Pozdrav drage cure , čestitam svim budućim mamama. Ja sam isto trudna , 5 tjedana sutra , 01.06.mi je prvi pregled . Ovo mi je treća trudnoća ( dvije neuspjele ) i nadam se da će ovaj put biti sve ok . uzimam aspirin 100 i Duphastone te folnu zasada i na terapiji sam Euthyrox 75 jer imam Hashimoto koji je otkriven nakon prvog spontanog. Vidjela sam Joja da su ti nestali simptomi , nemoras brinuti meni se to dogodilo prije par dana i opet se vratilo . Sve je to normalno . Ja jedino od simptoma sto imam su nabujale i bolne grudi . Sve će biti dobro ne brini - najbolje je gledati komedije i smijati se 😊 Recite mi cure sada kad smo sve u ranoj trudnoći jer dozvoljena manikura , pramenovi i to ? Ili bolje ništa 😂 meni su to kao bapske price ali reko bolje da provjerim 🙈
Ma ja s 5 tt nisam ni imala jos nekakve simptome hehe tak da ne mogu to sad usporedjivat s ovim tjednima... Simptomi su krenuli tek od 6tt
Dobro nam dosla i urednu T ti zelim 💙
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Pregledi 🤰🤰💞:
Freya- 28.5.
Lucy_lu - 31.5.
ginger39- 1.6.
Ri- 1.6.
Angel- 1.6.
Schinin- 3.6.
sirenita- 7.6.
Maša- 7.6.
nemamimena26- 9.6.
Bela_le- 10.6.
avica- 14.6.
aurora12- 15.6.
Nekim curama sam kroz posteve sama pohvatala termine pregleda, ako sam slučajno nešto krivo napisala ispravite me 😂
Isto tako, ostale slobodno se javite pa vas ubacim🤰
mila356 za tebe nisam bila sigurna kad ti je pregled, da li je 21.5.možda ili u 6.mjesecu? Sorry nisam pohvatala.
Rio mare kad je tebi pregled?
Lucija 16.12.2021.💗
Pozdrav cure :)
Bilo bi super da imamo neku listu kad tko ima pregled da lakse pratimo :)
Bellazao mi je ali drago mi je da nije nist ozbiljno lijepo miruj i sve ce bit uredu. A velika sekica je premedena 😍
Evo kod mene ima mucnina hahah i povracala sam jutros nesto ful malo jer mi je prazan zeludac al okej sam sad :)
I dosli su mi nalazi glukoza mi je 5,7 dali netko zna nesto vise o tome? Interval je do 6 pa onda negdje citam da je ok negdje da nije … 🤔 koliko vama iznosi?
Eee Maso :)
Ja sam ti u gestacijskoj grupi, secer nataste ti treba biti 5.1 max
Tako da, vjerojatno ce te gin poslati endokrinologu da napravis guk profil pa ces vidjeti sto dalje.
Sretno ❤️
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Meni je pregled 09.06.
Dobrodošla Ri 💜
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Pregledi 🤰🤰💞:
novasrećica- 24.5.
Freya- 28.5.
Lucy_lu - 31.5.
ginger39- 1.6.
Ri- 1.6.
Angel- 1.6.
Schinin- 3.6.
sirenita- 7.6.
Maša- 7.6.
nemamimena26- 9.6.
Bela_le- 10.6.
avica- 14.6.
aurora12- 15.6.
Lucija 16.12.2021.💗
Pregledi 🤰🤰💞:
novasrećica- 24.5.
Freya- 28.5.
Lucy_lu - 31.5.
ginger39- 1.6.
Ri- 1.6.
Angel- 1.6.
Schinin- 3.6.
sirenita- 7.6.
Maša- 7.6.
nemamimena26- 9.6.
Taya- 9.6.
Bela_le- 10.6.
avica- 14.6.
aurora12- 15.6.
Lucija 16.12.2021.💗
Pozdrav drage cure , čestitam svim budućim mamama. Ja sam isto trudna , 5 tjedana sutra , 01.06.mi je prvi pregled . Ovo mi je treća trudnoća ( dvije neuspjele ) i nadam se da će ovaj put biti sve ok . uzimam aspirin 100 i Duphastone te folnu zasada i na terapiji sam Euthyrox 75 jer imam Hashimoto koji je otkriven nakon prvog spontanog. Vidjela sam Joja da su ti nestali simptomi , nemoras brinuti meni se to dogodilo prije par dana i opet se vratilo . Sve je to normalno . Ja jedino od simptoma sto imam su nabujale i bolne grudi . Sve će biti dobro ne brini - najbolje je gledati komedije i smijati se 😊 Recite mi cure sada kad smo sve u ranoj trudnoći jer dozvoljena manikura , pramenovi i to ? Ili bolje ništa 😂 meni su to kao bapske price ali reko bolje da provjerim 🙈
I ja imam Hashimota, skužio ga privatni ginić jer mu nije bilo jasno zašto ne mogu zatrudnjeti, a sve ostalo je dobro. Na istoj smo terapiji. 😉 Ja sam bila na bojanju kose u sedmom tjednu, a sljedeći tjedan idem na pedikuru. Mislim da od toga stvarno nema štete.
Ri, dobrodošla 🎊🎉
Ja idem normalno na manikuru, a farbala se još nisam, al budem uskoro 🤞😂
Lucija 16.12.2021.💗
Ri dobrodosla 🥰
Ja sam bila prosli tjedan na geliranju noktiju, nisam.procitala da se ne smije, mislim da uglavnom ne preporucuju blajhanje zbog mirisa, ali da se uglavnom vise manje moze sve
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Cure imam jedno pitanje, uz duphastone sam dobila da pijem Riodakal, to je nesto slicno prenatalima ali imaju samo b6 vitamin, magnezij i alfa lipoinska kiselina... ono sto mene buni je sto su mi dr na hitnoj i danas sestra od moje dr rekle da u tome ima folne kiseline, po sastavu tableta, nije navedena, sad ne znam jel trebam nastavit piti folnu odvojeno ili samo te tablete, jos me je sestra pitala jel pijem nesto od toga sto je u tabletama i nabroji folna, magnezij i b6 i ja kazem folnu i kaze dobro, sad ne znam dal da nastavim piti i folnu i te tablete ili samo tablete, znam da sam trebala pitati sestru kad sam pricala s njom, ali tad nisam imala tablete pa nisam znala da ne pise tako kako su mi rekle
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji