Jutro cure.
Vidim da su se slova popravila, ono boldano nikako nisam mogla citati.
Cestitam svima koje su rodile, zelim vam brz oporavak 🥰
Taya kako si, kako se vas dvije snalazite?
Aurora i dalje cvrsto drzimo fige za seku 💞
LadyD pa zeno, jel' ti to planiras otvoriti trgovinu zenske robice 🤣🤣
Maša se javila na WhatsApp, stigao je Vito 😍
Ja sam danas 33+0. Priblizavamo se terminu 🎉
Romale čestitam na bebici 🥳❤
Aurora drago mi je da seki ide na bolje💪
Lady koliko robice imaš nećeš trebat više prat...nego za jednokratnu upotrebu 🤭🤣
Mi se doma malo bolje snalazimo sa papanjem. Kupila sam El.izdajalicu pa mi je život puno lakši... a Arsen svaki dan malo više jede🥰
Čekamo nove bebe...ajmo🥳
💙👶 07.12.
Popis rođenih beba 👶
Listopad 🍂
Eva (Anameri) - 31.10.
Studeni🌬
Nella (Taya) - 21.11.
Damjan (Confused) - 22.11.
Aren (Nelanr) - 26.11.
Mateo (Bru1502) - 30.11.
Prosinac 🎅
Julija (Nyssa) - 2.12.
Dečko (Piba) - 5.12.
Ani (Birdy) -6.12.
Hana (Meaa) - 7.12.
Arsen (JanaL) -7.12.
Amelie (Tierra) - 12.12.
Filip (Mamasita) - 13.12.
Mila (Ivana2007) - 13.12.
Izak (Bela_le) - 13.12.
Toma (Bumbasor) - 14.12.
Edi (Ditaedi) - 15.12.
Lucija (Freya) - 16.12.
Petra (Romale) - 18.12.
Vito (Maša) - 19.12.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Romale, Maša čestitke na bebicama ❤️ Želim vam brz oporavak
Bela drago mi je da ste doma, mazite se i pazite 🥰
Aurora to mi se čini kao mali pomak, želim seki da svaki dan bude sve bolje 🍀
LadyD ti si stvarno kraljica 😂😂
Mašenka♥️♥️♥️♥️baš mi je drago!! čestitke, da ste nam zdravi, veseli i bezbrižni. Baš sam s radošću pratila tvoje pripreme za Vita ovdje na forumu,bit će to jedan voljeni, paženi i maženi frajer
Čestitam svima na bebicama.. 🥰 grupa se brzo puni novim bebicama.. cure mazite se i pazite sad sa njima.. 😘
Evo mi ćemo uskoro mjesec dana 🥳 do sad smo se već puno uskladile jedna drugoj.. fino papamo i lijepo napredujemo.. za sad samo dojim a nadam se da će tako i ostati 💪Nella je super beba.. Noći su nam mirne, do sad možda uz dan dva malo više buđenja ali za sad se budimo oko ponoći, u 3h ujutro pa oko 6-7h.. po danu smo već malo više budni a neki dan počela su prva gugutanja i osmjesi ❤ Nella voli kad se priča sa njom, razgledavanje kuće, svoje medice i voli kad joj tata krade pažnju kad mama mjenja pelene 💩🙈 kao i svaka beba plače pa pokušavamo odgonetnuti što nam želi reći.. ali uglavnom plače kad je gladna, ili je muče vjetrovi ili je puna pelena.. 🙈 haha.. ili traži da je se nosi.. 🤗
Evo vam i moje Nellice ❤ jedva čekam ka sve uživate sa svojim klincima.. 🥰
https://ibb.co/541X8sL
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Čestitam svima na bebicama.. 🥰 grupa se brzo puni novim bebicama.. cure mazite se i pazite sad sa njima.. 😘
Evo mi ćemo uskoro mjesec dana 🥳 do sad smo se već puno uskladile jedna drugoj.. fino papamo i lijepo napredujemo.. za sad samo dojim a nadam se da će tako i ostati 💪Nella je super beba.. Noći su nam mirne, do sad možda uz dan dva malo više buđenja ali za sad se budimo oko ponoći, u 3h ujutro pa oko 6-7h.. po danu smo već malo više budni a neki dan počela su prva gugutanja i osmjesi ❤ Nella voli kad se priča sa njom, razgledavanje kuće, svoje medice i voli kad joj tata krade pažnju kad mama mjenja pelene 💩🙈 kao i svaka beba plače pa pokušavamo odgonetnuti što nam želi reći.. ali uglavnom plače kad je gladna, ili je muče vjetrovi ili je puna pelena.. 🙈 haha.. ili traži da je se nosi.. 🤗
Evo vam i moje Nellice ❤ jedva čekam ka sve uživate sa svojim klincima.. 🥰
https://ibb.co/541X8sL
Ajooj mrvice 🥰
-
Mašo, čestitke! 🥳
33👩❤️👨32
Pozdrav zenskice, evo da se i mi prikljicimo. Termin nam je 19.1. brojimo sitno
Hej cure,
nadam se da ste lijepo provele vikend
Bela super sa ste doma i da vam sve lijepo ide
Aurora naravno da seka misli na tebe, vjerujem da će se oporaviti i da će zajedno s mlađom sekom biti divna teta bravo za preslagivanje torbe i završetak priprema
Jana drago mi je da ide na bolje s papanjem
Lovely dobrodošla!
Taya ajme već mjesec dana! Bravo za napredak i za dojenje! Preslatka je
LadyD ti si meni sumnjiva. Ja mislim da ti na ovaj način želiš pokrenuti neki biznis, kao imam previše robice pa ćeš nam na kraju prodavati
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️
Taya Nella je preslatka, kao da si nam jucer pokazala ovu robicu kad malena stigne a sad je vec prava cura 🥰
LadyD nemoj vise u posjete, samo te natrpaju 😁 Ja mislim da mi imamo taman svega, sto bude falilo uzet cemo ali nismo zatrpani zasad a i ovo sam jedva oprala i ispeglala 🙈
Cure hvala za preporuku za xiaomi kameru, nije nam bio nuzan baby monitor a skupi su pa smo uzeli ovu za black friday i muz je odusevljen sad kad je spojio 👌
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Sortiraj odgovore
Najstariji