplodne trudniče.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Nova srećica i Jelenas - Da, zapravo osjetim to lupkanje na jednom mjestu i pulsiranje, to je onda ipak štucanje, hahah .. Samo se premješta, valjda onda kod kontrakcija osjetimo baš zatezanje? Ono što me zapravo zanima je hoću li itekako prepoznati te lažne kontrakcije, a ne ih miješati sa štucanjem, ako mi dođu?
👦🏻 32
👩🏼 30
👨👩👧 12.02.2022.
Hvala vam drage moje.... malo me buni trakica al tjedan gore -dole jer nestignem zapravo ni pratit niti se posvetit tome kako spada 😂😂😂😂😂 usrecile ste me ako nista drugo da imam fore jos tjedan da spakujem kofer 😂😂😂😂😂😂😂 taman da odmorim malo 😂😂😂😂 za bozic
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Hej cure, nadam se da ste dobro
Sretno svima na pregledima danas!
Jelena super za pregled, divno ime ima djevojčica. Bravo za kile, to nije uopće puno.
Slee kod mene su pripreme dugo stajale na mjestu pa se sad moram ubaciti u 5.brzinu
Margo ja isto imam ta probadanja, baš me zna to propasti ali valjda je to sve ok u ovim tjednima
Novasrećica super za pregled, sad će to brzo kod tebe, možda bude Božićna beba
Aurora žao mi je za baku Nadam se da će ipak dočekati praunuka. Super za sekine nalaze, samo neka se tako nastavi situacija. Kako se ti osjećaš, ti si već pri kraju, jel ti teško?
Nanna kod štucanja mi se samo pomiče trbuh na jednom dijelu u pravilnim razmacima a kod kontrakcija mi se stvrdne bas cijeli trbuh i drži tako neko vrijeme.
LadyD hahahahahha uspori malo šta ćeš raditi ako ne rodiš ranije, imaš još 4 tjedna sretno s brijanjem i noktima, to su posebni izazovi pred kraj trudnoće
Zoeeee čestitam!! Meni se čini dobra beta, koliko se sjećam nije bitna ta prva vrijednost toliko nego pravilno duplanje. Hoćeš ponovno vaditi?
Aleksandra bravo za punih 33 i ulazak u sigurnije tjedne
Kod mene ništa novo, u pripremama sam za blagdane, pokloni su kupljeni i zamotani, čistim stan i sl. Jučer proučavali njihalicu, lako se makne postolje pa ju mogu držati ispod kreveta dok mi ne treba što me jako veseli ( imamo onaj box ispod). Sutra perem robicu a peglanje ostavljam za pon, taman će muž valjda komodu složiti pa da mogu sve lijepo unutra posložiti.
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️
Sortiraj odgovore
Najstariji