Meni je u prvoj trudnoci iskocio tek sa 20 i nesto tjedana, a sad evo nosim trudnicke stvari od osmog tjedna
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Freya ja sam na preporuku ginekologice radila Panoramu i to prošireni panel.. Objašnjeno mi je da je najpouzaniji.. Rezultat testa dobila sam već 9 dana nakon uzimanja uzorka.. Čak se možeš i dogovoriti za plaćanje na rate.. Mene je test došao 4770kn. A radila sam ga sa 10+6tt.
Bela drago mi je da je s bebom sve u redu. Samo slušaj upute doktora i bit će sve u redu.. Ja se s dva hematoma borim od 6tt a od onda i krvarim.. Isto sam na strogom mirovanju. Čim više ti ležala hematom će se prije apsorbirati.. Da se ne uplašiš kako sam se i ja, možda će još krvariti ili ćeš imati smeđi iscjedak ili čak ugrušak. Mene je doktorica upozorila na to.
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Nekako sam mišljenja obzirom da mi je ovo prva trudnoća, da će kasnije trbuh doći do izražaja...
Ali, ajde budemo sve vidjeli, kako bude biti će
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Bela_le bitno da je beba dobro! Samo miruj sto vise i biti ce sve ok
aurora12 ja jos nisam nikome rekla, samo muz I ja znamo i jedna prijateljica koja je isto trudna nesto vise od mene. Cekam iduci pregled pa cu onda. Iako me kuma danas bas pitala da li ju izbjegavam jer nikako da se vidimo 🤣 a zapravo sam tako umorna poslije posla da nisam za nista
33👨32👩
03/2020 blighted ovum
11/2020 missed 9 tt
https://lbdf.lilypie.com/cQZnp2.png
➕04/2021
Novalac, Duphaston, Aspirin100
A za trbuh nemam pojma, malo sam se udebljala zadnje vrijeme pa mi je tesko reci da li je do toga ili se vidi od trudnoce
33👨32👩
03/2020 blighted ovum
11/2020 missed 9 tt
https://lbdf.lilypie.com/cQZnp2.png
➕04/2021
Novalac, Duphaston, Aspirin100
Freya ja sam na preporuku ginekologice radila Panoramu i to prošireni panel.. Objašnjeno mi je da je najpouzaniji.. Rezultat testa dobila sam već 9 dana nakon uzimanja uzorka.. Čak se možeš i dogovoriti za plaćanje na rate.. Mene je test došao 4770kn. A radila sam ga sa 10+6tt.
Bela drago mi je da je s bebom sve u redu. Samo slušaj upute doktora i bit će sve u redu.. Ja se s dva hematoma borim od 6tt a od onda i krvarim.. Isto sam na strogom mirovanju. Čim više ti ležala hematom će se prije apsorbirati.. Da se ne uplašiš kako sam se i ja, možda će još krvariti ili ćeš imati smeđi iscjedak ili čak ugrušak. Mene je doktorica upozorila na to.
Mislim da ću i ja tu Panoramu, nekako mi je najbolja čini se i najpouzdanijom. 🤞😊
Meni u familiji znaju skoro svi, al na pocetku samo moji roditelji i od muža. Sad kako sam vec na ulazu u drugo tromjesečje sam rekla i prijateljicama nekim :)
Lucija 16.12.2021.💗
Meni se malo trbuh zaoblio, ali ništa extra. Još uvijek stanem u svoje jeans hlače 😂😂
Lucija 16.12.2021.💗
Bok cure, ja se osjecam skroz dobro, osim dok sam na poslu kako radim u kuhinji cesto mi dodje muka i povracam najvise popodne, kad me i umor uhvati.
Sutra idem na prvi pregled, jer je moja gin na godisnjem. Danas smo 5+0 🥰
Cure da vam javim i da se pojadam ovdje
Bila sam sad na hitnoj zbog krvarenja, sva sreca s bebom je sve uredu, ali su mi nasli hematom, ispod bebe je pa nije toliko jako rizicno, ali sam na strogom mirovanju do daljnjeg, osjecam se uzasno s obzirom da imam curicu od dvije i pol godine i sad ce prakticki biti bez mame
Drži se, biti će sve u redu 🥰
Nadam se da će proći brzo i bezbolno, i za tebe, i za tvoju curicu ❤
Pozdrav cure :)
Bilo bi super da imamo neku listu kad tko ima pregled da lakse pratimo :)
Bella zao mi je ali drago mi je da nije nist ozbiljno lijepo miruj i sve ce bit uredu. A velika sekica je premedena 😍
Evo kod mene ima mucnina hahah i povracala sam jutros nesto ful malo jer mi je prazan zeludac al okej sam sad :)
I dosli su mi nalazi glukoza mi je 5,7 dali netko zna nesto vise o tome? Interval je do 6 pa onda negdje citam da je ok negdje da nije ... 🤔 koliko vama iznosi?
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji