Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bumbasor
    10. Studeni 2021. 15:28

💋 okruglice🤰
    Pokusavam poloviti zaostake😃. Mali mi je isao u skolu u ponedjeljak i vec je od utorka u SI jer je jedan mali dosao na nastavu i nakon drugog skolskog sata su ga zvali da je mama pozitivna. Dakle ne znam sto bi rekla na tu zensku. Svjesno ga je poslala na nastavu dok jos nije dobila rezultate. Na kraju se i on testirao i pozitivan je i tako je sad moj doma jer sjedi ispred njega.
    Nemam vise snage oko te sugave korone. Mala ide na nastavu redovno🙄
    Ja jedva cekam da obavim taj carski i da sve vise zavrsi i da se vratim na posao. Ja sam doma luda i luda i unistena psihicki od skole. 
    Nemoguce je da mi je ljepse na poslu bit dezurna 24h nego doma😪

22.02 2008.👦
    04.09.2009.👩
    14.12.2021.👶
    https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png

Bruna257
    10. Studeni 2021. 15:30

Taya u tome je stvar što ne znam da li sam ju imala jer nisam bila testirana... Mislili smo tada da je curka donijela neku virozu iz vrtića, pa nismo smatrali da trebam na testiranje... Al u tom periodu smo svi u kući bili bolesni, curka prva, pa ja,mama i muž koji je cijepljen... I ti sad budi pametan... 

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• piba7
    10. Studeni 2021. 15:33

Ja sam s Merkura dobila odgovor da nazovem telefonski na neki broj i pitam to za potvrde od idućeg tjedna.
    A broj je naravno nemoguće dobiti 🤦‍♀️

Miraclebaby28
    10. Studeni 2021. 15:37

Hah vidim neke od vas pisu za male bebice I cuvanje... ja nikad nisam drzala novorodence 😱 opcenito baš male male bebice I bojim se kak će to sve biti... Al evo još 36 dana I saznat ću 😵😵😵  jao panika panika sve je veca 

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

Slee
    10. Studeni 2021. 15:38

Mumof4 - moja sucut iskrena, bas mi je zao. ja sam isla sama, nisam ni pitala za pratnju. Sretnooo! 
    Lori - cestitam na super pregledu i velikoj curi! 
    Aurora preslatki su postercici. To je hia?
    Freya - super za prestanak temperature i negativan bris na streptokok. Koronu sam prebolila, ali nisam nikad vadila antitijela
    Xoxo i jelena - mene je ta brojka ispod 100 tako jako veselila! Bas neka kao granica u glavi mi to bila
    Bruna - ja sam bas neki dan pisala o tome kako me bole pluca i pritisak mi je neki, meni je dr rekla da je to uobicajeno za zadnje tromjesecje i da ne brinem. Isto tako lezim i ne mogu uhvatiti zrak, srce ubrzano lupa, ali sve kazu da je normalno za trudnocu
    Korona - ja nemam snage to ni komentirati ni nista, dosta mi je sto je svuda oko nas i po cijele dane samo o njoj slusam. Tako da cu to izbjeci komentirati. 

Vidim puno nas je danas u punim tjednima, plodna srijeda 😀
    Negoooo, da nas maknem malo od korona teme jer stvarno ne mogu - dajte se pohvalite, jeste sto narucile na ovim popustima? 
    Ili ako necemo o tome, mozemo uvijek o tegobama - evo ja cu prva - danas pritisak na mjehur bas jaki, osjetim kako me drmne mali iznutra nekako bas prema mjehuru i u tom trenu moram isti sekund na wc. Ajmooo, zalopojke i robicu na sunce! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Bruna257
    10. Studeni 2021. 15:38

piba7

Ja sam s Merkura dobila odgovor da nazovem telefonski na neki broj i pitam to za potvrde od idućeg tjedna.
    A broj je naravno nemoguće dobiti 🤦‍♀️

Ja dobila info iz prve ruke, sestrična radi u tom DZ gdje idem na preglede... Sutra još imaju sastanak da se točno utvrdi što i kako..

Scarlett
    10. Studeni 2021. 15:40

Pozz okruglice
    Isčitala vas jesam ali nisam zapamtila skoro pa ništa 🤦🏻‍♀️
    Ja sam danas skroz čudna. Odspavala sam do pola 2 pobogu. Sinoć sam zaspala oko 1. Ne sjećam se kad sam toliko u komadu drapila. 😂 
    Mislim da su mi žifčeki u banani radi te glupe Korone i svega oko nje.
    Nemam pregled, srećom, do 12 mjeseca pa će valjda bit i jasnije ove nove smjernice i sve ostalo.
    Lagano me panika hvata oko svega jer jako želim da muž bude samnom na porodu. On nije cijepljen i jako se boji cjepiva jer je astmatičar. Dva frenda sa sličnom anamnezom su nakon cjepiva završila na respiratoru pa naravno ni meni nije svejedno poslat ga
    Ja bi se cijepila tek nakon poroda. Zasad se ne usudim. Možda da sam u terminu već i bi. 
    Ne znam. Nisam više pametna. Što više gledam sve veća mi je panika. 

4/20 spontani 💔
    3/21 drugi 💔

Bruna257
    10. Studeni 2021. 15:42

Miraclebaby27

Hah vidim neke od vas pisu za male bebice I cuvanje… ja nikad nisam drzala novorodence 😱 opcenito baš male male bebice I bojim se kak će to sve biti… Al evo još 36 dana I saznat ću 😵😵😵 jao panika panika sve je veca

Ne brini, sve to dode spontano 😁 i ja sam se brinula, inače sam veeeeliki paničar... Moji su čak bili u strahu kak ću porod izdržati, kaže mama mislila sam da ćeš pobjeći iz bolnice.. Reko ahm, točno, a kud da idem? Beba mora van 🤣🤣🤣🤦 al izdržala, prvi dan su ionako sestre bile oko bebe, drugi dan sam lagano ja ju držala u onom jastuku u kojem su povijeni u bolnici, a treći sam već sama baratala njom i presvlačila je... Mene bila frka pupka (i sad me malo) jer malenoj nije ispao punih 23dana(debela pupčana), pa je patronažna to palila... Al 2-3 puta sama napraviš i jednostavno se opustiš...

Bruna257
    10. Studeni 2021. 15:44

Slee  nisam ništa kupila 🤣🤣🎉 haha... Budem već hihihihihi 🤣🤣

jelenas
    10. Studeni 2021. 15:53

Slee ja sam kupovala, ali za stariju curku 😂😂 H&M stranica me zezaaaaaa, nemrem niš naručit već tri danaaaa 😱 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.