Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lorena3009
    12. Studeni 2021. 20:54

Bela_le

Slee bravo za setnju, bas ti zavidim
    Jelenas preslatka je pidamica
    Tierra ovo za pitu 😂😂
    Schinin sline mi proradile na misao o lazanju od buttnernut tikve
    Lorena dekica je bas slatka
    Prijavljujem ispadanje malog djela sluznog cepa, nadam se da ce ostatak sacekati bar jos 2 tjedna

Kako misliš mali dio sluznog ćepa? Kako to izgleda? 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

Birdy 🧚🏻
    12. Studeni 2021. 21:01

Cure drage! 🤰
    Evo konacno i mene sa izvjestajem..
    Zaprimili me u srijedu u bolnicu, radila ctg po prvi puta, i kasnije dr napravio 3D uzv pri cemu je sudjelovala i glavna gin odjela, i ustanovili su da pupkovina nije ucvorena vec je u tom sumnjivom dijelu ona spiralnog oblika 🙈 uglavnom komentar doktora je bio da jedva ceka da se beba rodi da vidi tu pupkovinu 😅 beba je vec 3200 g i ici ce prirodno na kraju, a ja sam se sve pripremila na carski ovih dana.. pa me sada postalo malo strah poroda 🤭 Pustili me jucer doma tako da nista od datuma 12.11. i mog sna 😀
    bila sam dva dana u bolnici i iskreno zadovoljna sam smjestajem.. mislila sam da cu tamo malo odmoriti od majstora i baviti se “ciscenjem mobitela, i pisat vama, no imala sam cimericu s kojom sam se bas lijepo ispricala u ta dva dana.. I kad sam vidjela koliko stranica me ceka, danasnji dan sam provela u citanju, izmedu ostalog otisla i do banke rijesiti prezime, i jedne majstore docekala 😂 ne moze to bez mene..

👱‍♀️ 38
    06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
    03/21 ➕
    Termin 27.11.2021. 💞

Birdy 🧚🏻
    12. Studeni 2021. 21:03

Svega ste pisale i bas mi je gust citati, zakrcila sam mob sa svim slikama i moram prazniti pothitno, tako da ne znam bas za sve koja je sto pisala..🙁
    Zelim svima da se lijepo pripremite za bolnicu cim prije i da mirno cekate.. 
    Meni su pon i uto je protekli u pripremama i to sve stresno i nabrzaka.. isla na depil i to trazila pothitno nekog drugog jer je moja bila u izolaciji, isla na feniranje, navecer par slikica muz morao pofotkati jer nisam znala hocu se vratiti s trbuhom ili bebom doma 😅 mislim da sam sada generalnu probu odradila 😜 

👱‍♀️ 38
    03/21 ➕
    Termin 27.11.2021. 💞

Bela_le
    12. Studeni 2021. 21:08

Lorena tesko je opisat, kao sluzavi iscjedak ali cvrsce i prozirnije, a znam da je mali dio jer u prosloj trudnoci kad je ispalo ga je bilo puuno vise, zna on tak u djelovima ispadati, moze ti biti prosaran krvlju, ali i ne mora
    Birdy drago mi je da ipak nije ucvorena pupkovina i da doma cekas trenutak kad bebica odluci stici

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Bruna257
    12. Studeni 2021. 21:25

Schinin slikat ću kuhinju, nema frke 😁 samo da bude više gotova jer nam se sve otegnulo... Računali smo da će do 15biti gotovo, sad se nadam da će za 10dana od danas biti gotovo... 🙄🤦😁🤣
    Ja danas kravim cijelo dan kravim na kauču, mm nešto dovršavao po zidovima jer sutra dolazi maler gletati zidove, a ja iz boravka komentiram i komandiram 🤣 mislim da me u par navrata mislio strpati u top i na Mars 🤣 jer ga zaje***am da me niš ne sluša hahaha... 🤣 Sad putuje iz ZG, otišao po seku,konačno dolazi doma nakon mj dana ❤️ malo je reći da je curka oduševljena što teta dolazi 😁
    Spominjete pizzu- vjerovale ili ne, ja pizzu uopće ne volim i ne jedem 🤣🤣 nikakvu haha... Ni fast foof mi nikad nije bio nešto... Ja sam više od voća i povrća i proteina čistih, konkretni komad mesa i ja sretna 😁 jedva čekam kad rodim da mogu pojesti steak medium rare pečen, sa prilogom pirea od graška i pečene i glazirane baby mrkve... Inače muž to najbolje sprema pa mi već sline cure 😋😋🤤🤤

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Birdy 🧚🏻
    12. Studeni 2021. 21:27

Bela le vec ti je krenulo znaci.. a da kazu da moze dugo on tak pomalo.. hvala ti ☺️ Da evo na kraju je ipak sve u redu, i sada cekamo da beba odluci datum 🤷‍♀️
    Netko je pitao za gnijezda ja sam cijelo oprala u masini i sve je ok.. i da ja sam stalno slusala za stres u trudnoci da se sve prenosi na bebu - al iskreno se nadam da nije tako 😞
    Slee zapamtila sam zandara 😂 😂bravo za prestanak pusenja nakon toliko godina 💪 i bravo za setnju bas mi drago
    Aurora sretno sa stanjem sestre 🙏 smijem pitat koju autoimunu bolest ima? 
    Jelenko super za radove!! Ja cekam TAJ DAAAN 🤭🤭
    Anameri bas sam sokirana uvjetima koje si navela u bolnici 😒 srecom sada ste doma i treba to zaboraviti cim prije ali hvala sto si ukazala na to..
    Schinin jos i secer 😏 ali nece te ni to zaustaviti sigurna sam..cuvaj se i doci ce i tvoj porodiljni 45 dana ako imate tu opciju tamo pa ce posao malo po strani 😁

👱‍♀️ 38
    03/21 ➕
    Termin 27.11.2021. 💞

Jelenko93
    12. Studeni 2021. 21:45

Schinin mama je bolje nego je bila, i dalje jako kašlje, ali napokon su se pustili sinusi i sad to curi i iskašljava sekret tako da ide na bolje mislim, nema više temperaturu tako da je vjerojatno isto što sam i ja ono vukla tri tjedna samo ona inače nije bolesna a ja sam boležljiva i osjetljiva pa sam se baš uplašila kad je ona rekla da joj je loše... Ali nadam se da će proći uskoro🤞🥰
    Uspjela sam urinokulturu predat i sad pijem stalno čaj od brusnice i kod mame popila dva od kamilice, da što više ispirem mjehur pa ćemo vidjeti kada dođe nalaz u ponedjeljak, utorak. 
    Nadam se da se ti držiš dobro s obzirom što te sve snašlo ali ti mi se činiš tako snažna žena pa ne sumnjam uopće a vjerujem da imaš veliku podršku muža😊💪
    I da, tvoji su sada dobro nadam se🤗

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

Miraclebaby28
    12. Studeni 2021. 21:45

Slee napokon malo da izađes 😆 
    Tierra vidim ja da i ti imaš te ladice tip top 🤣 
    Lorena dekica je baš slatka 😍
    Birdy ti još malo isto pa će bebica bit tu 🥰🥰 

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

• Lorena3009
    12. Studeni 2021. 21:48

Birdy 🧚🏻

Cure drage! 🤰
    Evo konacno i mene sa izvjestajem..
    Zaprimili me u srijedu u bolnicu, radila ctg po prvi puta, i kasnije dr napravio 3D uzv pri cemu je sudjelovala i glavna gin odjela, i ustanovili su da pupkovina nije ucvorena vec je u tom sumnjivom dijelu ona spiralnog oblika🙈uglavnom komentar doktora je bio da jedva ceka da se beba rodi da vidi tu pupkovinu😅beba je vec 3200 g i ici ce prirodno na kraju, a ja sam se sve pripremila na carski ovih dana.. pa me sada postalo malo strah poroda🤭 Pustili me jucer doma tako da nista od datuma 12.11. i mog sna 😀
    bila sam dva dana u bolnici i iskreno zadovoljna sam smjestajem.. mislila sam da cu tamo malo odmoriti od majstora i baviti se “ciscenjem mobitela, i pisat vama, no imala sam cimericu s kojom sam se bas lijepo ispricala u ta dva dana.. I kad sam vidjela koliko stranica me ceka, danasnji dan sam provela u citanju, izmedu ostalog otisla i do banke rijesiti prezime, i jedne majstore docekala😂ne moze to bez mene..

Bas mi je drago da je sve ok sa pupcanom na kraju😁❤️👍🎉 Još ces ti i prinit😂😂😂

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

freya_444
    12. Studeni 2021. 21:51

Bela_le, znači taj sluzni čep može ispadati više dana i tjedana, a može i potaknuti trudove ili?
    Birdy, drago mi je zbog pupčane vrpce, još sitno brojiš 🤞🤞🤞
    Cure koje koristite pilates loptu doma, da li izvodite neke vježbe na njoj ili? Ja bi pokušala malo neke vježbe za zdjelicu i prepone jer me sve boli jako 😔😩

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.