Ajme, jos i navlake? Necuuu navlaku, lijepi su mi ovi svemiri i dugice 😂
Ajmeee, Luu, dobro si me sjetila! Ja sutra imam tecaj od kbc-a 😱
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Freya- prekrasno je😍
Slee - hvala ti puno puno 😘
ma nema sanse da te ulovilo, ne brini jos oko toga. Ja sam bila u paranoji oko korone i svega i onda sam si odlucila da ne mogu vise tako jer inace ode mozak skroz baj baj. Boostaj si imunitet max sto mozes oreko suplemenata koje smijemo, vocki cajeva i sl. Nisi pokupila sigurno.
Podloga je super nije ti to premekano.
Deedee - hvala ti puno😘😘
Jelenko- neka si se malo opustila, nema nista od paranoje i strahova samo si jos gore napravimo.🥳
‘89
38 and counting…🤗
Prekrasnooo! Jos malo pa ce i Lucija! Uvijek se sjetim one pjesme od olivera luce mala 💗
—
Meni svekrva pozitivna na koronu na brzom testu, popizdit cu. Bila pred dva dana ovdje kratko.
—
Kupila sam podlogu za previjanje, al mi se nekako cini mekana. Je to tako treba biti?https://ibb.co/nR78t07
A isuse, nadam se da nece vas uvatit.
Podloga je odlucna👌💙
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Mame koje su iz Rijeke,da li znate mozda jel se jos uvijek prakticira siroko povijanje bebe?
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Računam si da trebam "preživjet" do 1.12. bez simptoma😆🤦♀️ Ma joj ne treba uopće razmišljat o tome, prvi koji mi može donest je muž tako da tu sam ionako svakodnevno u riziku 🤷♀️
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Evo cure link na tu koju ja imam, ali znam da je i KiK imao, dosta povoljnije. Meni se ova guma uvijek činila nekak hladna pa sam zato to navukla:
https://www.all4kids.com.hr/shop/njega-i-kupanje/prematanje/jane-navlaka-za-podlogu-za-prematanje-72x50-cm/
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Ja sam podlogu za previjanje i navlaku za previjanje uzela u ikee,dosta povoljno 😊
Nadam se Lori da ces proci sa sto lakšim simptomima,drzi se!
Slee, drzim fige da te zaobiđe korona i naravno,da sveki bude dobro.
Ja se nadala babybjorn boljem popustu Al nosta,svugdi 15 posto 🙄🙄 a ni nosiljke nisu nesto vise snižene
Ahhhh
Ja ove godine necu kititi jer nema muza,samoj ce mi biti dosta tesko slagati bor i jos ga raskititi,tad ce mi biti finalne pripreme za malu prasicu. A muz se vraca tek oko 20.1. Pa sta cu,nemam uopce volju niti dozivljaj ove godine za Bozic. Korona mi je ograničila sva druzenja na koja bi inace otisla. Od adventa,kućnih druzenja itd. Kod mene svako malo netko dobije koronu ovih dana pa se necu zajebavati. Vise nema veze jeli prebolia prije ili je cjepljen, siri se ka ludo.
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Alin kako mislis da si nesposobna za izradit nesto, pa ovo kod tebe je predivna zimska bajka... trebala bi stvarno probat i neki vjencic dekorirat
Za medenu pitu imam jedino uputu da ju treba kupit u Lidlu 🙈
Nyssa eto i beba zeli bit strijelac ipak... a mozda si i rodila danas. Javi nam kako si!
Ja sam se dvoumila na pocetku trudnoce hocu li se prikljucit zimskim ili jesenskim bebama, al meni je vec zima cim malo zahladi...
Miraclebaby kako je ispala strudla? Mi smo danas kupili krafne s marelicom i sad ne dam muzu da jede jer sam isplanirala to za dorucak sutra pojest. Bas sam zlocesta 🤪🤭🙈 svako malo se borim za hranu ovih dana
Lorena ma pusti ga da okiti, mozda mu se bas svidi... a i tebi :)
Upitnica i moj se isto raspistolji oko bozica. Obicno on mene vuce iz ducana, ali kad se radi o bozicnim ukrasima, onda ja moram prerezat
Alexandra cestitam na ispod 80 dana... samo tako dalje!!
Freya, bas ce lijepo Luce spavati u tom kreveticu 🥰
Jelenko sto ipak niste neki dan uspjeli do Ikee?
Meni je isto dosta vise te izoliranosti... danas sam se vidjela s frendicom za razmjenu nekih stvari doslovce tako da me muz vozio i da smo 5 min pricale na cesti... al izdrzat cu jos malo za svoju buhtlicu... nece nas nitko razdvajat u rodilistu zbog korone
Slee joj koma, mogu mislit sto ti sve prolazi kroz glavu sad zbog svekrve... pretp da ne zna kad se zarazila? Nadam se da nije donjela vama i da ce ona bit ok!
Lori, nek samo i prode s lakim simptomima 🤞
Josipab i Jelenas jel onda jos na to stavljate i jednokratne podloge ili ne?
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Taya čestitam na predivnoj curici. Ja ne znam šta će to bit kad rodim. Plačem čim čujem da je nekome stigla beba. Inače nisam plačljiva, al sam stalno dirnuta dolaskom malih smotuljaka. Jedva čekam svoju bebolinu 🥰🥰🥰
Krasni su vam svi ukrasi i vijenci. Kad je Božić u pitanju, volim sve đireve. Čekam sljedeći vikend da krenem lagano kitit i uživat u kućnoj atmosferici🌟🌟
Na pregledu 32+2 doktor je rekao da je cerviks 1/3 članka i da sam prst prohodna, ali da ne moram mirovat jer je to ok nalaz za taj tjedan. Drugi doktor je potvrdio pa mi nije bila drama. Sutra smo punih 34. Baš me zanima hoće li šta napredovat do sljedećeg pregleda.
Ja se umjereno krećem. Sjedenje većinom izbjegavam i uglavnom ležim. Ima li tko sa sličnim nalazima i kako se ponašate?
https://lb1f.lilypie.com/lRqLp1.png
Lori zelim da ti prodje uz sto lakse simptome.
Slee nadam se da nisi nista pokupila od sveki. Podloga je ok, imam i ja slicnu toj.
Nisam vise nista zapamtila sta ste pisale.
Danas mi se mala bas ruzno namjestila, stomak je sav izoblicen. Imam osjećaj da mi je sve organe negdje gurnula jer mi je dorucak tako lose sjeo, a uopste nisam puno pojela. Rucati nisam mogla samo sam jednu krisku namazala, pojela bananu i jabuku i to je to za danas. Nemam apetita uopste 🤷
Sortiraj odgovore
Najstariji