Takoder, Taya, jesam li dobro zapamtila da se i ti danas javljaš u bolnicu?

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Ajme cure kako mi je prošlo zadnjih tjedan dana, pa evo me danas na 100!!!! 🥰🥰🥰🥰

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Jutro cure!
Sretno na pregledima!
Eto i tebe jelena na 100 🎉🎉🎉
Ja danas punoh 27tt! To znaci da ulazim u zadnje tromjesecje, je tako?
Proslavili smo tako da me mali dobro izlupao ujutro 😍 s rukama me buba po lijevom kuku, a nogama u desno rebro. Sad se umirio, a mene pocelo malo grciti pa se planiram uskoro ustati i pojesti nesti kako bih mogla popiti magnezij.
Lijep dan svima zelim!

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Mo ja sam ti cijelu trudnocu imala preglede na 5-6 tjedana, a cak se vodim pod rizicnu
Sad vidim pisete za taj detaljni uktrazvuk s 32 tjedna, nemate pojma koliko mi je pao kamen sa srca zbog tog sad na pregledu u ponedjeljak mu je slusala i trbuscic i palila ono kao toplinsko i jako dugo to proucavala bez da je ista komentirala, ja sam se toliko uplasila, na kraju je rekla da je okej, al meni je u glavi bilo toliko misli, sad ima smisla zasto je tako dugo sve to gledala
Cestitam na dobrim pregledima i xoxo na dobrom ogttu
Jelenko bas mi je zao sto je dr toliko neodgovorna, nije mi jasno kako se mogu tako igrati s ljudskim zdravljem
Nelanr mialim da je istekao rok na tom jajetu, ja bi na tvom mjestu kupila novo
Jelenas cestitam na 100 dana
Sretno danas na pregledima
Ja vas citam cijeli dan, al nemam nista za prijavit kad sam lezim i gledam sta sam sve trebala po kuci obavit prije nego sto sam zalegla haha

👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Cure jel vi planirate kupiti neke knjige o roditeljstvu na interliberu? Jedno vrijeme ste pisale preporuke i to imam spremljeno ali me zanima koju bi bilo dobro imati doma da se uvijek moze prolistati? Gledam Najsretnija beba u kvartu, Mama zna najbolje (i tata), Pravila mozga za razvoj djeteta. Doma imam Trudnoca i dijete, to je bas moja. U knjiznici sam uzela Cudnesni tjedni, to ne moram brzo vratiti pa nisam jos citala. Mama zna najbolje..je snizena i s dm-ovim kuponom ali jos ide dostava na to pa ne znam jel se isplati s njim.
Ja sam bas jucer dobila knjigu Jespera Juula Od odgoja do odnosa. Negdje sam procitala da je jako dobra.
Inace, neko istrazivanje je pokazalo da su djeca u danskoj najsretnija djeca pa ima knjiga i na tu temu-danski odgoj djece. Nju imam u pdf-u.
Cudesni tjedni ti je odlicna knjiga kad krenu skokovi u razvoju i ti se pitas sta je tom malom zvrku. Tjedni se prate po terminu poroda i bas je lijepo objasnjeno sto se dogadja u tim tjednima u kojima dolazi do skoka. To je super preporuka.

Čestitke na punim tjednima ❤️💗
Evo mene u 36.tjednu, još malooo 🤞🤞

Lucija 16.12.2021.💗
Cure sretno na pregledima danas! 🥰🥰
Slee- cestitam na ulasku u zadnje tromesjecje, bravo!!💪🏻😊
JelenaS - cestitam ti na jos samo100 dana!! Ajme cure brzo ce sve to:) drzim fige da grlo i kasalj sto prije produ boostaj imunitet i biti ces super.🥰
Jelenko- nemoj se uzrujavati biti ce to sve dobro i javi nam kako je mama. Vjerujem da ce biti dobro do tada neka se inhalira i ono vec opcepoznato: c vit, d vit, magnezij cink cisto za imunitet dok joj ne prepisu antibiotike ukoliko budu potrebni.
Freya - ajmee jos maloo 😍😍😍 bravo 🥰!
Cure moje kako sam u malom strahu zbog onog “skraceni cerviks moramo izdrzati do 36.tjedna” ja vam vecinu vremena prelezim. Izbjegavam sjediti kada ne trebam i toliko sam u komi oko toga da sam danas ujutro vadila krv + urin tako da sam ih zvala da mi dodu doma iz labosa😂
Danas je prekrasan dan u Zgu i najrade bi otisla setati zato svima koje ste pod suncem sada i ne morate mirovati prosecite i uzivajte i za nas koje moramo lezati.
Pitanje ako netko zna- narucila sam staklene bocice dr.Browns jedna je manja druga veca i jedna ima siroki otvor druga uzi.. e sada .. sto da ja bebi dam od toga ukolikobude potrebna bocica dal prvo dajem onu sa uskim pa ako prode prode ili ako je zivcanjak pa nece nju onda tek sa sirokim?..
Znam glupa pitanja ali sam vam ja tudum oko svega i ocito bi si mogla nabaviti par knjiga o roditeljstvu😅🤣 jer mi ocito treba.
P..s Molim vas zanemarite tipfelere imam male kratke debeljuskaste prste pa postiscu sve okolo.
😘😘svima!
‘89
38 and counting…🤗
Hvala cure na lijepim željama i čestitam svima na punim tjednima!!!
Slee pa treće tromjesečje, gran finale!!! 🥰🥰🥰 još malo pa ćemo slagat torbu za rodilište! 😂
Ja sam trenutno samo na čaju (limun, med), svojim vitaminima i magnezij i isla pastile. Ima netko još neku ideju što bi mogla da se malo napumpam do petka/subote, imamo veliki Frozen party doma?

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Cure, ne sjećam se da li smo već pisali o tome ovdje - potvrde i nove mjere potrebne od 15.11., da li netko ima provjerenu informaciju - da li to znači da nakon 15.11. kad god idemo na pregled u bolnicu moramo imati potvrdu tj negativan test ako nismo preboljeli/nismo cijepljeni? Da li postoje igdje neke upute smjernice što će se priznavati i kako? Kucni test, brzi test, pcr?

Jutro svima i sretno danas🤗
Ja od ranog jutra u pogonu, čestitam na ulazima u treće tromjesečje i 100tki🥳 Tek sam sad skužila da sam ja pala ispod 90🙈
Piba ja sam postavila to pitanje i mail poslala ali mi nitko nije odgovorio i dalje... Nadam se da ne, tko bi to poplaćao sve i nije neka logika ali i ja se upitala 🤔
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji