Tierra, mislim stavit barem tetra pelenu ispod a i nije ti losa ta ideja s jednokratnom pelenom,vidis dala si mi sad misliti 😅😅
Isuse doslovno nista ne znam, osjecam tesku paniku kako ce to jadno dite prezivit sa mnom smotanom i nesposobnom 🤦🏻♀️
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Tierra pa ja sam stavljala iako evo ni sama sad ne znam zašto 😂 Pošto mi se možda 2-3 puta dogodilo da bi se mala upiškila baš dok je bila gore na prematanju, a i to onda šiknem u mašinu i začas se opere i osuši. Ovaj put ću kupit jednokratne, ali da imamo za van, neću ih stavljati na prematalicu, baš mi se sad čini nepotrebno.
Popuste na Mali Zakladi i sličnim stranicama neću ni komentirati, stvarno niš posebno. Ok, super je ako pikiraš baš nešto odredeno i onda to bude sniženo, ali realno nisu neki popusti.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Tierra, mislim stavit barem tetra pelenu ispod a i nije ti losa ta ideja s jednokratnom pelenom,vidis dala si mi sad misliti 😅😅
Isuse doslovno nista ne znam, osjecam tesku paniku kako ce to jadno dite prezivit sa mnom smotanom i nesposobnom 🤦🏻♀️
Ne znam ni ja 🤪🤭😅
Zato pitam jer ja necu imat navlaku pa si mislim hocemli joj biti hladno na toj jednokratnoj ili tetra peleni. Bas sam birala tu podlogu za prematanje da mi bude lijepa i sad mi je zao stavljat jos navlaku tako da ce bit sigurno bez tog. Valjda nece bit hladno 🙈
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Jednokratne podloge - kod mene bas obrnuto 😅 uvijek sam koristila, super mi je to. I kad treba, bacim i nemam brige, samo novu izvadim
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
I da, ako ba nečega na prematalici, hladne su. Tako da sigurno ćete nešto stavljati preko
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Ja sam na podlozi uvijek imala one jednokratne Podloge, jer se meni curka uredno kad smo skinuli pelenu i digli nogice pokakala, ali ono do te mjere da je svaki put pospricala mene i zid 😂😂
Netko je spomenuo Medela ručnu izdajalicu - ja sam ju kupila na Bazzar.hr na 20% kad je bio Sajam beba pa možda bude tamo i za black friday nešto snizeno.
Večeras me opet uhvatila jaka bol u trbuhu, ja sam sigurna da su to trudovi. Još me onda panika opere pa bude još gore. Popila sam spasmex + normabel I otišla se istusirati da se malo opustim i sad je malo bolje.
Pa pitanje za iskusnije od mene - da su pravi trudovi, ne bi stali od normabela jel?
Tierra nismo se ni potrudili otići do ikee, bilo je užasno hladno a meni se stalno piškilo, strgana sam bila pa smo uzeli sobu u hotelu i tamo uživali ušuškani pred tv do popodne kad je auto bio gotov😅🙈
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Dok sam sve procitala zaboravila sam koja od vas je napisala i stavila sliku onih preedivnih vijenaca sto joj mama pravi
Podloga mi smo uzeli sa tvrdim dnom koja se moze staviti i na krevetac i na komodicu, a ispod planiram stavljati tetru ili iz dm one jednokratne podloge za presvlacenje.
Josipab nisi jedina ne brini nikad bebu nisam drzala u rukama tako da bit ce i nama zanimljivo
Nadam se da je korona u prolazu i da ce nas ostale zaobici, Aurora nadam se uskoro nekim lijepim informacijama da je seka bolje
Autosjedalica odlucili smo definitivno da uzimamo Maxi cosi i + uz nju dodatno family fix bazu koja poslije moze i za narednu sjedalicu, a ne mora se jaje vezati pojasem vec je fixirano za sjediste.
Mi sutra opet idemo na ctg,danas smo citav dan proveli na planini i bas je prijalo.
Imam pitanje jede mi se kolac al jedan ne znam kako se zove da trazim recept pa vjerujem da neka od vas zna. Suhi kolac unutra ide voce grozdjice itd i ja mislim zele bombone, a izgleda kao marcipan koji ima da se uzme u trgovinama?
boy 💙🌍
Popusti su uzasni, bas sam ljuta. Cula sam da ce biti i na bazzaru popusti, tamo sam krevetic upikirala pa se nadam da ce bit ok popust.
Sto se sveki tice, bas sam jako ljuta jer sam je taj dan zamolila da ne dolazi unutra jer sam bas imala neki los predosjecaj i rekla da mozemo u setnju. Al nakon setnje je ona svejedno usla unutra jer je morala na wc. I bila je 10 min tu, ja sam nakon dobro prozracila prostor. Ona je dobila danas simptome kad se i testirala. Nadam se da necu pobrati jer mi se stvarno ne da
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
https://ibb.co/GHNzrJ4
Ja sam u Ikei uzela ovu kao podlogu nepropusnu koja se stavi na tu veliku podlogu, da joj ne bude ladno, al cu i na ovo stavit one jednokratne... Stvarno Vam nije puno a ok je stvar. Mogu stavit i u torbu pa kad negdi idem legnem je na to...
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji