Bela znaci nama za Os ne treba? Mada ja idem tek za mjesec dana, a ko zna sta ce do tad biti... 🙈🙊 Mada je meni moja dr preporucila cijepljenje, rekla je bolje se cijepit nego se ne cijepit... Kaze preporucuje Pfizer ili Modernu, ali ja se bojim...
Cure cestitam na punim tjednima, i ulasku u 3 tromjesecje. 🍻 bar ovako kad vec ne smijemo popit 😂🙊
Ja sam sinoc fino spavala, a od jutros bas imam pojacan iscjedak i bas me nervira...
Hvala vam cure jos jednom na brizi, divne ste ❤
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Drage moje, ja upravo primila cjepivo protiv gripe.
Namjeravam se maksimalno izolirati do termina, nikakva druzenja,kucna prikazana gostiju,ma nista. Mlade trudnice završavaju u bolnici i na respiratorima,ne treba to nikome. Treba se pritrpit ovu zimu i gotovo,to je tako. S obzirom da imam jaku alergiju na pojedinu hranu (doživjela sam anafilticki sok), kad se budem cijepila protiv covida trebat ce biti prisutan anesteziolog. Tako da…nije mi to sve bas jednostavno,za sad preskacem.
Jako sam tuzna i anksiozna jer mi muz odlazi na brod za par dana i vraca se tek na moj termin,bit ce mi jako tesko sama zivjeti u ovoj situaciji, prije sam si ispunila vrime sa druženjima, sad mi i on iz straha govori da nikud ne idem i da izdrzim ovaj period sama.
Sve u svemu- stvarno nam nije lako biti trudne u ovom periodu 🤕
Freya, kako se ti osjecas?
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Pozdrav cure evo mene nazad. Kod mene nem abas puno za prijaviti. Nadam se da ste sve dobro. Bella hvala za ovo za bolnicu, mada još nisam tamo, i dalje sam kod privatnika. Možda se sretnemo u bolnici, sobi nakon poroda haha. Što se tiče cijepljenja, doktor je rekao još onda nemoj. E sad ti budi pametna, muka mi je od vijesti i svega toga. Nadam se da je i freya dobro. I da, Bella kad si nosila bris, to nosiš u drapšinovu? Di točno? Ja nosim 26.ili će mi muz odnijet ako neću moć do tamo
🙋♀️35🧔35
2007,2010,2015👶tri curke
01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
Papa uredan
01/2021 planiramo 👶
01/2021 solgar folna
🤰22. 12.2021 👶💜
18.12. P❤️
Gravidon A
26.4.24. +
Tigrica ja sam prije tjedan dana pitala doktora za savjet, rekao mi je da ako se mogu paziti da se ne zarazim da radije to bude način zaštite do poroda. Time mi je sve rekao. Dakle, nema sile koja će me nakon izgubljene bebe natjerati da se u ovoj trudnoći cijepim. Ako trebam platiti ono što je moje pravo, platit ću, uz naravno dopis ministarstvu, ali nikakvom prisilom me neće natjerati da se sada cijepim. Iako ću se vjerojatno cijepiti nakon poroda i nisam antivaxer niti išta slično, ali ne na ovaj način i ne pod svaku cijenu.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Aurora bas su lijepi posteri
Freya ti si stvarno vec u lijepim tjednima, ali sigurna sam da ce curica sacekati bar jos ovih tjedan dana
Aleksandra za sada je sve kako je i bilo, a nadam se da nece bas odmah davati nove mjere
Romale nosila sam u ponedjeljak u drapsinovu, do 18 primaju uzorke, a i izdaju nalaze koliko sam vidila, meni su tamo rekli da poslaju nalaz kod dr, ali s obzirom da ja kod nje vise ne idem rekli su da dodem nakon 4 dana po njega, ja sam ti od slijedece srijede u trudnickoj pa kad budes isla javi, mozda se i sretnemo pa da si malo skratimo vrijeme cekanja
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Mumof4, moja sućut 😔
Lori, čestitam na uspješnom pregledu 💋
Držite se cure, sve će biti okej, samo pozitivne misli 🌞🌞
Mene sestra danas preplašila malo, jer je gledala na dobro jutro Hrvatska neki ginekolog valjda pričao da imaju dosta slučajeva prijevremenih poroda kod trudnica koje sad u tim višim tjednima dobiju koronu…al opet sam prešla preko toga, ne želim da me takve stvari jako obuzmu jer onda bi otišla psihički totalno. Razmišljam da imam još 4 tjedna i da će moja cura pričekati da se mama lijepo oporavi 💗❤️
To je bija Dr. Šimunic iz poliklinike Ivf. Nisam gledala Al vidila sam da su na poliklinikinu stranicu stavili da je bija. Bas cu provat na netu nac...
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Aurora bas su lijepi posteri
Freya ti si stvarno vec u lijepim tjednima, ali sigurna sam da ce curica sacekati bar jos ovih tjedan dana
Aleksandra za sada je sve kako je i bilo, a nadam se da nece bas odmah davati nove mjere
Romale nosila sam u ponedjeljak u drapsinovu, do 18 primaju uzorke, a i izdaju nalaze koliko sam vidila, meni su tamo rekli da poslaju nalaz kod dr, ali s obzirom da ja kod nje vise ne idem rekli su da dodem nakon 4 dana po njega, ja sam ti od slijedece srijede u trudnickoj pa kad budes isla javi, mozda se i sretnemo pa da si malo skratimo vrijeme cekanja
Javim kad me pošalje u trudničku. Jesi se ti cijepila, sorry ako si već pisala. Ja se bojim u trudnoći, izdrzat ću to još malo ovako. Ionako se ne krećem bas negdje previše u guzve a poslije poroda ću se cijepit.
🙋♀️35🧔35
2007,2010,2015👶tri curke
Papa uredan
01/2021 planiramo 👶
01/2021 solgar folna
🤰22. 12.2021 👶💜
18.12. P❤️
Gravidon A
26.4.24. +
A i kad se porodim ograničit ću posjete. Roditelji će doć s maskama za svaki slučaj. Nije situacija za igrati se
🙋♀️35🧔35
2007,2010,2015👶tri curke
Papa uredan
01/2021 planiramo 👶
01/2021 solgar folna
🤰22. 12.2021 👶💜
18.12. P❤️
Gravidon A
26.4.24. +
Drage moje, ja upravo primila cjepivo protiv gripe.
Namjeravam se maksimalno izolirati do termina, nikakva druzenja,kucna prikazana gostiju,ma nista. Mlade trudnice završavaju u bolnici i na respiratorima,ne treba to nikome. Treba se pritrpit ovu zimu i gotovo,to je tako. S obzirom da imam jaku alergiju na pojedinu hranu (doživjela sam anafilticki sok), kad se budem cijepila protiv covida trebat ce biti prisutan anesteziolog. Tako da…nije mi to sve bas jednostavno,za sad preskacem.
Jako sam tuzna i anksiozna jer mi muz odlazi na brod za par dana i vraca se tek na moj termin,bit ce mi jako tesko sama zivjeti u ovoj situaciji, prije sam si ispunila vrime sa druženjima, sad mi i on iz straha govori da nikud ne idem i da izdrzim ovaj period sama.
Sve u svemu- stvarno nam nije lako biti trudne u ovom periodu 🤕
Freya, kako se ti osjecas?
U mene ti isto niko ne dolazi, ne dam. Jer me stvarno straj te korone. Rekla sam mužu kakve sam srice da me uvati da bi garant završila na respiratoru. Nije mi uopće za zezat se. U kuci sam non stop, idem samo na kontrole Al opet ti ni to nije garancija da necu dobit. A za cijepivo evo mi sama više ne znam. Straj me cijepit se a straj me ne cijepit se. Glava mi je ka balun od razmišljanja. Mogu mislit kako ti je jer muž ide na brod😭 posebno u ovoj situaciji. Moga nema cili dan, tek u 6 sati navečer dođe s posla pa mi je očajno. Al izdrzat ces ženo, proletit će to😘😘😘
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Piba7 & Bella, ma da, istina, u dobrim sam tjednima, ali ipak neka pričeka još malo, neka joj imunitet još malo se razvije 💗🤞🤞
Josipab, svakako se čuvaj i pazi jer je ludnica, ja jedva čekam da rodim da ne moram više toliko po tim bolnicama i po pregledima ići 🤞 ja sam dobro, nemam temperaturu već 3 dana, samo nos i kašalj blago i to je to. Danas bila na PCR testiranju pa će mi se javiti.
I da, dobila sam rezultat za bris za streptokok i negativan je 🎊🎊🎉🎉
Što se tiče cijepljenja, sad se sigurno ne namjeravam cijepiti, a kasnije hoću, ali ne odmah ☺️
Cure koje ste preboljele koronu, koliko dugo se ima antitijela u tijelu?
Lucija 16.12.2021.💗
Sortiraj odgovore
Najstariji