Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LadyD
    21. Studeni 2021. 23:53

Eto ja pogledala film i naravno uz ove hormone i situaciju isplakala se ja.... al dobar je film 😉💪 koja moze neka pogleda 😉

Bozicne carolije:
    Tierra vjencici su preljepi 😍 svaka cast mami 😉💪
    Mum of four bas je prekrasno 😍 svaka cast curama 😉💪💗
    Bruna predivno je 😍😍 svaka cast seki 😉💪
    Alin predivno je 😍 i nije kicasto 😉
    Lorena nebrini se okitit ces ga sigurno 😆💪
    Upitnica_st 😂😂😂😂😂😂 nasmijala si me sa bozicnim muzem 😆
    Ja jos planiram kako cu doci uopce do bozicnih boxova 😂😂😂😂 ja sam bozicno djete rođeno na prvi april pa je kombinacija bolje je vise 😉😂😂😂😂😂😂 dragi i sin i ukucani sutke sve rade kad pocnem galamit da zelim ugođaj i da malo uzivam opustena kad su sve dobili za prezderavanje od slanog i slatkog sta oni zele 😂😂😂😂😂 i naravno da sve moram popravljati 😂😂😂😂 (jedan dan cu vam napisati popis dok se izjasne.. usporediv je sa robicom 😂😂😂)

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    21. Studeni 2021. 23:55

Baltazar svaka cast za hrabrost za putovanje 💪😉
    Alexandra idu dani tika-taka 💪 cestitke 😘
    Freya bas je predivan kutak 😍😍😍
    Slee nadam se da nisi pokupila a svekrvi zelim brz oporavak i bez simptoma 😉 preljepa je prematalica 😍 i moja je mekana al meni su sve nekako iste mekoce koje god sam popipala 😉😆
    Lori zao mi je zbog korone i zelim vam brz oporavak i bez simptoma nadalje 💪💗
    Jelenko neka si treba se druziti.. ako ces ju pokupiti mozes i od njih a i od postara ili u trgovini... uopce nema pravila tako da se nebrini i misli pozitivno 😉💪 meni se beba bas proteze unazad par dana bez obzira na njeno lupkanje  😂 nije ugodno poput grca nekog 😂😂😂
    Jelenas hvala za link 😘 Ja imam jednu nasljeđenu tipa kao plahtica za koljevku i posto to nisam nigdje vidila uzela sam tetrice one kao plisane tj. deblje i sasila gumicu na uglovima ( onako kao sto imaju zastite za madrac)  da imam za promjeniti a da bude toplo...
    Luu cestitke za sutra na punom tjednu 💪
    Lorena te podloge sam ja imala prije i super su mi bile kad sam isla negdje sa sinom... skroz sam zaboravila na njih 😆😉
    Miraclebaby strudla izgleda super 😍 slikaj podloge😉
    Cestitke za kupnju sjedalica 😉
    Podloge: ja imam jednu plahticu i 2 te od tetrice i paket ili cak 2🤔 jednokratnih za pocetak 😉 znam da ce mi trebati jos nesto poput podloge sto je Lorena stavila kad ju pocnem presvlaciti po kuci... za sad mislim da je dosta jer cu ispocetka lezati i prakticirati da mi je sve u blizini radi oporavka..

I eto slusajuci vas mislim da sam popasla i ja koronu 🤔🤔🤔  a molim boga da sam samo umislila... nos mi danas bas procurio pravo i onako mi oci suhe i blago crveni kapci iznutra i sva sam neka kao prehlađena(/ osjecam se  kao da mi je imunitet na 0 i da sam iscrpljena i kao da imam blagu temp. )  i ova bebica me rastura... bas se rotira i nikako polozaj da uhvati.. i jos kad idem mokrit danas citav dan opet pritisak dole jaci i cak onako kao da imam upalu dole...  😭😭😭😭 nadam se da ce do sutra proc to sve 🤔 mozda se samo trebam naspavat... 

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Bumbasor
    22. Studeni 2021. 00:00

Imam zaostaka puno, ali sam procitala najvaznije
    Dobro nam dosla Nella! Taya ti nam se brzo oporavi. Predivna je malena i najbolji moguci poklon tati za rodendan💜💜💜💜💜💜

22.02 2008.👦
    04.09.2009.👩
    14.12.2021.👶
    https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png

Miraclebaby28
    22. Studeni 2021. 01:30

https://ibb.co/4ZZZNWQ
    Kad ogladnis u kasni sat 🤣

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

Jelenko93
    22. Studeni 2021. 02:01

Dobar tek 🤣🤤
    Ja čekala da sušilica završi pa sad posložila robu malo hodala po kući i sad legla natrag u krevet 😆 Pripremam pitanja za četvrtak na kontroli u zg🤣

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

Taya_
    22. Studeni 2021. 02:42

Luu

Taya ajde super da je korektna bila. Jesu ti možda radili klistir? Ne znam više koja je praksa trenutno u našoj bolnici. Želim ti super brzi oporavak, sad se čuvaj i odmaraj i mazi bebicu. Javljaj nam se koliko stigneš. 🥰
    -
    Lijepi su vam svi ukrasići i borići i vijenčići, baš me vesele takve fotkice. 🎄

Klistir mi nisu radili.. rekla je babica da samo tiskam, nema veze ako što i izađe van.. ali srećom nije 🙉 Ja sam za sad zadovoljna.. trenutno sam sama u sobi.. još nemam cimericu.. ne zovem sestre u pomoć,  snalazimo se same ali pitam ako me što zanima i sve sestre su super s odgovorima.. žao mi je jedino to da nema posjeta pa nitko nije mogao doći vidjeti bebu, ni to ne kažu više onako preko stakla.. hrana ti je tako tako.. ali ja ni ne jedem sad puno.. ne mogu sjediti a i beba traži svoje pa nemam baš volje za hranom.. smještaj što se tiče rađaone je vrhunski ali rodilište ko da je zaostalo u 80- tima.. obavezno je nošenje maski i to onih ffp2.. čak i na porodu.. 🙈 užas  živi.. ja sam povracala cijeli porod pa  sam masku imala ispod brade.. evo nadam se da imaš konkretniju sliku našeg rodilišta.. 😀
    Cure hvala vam svima na lijepim riječima za moju Nellu.. 😘 uživajte još malo u trudnoći i onda ćete i vi uživati sa svojim bebama.. 😘

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

Confused
    22. Studeni 2021. 03:36

Nakon cjelodnevnih trudova, u 00:50 napokon stigao moj Damjan 💙
    Priču s poroda pišem kad stignem, evo moga malog princa
    https://ibb.co/JQh02c4
    3770/51

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

• Embarasada
    22. Studeni 2021. 03:45

Confused

Nakon cjelodnevnih trudova, u 00:50 napokon stigao moj Damjan 💙
    Priču s poroda pišem kad stignem, evo moga malog princa
    https://ibb.co/JQh02c4
    3770/51

Čestitke!! Dobrodošli Nella I Damjan :) 

• nelanr_
    22. Studeni 2021. 06:16

cestitam 😍 brz oporavak 💙💙

boy 💙🌍

Bela_le
    22. Studeni 2021. 06:37

Freya preslatko je
    Slee nadam se da se niste zarazili.. meni se podloga cini okej
    Jelenko drago mi je da si se malo zabavila
    Confused cestitam, tebi zelim brz oporavak, a malom princu sretno djetinstvo... bas je slatkis
    Ja sam jucer cijelo popodne imala kontrakcije koje su malo bolile, a kad su orestale ostala mi je takva bol dolje, izmedu pritiska i zabijanja iglica, voljela bi da izdrzimo jos do nedjelje u komadu da smo u terminu 
    Sretno danas na pregledima
    .
    .
    .
    Popis rođenih beba 👶

Listopad 🍂
    Eva (Anameri)  - 31.10.

Studeni🌬
    Nella (Taya) - 21.11.
    Damjan (Confused) - 22.11.

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani