Evo mene s pregleda. Bebi je super, veliki dečko od 1684g, po mjerama je za 2 tjedna veći i odgovara 33+2 tj 😅
Normalno plodne vode, cerviks 1 čl., lagano smekšan, zatvoren.
Frajer je okrenuti poprečno, glava lijevo, guzica desno i s nogama udara u mjehur. 😁 Ginekologica nije zabrinuta zbog položaja, veli da se ima vremena okrenuti još. Nisko je još uvijek, al nije više tako zabrinuta zbog toga, ipak smo u većim tjednima, a i rekla je da bi zbog veličine bebe to i ranije moglo biti.
Nalazi ogtt-a su super, jedino mi je željezo nisko i prepisala mi je heferol. Znam da ste pričale svašta za njega, a moja jadna probava je već sad u banani, borim se sa zatvorom i tvrdom stolicom, pa me zanima dal je stvarno tak loša probava po heferolu da mi može još gore biti nego je sad ili? 😂
Ja S nisam kupala dok joj pupak nije ispao(21 dan)…. U bolnici jesu, al ja se nisam usudila… Od svega za pupak trebam samo tyrosur prašak, ostalo sve imam u kućnoj ljekarni… Temp vode ću mjeriti beskontaktnim toplomjerom, od kozmetike mi ništa u startu ne treba , imam domaće maslinovo ulje (od muževih sa Korčule) i hladno presano bademovo ulje, to mi je u startu dosta, a i pomaže kod tjemenice… Jedino novi češljić i mislim da je to to ..sad sam se uvjerila da zbilja nije potrebno pretjerivati 🤣
Koji beskontaktni imaš? Pročitala sam sto recenzija i još uvijek se ne mogu odlučiti koji bi uzela
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Ja S nisam kupala dok joj pupak nije ispao(21 dan)…. U bolnici jesu, al ja se nisam usudila… Od svega za pupak trebam samo tyrosur prašak, ostalo sve imam u kućnoj ljekarni… Temp vode ću mjeriti beskontaktnim toplomjerom, od kozmetike mi ništa u startu ne treba , imam domaće maslinovo ulje (od muževih sa Korčule) i hladno presano bademovo ulje, to mi je u startu dosta, a i pomaže kod tjemenice… Jedino novi češljić i mislim da je to to ..sad sam se uvjerila da zbilja nije potrebno pretjerivati 🤣
Koji beskontaktni imaš? Pročitala sam sto recenzija i još uvijek se ne mogu odlučiti koji bi uzela
https://ibb.co/ssqfDf3
Ovaj.... Nije savršen al smo zadovoljni... Ni jedan od njih beskontaktnih nije 100% pouzdan, al za neku orijentaciju je zadovoljavajući... Ja sam ionako ugl rukom provjeravala temp vode 🤣
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Pozdrav drage mame i buduce mame :) zamolila bih vas preporuku za 4D uzv u Zagrebu ako je netko isao i zadovoljan je :) Hvala unaprijed!
Evo i nas s pregleda, ja sam vam zenske moje jedan veliki momak od 1800 grama i kaze teta doktorica da ako ovako nastavim da cu bit veliki buco 😀
Tlak mi je grozan kao i uvijek kad dode pregled, moram mjerit danas i sutra ujutro i donijeti joj mjerenja sutra popodne.
Sto se tice vene u ponedjeljak popodne idem na ultrazvuk da vidimo sto je s njom pa cu vjerovatno dobiti neku terapiju.
Ja sam na +4 kg sveukupno do sad.
Iduci pregled 15.12.
Roberta nemam ni ja to medo odjelce 😀
Sto se tice kupanja beba, ne smiju se kupati dok pupak ne otpadne, samo se moraju cijele prebrisati, prvo od ociju, usiju, pregiba, pa ostalo. Bar je meni tako pokazala patronazna na tecaju.
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Pozdrav cure drage !
Čestitam svima koje su odradile preglede danas , vidim da je sve ok , divno ❤️
Masa drago mi je da je sve ok i da je maleni Vito super !
Slee svaka čast , pošaljem ti poslije 🥰
Evo i nas pregled je gotov , malena je lijepo okrenuta glavicom dole , kaže doktor u idealnom položaju .
Ima 1800 g i 40 cm , i kaže doktor da ima kosice 🥰
Ostalo je sve u redu . Sljedeći pregled nam je 29.12 .
Pokrivala je glavu rukicama tako da je nismo dobro vidjeli 🙈
08.05.2021 + 🎀
25.03.2023 + 💙
E da
Pitanje
Našao mi je mužek danas difuzor u Lidlu. Znam da sad smijem koristit sva ulja ali nisam ziher kaj smijem kad se mala rodi? Jel imate kakvu preporuku prije nego se bacim na Google 🤭? Jel bolje prvo vrijeme samo vodu? Pišite kaj god znate jer sam tudum po tom pitanju
3mj se ne smije nikakvo ulje koristiti, kad su bebe doma. I ja sam nekidan kupila YL difuzor, sad stavim malo lavande, al kad rodim necu nista.
Sad kad sam javila za pregled, idem ostatke rješavat. Sretno na pregledima cure danas! 🥰
-
Da napomenem još, u plusu sam 12kg od početka trudnoće, a sljedeći pregled je 15.12.
-
Mo strah je normalan, samo nemoj da te prevlada. Ja si isto svako malo mislim kak se otvaram, kak mi se cerviks krati i sl. 😅 Za elastičnost se slažem, ali budem ja svakako probala masažu čisto da mi psihički bude lakše. 😁
Nyssa beba čeka tatu, zna ona kada je vrijeme za izaći. 😊
Freya biti će neštooooo, sretno i držim palčeve da bude sve super ako je to to. 🥰
Mašo super! Veliki dečko, bravo za pregled. 😁
Sretno cure koje ulazite u novi tjedan! Vrijeme nam stvarno leti. 🙈
Bela i kod tebe bi moglo biti uskoro, držim palčeve da sve bude okej! Javljaj nam situaciju!
Novasrećica super za pregled i za bebu!
Slee evo šaljem podatke!
Josipab ajme rado bi se mjenjala sad za jednu kavicu na sunčanoj rivi. 🙈
Ja sam mislila posebno kupovat jer ne znam dal ću iskoristiti sve u setu, a znaju biti poprilično skupi. Taj chicco češalj za tjemenicu ima i na notinu. Za pupak je octenisept, tyrosur, sterilne komprese i mrežica po želji (neke mame znaju i s pelenom samo umjesto mrežice).
Bruna al si opremljena. Kak mi je lijepo vidjeti sve te stvarčice za curice, jao.❤️
Mislim da sve te detalje što treba nositi u bolnicu vele kad se ide na preglede u TA. Barem ću ja pitati tamo što sve moram uzeti, mada znam da mi dobimo papir s popisom stvari za bolnicu.
Scarlett mislim da za novorođenče baš ništa od ulja, a tek kasnije onda idu po redu tipa ravensara.
Margo bravo za pregled i velikog dečka! 💙
Teeny razumljivo je da ti je tesko, ja sam sigurna da ce biti okej nalaz poslje antibiotika
Lorena cestitke na punom tjednu
Freya ma znat ces prepoznat sigurno
Novasrecica cestitam na dobrom pregledu
Slee hvala sto nam slazes grupu 🥰
Ja sam curku kupala i s pupkom, ali sam pazila da joj se ne smoci, njoj je brzo otpao pa je to bilo mozda jedno ili dva kupanja samo... termometar za vodu sam uzela u dmu, a cesljic imamo od curice, je da je rozi, ali posluziti ce, a i ona je ponosna sto ce posuditi braci cesljic jer je ona sad velika cura, a taj je za bebe 😊
Luu, Ri estitam na dobrim pregledima
Margo bravo za velikog bebaca, zao mi je zbog tlaka
Ja sam uvjerena da ce nam za vikend stici bar jedna bebica, ja se eto prijavljujem za onaj slijedeci, neka njega jos malo unutra
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Cure,fala za info i pupku,kupanju i proizvodima! ❤️
Sta se tice pregleda/-idem privatno do termina. U bolnicu ce me poslati jedino ako prodem termin,nadajmo se da necu 😂
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji