Miraclebaby daa jos malo 🥰
Lorena ☺️ haha daa moguce je i to 😂
Freya da sitno jos, proletilo mi sve iskreno 😊
👱♀️ 38
06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
Freya moze na vise puta ispasti, a sad na koliko dugo se moze rastegnuti stvarno nemam pojma, prosli put je ispao taj dan kad je krenuo prijevremeni porod, je li porod krenuo zbog ispadanja stvarno ne znam, al mislim da kazu da ovisi od zene do zene, da se moze nesto pokrenuti, a i ne mora, mozda ima neka iskusnija mama na forumu da objasni
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Mislim da taj služni čep moze ispadat danima,cak i duze. Nekome porod krene odmah nakon sta on ispadne Al to bude velika kolicina,vrlo je obilan i cesto zna biti pomiješan s krvlju 😊 svakako ako krene ispadati a niste blizu termina,usporiti tempo
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Bela nisam uopce znala da cep moze pomalo izlaziti, ja sam mislila da odmah krece porod. Nadam se da ce to ipak pricekati i da Izak nece toliko pozuriti.
Birdy drago mi je da nema problema. Ipak nije bebica odmah stigla ali svakako ce uskoro, bitno je da si spremna 💞 Seka od srednje skole ima hepatitis ali nije zarazni nego kombinacija genetike i ostalog. Skupilo se jos dijagnoza s vremenom pa je situacija kompliciranija i puno doktora je inace ukljuceno u lijecenje jer joj jedan lijek pomaze za nesto, a unistava nesto drugo. Nije izljecivo, moguce je samo pratiti stanje i pokusati lijekovima odgoditi komplikacije i pogorsanje. Navikla je na bolnice pa je stvarno bila hrabra sve vrijeme dok smo se uspjele cuti 💛 Nadam se da ce tako biti i dalje 💪
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Taman na instagramu vidim da su trunki koferi na akciji i to je zapravo prva stvar koju je nas maleni dobio 💙 Seka ga je prije par godina osvojila na nagradnoj igri i poklonila nam ga za nasu bebu kad dode. Jos je zapakiran, jedva cekam da ga deckic koristi 🤗
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Krenem vam tipkati i obrise mi se post i vise ne znam ni sta sam pisala.
Cestitam svima na dobrim pregledima.
Mom of four sretno na ogtt.
Jelenas i Bela bravo za nalaze 🎊
Miraclebaby tako se to radi, muz se uposli 🤣
Freya divan stomak 😍
Aurora drago mi je da se seka dobro drzi, nadam se da ce je uskoro skinuti s respiratora.
Lorena bravo za shopping!
Josipa sretan put muzu.
Tierra bas si me nasmijala s pitom🤣🤣🤣🤣
Robica vam je divna.
Slee nadam se da ti je prijala setnja ☺️
Birdy drago mi je da je sve okej, eto i tvoje bebice ubrzo.
Bela nadam se da se Izaku nece zuriti i da cete jos jedan period ostati 2u1.
Spominjete prsten, meni su jutros toliko bili otekli prsti da sam ga jedva skinula. Bila sam se prepala jer sam u prosloj trudnoci imala problema da mi je preko noći toliko otekao prst, nikako prsten nisam mogla skinuti, na kraju je muz morao rezati pa smo nosili na popravku 😯
Danima pokusavam uloviti ritam citanja zaostataka bas kao i sa ciscenjem doma🤣🤣🤣pa...tesko mi ide.
Otisao mi dragi😒 no danas mi je bio bivsi muz pa mi pomogao oprati prozore😝😝😝
Otisao u ducan i bacio smece. Sta ce jadan sa mnom. Trebalo je punoooo godina da dodemo u ovu finu fazu i sad je sve kako treba biti.. nekako mislim da ce me i on na porod voziti🤣🤣🤣🤣. Uglavnom cirkus, ali pozitivan. 😊
22.02 2008.👦
04.09.2009.👩
14.12.2021.👶
https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png
Dobro jutro cure od nas dvoje ranoranioca 😀 Kako ste? Nadam se da ste sve dobro. Ja zadnjih tjedana nikako da uhvatim vremena da se javim. Uz kucu, obaveze i skolu dan mi prode u sekundi.
Cjepila sam se ima tri dana drugom dozom. Prvu sam primila ima 6 mjeseci i kako sam saznala da sam trudna nisam htjela tada ici po drugu dozu.
Sada na preporuku epidemiologa koji radi u Njemačkoj sam se cjepila. Moj tata ga je zvao i rekao mu je da se obavezno cjepim jer da je ovaj virus jako opasan. A cjepivo da Ce stititi bebu i kasnije dok god budem dojila. Sad, covjek je epidemiolog u Njemačkoj, valjda nebi lagao.
Nuspojava nisam imala osim bolne ruke i lagane glavobolje jedan dan.
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Opet budjenje u 5. Koji trening mi je ovo za kad dodje mali.
Birdy pa di si ti, ja skoro potragu za tobom poslala! Drago mi je da ipak nije cvor na pupkovini, sad i mene zanima kakva je to spiralna pupkovina 😂 jos malooo!
Bela neka Izak jos maaaalooo se strpi iako vjerujem da je vec veliki decko. Treba li se to ispadanje cepa prijaviti ginekologu ili ne?
Bumbasor i za tobom sam trazilicu raspisala 😂 a za bivseg palac gore! Super mi je to!
Margo super, cestitam na hrabrosti!
—
Ja sam presretna sto cu ipak imat kovid potvrdu. To mi daje nadu da su i neka istrazivanja dokazala da i mi koji smo prebolili imamo neku zastitu otprilike godinu dana. Aurora nisam znala da to onda moram traziti od doktorice. Ja ainoc nadobudno isla na portal zdravlja i slala zahtjev. Poslat cu svojoj doktorici mail u ponedjeljak. I zanima me hoce li biti godinu dana od pozitivnog testa ili od kraja izolacije. Ako je od pozitivnog testa onda mi taman istice mozda cak na termin 😂😂 A u izolaciji sam ja bila dosta dugo, cak tri tjedna jer mi nije padala temperatura. Jedva cekam ponedjeljak da saznam.
Alexandra i Lorena, danas napadamo i shopingiramo, obecajte! Probudila sam se sva nabrijana!
—
I daa, zaboravila sam vam rec. Zvala sam fizioterapetua da se narucim na masazu i sad pricam mu kako mi se jako vrti u glavi i mislim da mi je od vratne kraljeznice. I pita on mene ako imam uz to i zelucane tegobe, a ja imam proljev i mucninu. I kaze da su to tipicni simptomi kad beba u zadnjem tromjesecju pritisne dijafragmu. Tako da etooo, Marul je nakon bubrega odlucio zavladati dijafragmom. Neka ga, ljubav 💗
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Btw ne znam pratite li jesenske, ali njih je ostalo jos samo 3-4, a i one su blizu, ako nista drugo indukciji. Jos malo pa smo najstarijeeee tu! Ne mogu vjerovati! Kao da je jucer napravljena grupa proljetnica pa sam se veselila sto vise nismo najmladje. A i proljetnice su sad vec debelo u drugom tromjesecju!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji