Jutro cure😘 Ja zaspala oko 1 ipo i onda se u 5 probudila za wc. Ratim se u krevet i uvatija me kao grc dole, kao liva strana, kost od THE NJE. Drzalo me bome 20 min. Mislim da sam naglo nogu digla da maknem trudnicki jastuk, jer sicam se u polusnu da jesam. Posli me prošlo i evo ne boli više. Inače uvik pazim. Bas je bilo neugodno 😵😵
Hvala na ovom popisu za rodilište, sve sam screenala😁 čestitam na ulascima u novi tjedan svima❤️
Ja sam danas punih 28 i ušla u 29-ti tjedan🎉🎉❤️❤️ sritno na pregledima danas svima❤️
A ovo za covid potvrde ja se nadam da mi nećemo tribat. Pa ja non stop moram na neka vadenja krvi 😩😩
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Tigrice dobrodošla! Hvala ti za ovaj info, ja inače isto spadam u Zvonigradsku i trebala sam ići vadit krv idući tjedan. Dakle idem privatno jer ću radije platit pretragu privatno nego test pa još čekat. Ili neću napravit pretragu 🤷🏼♀️
Užasno me zbunjuje sve ovo iskreno.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Jutro svima!
Mum od four iskrena sućut..
Alin bočica. Ako planiraš dojiti, bolje uža, na koju će beba ipak malo teže vući, jer tako se mora potruditi i na cici.... Ako dobije lakšu,mukte varijantu, postoji šansa da će odbijati cicu... To se desilo sestrični....pa eto, čisto da o tome razmisliš 😁
Jučer sam pričala sa svojim dr opće prakse... I kažem kako me zadnjih mj dana muči disanje, brzo ostajem bez zraka, ko da mi netko sjedi na prsima i ne da disati, umaram se, dok dodem stepenicama na kat umirem, imam oscilacije tlaka tada i povišene otkucaje srca... Ide gledati u karton i kaže, pa tada si otprilike(prije malo više mj dana) zvala da si baš prehladena, s upaljenim sinusima,otežanim disanjem i blago povišenom temp... Rekoh da... Ali nisam išla na testiranje jer sam doma pa kao od kog bi se zarazila.... Kaže on al možda je post covid, svi su simptomi ti... I sjetim se da sam tada bila u DZ na pregledu kod gin, a tada je polovica zaposlenih tamo bila u izolaciji jer ih je 3bilo zaraženih... Kaže pa možda si pokupila tada i prebolila sa blažim simptomima... Idem ovih dana vaditi antitijela pa ću baš vidit...🤦
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Cure sretno s pregledima danas 🤰
Hvala svima za preporuke knjiga 👍
Lori cestitam na dobrom pregledu 😊
Cestitke svima na ulasku u novi tjedan 🎉🎉
Slee i jelenas bravo za trece tromjesecje i 100 dana 🥰 Drago mi je da se Marul lijepo javlja 💙💙
Roberta presladak je kompletic i bas djeluje zgodno za izlazak, moram tako nesto traziti 👌
Mum of four zao mi je 🙁
Ja nisam vadila krv na kraju jer dr.nije pustila uputnicu a radi popodne. Imala sam neki osjecaj jer me sestra brzo rijesila jucer, pretpostavljam da ih stalno zovu zbog korone pa se pogube. Bar smo prosetali iako nije ni to lako 🙈
Jelenko eto bar nesto dobro u svemu, dobro da si saznala. Neka mama bude negativna i nek to prode 🧡 Jelenas ti nam isto brzo ozdravi, drago mi je da je neg.test 🤗
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Mumoffour moja sućut.
Lori super za pregled!
Tigrica vidim da smo terminom jako blizu, jesi ti isto tu negdje blizu Zvonigradske ili samo tamo pripadaš? Je li znaš gdje ćeš ići roditi?
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
jelenas hvala. Imala sa u ponedjeljak kontrolu- pregled, prvo mi je rekla da idem na ogtt i nakon pregleda nikud ni mrdac mirovanje ,ali je vec pustila uputnicu. Tako da sam odlučila sutra otić da ne moram ići na testiranje i muža maltretira. I ovako će me odvest i pokupit u DZ. Mislim da bi nalaz trebao biti isti dan gotov.
Mum of four moje sučut.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Mozd treba za ogtt test potvrda jer si ipak tamo 2 sata, mozd ne treba za obicno vadjenje krvi.. Ja mislila da samo moja dr. Takva, al sad kad slusam vas, vidim da ih ima.. Al bem mu, na mailove ne odgovatra, na tel se ne javlja, ambulanta zakljucana, cekas vani po sat vremena d izadje sestra, a nutra nikog.. Bas je covjek jedan komentirao sto bi bilo da je nekom lose i hitno vani, a nitko ne izadje? A na hitnoj te ne zele uzet ako radi tvoj dr.. Prestrasno.. Od kd je dosl korona, drugih bolesti nema 🙄
https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png
Cure mene su sada tako zašorali hormoni i rasplakala sam se jer je ovo sve toliko nebulozno i glupo oko korone i potvrda i svega. No uglavnom, poslala sam mail u Petrovu 3 ( Transfuzija) pa ću vam javiti što mi oni kažu. Ja mislim da su meni osobno preostale samo KKS (koji ću očito ići vadit privatno) i ta transfuzija tamo negdje iza nove godine.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Mom of four moja sucut 😔
Cestitam cure na punim tjednima
Ja sam sad slala upit u kbc Osijek pa kad odgovore stavim tu, znam da sam trenutno jedina koja ide tamo u trudnicku, ali mozda ima koja tiha citacica, a i Aleksandra i Lorena da znaju ako budu trebale na neki pregled
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
jelenas više nisam baš blizu, sad samo pripadam po ginici . Ne znam, premisljam se. Merkur za sada... važem ,skupljam informacije. Ti jesi možda odlučila gdje bi rodila?
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Sortiraj odgovore
Najstariji