Bela
Veliki virtualni zagrljaj 💞 Nadam se i drzim sve fige da sve bude u redu 🤞
Nisam bila u toj situaciji, ali te donekle mogu razumiti, jer sam si ja puno stvari stavila u glavu u prosloj trudnoci - kako me curica gubi...
Posalji muza ili tko moze da je pricuva nek se i igra I I skace a njom a ti se puno mazi s njom, procitaj te si pricicu, pogledajte neki crtani zajedno zagljene na kaucu....
Bit ce to sve dobro 😘
👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
Freya za cijene tih nipt testova ti nebih znala puno reci, jer nemam pojma😅 razlika je u metodi izoliranja fetalne dna i tu prednjaci panorama koji je malo bolji od ostalih, naprimjer tu mozes vec od 9tt testirati, kod drugih malo duze cekas. Takodjer je panorama najbolji u razdvajanju fetalne od maternalne dna pa cak i u blizanackim trudnocama, sto znaci da mu je tocnost veca. Osim toga testira na malo vise stvari nego ostali. Ja cu opet raditi panorama.
Panorama ima koliko znam i najvisi negativ predictive value (=negativen je 100% negativan) dok su sa pozitivnim svi tu negdje sa 98-99% tocnosti.
Samo da napomenem svi ti testovi gledaju kromosomske greske, tako i da je 100% negativan to ne iskljucuje da ce se negdje dogoditi neka “greska” u razvoju 😔
👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
Cure da vam javim i da se pojadam ovdje
Bila sam sad na hitnoj zbog krvarenja, sva sreca s bebom je sve uredu, ali su mi nasli hematom, ispod bebe je pa nije toliko jako rizicno, ali sam na strogom mirovanju do daljnjeg, osjecam se uzasno s obzirom da imam curicu od dvije i pol godine i sad ce prakticki biti bez mame
Draga, odmaraj, drži se i slušaj uputstva doktora :) znam da ti je krivo zbog curke, ali ti si uvijek tu i neće se ona osjećat kao da te nema...💞💖🥰 čuvaj trudnoću to je sad najbitnije😘
Lucija 16.12.2021.💗
Freyaza cijene tih nipt testova ti nebih znala puno reci, jer nemam pojma😅 razlika je u metodi izoliranja fetalne dna i tu prednjaci panorama koji je malo bolji od ostalih, naprimjer tu mozes vec od 9tt testirati, kod drugih malo duze cekas. Takodjer je panorama najbolji u razdvajanju fetalne od maternalne dna pa cak i u blizanackim trudnocama, sto znaci da mu je tocnost veca. Osim toga testira na malo vise stvari nego ostali. Ja cu opet raditi panorama.
Panorama ima koliko znam i najvisi negativ predictive value (=negativen je 100% negativan) dok su sa pozitivnim svi tu negdje sa 98-99% tocnosti.
Samo da napomenem svi ti testovi gledaju kromosomske greske, tako i da je 100% negativan to ne iskljucuje da ce se negdje dogoditi neka “greska” u razvoju 😔
Dada hvala na odgovoru 😊🤗
Lucija 16.12.2021.💗
Bela_le nadam se da ce sve biti u redu. Curica nece biti bez mame, neke stvari ipak mozete skupa iako razumijem brigu jer je jos malena. Ali ne sumnjam da cete se snaci nekako, glavno da bebica bude dobro. Drzi se ❤
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Bela_le drži se i čuvaj se ❤
Vjerujem je da je teško, ali sigurna sam da će te naći načina kako sve to posložiti i da će sve funkcionirati kako treba 🙏
Polako samo, odmaraj se i javljaj nam kako ide sve 😇
Ostale cure kako ste?
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Hvala cure, kad sam prespavala malo mi je lakse, curica je divno prihvatila i jos je isla objasnjavat tati zasto se mama ne smije ustati
Kako ste vi ostale?
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Bela_le bas je slatka malena, bit će prava sestra 🤗 Meni se cini da se trbuh lagano povecao, inace je skroz ravan, ne znam je li umisljam 😅 Kad ste vi cure rekle familiji? Ne znam jel se vec pisalo o tome. Ja bih htjela sto duze cekati da se ne stresiraju do iduceg pregleda pa ako sve dobro prode onda tu negdje s 11 tjedana. Svojima bih i rekla mozda ali muzeva familija ne zna sutit pa ne zelim da svi znaju. Inace radim u velikoj firmi i par najblizih kolegica zna jer se cesto cujemo pa njima ne lazem i javila sam predsjedniku uprave.
I mozda je glupo pitanje ali sto mislite o medicinskoj pedikuri u ranoj trudnoci? Da pricekam jos malo ili da odem? Dugo vec imam gljivice na noktima i sad su mi se bas pocela jako znojit stopala pa bi htjela malo dovesti noge u red dok krenu sandale.
👷♀️👷♂️29 g.
Pokusavamo od 09/2017
HSG 12/2020
04/2021➕
Drage cure, ja sam danas ok. Zadnjih dana nemam nekih tegoba, pa se odmah zabrinem da nešto ne valja, ali bolje da nema tegoba, nego da nešto je.
Sve to varira iz dana u dan, pa tako i to.
Jučer sam nešto kopala po netu, pa gledam kada uopće počne trbuščić rasti, ali opet sve je to individualno, nema zapravo nekog pravila ako sam dobro shvatila?
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Inace kazu da se u drugoj trudnoci prije vidi ali sigurno je individualno kao i skoro sve 🙊 Meni je inace bas ravan tako da sam se bas iznenadila kad sam vidila da je nekako neobicno ispupcen. Inace se zna napuhati nakon obroka ali u sirinu i bude mekan, sad je drugacije. Prva trudnoca mi je bila missed ab.i pocela sam nositi hlace za trudnice sa 9/10 tj.jer je trbuh i dalje rastao.
👷♀️👷♂️29 g.
Pokusavamo od 09/2017
HSG 12/2020
04/2021➕
Sortiraj odgovore
Najstariji