Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tigrica
    10. Studeni 2021. 10:52

jelenas hvala. Imala sa u ponedjeljak kontrolu- pregled,  prvo mi je rekla da idem na ogtt i nakon pregleda nikud ni mrdac mirovanje ,ali je vec pustila uputnicu.  Tako da sam odlučila sutra otić da ne moram ići na testiranje i muža maltretira. I ovako će me odvest i pokupit u DZ.  Mislim da bi nalaz trebao biti isti dan gotov.  
    Mum of four moje sučut. 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

• Zelena36
    10. Studeni 2021. 10:54

Mozd treba za ogtt test potvrda jer si ipak tamo 2 sata, mozd ne treba za obicno vadjenje krvi.. Ja mislila da samo moja dr. Takva, al sad kad slusam vas, vidim da ih ima.. Al bem mu, na mailove ne odgovatra, na tel se ne javlja, ambulanta zakljucana, cekas vani po sat vremena d izadje sestra, a nutra nikog.. Bas je covjek jedan komentirao sto bi bilo da je nekom lose i hitno vani, a nitko ne izadje? A na hitnoj te ne zele uzet ako radi tvoj dr.. Prestrasno.. Od kd je dosl korona, drugih bolesti nema 🙄

https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png

jelenas
    10. Studeni 2021. 10:55

Cure mene su sada tako zašorali hormoni i rasplakala sam se jer je ovo sve toliko nebulozno i glupo oko korone i potvrda i svega. No uglavnom, poslala sam mail u Petrovu 3 ( Transfuzija) pa ću vam javiti što mi oni kažu. Ja mislim da su meni osobno preostale samo KKS (koji ću očito ići vadit privatno) i ta transfuzija tamo negdje iza nove godine. 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Bela_le
    10. Studeni 2021. 10:57

Mom of four moja sucut 😔
    Cestitam cure na punim tjednima
    Ja sam sad slala upit u kbc Osijek pa kad odgovore stavim tu, znam da sam trenutno jedina koja ide tamo u trudnicku, ali mozda ima koja tiha citacica, a i Aleksandra i Lorena da znaju ako budu trebale na neki pregled

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Tigrica
    10. Studeni 2021. 10:59

jelenas više nisam  baš blizu, sad samo pripadam po ginici . Ne znam, premisljam se. Merkur za sada... važem ,skupljam informacije. Ti jesi možda odlučila gdje bi rodila?

Tigrica
    10. Studeni 2021. 11:05

jelenas  ogtt ne vadiš u Petrovaj 3 nego ideš u bolnicu, lab je u podrumu . 

Maša🤰🏼
    10. Studeni 2021. 11:15

Mum of four moja iskrena sućut
    Situacija sa koronom mene uzasno zivcira i iritra sve to skupa :( uopce nezelim da se moram sresirat i radi toga. Kad dobijem trudove umjesto da se opustam razmisljat cu samo o tome dali ce pustut muza samnom :( uzas! 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

freya_444
    10. Studeni 2021. 11:16

Tigrica, dobrodošla i čestitam 😊💗 napiši samo kad ti je idući datum pregleda pa te zapišem na našu popis za lakše praćenje :)
    Jelenas, znam da je ovo s koronom sve jako zbunjujuće, ali pokušaj se što manje sekirati oko toga. Ja se nisam zabrinula kad sam vidjela pozitivan test, rekla sam si u glavi preboljeti ću, s maleckom je sve dobro jer ju lijepo osjetim k neću se brinuti.  A ovo s potvrdama, ja čisto sumnjam da ćemo se morati testirati svaki put, već samo će ti mjeriti temperaturu. ☺️ Samo bezveze mediji zastrašuju ljude. 🙈🥵

Lucija 16.12.2021.💗

aurora12
    10. Studeni 2021. 11:18

Ja se stvarno nadam da nece trebati potvrde za u bolnicu. Ovaj tjedan cu izvaditi krv da imam sve spremno. Za stitnjacu moze netko drugi ostaviti nalaz na komentar, kod hematologa isto moze bilo tko od mojih s nalazima i fragmin isto tako preuzeti. Gin. ima ctg tako da cu max. izbjegavati bolnicu do poroda.

Maloprije su nam stigli posteri za zid i predivni su 🤩 Dva su nam za stan a dva idu kod muzevih jer cemo i tamo imati krevetic u svojoj sobi 💙
    https://ibb.co/YkHkKTN

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

freya_444
    10. Studeni 2021. 11:21

Mumof4, moja sućut 😔
    Lori, čestitam na uspješnom pregledu 💋
    Držite se cure, sve će biti okej, samo pozitivne misli 🌞🌞
    Mene sestra danas preplašila malo, jer je gledala na dobro jutro Hrvatska neki ginekolog valjda pričao da imaju dosta slučajeva prijevremenih poroda kod trudnica koje sad u tim višim tjednima dobiju koronu...al opet sam prešla preko toga, ne želim da me takve stvari jako obuzmu jer onda bi otišla psihički totalno. Razmišljam da imam još 4 tjedna i da će moja cura pričekati da se mama lijepo oporavi 💗❤️

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani