Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tierra
    12. Studeni 2021. 18:33

Bea super je robica i oni mali prsrici gore 🥰
    Slee ubila si sa stickerom! Nadam se da sutra nece biti posljedica ovog ludog izlaska kako to obicno bude dan nakon 😂🤪
    Miraclebaby bas ste dobar team... cekam uskoro posiljku robicu pa razmisljam da vas pozovem da navratite
    Freya mozda je ovo zadnja fotka 2u1 😊😍
    Lorena super shopping je pao, poslikaj nam kad stigne!
    Alexandra i meni je puna kosarica na pat patu, al javile su tu vec cure ranije da su narucivale. Ne znam za pdv, valjda je uracunat. Nisam razmisljala o tome :/
    Jelena Bela super za nalaze. Bas nam dobro ide protiv streptokoka, nek se samo tako nastavi 🤞
    LadyD ti planiras tu svu robicu bacit kad se zaprlja umjesto prat? Mislim, nema smisla prat jer ce sve obuc samo jednom koliko tog ima 🤪 i naravno, sad sam u brizi da nemam dovoljno robice. Ovo je moj ladicar s velicinama 50-68
    https://ibb.co/k2Q3RyQ
    https://ibb.co/s94PWn1

Nesto sam dobre volje danas, vjerojatno jer se dize tijesto za kiflice (s cim drugim nego) s cokoladom.

Da vas malo nasmijem sa svojim hormonima... posvadala se neki dan s muzem oko neke gluposti (prva svada u braku heheh), a taman sam slozila pitu s visnjama i nisam mu htjela dat da jede pa sam ju sakrila i pojela cijelu sama kroz dva dana 🤭

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

• Lilli07
    12. Studeni 2021. 18:34

Čestitam djevojkama na dobrim nalazima i pregledima 
    Mislim da je deedee postavila preslatku slikicu bebice 😍😍
    Robica vam je predivna, ja također još nemam ništa od odjeće, sve nešto mislim da mi je još rano, a i nemam je gdje trenutno

Slee
    12. Studeni 2021. 18:37

Divne su vam te stvarcice! 
    Sad slusam na rtl danas da ce potvrde imati i oni koji su imali koronu unutar 12 mjeseci. Do sad je bilo 6 mjeseci. A ja taman prebolila u drugom, bas cu ic sad vidjet na portal zdravlja

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Josipab
    12. Studeni 2021. 18:47

Ja se osjecam ka stara baba, ugurala sam majicu ispod sisa da mi ne iritiraju kožu,toliko su narasle i sudaraju se sa stomakom,ocaj zivi 😂😂😂😂

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

• Lorena3009
    12. Studeni 2021. 18:55

Alexandraaa90

Lorena3009 ja sam danas isla nesto u Os pa sam malo obisla trgovine. Ajme sta svega ima slatkog 😍
    Ali sam se suzdrzala da ne kupim nista.
    Mene zanima neka od vas jel narucivala sta sa one Pat-Pat stranice? Kako ide postarina? Placanje? Ima li neki porez na to.

Pa ti si diravala danas madam, i nisi mi rekla😮😮 A cima ti lezi po običaju 😂 Bome ces i mene natirat da se dignem i prosetam a da nije odlazak u doktora😂😂 A sve me straj.... Od nekih sam cula za pat-pat da nije dobro neki kažu ok. Sve sta vidiš pogledaj prvo recenziju od tog komada koji si vidila ako su komentari dobri uzmi. Meni isto tu ima bas lipih stvari😍

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

• Lorena3009
    12. Studeni 2021. 18:58

Slee

Ja sam bila u setnjiiii! Koja velika vijest! Cak smo morali i dokumentirati moju setnju nakon toliko tjedana u kuci. Je da je trajala 15 min, ali bolje ista nego nista:https://ibb.co/JzRGz49

I ja bi recept za pizzu aaaaa!
    Bea divna ti je robica!
    Lorena, ajde ajde, mozemo to nas dvije, mene nagovaraju da sutra nesto online narucim. Hoces i ti pa da se bodrimo 😂

😂😂 Čemu taj sticker😂😂 Ja sutra kupujem laminat😂😂 Ja ti javim  kad ce ga muž kupit pa ti naruci nesto😂😂😂

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

Beaa
    12. Studeni 2021. 19:10

Lorena ja pravim nekad sa integralnim, a nekad običnim brašnom, ugl tijesto kako se inače pravi kvasac, šećer, sol, voda, ulje. Brokulu prokuham u slanoj vodi i ostavim još 5 minuta da se kuha tako, ocijedim je . Tijesto razvaljam stavim malo Holandez umaka, na to poredam brokulu, pospremile Holandez umak, sirom i muskantnim orahom. U zagrijanu rernu na 220 nekih 25 min. Moj suprug se užasava od brokule, ali ovu pizzu vise voli od klasične. 
    Slee juhuuu sretna prva šetnjica, stiker razvaljuje 🤣🤣. 
    Aleksandra sada ćeš niti uskoro početi kupovati, samo je zarazno znaš ono kao sa reklame: Probaj uzeti samo jedan 😂
    Neka je napisala da se osjeća kao baka, pričam sa mamom i kažem joj: evo me ko kakva stara baba pijem tablete, nešto da me zatvara a nešto da me otvara 😂

