Ditaedi iskrene cestitke 👶🏼👶🏼👶🏼 Zelim ti brzi oporavak ❤️ Kako si danas?
Freya sretno , sretno , sretno ❤️❤️❤️ Javi nam se da znamo kako ide
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Ja vise ne znam pisem li u polusnu tu ili u whatsapp grupu, sve mi se pomutilo!
Mi jos uvijek u rasciscavanju novog stana, jedva cekam i ja poceti sve slagati u komodicu!
Bas me veseli vidjeti kako se bebice radjaju, a popis nas koje cekamo je sve kraci i kraci!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Nada čestitam na super pregledu! Nadam se da razina straha i strepnje pada svakim danom i pregledom :)
Nadam se da su nam dobro sve rodilje, javite se slobodno tu i tamo kad stignete :)
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Jelenas svaka cast 😉 uskocit cu ako zatreba 😉 samo reci 😉
Bela_le drzim fige da sve bude dobro i da idete doma 💪💗 saljem pusice malenome 😍😘😍😘😘
Nada cestitke na dobrom pregledu 💪💗
Slee samo po malo sve ces stici- dan po dan 😉 😉 jesi napravila to-do listu? Ja sam jucer dragom poljepila po vratima od soba da nezaboravi nesto 😂😂😂😂😂
* pohvalit cu se da su moji kucni radovi pri kraju... jos laminat da rijese veceras ili sutra i prvo cu lampice staviti 😂😂😂😂😂 al nema vise prasine... sad ljepo obrisem sve i mir 😍
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Izvještaj od danas...ok sam, malo iscrpljeno nakon svega, al dobro, jučerašnji dan je prošao tako kako je. Mene boli ful kad se ustajem, hodam ko isprebijana i sad sam htjela zbrisati kod malog na odjel, al su me vratili na infuziju pa tek kad to čudo istječe, tek onda smijem. Bebač moj je ok, rekla pedijatrica da lijepo papa, jedino sam se šokirala kad sam vidjela da ima braunilicu u glavici, al onda sam skužila da imaju svi tamo tako, pa kao, tako treba biti. Kaže pedijatrica da mu je glukoza malo spuštena, al to valda zato jer je mrvica rođena u 37 tjednu. Ali, budu oni to izregulirali. I to je to, bitno da je on meni ok i na sigurnom, odmah sam i ja bolje. Žao mi je samo što smo ga jučer bzvz istresirali sa prirodnim porodom, jadan se sav preplašio kad je vidio sve one tete kako ga čekaju vani pa je zbrisao natrag na sigurno. Buba moja mala. Iskreno se nadam da smo sutra zajedno, svejedno na kojem odjelu bili. Dal kod njega, ili mene
Freya, drž se...i javi nam se kad stigneš. Ja sam mislila doći danas do tebe, al reko, neću te stresirati, tko zna u kojoj si fazi. Od svog srca ti želim da sve prođe ok i da dobiš svoju štrucu malu. Ja sam u sobi broj 9 smještena
Želim svima super preglede i super dan
Napokon ubrala malo vremena pa evo moje priče…
Nakon sta su me zaprimili u rodilište u četvrtak za indukciju, kao sta sam vam već opisala čamila sam u bolnici cijeli vikend. Zbog korone me nisu pustili doma. U nedjelju mi stavljaju gel na 12 sati nakon kojeg se nisam ništa otvorila. U ponedjeljak mi stavljaju balon nakon kojeg sam se otvorila 3 prsta. Šalju me u rađaonu na drip. Tražim epiduralnu i kreću trudovi kojih baš fino ne osjetim. Nakon par sati dolaze na pregled i moj cerviks se nije pomakao…puštaju drip na max i već me gin upozorava da ako se ništa uskoro ne promijeni da ću morati na carski. Buše vodenjak i tako čekam da iscuri cijeli drip…dolazi gin I ne može vjerovat da nema baš nikakvog pomaka. Čekamo da isprazne salu za carski. Kažu da je taj dan bio dan carskih 😓 Meni je iskreno laknulo jer više nisam mogla…mada me ništa nije boljelo…psihički sam bila više prazna. Ti silni pregledi…moram reći da mi ugradnja balona bila dosta bolna. Drago mi je da sam tražila epid. Jer iskreno ne znam kako bi izdržala od 9 i pol do 4 i pol na dripu bez. Operacija je trajala baš kratko…nekih pol sata (mislila sam da to traje duze). Odmah su mi pokazali maloga i odnese ga tati na prvi kontakt. Nakon sivanja ostavili su nas na mazenju nekih 2,3 sata. Emocije su mi bile na max. Tako da sam prestala plakati tek kad sam došla u sobu. Na odjelu su prvo uzeli maloga na pregled, a nakon toga su mi ga donesli na maženje pred spavanje 🥰, a onda ga opet uzmu za prvu noć.
