Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Scarlett
    24. Studeni 2021. 15:09

Meni sjedaju 17. skoro svaki mjesec. Ima na stranicama službenim kad ide isplata točno a i na egradane mi dođe obavijest dan prije. 

Tigrica

jelenas

Curke, vi ćete znati. Što sve trebam poslati na HZZO prilikom prvog otvaranja komplikacija? Treba mi onaj obrazac od firme jelda uz doznake?

-potvrda o plači od poslodavca zadnjih 6 mj. do otvaranja bolovanja
    -doznake od ginekologa
    -preslika tekućeg
    -osobna preslika
    Ovo sam nosila ,tako su mi rekli.
    S tim da sam priložila još presliku boravišta sto sam dobila na mupu jer sam se zbog komplikacija prebacila na zg. adresu.
    Nadam se da ce ti pomoć. I komplikacije se podižu od 25 u mj.

4/20 spontani 💔
    3/21 drugi 💔

Alexandraaa90
    24. Studeni 2021. 15:11

Cure cestitam svima na dobrim pregledima.  
    Masa super da idete kuci i da je Vito dobro.  ❤
    Meni je danas neki koma dan.  Bas sam sva nikakva.  
    Sto se tice grupre na WU ja ga nemam.  

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

jelenas
    24. Studeni 2021. 15:13

Hvala cure puno!
    Sutra idem po doznake, a R1 sam poslala u firmu da molim da mi pošalju skenirano, nadam se da budu ažurni! Malo sam se kasno sjetila da mi i R1 treba ali ok. 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

nyssa_
    24. Studeni 2021. 15:19

Luu

Evo mene s pregleda. Bebi je super, veliki dečko od 1684g, po mjerama je za 2 tjedna veći i odgovara 33+2 tj 😅
    Normalno plodne vode, cerviks 1 čl., lagano smekšan, zatvoren.
    Frajer je okrenuti poprečno, glava lijevo, guzica desno i s nogama udara u mjehur. 😁 Ginekologica nije zabrinuta zbog položaja, veli da se ima vremena okrenuti još. Nisko je još uvijek, al nije više tako zabrinuta zbog toga, ipak smo u većim tjednima, a i rekla je da bi zbog veličine bebe to i ranije moglo biti.

Nalazi ogtt-a su super, jedino mi je željezo nisko i prepisala mi je heferol. Znam da ste pričale svašta za njega, a moja jadna probava je već sad u banani, borim se sa zatvorom i tvrdom stolicom, pa me zanima dal je stvarno tak loša probava po heferolu da mi može još gore biti nego je sad ili? 😂

Izgleda da se okrece prema dolje :) cestitke na dobrom pregledu!
    Heferol - i meni ga pripisala tamo nekad u 30.tj, i popila sam samo jednu tabletu nakon koje sam imala grozne mucnine, povracala, bilo mi je lose cijeli dan i odlucila sam na svoju ruku da necu to piti. Pa sam jela ciklu svaki dan, popila deci kupinovog vina, crveno zelje ribala i tako. Ne vidim kak bi pomoglo bebi ako ja to povratim i mucim se s probavljanjem istog.

Naša srećica** 12/2021

• Lilli07
    24. Studeni 2021. 15:26

Djevojke ja vas ne mogu stići, nisam jedan dan kući bila i drugi dan pokušala pročitati sve ali baš ste se napisale negdje sam na pola došla, a evo ni sad nisam kući pa opet neću stići 
    Uglavnom, sva odjelca su vam preslatka, mi svoje još moramo uzeti. 
    Vidjela sam i da nam je došao prvi dječak u grupu i treća beba čestitam Confused i želim ti brz oporavak i što prije da dođeš kući 
    Teeny nadam se da će ti antibiotici pomoći 
    Maso Vjerujem da će sve biti dobro, da nećeš morati dugo u bolnici biti
    Piba nadam se da si nam i ti dobro, baš te muči svašta u ovoj trudnoći 
    Ostalim djevojkama čestitam na dobrim pregledima 
    Ja sam danas bila na pregledu sve hvala Bogu dobro, beban ima 1770 grama i kaže doktorica da je malo mršavija beba, a i prva mi je bila malo manje kilaze, pa ne znam šta da radim jel do mene ili šta... Ja sam dobila 4 kg u zadnjih mjesec dana, znači sad imam 81 kg
    Za 4 sedmice prvi ctg a za 5 sljedeći uzv, kad budem imala tacne termine javit ću i to za spisak

Tigrica
    24. Studeni 2021. 15:27

Scarlett nisam mislila na novce , nego na  doznake koje se podižu od ginekologa  i nose svaki mjesec u firmu i šalju na hzzo. Znam da novci sjedaju  17 u mj. Hvala. 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

tierra
    24. Studeni 2021. 15:33

Tigrica

Scarlett nisam mislila na novce , nego na doznake koje se podižu od ginekologa i nose svaki mjesec u firmu i šalju na hzzo. Znam da novci sjedaju 17 u mj. Hvala.

Meni su rekli da se najranije 25. u mjesecu podizu doznake za komplikacije za taj mjesec (moze i kasnije), a najkasnije treba poslati u HZZO do 5.sljedeci mjesec. Najbolje to njih pitat mailom, mozda niti nije svugdje isto!

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

• Josipab
    24. Studeni 2021. 15:43

Ja sam 22.predigla doznake za ovaj mjesec i poslala odmah zavodu. 

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

Scarlett
    24. Studeni 2021. 15:47

Tigrica

Scarlett nisam mislila na novce , nego na doznake koje se podižu od ginekologa i nose svaki mjesec u firmu i šalju na hzzo. Znam da novci sjedaju 17 u mj. Hvala.

Joj. To. Da. Krivo sam te skopčala, 😂

4/20 spontani 💔
    3/21 drugi 💔

Scarlett
    24. Studeni 2021. 15:49

Bitno je do 5.u mjesecu dostaviti na hzzo. Ako zakasniš ne ide ti isplata za taj mjesec. 

4/20 spontani 💔
    3/21 drugi 💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.