Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tigrica
    10. Studeni 2021. 11:05

jelenas  ogtt ne vadiš u Petrovaj 3 nego ideš u bolnicu, lab je u podrumu . 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

Maša🤰🏼
    10. Studeni 2021. 11:15

Mum of four moja iskrena sućut
    Situacija sa koronom mene uzasno zivcira i iritra sve to skupa :( uopce nezelim da se moram sresirat i radi toga. Kad dobijem trudove umjesto da se opustam razmisljat cu samo o tome dali ce pustut muza samnom :( uzas! 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

freya_444
    10. Studeni 2021. 11:16

Tigrica, dobrodošla i čestitam 😊💗 napiši samo kad ti je idući datum pregleda pa te zapišem na našu popis za lakše praćenje :)
    Jelenas, znam da je ovo s koronom sve jako zbunjujuće, ali pokušaj se što manje sekirati oko toga. Ja se nisam zabrinula kad sam vidjela pozitivan test, rekla sam si u glavi preboljeti ću, s maleckom je sve dobro jer ju lijepo osjetim k neću se brinuti.  A ovo s potvrdama, ja čisto sumnjam da ćemo se morati testirati svaki put, već samo će ti mjeriti temperaturu. ☺️ Samo bezveze mediji zastrašuju ljude. 🙈🥵

Lucija 16.12.2021.💗

aurora12
    10. Studeni 2021. 11:18

Ja se stvarno nadam da nece trebati potvrde za u bolnicu. Ovaj tjedan cu izvaditi krv da imam sve spremno. Za stitnjacu moze netko drugi ostaviti nalaz na komentar, kod hematologa isto moze bilo tko od mojih s nalazima i fragmin isto tako preuzeti. Gin. ima ctg tako da cu max. izbjegavati bolnicu do poroda.

Maloprije su nam stigli posteri za zid i predivni su 🤩 Dva su nam za stan a dva idu kod muzevih jer cemo i tamo imati krevetic u svojoj sobi 💙
    https://ibb.co/YkHkKTN

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

freya_444
    10. Studeni 2021. 11:21

Mumof4, moja sućut 😔
    Lori, čestitam na uspješnom pregledu 💋
    Držite se cure, sve će biti okej, samo pozitivne misli 🌞🌞
    Mene sestra danas preplašila malo, jer je gledala na dobro jutro Hrvatska neki ginekolog valjda pričao da imaju dosta slučajeva prijevremenih poroda kod trudnica koje sad u tim višim tjednima dobiju koronu...al opet sam prešla preko toga, ne želim da me takve stvari jako obuzmu jer onda bi otišla psihički totalno. Razmišljam da imam još 4 tjedna i da će moja cura pričekati da se mama lijepo oporavi 💗❤️

Lucija 16.12.2021.💗

• piba7
    10. Studeni 2021. 11:23

freya_444

Mumof4, moja sućut 😔
    Lori, čestitam na uspješnom pregledu 💋
    Držite se cure, sve će biti okej, samo pozitivne misli 🌞🌞
    Mene sestra danas preplašila malo, jer je gledala na dobro jutro Hrvatska neki ginekolog valjda pričao da imaju dosta slučajeva prijevremenih poroda kod trudnica koje sad u tim višim tjednima dobiju koronu…al opet sam prešla preko toga, ne želim da me takve stvari jako obuzmu jer onda bi otišla psihički totalno. Razmišljam da imam još 4 tjedna i da će moja cura pričekati da se mama lijepo oporavi 💗❤️

Freya ti si već u super tjednima, tako da ne brini. Za 7 dana si u terminu, a čak i da krene prije ovo su kod tebe super, super tjedni.

jelenas
    10. Studeni 2021. 11:27

Tigrica ogtt ti ja ne radim, to smo izbacili iz mojih pretraga. Trebam vaditi samo KKS u Zvonigradskoj idući tjedan i petorvu 3 koja se radi tako negdje u 33-34tt.
    Freya mene ti uopće ne brine sama zaraza već samo te glupe potvrde. 
    Aurora imaš pravo, sad mi je muž ukazao na to da moj privatni ginekolog ionako nije u javnom sektoru već je privatnik, sumnjam da će uvoditi potvrde za pacijentice kojima ni sami ne preporučaju cijepljenje. 
    Ne znam evo, nije me to do danas toliko diralo jer sam bila uvjerena da će trudnice biti izuzete, ali sad mi je to sve nekako baš too much.

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

jelenas
    10. Studeni 2021. 11:27

Aha da, Tigrica rodit ću u Vinogradskoj :)

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Bela_le
    10. Studeni 2021. 11:29

https://ibb.co/vxc9w9v
    https://ibb.co/xCzgCC8

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Tigrica
    10. Studeni 2021. 11:30

freya_444 hvala 
    27.12. 
    Meni se čini da su ginekolozi dobili naputak da nas šalju na cijepljenje. To je moje mišljenje. Jer kad sam ostala trudna ginica mi je rekla nemoj se cijeipit. Pitam ju sad šta da radim dal da se cijepim ili ne . Kaže meni a preporuka je da se cijepiš, a i ovako moraš mirovat s toga ne mrdaj do daljnjega. Pa ti budi normalna. Nisam za cijepljenje ovako trudna, bojim se nuspojava, i kako će to utjecat na bebu.  Sama Markoticka je rekla da nema dovršenih istraživanja na trudnicama . 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.