Alexandraaa90
    12. Studeni 2021. 19:18

Bea kupila bih ja ali me toga strah. Ali jos mjesec dana i onda de bacam na sredjivanje, kupovanje, peglanje...  😊
    Lorena3009 ja sam ti zeno rekla ustani se, prosetaj, dobro ce ti doci psihicki, pa ti si vec u 29 tjednu 😊.  Ako mogu ja koja sam prosla sta sam prosla mozes i ti 😊 i bit ce sve OK.  Bicemo cimerice i u rodilistu.  😊 prsten skidas 6 dana prije mene i taman dok se tvoj creviks skrati da bude kao moj i otvoris se i ja cu doc skinit prsten i serklazu i porodit cemo se skupa 😂😂😂

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• Zelena36
    12. Studeni 2021. 19:25

Beaa

Lorenaja pravim nekad sa integralnim, a nekad običnim brašnom, ugl tijesto kako se inače pravi kvasac, šećer, sol, voda, ulje. Brokulu prokuham u slanoj vodi i ostavim još 5 minuta da se kuha tako, ocijedim je . Tijesto razvaljam stavim malo Holandez umaka, na to poredam brokulu, pospremile Holandez umak, sirom i muskantnim orahom. U zagrijanu rernu na 220 nekih 25 min. Moj suprug se užasava od brokule, ali ovu pizzu vise voli od klasične.
    Sleejuhuuu sretna prva šetnjica, stiker razvaljuje 🤣🤣.
    Aleksandrasada ćeš niti uskoro početi kupovati, samo je zarazno znaš ono kao sa reklame: Probaj uzeti samo jedan 😂
    Neka je napisala da se osjeća kao baka, pričam sa mamom i kažem joj: evo me ko kakva stara baba pijem tablete, nešto da me zatvara a nešto da me otvara 😂

Negdje sam citala da trudnice ne smiju muskatni orascic.. 

https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png

• Schinin
    12. Studeni 2021. 19:27

Hallo okruglice 🌞 mi danas imamo parent-teacher conferences, ergo djeca su kuci, pa je malo kaos 😁 
    vi sve pisete o rucku, nama je vecera glavni obrok jer smo onda svi doma, djeca su obicno za rucak u skoli, mm radi, mislim i ja radim ali sam u home office tako da je vecera glavna. mislim da cu nam za veceras sloziti lazanje od butternut tikve, a za to vrijeme pustim djecu da prave i ukrasavaju kekse 😃 ona musaka od Jelenko bi me bas privlacila ali kako sam na proslu oplakala, sad se vise ne usudim pravit je  😂😂😂
    hvala za podrsku oko dijabetesa, nije da sam iznenadjena (jaka obiteljska anmneza, ja sa kg viska...) ali sam sve nego sretna oko toga. profil mi je malo receno uzas 😱 mislim da mi se secer digne i kad pomislim na nesto za jest 🙁 ali sam bar dobila recept za sensor, tako da bar bockanje za mjerit otpada, a budemo vidjeli sto ce slijedeci tjedan reci za inzulin. a ja sam u problemu: noge mi hladne i oteknute, akoje god carape obucem mi se urezu pa to boli...
    Bruna kod vas radovi bas napreduju! Ti zans da mi ocekujemo detaljno poslikano kad kuhinja bude gotova 😉 to za potvrdu na tu razinu antitijela mi je bas glupo, ali kuma se ipak moze cjepiti, ma kolika joj bila - to bi joj napravilo bas booster i bila bi super zasticena.
    Aurora naravno da mogu sve odjednom obaviti, bas mi je zao sto te toliko muce s tim. mozda se jesi navikla ali bi ipak bilo i brze i ugodnije da odjednom sve otkantaju... ali ovako se moze 2x naplatiti 🤦‍♀️ drago mi je da je seka stabilno, drzim fige da se oporavi sto brze ❤️
    LadyD ja bih rekla da si ti opremljena sto se robice tice 😂 a gledaj ovako, prva ti je curica pa uzivaj 😉 i drago mi je da te san nasmijao 😂 meni u pocetku nije bas bilo do smijeha😂
    Jelenas zao mi je za sinusitis 🙁 meni slano inhaliranje pomogne, samo tad psujem jer me nos boli od brisanja 😅 kako napreduju pripreme?  i toliko mi je drago da su brisevi negativni, kao da su meni dosli 🎉🎉🎉
    Nela i ja se nadam da cu poslije trudnoce biti diabetes-free, ali znam da eto njega opet, kad-tad 😥 a tebe je nesting bas pravo uhvatio 😂 ali ipak nemoj se preforsirati
    Lili nema na cemu 😘

👩🏻‍⚕️40 👨🏻‍⚕️53

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.