Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Alexandraaa90
    12. Studeni 2021. 20:16

Lorena3009 da pitala me. A kontam da hocu.  I moja skolska se cijepila u trudnoci ( jos nosi jednojajcane blizanke)  i tu cure na forumu.  Dobila sam i preporuku od Schinin pa mislim da hocu.  Pa ne bi me ili bilo koga dr Vulin nagovarala i svjesno ugrozila.  Ti neces? 

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• Lorena3009
    12. Studeni 2021. 20:37

Alexandraaa90

Lorena3009 da pitala me. A kontam da hocu. I moja skolska se cijepila u trudnoci ( jos nosi jednojajcane blizanke) i tu cure na forumu. Dobila sam i preporuku od Schinin pa mislim da hocu. Pa ne bi me ili bilo koga dr Vulin nagovarala i svjesno ugrozila. Ti neces?

Ma ne znam ni sama. Moram vidit sa dr na transfuziji sta ona kaže, zbog trombofilije i inekcija sta svaki dan dajem. I bi i ne bi. Nezz... 😩😩

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

Maša🤰🏼
    12. Studeni 2021. 20:50

Vecer cure,

Oprostite nisam stigla popratit u zg smo na vikendu dali moze savjet di tu kupit spavacice? 🤔

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Bela_le
    12. Studeni 2021. 20:51

Slee bravo za setnju, bas ti zavidim
    Jelenas preslatka je pidamica
    Tierra ovo za pitu 😂😂
    Schinin sline mi proradile na misao o lazanju od buttnernut tikve
    Lorena dekica je bas slatka
    Prijavljujem ispadanje malog djela sluznog cepa, nadam se da ce ostatak sacekati bar jos 2 tjedna

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Alexandraaa90
    12. Studeni 2021. 20:53

Lorena3009

Alexandraaa90

Lorena3009 da pitala me. A kontam da hocu. I moja skolska se cijepila u trudnoci ( jos nosi jednojajcane blizanke) i tu cure na forumu. Dobila sam i preporuku od Schinin pa mislim da hocu. Pa ne bi me ili bilo koga dr Vulin nagovarala i svjesno ugrozila. Ti neces?

Ma ne znam ni sama. Moram vidit sa dr na transfuziji sta ona kaže, zbog trombofilije i inekcija sta svaki dan dajem. I bi i ne bi. Nezz… 😩😩

Cuj koliko se bojim cijepljenja jos vise se bojim korone.  Jos samo mi fali da nju pokupim.  A ja sam baksuz za ne povjerovat.... 

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• Lorena3009
    12. Studeni 2021. 20:54

Bela_le

Slee bravo za setnju, bas ti zavidim
    Jelenas preslatka je pidamica
    Tierra ovo za pitu 😂😂
    Schinin sline mi proradile na misao o lazanju od buttnernut tikve
    Lorena dekica je bas slatka
    Prijavljujem ispadanje malog djela sluznog cepa, nadam se da ce ostatak sacekati bar jos 2 tjedna

Kako misliš mali dio sluznog ćepa? Kako to izgleda? 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

Birdy 🧚🏻
    12. Studeni 2021. 21:01

Cure drage! 🤰
    Evo konacno i mene sa izvjestajem..
    Zaprimili me u srijedu u bolnicu, radila ctg po prvi puta, i kasnije dr napravio 3D uzv pri cemu je sudjelovala i glavna gin odjela, i ustanovili su da pupkovina nije ucvorena vec je u tom sumnjivom dijelu ona spiralnog oblika 🙈 uglavnom komentar doktora je bio da jedva ceka da se beba rodi da vidi tu pupkovinu 😅 beba je vec 3200 g i ici ce prirodno na kraju, a ja sam se sve pripremila na carski ovih dana.. pa me sada postalo malo strah poroda 🤭 Pustili me jucer doma tako da nista od datuma 12.11. i mog sna 😀
    bila sam dva dana u bolnici i iskreno zadovoljna sam smjestajem.. mislila sam da cu tamo malo odmoriti od majstora i baviti se “ciscenjem mobitela, i pisat vama, no imala sam cimericu s kojom sam se bas lijepo ispricala u ta dva dana.. I kad sam vidjela koliko stranica me ceka, danasnji dan sam provela u citanju, izmedu ostalog otisla i do banke rijesiti prezime, i jedne majstore docekala 😂 ne moze to bez mene..

👱‍♀️ 38
    06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
    03/21 ➕
    Termin 27.11.2021. 💞

Birdy 🧚🏻
    12. Studeni 2021. 21:03

Svega ste pisale i bas mi je gust citati, zakrcila sam mob sa svim slikama i moram prazniti pothitno, tako da ne znam bas za sve koja je sto pisala..🙁
    Zelim svima da se lijepo pripremite za bolnicu cim prije i da mirno cekate.. 
    Meni su pon i uto je protekli u pripremama i to sve stresno i nabrzaka.. isla na depil i to trazila pothitno nekog drugog jer je moja bila u izolaciji, isla na feniranje, navecer par slikica muz morao pofotkati jer nisam znala hocu se vratiti s trbuhom ili bebom doma 😅 mislim da sam sada generalnu probu odradila 😜 

👱‍♀️ 38
    06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
    03/21 ➕
    Termin 27.11.2021. 💞

Bela_le
    12. Studeni 2021. 21:08

Lorena tesko je opisat, kao sluzavi iscjedak ali cvrsce i prozirnije, a znam da je mali dio jer u prosloj trudnoci kad je ispalo ga je bilo puuno vise, zna on tak u djelovima ispadati, moze ti biti prosaran krvlju, ali i ne mora
    Birdy drago mi je da ipak nije ucvorena pupkovina i da doma cekas trenutak kad bebica odluci stici

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Bruna257
    12. Studeni 2021. 21:25

Schinin slikat ću kuhinju, nema frke 😁 samo da bude više gotova jer nam se sve otegnulo... Računali smo da će do 15biti gotovo, sad se nadam da će za 10dana od danas biti gotovo... 🙄🤦😁🤣
    Ja danas kravim cijelo dan kravim na kauču, mm nešto dovršavao po zidovima jer sutra dolazi maler gletati zidove, a ja iz boravka komentiram i komandiram 🤣 mislim da me u par navrata mislio strpati u top i na Mars 🤣 jer ga zaje***am da me niš ne sluša hahaha... 🤣 Sad putuje iz ZG, otišao po seku,konačno dolazi doma nakon mj dana ❤️ malo je reći da je curka oduševljena što teta dolazi 😁
    Spominjete pizzu- vjerovale ili ne, ja pizzu uopće ne volim i ne jedem 🤣🤣 nikakvu haha... Ni fast foof mi nikad nije bio nešto... Ja sam više od voća i povrća i proteina čistih, konkretni komad mesa i ja sretna 😁 jedva čekam kad rodim da mogu pojesti steak medium rare pečen, sa prilogom pirea od graška i pečene i glazirane baby mrkve... Inače muž to najbolje sprema pa mi već sline cure 😋😋🤤🤤

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani