Ma LadyD ti si i ovako preopterećena, pa ne možemo ti još i ovo natovariti 😂😂 Nije mi stvarno problem i ja sam skoro na kraju liste s porodom a do tad sam većinom na kauču 😂😂😂

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018. 
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Cestitke na dobrim pregledima jucer i sretno danas onima koji imaju
 Freya sretnoo
 LadyD drzim fige da bude dobar nalaz
 Romale ja sam super, sto se dr tice ja sam spremna za ici kuci, ali Izak je dobio preventivno antibiotik koji treba piti sveukupno 5 dana valjda, a sutra je peti dan pa ne znam oce mu onda ponavljat nalaze ili tek poslje pa ostajem u bolnici dok on ne moze kuci
 Ak se borite za vodenje lista, bilo bi super kad bi neka mogla preuzeti ove dvije koje sam vodila, sad jos mogu poprqtit ali kad dodemo kuci ne znam hocu stici

👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Freya sretnoo
Romale ja sam super, sto se dr tice ja sam spremna za ici kuci, ali Izak je dobio preventivno antibiotik koji treba piti sveukupno 5 dana valjda, a sutra je peti dan pa ne znam oce mu onda ponavljat nalaze ili tek poslje pa ostajem u bolnici dok on ne moze kuci
Ak se borite za vodenje lista, bilo bi super kad bi neka mogla preuzeti ove dvije koje sam vodila, sad jos mogu poprqtit ali kad dodemo kuci ne znam hocu stici
Bitno da je sve ok. Jesi u trudničku išla sama ili može i muz? Ja sam tamo vjerojatno u pon, ako ne bude ništa do onda. Jesu te testirali prije možda, poroda ili kako to vec sad ide
🙋♀️35🧔35
2007,2010,2015👶tri curke
01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
Papa uredan
01/2021 planiramo 👶
01/2021 solgar folna
🤰22. 12.2021 👶💜
18.12. P❤️
Gravidon A
26.4.24. +
Freya sretnoo
Bitno da je sve ok. Jesi u trudničku išla sama ili može i muz? Ja sam tamo vjerojatno u pon, ako ne bude ništa do onda. Jesu te testirali prije možda, poroda ili kako to vec sad ide
Moze ici i muz u trudnicku, znalo je biti muzeva, testirali su me tek u predradaoni 

👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Freya sretnoo
Moze ici i muz u trudnicku, znalo je biti muzeva, testirali su me tek u predradaoni
Ok, izak se pozurio pa se nismo srele🤣🤣
🙋♀️35🧔35
2007,2010,2015👶tri curke
01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
Papa uredan
01/2021 planiramo 👶
01/2021 solgar folna
🤰22. 12.2021 👶💜
18.12. P❤️
Gravidon A
26.4.24. +
Čestitke cure svima na pregledima 🍀
Ditaedi čestitam od srca i želim ti brz oporavak i bebanu puno zdravlja i sreće ❤️
Freya sretno, čekamo vjesti 🍀❤️
Jelenas dobro pamćenje, moj termin jučer je prošao super, cerviks poslušan, plodne vode dovoljno, beban malo preko 1.600 gr.
Uglavnom doktor zadovoljan, guramo dalje…
Sljedeći termin već 22.12.
Puno sreće i zdravlja cure, dosta vas je u finišu, da sve prodje šta bezbolnije 🤞❤️
Ditaedi iskrene cestitke 👶🏼👶🏼👶🏼 Zelim ti brzi oporavak ❤️ Kako si danas?
Freya sretno , sretno , sretno ❤️❤️❤️ Javi nam se da znamo kako ide 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Ja vise ne znam pisem li u polusnu tu ili u whatsapp grupu, sve mi se pomutilo! 
Mi jos uvijek u rasciscavanju novog stana, jedva cekam i ja poceti sve slagati u komodicu! 
Bas me veseli vidjeti kako se bebice radjaju, a popis nas koje cekamo je sve kraci i kraci! 

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89. 
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
 💌 mpodrame@gmail.com
Nada čestitam na super pregledu! Nadam se da razina straha i strepnje pada svakim danom i pregledom :) 
Nadam se da su nam dobro sve rodilje, javite se slobodno tu i tamo kad stignete :) 

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018. 
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Jelenas svaka cast 😉 uskocit cu ako zatreba 😉 samo reci 😉
  Bela_le   drzim fige da sve bude dobro i da idete doma 💪💗 saljem pusice malenome 😍😘😍😘😘
Nada cestitke na dobrom pregledu 💪💗
Slee samo po malo sve ces stici-  dan po dan 😉 😉 jesi napravila to-do listu? Ja sam jucer dragom poljepila po vratima od soba da nezaboravi nesto 😂😂😂😂😂 
*  pohvalit cu se da su moji kucni radovi pri kraju... jos laminat da rijese veceras ili sutra i prvo cu lampice staviti 😂😂😂😂😂 al nema vise prasine... sad ljepo obrisem sve i mir 😍

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji