Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • piba7
    20. Svibanj 2021. 12:21

Bela_Le čuvaj se i miruj, hematom će se povući pa ćeš uživati ponovo u igri s curicom.
    Ja baš jako nestrpljivo iščekujem pregled u ponedjeljak..
    Mi nismo nikome rekli još i odlučili smo da ćemo reci tek nakon 12.tt tj nakon što vidimo da je sve ok i kad izademo i tog "rizicnijeg" perioda.
    U prvoj trudnoći sam radila Nifty, sad nekako mislim da ću se odlučiti na Panoramu po svemu što čitam.

tierra
    20. Svibanj 2021. 12:48

Bela_le brzo se oporavi. A djeca sve razumiju kad im se objasni...

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

Bela_le
    20. Svibanj 2021. 12:50

Hvala puno cure na podrsci, puno znaci ❤❤
    Maso mislim da u trudnoci ne smije biti preko 5,1... svakako bi ti savjetovala da se konzultiras sa svojom dr

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

tierra
    20. Svibanj 2021. 12:54

Meni Panoramu nisu spomenuli tako da sam Harmony radila :)
    A cini mi se za trbuh da se malo vidi, al nitko jos sigurno ne moze primjetiti. Nismo nikom bas jos rekli, (jedva) cekamo jos koji tjedan 

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

Bela_le
    20. Svibanj 2021. 12:57

Mi smo svima rekli za trudnocu jer ju nismo mogli skrivati, zivimo sa svekrom i svekrvom i primjetili bi da meni nije dobro pa smo onda i mojima rekla, a i do sada bilo ko da mi vidi stomak bi mogao pogoditi da sam trudna... jucer na hitnoj je sestra dva puta provjeravala jel dobro cula koliko sam trudna hahaha

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

nemamimena26
    20. Svibanj 2021. 13:03

Ja ću još što se tiče testova razmisliti i svakako se savjetovati sa svojom gin, šta ona kaže. Mi smo rekli mojima i njegovima baš na dan rođendana moje mame, tako da je svakako rođendan bio za pamćenje 
    Zna i najbolja prijateljica, koja me već zadnja dva dana pita stalno kada će osvanuti objava na FB, kao sretne vijesti i to. Mislim iskreno, meni je to onako...
    Ako bi napravila to, čisto da podijelim sretne vijesti sa nekim ljudima koje imam tamo, ali ne znam, evo stvarno nemam pojma. Iskreno, nije mi to sada od neke toliko presudne stvari.
    Kako vi na to gledate?

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

aurora12
    20. Svibanj 2021. 13:12

Meni te objave na drustvenim mrezama nisu bas drage. Mozda samo zbog mog iskustva ali nekako mislim da necu imati mira dok ne docekamo bebicu jer trudnoca ipak traje i nikad ne znas sta te ceka. Puno mi je ljepse vidjeti trudnice koje nisu opterecene s tim na nekoj normalnoj slici u kasnijoj trudnoci, nekako mi je djetinjasto objavljivati na sva zvona i onima koje ne poznajes dobro. Ali razumijem da zene to rade jer su sretne, neke uspiju proci i cijelu trudnocu bezbrizne, njima zavidim 😅

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

freya_444
    20. Svibanj 2021. 13:15

Ja mogu tu listu pregleda voditi...nije bed samo.mi napišite kada imate.preglede 🤰🤰💞
    Maša, moj je šećer 4,3. Mislim da mora biti niži šećer nego ovo tvoje, provjeri s doktoricom :)

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    20. Svibanj 2021. 13:16

nemamimena26

Ja ću još što se tiče testova razmisliti i svakako se savjetovati sa svojom gin, šta ona kaže. Mi smo rekli mojima i njegovima baš na dan rođendana moje mame, tako da je svakako rođendan bio za pamćenje
    Zna i najbolja prijateljica, koja me već zadnja dva dana pita stalno kada će osvanuti objava na FB, kao sretne vijesti i to. Mislim iskreno, meni je to onako…
    Ako bi napravila to, čisto da podijelim sretne vijesti sa nekim ljudima koje imam tamo, ali ne znam, evo stvarno nemam pojma. Iskreno, nije mi to sada od neke toliko presudne stvari.
    Kako vi na to gledate?

Meni je isto to dijeljenje na društvenim mrežama bezveze. Nekako gledam na to kao intimnu stvar i oni ljudi koji trebaju znati, znaju 😁🥰💞🤰

Lucija 16.12.2021.💗

Bela_le
    20. Svibanj 2021. 13:18

freya_444

Ja mogu tu listu pregleda voditi…nije bed samo.mi napišite kada imate.preglede 🤰🤰💞
    Maša, moj je šećer 4,3. Mislim da mora biti niži šećer nego ovo tvoje, provjeri s doktoricom :)

Moj pregled je 10.6. 😊

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.