Meni sjedaju 17. skoro svaki mjesec. Ima na stranicama službenim kad ide isplata točno a i na egradane mi dođe obavijest dan prije.
Curke, vi ćete znati. Što sve trebam poslati na HZZO prilikom prvog otvaranja komplikacija? Treba mi onaj obrazac od firme jelda uz doznake?
-potvrda o plači od poslodavca zadnjih 6 mj. do otvaranja bolovanja
-doznake od ginekologa
-preslika tekućeg
-osobna preslika
Ovo sam nosila ,tako su mi rekli.
S tim da sam priložila još presliku boravišta sto sam dobila na mupu jer sam se zbog komplikacija prebacila na zg. adresu.
Nadam se da ce ti pomoć. I komplikacije se podižu od 25 u mj.
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Cure cestitam svima na dobrim pregledima.
Masa super da idete kuci i da je Vito dobro. ❤
Meni je danas neki koma dan. Bas sam sva nikakva.
Sto se tice grupre na WU ja ga nemam.
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Hvala cure puno!
Sutra idem po doznake, a R1 sam poslala u firmu da molim da mi pošalju skenirano, nadam se da budu ažurni! Malo sam se kasno sjetila da mi i R1 treba ali ok.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Evo mene s pregleda. Bebi je super, veliki dečko od 1684g, po mjerama je za 2 tjedna veći i odgovara 33+2 tj 😅
Normalno plodne vode, cerviks 1 čl., lagano smekšan, zatvoren.
Frajer je okrenuti poprečno, glava lijevo, guzica desno i s nogama udara u mjehur. 😁 Ginekologica nije zabrinuta zbog položaja, veli da se ima vremena okrenuti još. Nisko je još uvijek, al nije više tako zabrinuta zbog toga, ipak smo u većim tjednima, a i rekla je da bi zbog veličine bebe to i ranije moglo biti.
Nalazi ogtt-a su super, jedino mi je željezo nisko i prepisala mi je heferol. Znam da ste pričale svašta za njega, a moja jadna probava je već sad u banani, borim se sa zatvorom i tvrdom stolicom, pa me zanima dal je stvarno tak loša probava po heferolu da mi može još gore biti nego je sad ili? 😂
Izgleda da se okrece prema dolje :) cestitke na dobrom pregledu!
Heferol - i meni ga pripisala tamo nekad u 30.tj, i popila sam samo jednu tabletu nakon koje sam imala grozne mucnine, povracala, bilo mi je lose cijeli dan i odlucila sam na svoju ruku da necu to piti. Pa sam jela ciklu svaki dan, popila deci kupinovog vina, crveno zelje ribala i tako. Ne vidim kak bi pomoglo bebi ako ja to povratim i mucim se s probavljanjem istog.
Naša srećica** 12/2021
Djevojke ja vas ne mogu stići, nisam jedan dan kući bila i drugi dan pokušala pročitati sve ali baš ste se napisale negdje sam na pola došla, a evo ni sad nisam kući pa opet neću stići
Uglavnom, sva odjelca su vam preslatka, mi svoje još moramo uzeti.
Vidjela sam i da nam je došao prvi dječak u grupu i treća beba čestitam Confused i želim ti brz oporavak i što prije da dođeš kući
Teeny nadam se da će ti antibiotici pomoći
Maso Vjerujem da će sve biti dobro, da nećeš morati dugo u bolnici biti
Piba nadam se da si nam i ti dobro, baš te muči svašta u ovoj trudnoći
Ostalim djevojkama čestitam na dobrim pregledima
Ja sam danas bila na pregledu sve hvala Bogu dobro, beban ima 1770 grama i kaže doktorica da je malo mršavija beba, a i prva mi je bila malo manje kilaze, pa ne znam šta da radim jel do mene ili šta... Ja sam dobila 4 kg u zadnjih mjesec dana, znači sad imam 81 kg
Za 4 sedmice prvi ctg a za 5 sljedeći uzv, kad budem imala tacne termine javit ću i to za spisak
Scarlett nisam mislila na novce , nego na doznake koje se podižu od ginekologa i nose svaki mjesec u firmu i šalju na hzzo. Znam da novci sjedaju 17 u mj. Hvala.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Scarlett nisam mislila na novce , nego na doznake koje se podižu od ginekologa i nose svaki mjesec u firmu i šalju na hzzo. Znam da novci sjedaju 17 u mj. Hvala.
Meni su rekli da se najranije 25. u mjesecu podizu doznake za komplikacije za taj mjesec (moze i kasnije), a najkasnije treba poslati u HZZO do 5.sljedeci mjesec. Najbolje to njih pitat mailom, mozda niti nije svugdje isto!
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Ja sam 22.predigla doznake za ovaj mjesec i poslala odmah zavodu.
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Joj. To. Da. Krivo sam te skopčala, 😂
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Bitno je do 5.u mjesecu dostaviti na hzzo. Ako zakasniš ne ide ti isplata za taj mjesec.
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Sortiraj odgovore
Najstariji