Romale cestitam, taman ti rodila, a ja osla kuci, bas se zaobisle
Inace mi smo vam od jucer kuci i za sad se super snalazimo, Izak je divna bebica, siki svaka 3 sata i spava, danas je nesto malo bio bidan cisto da si ja i on popricamo za sve sto je zezao dok se rodio
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Jaoooo, dobro dosla mala Petra! Bomeee zamisljam ovaj tvoj porod i samo u glavi scene kao u filmovima! Super ste to odradile!
Bela kako je cura reagirala na mladjeg brata?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Romale cestitam na bebici i bravo za brzi porod 👌😊
Bela bas mi je drago da se dobro snalazite s Izakom 💙
Masi nam je pukao vodenjak pa iscekujemo jos jednu bebu 🤞💛💛
Meni je danas bila mlada seka pa sam propustila skoro sve u grupi i na forumu, grupu je jako tesko pohvatati.
Preslagivala sam torbu i kufer za rodiliste i mislim da sam sad spremna. Beba se uredno javlja pa se nadam da je sve ok i da je ovo kod mene samo glupi iscjedak, jos malo pa je i pregled.
Da vam javim za stariju seku, mama je bila kod nje. Sad je skroz budna, ne moze govoriti ali mama je vidjela po usnama da zeli reci moje ime pa je rekla da nisam jos rodila i da ce brzo vidjeti necaka ❤❤ Nadam se da ce ovaj tjedan i muz opet kod nje da je malo vidi i ohrabri, dolazi Bozic i nije lako nikome biti u bolnici. Mi cemo vjerojatno do mojih na badnjak ako ne budem u bolnici.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Joj Aurora sad si me baš dirnula sa sekom, vidiš ti kako ona cijelo vrijeme misli na tebe i dal si rodila ❤️ Predivno nešto! Još malo pa joj stiže nećak!
Bela baš mi je drago da je Izak miran i nadam se da stigneš malo odmoriti!
Mi smo danas složili komodicu i malo sam poubacivala bebine stvari unutra da oslobodim svoj ormar 😂 Jedva čekam još da božićne poklone poizbacujem i da ga malo sredim još prije poroda da mi bude sve uredno i na dohvat ruke.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Romale, čestitam na bebici i ekspresnom porodu, blago ti se! 😀 Uživaj sada u svojoj Petrici.. 💗
Mašo, sretno! 🍀🍀🍀🤞🤞🤞
Jutro cure, kako ste danas?
Romale cestitam od srca, to je bas bilo ekspresno❤️
Maso sretno ❤️💪
Bela bas mi je drago da ste kuci ❤️
Evo i nas dvoje danas puna 34. Tjedna🥰
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Romale wow koji ekspres, zamisljam prizor...svaka cast na snalazenju i brzini, cestitke od srca na curki tvojoj!
Maso sretno!
Aurora jako dirljivo za seku, necak ce ju sigurno dodatno napuniti snagom ❤️
Bela bas mi je drago da sve dobro ide i da ste domeka
Romale cestitam od srca 💗 brz oporavak zelim tebi i tvojoj Petri 💗💪😍 da se mazite i pazite i jos expresnije od poroda idete svojoj kuci 😉💪💗
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Mašo sretno i cekamo ljepe vjesti 💪💗😉
Bela_le bas mi je drago da ste doma i da sve ide kako treba 💪💗 samo nek se tako nastavi 😉 jel se seka veseli?
Aurora neopisivo mi je drago kako se seka neda 💪 pravi borac i samo hrabro joj zelim od srca 💗 saljem pozitivne vibre i dalje i tebi big hug 😘💗💪
* malo cu vas i nasmijati opet naravno 😂😂😂😂😂 jos hrpa robice je stigla 😂😂😂😂😂 znaci kako sam obecala otisla sam u goste jucer na dva mjesta... dvije vrecice one velike kao ceker i jos seka donela dvije... doslo mi da placem jer vise nestane nigdje ( trebat ce mi ormar 😂😂😂😂😂😂😂) i fino kad sam oprla sve jucer skuzim da mi je u dvije masine promakla etiketa i da se sve po robici pokupilo 😣 i ponavljaj opet 😂😂😂😂😂 al oprala sam.... ostale su igrackice jos... puna tura zveckica i svakakvih tih mini medeka i tjesilica svih oblika 😂😂 a radovi su stali do sutra ... danas cu tek malo lampice staviti jer nikako da stignemo... kao odmaramo 😂😂😂😂😂
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Sortiraj odgovore
Najstariji