Zbog moje urinoinf. Na početku trudnoće malom su išli vadit krv i našli povisen CRP zbog čega je morao primati antibiotik. Ostali smo u bolnici još do subote. Antibiotik ide intravenski ....kad se sjetim kakvog su mi ga donijeli….svog izbodenog. Njima je teško naći vene pa su ga pikali…ma horor 😭😭😭 Imao je braunilu… ma muka mi je još samo kad se sjetim🥺😰
Prošla sam odjel trudnica I babinjaca i stvarno nemam loših iskustva sa dr. I sestrama…iako su sestre na odjelu trudnica bile puno bolje od onih na babinjaca…baš mi je žao jer bi čovjek rekao da imaju super posao…sa bebicama 😍.
Za one koji izaberu rodilište u Rijeci preporučala bi uzeti koju svoju pelenu i vlažne maramice jer oni bebe presvlace 3 puta dnevno (jer je njihova stolica još sterilna)…moj je drugi dan imao svejedno crvenu guzu pa sam ga krenula sama presvlači. Ima tu još stvari, ali za dva dana se izdrži kako god, a to vam svima želim… da bude sve ok I da ste čim prije doma sa svojim bebicama.
A sad idem citat zaostatke 🙃
💙👶 07.12.
Cure pozdrav!
Hvala vam puno na čestitkama i na riječima podrške! ❤
Napokon smo doma i pazimo se i mazimo!
Koliko sam uspjela procitat imale ste dobre preglede što mi je baš drago i vidim da imamo još bebica 😍🥰😘
Meaa čestitam od srca❤ Nadam se da je Hana sad već osunčana i doma. Znam koliko je teško sve to psihički izdržati nakon što dobiješ to malo stvorenje u ruke…ma da mu i dlaka s kose fali😭 Ali to prođe i onda ih razmazimo do kraja… Evo ja već prekršila sve šta sam rekla da neću nikad…stalno nam je po rukama, ima dudu, spava s nama…jednostavno ne mogu reći ne 🥰😅🙈. A baka i nona kritiziraju 😜😆
Birdy čestitke i tebi…eto imamo sličnu priču s poroda…ali smo dobile veliki poklon od sv. Nikole 🥰
Tierra čestitam! Predivno ime Amelie 🥰
Ivana čestitke I tebi i maloj Mili❤
Bela dobrodošao mali Izak 🥰. Bravo mama💪
Freya sretnoooo! čekamo vijesti!
Ditaedi čestitam na bebici🥰
💙👶 07.12.
JanaL, joj i ti si se baš napatila, al bitno da je beban ok i sve će biti to na kraju super. Isto tako i moj je sa braunilicom i meni je to šok bio jutros kad sam vidjela, al borac je on ko mama, izdržat će, samo da se još malo pojača. Meni je baš koma što sam razdvojena od svojeg sina, al nadam se da će mi već sutra biti u rukama. Koma mi je i to za dojenje, jer su mi rekli da se ne izdajam još, nego da vidimo sutra kako će biti, pa možda mi ga daju da proba on. A iskreno, nakon svega, ne znam ni dal ću imati mlijeka, ful me strah da neću jer smo razdvojeni. Tako je jedna mama tamo rodila u pon, a danas je dobila svoju curicu u ruke i ima slabo mlijeka, mala se baš ne snalazi. ☹️ A i imam iskustvo od svoje sestre, ona je rodila prvu curicu isto ranije, pa joj mjesec dana nije bila na cici jer mala nije znala, već se izdajala i na bočicu joj davala jesti. A onda je poslije cicala do godinu i pol😉. Sad ne znam, bolje mi je niti ne razmišljati o tome nego čekati što će mi pedijatar reći. Bit će to valda ok. Ak koja ima iskustva, nek slobodno piše. Sad kak mi nije sin uz mene, samo tipkam po mobitelu
Jana, Ditaedi baš mi je drago da ste se javile. Dajte si puno vremena za odmor i maženje s bebicama, bit će sve super s njima kad malo još nadođu. Moja curka je isto bila tako sva ispikana, meni je ti isto bilo užasno stresno, toliko da su mi poslali psihologa na razgovor. Ali prošlo je i eto je velika djevojčica od 3 godine.
Nemamo nikakvih izvještaja s pregleda?
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji