Žene moje u 18 i 41 ja napokon rodila. Doslovce smo prošli sve: u 18 jučer navečer plodna. U 21 u puli u rodilištu. Otvorena prst. U 6 krenuli trudovi, s time da niam spavala ciju noć jer me frkalo. U 10 dali infuziju za pojačanje trudova, slijede 3 boce. U 14 poćelo gadno mučiti, otvarala se. Tek kad više nisam mogla, oko 17 mi dali epiduralnu, bila već na 9 otvorena. D
Ali drip i krenula akcija. Da tiskam, ali nisam osjećala ni imala ni jedan poriv za tiskanjem. I onda se skužilo da se mali popeo skroz gore. Nije bio u porođajnom uopće. Onda su me u 18 i 10 bacili nacarski. U 18 i 41 došla moja štruca od 2600…sad smo malo odvojeni, ali mama ga puno voli i znam da on to sve osjeća. Pohvalila bi odjel, odlični su bili. Ni na trenutk me nisu puštali samu.a i moj dragi, zadnja 4 sata mi nije puštao ruku i stalno me masirao po leđima
Draga cestitam ti od srca i zelim vam brz oporavak 💗💪 zao mi je sto si se ispatila al brzo ces to sve zaboraviti uz mazenje 😉 neka bude jak i snazan na mamu 💪💪 odmaraj se najvise sto mozes da se sto prije oporavis i da idete svojoj kuci 😉 uzivati i maziti se 😊😊😊😊💪💪💪😘💗💗💗
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Ditaedi zao mi je da si se napatila i sto je potrajalo, no sve je to sad u retrovizoru, cestitke od srca! Zelim ti brzi oporavak i sve najbolje bebici
Dobro jutro 😊
Sretno danas na pregledima 💪💗
Freya sretno danas i samo hrabro 💪💗 iscekujemo ljepe vjesti 😊💗
Bambina cestitke na dobrom pregledu 💪💗 bit ce iduci put slikica 😉
Luu zao mi je zbog krvarenja i nadam se da se nece ponavljati😉 pazi na sebe i odmaraj i prati 💪💗
Tierra odlicno vam ide 💪 bas ljepo napreduje i normalno je da gubi malo na kilazi al sve se to nadoknadi u iducim danima 😉 samo nemoj odustati od dojenja a dohranu cak mozes kombinirati i doma 😉 samo da ste vi dobre i da se oporavis 😉💗💪 saljem pusicu malenoj i tebi big hug 😘
Embarasada cestitke na dobrom pregledu 💪💗
Jelenas bas sam htjela pitati dal se ijedna javlja dobrovoljno da preuzme ( mislila sam uskociti al preduhitrila si me 😉) svaka cast 💪💗
Novasrecica sretno danas 💪😉
** Ja sam se jutros odvezla do lab. Ipak cu 5 puta danas ici vadit krv... guk... sad sam se najela 😂😂😂😂 i kavu pijem pa moram paziti da vise od 2h prođe prije iduceg vađenja... odradila sam i transfuziju 💪😉 uglavnom bez slatkog i lagana hrana jer kaze mi ta sto vadi da ce me u bolnicu strpat ako nebude dobar nalaz jer sam u 8.mj.... drzite fige 😉
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Ditaedi čestitke i brz oporavak ti želim. Čestitam i na super pregledima.
Bela kako ste vas dvoje?
Freya, sretno
🙋♀️35🧔35
2007,2010,2015👶tri curke
01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
Papa uredan
01/2021 planiramo 👶
01/2021 solgar folna
🤰22. 12.2021 👶💜
18.12. P❤️
Gravidon A
26.4.24. +
Ma LadyD ti si i ovako preopterećena, pa ne možemo ti još i ovo natovariti 😂😂 Nije mi stvarno problem i ja sam skoro na kraju liste s porodom a do tad sam većinom na kauču 😂😂😂
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Cestitke na dobrim pregledima jucer i sretno danas onima koji imaju
Freya sretnoo
LadyD drzim fige da bude dobar nalaz
Romale ja sam super, sto se dr tice ja sam spremna za ici kuci, ali Izak je dobio preventivno antibiotik koji treba piti sveukupno 5 dana valjda, a sutra je peti dan pa ne znam oce mu onda ponavljat nalaze ili tek poslje pa ostajem u bolnici dok on ne moze kuci
Ak se borite za vodenje lista, bilo bi super kad bi neka mogla preuzeti ove dvije koje sam vodila, sad jos mogu poprqtit ali kad dodemo kuci ne znam hocu stici
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Freya sretnoo
Romale ja sam super, sto se dr tice ja sam spremna za ici kuci, ali Izak je dobio preventivno antibiotik koji treba piti sveukupno 5 dana valjda, a sutra je peti dan pa ne znam oce mu onda ponavljat nalaze ili tek poslje pa ostajem u bolnici dok on ne moze kuci
Ak se borite za vodenje lista, bilo bi super kad bi neka mogla preuzeti ove dvije koje sam vodila, sad jos mogu poprqtit ali kad dodemo kuci ne znam hocu stici
Bitno da je sve ok. Jesi u trudničku išla sama ili može i muz? Ja sam tamo vjerojatno u pon, ako ne bude ništa do onda. Jesu te testirali prije možda, poroda ili kako to vec sad ide
🙋♀️35🧔35
2007,2010,2015👶tri curke
Papa uredan
01/2021 planiramo 👶
01/2021 solgar folna
🤰22. 12.2021 👶💜
18.12. P❤️
Gravidon A
26.4.24. +
Freya sretnoo
Bitno da je sve ok. Jesi u trudničku išla sama ili može i muz? Ja sam tamo vjerojatno u pon, ako ne bude ništa do onda. Jesu te testirali prije možda, poroda ili kako to vec sad ide
Moze ici i muz u trudnicku, znalo je biti muzeva, testirali su me tek u predradaoni
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Freya sretnoo
Moze ici i muz u trudnicku, znalo je biti muzeva, testirali su me tek u predradaoni
Ok, izak se pozurio pa se nismo srele🤣🤣
🙋♀️35🧔35
2007,2010,2015👶tri curke
Papa uredan
01/2021 planiramo 👶
01/2021 solgar folna
🤰22. 12.2021 👶💜
18.12. P❤️
Gravidon A
26.4.24. +
Čestitke cure svima na pregledima 🍀
Ditaedi čestitam od srca i želim ti brz oporavak i bebanu puno zdravlja i sreće ❤️
Freya sretno, čekamo vjesti 🍀❤️
Jelenas dobro pamćenje, moj termin jučer je prošao super, cerviks poslušan, plodne vode dovoljno, beban malo preko 1.600 gr.
Uglavnom doktor zadovoljan, guramo dalje…
Sljedeći termin već 22.12.
Puno sreće i zdravlja cure, dosta vas je u finišu, da sve prodje šta bezbolnije 🤞❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji