Luu nadam se da si se najela 😁
Embarasada za sad jos mogu pratnje na porode, nisu za sada nista za to spominjali, a s obzirom da pokusavaju nagovoriti ljude na cjepljenje mislim da postoji velika sansa da ostave da cijepljeni mogu biti pratnja
Alin divna si, uopce ti ne pristaje sticker
Clarissa nek si si kupila
Sleedivna, nek si malo protegnula noge i jeej za kolica
Jelenko mislim da trebas uzeti, to stvarno nije skupo... nadam se da ipak nije korona kod mame
Nelanr ja planiram uposliti muza i curicu za kicenje, a ako izak stigne krajem ovog mjeseca ili pocetkom slijedeceg mozda im se i ja pridruzim, ali kitit ce se tek na badnjak, a ostali ukrasi ce dopast muza jer to inace 1.12. stavljam
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Jelenko ako to mami i je korona, onda se nadam da je u prolazu i da je prosla sa slabim simptomima. Meni je njuh nestao nakon cca tjedan dana kd sam vec bila ok i bez temperature i drugih simptoma.
Bozic mi uvijek bor kitimo tek za badnjak, a ukrasavamo isto 1.12., ne volim ranije. Ali sad mi nekako dodje da okitim odmah samo da imam osjecaj da vrijeme brze ide 😂 Termin mi je u 2. mjesecu, al mislim da cu raskititi vec 2.1. jer se zamisljam kako prvi mjesec samo lezim u cistom i nevinom i cekam porod
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Slee bravo za kolica 🤩 Bome ste brzo odabrali i kupili 🎉 Kad dodu obavezno posalji sliku, sigurno su i uzivo predivna 🤗🥰 Sad lagano mozes kupovati i ostalo, pogotovo ako cete narucivati jer krece black friday i bozicni soping, sve se duze ceka 🙈
Jelenko zao mi je zbog tih simptoma, drzim fige da sve prode u redu 🤞❤
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Slee - super za kolica, znaci imat cemo ista! 😀
Jelenko -drzim fige da je sve ok s mamom i da ipak nije korona! 🤞
Netko je pitao za bor - ja ga uvijek okitim ranije jer me bas veseli, ove godine je vec zadnji vikend studenog prvi adventski pa planiram tada 😀
- MM 33, ja 32
- rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
- rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3
Nema me neko vrijeme a vi ste ispisale najmanje 10 stranica 🙈
Ja sam danas provela dan igrajući se s malom nećakinjom.. ima 3god ali izmučila me pošteno 😅 mada je to moje igranje s njom bilo ja u sjedećem ili ležećem položaju a ona svuda oko mene.. baš iscrpe ta djeca.. 🙃
Slee kolica su divna.. neka si i ti počela sa shopping-om.. 😀 a ti si predivna 🤩
Schining drago mi je da je operacija prošla dobro, neka se malac čim prije oporavim.. a isto tako vjerujem da će i bebač biti super nakon terapije.. 😘 nosit će on toliko tenisica da mama neće stići kupovati.. 🥰
Jelenas predivna si 😘
- što se tiče korone.. ja se planiram cijepiti ali tek nakon poroda.. mislim, budem prisiljena to napraviti jer ne samo da ću i trebati svakako se cijepiti prije nego se vratim na posao (županija) nego me i čeka manji kirurški zahvat poslje poroda pa da neidem stalno na testiranja kad ću bit s bebom.. a i pitanje što će oni još druge godine ograničiti..a sad za prijavu djeteta ću se za početak morati testirati i ja i suprug 🤦♀️jer moramo biti obadvoje tamo a njemu ističe potvrda za koji dan a ja je ni nemam.. a s HZZO-m možete sve riješiti preko emaila..tako sam i ja sad otvorila porodiljni.. 😀
Maša I ja sam za ovu prvu torbu.. predivna je 🥰
Aurora ovo je baš divan shopping 😀
Piba kako si sada? Nadam se da nema više kontrakcija.. ako je ctg uredan moralo bi biti sve u redu.. vjerojatno se bebica samo namješta 😀
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Coffeebean bravo za uredan pregled i super za malu curku Nolu od 1kg 😘 btw. predivno ime 😀
Miraclebaby kako predivna kapica za dečkića 🤩
Freya želim ti brz oporavak i nadam se da nije korona 🤞
Alin totalno krivi sticker.. predivna si ženo 🤩
Jelenko nadam se da nije korona 🤞
- super ideja da se nastavimo družiti sa savjetima i svime nakon poroda.. 🤗 ja se nadam da ćemo i mi imati neku takvu grupu i tu na forumu dalje kao što i druge cure imaju.. evo ako ne prije ja je otvaram dok rodim.. 😉 ipak jednu bebu iz grupe već i imamo.. 😘 nadam se da se mama i mala Eva grle i maze već doma sa tatom.. 😘
ja whatsapp nemam (osim ako ga skinem) a instagram baš i ne koristim.. 🤷♀️
- kontrakcije.. ja ih imam duže vrijeme.. dnevno par komada..ali dr. kaže sve je to normalno.. a baš me i boli područje oko pupka..beba zna dosta lupati po tom dijelu rukama pa mi je baš bolno.. a sad su to već i bolni pokreti i lupanja.. ali neka se ona samo okreće da se do poroda rotira glavicom za 180 kako treba.. 🙈 da mami olakša porod.. 😀
Cure želim vam svima ugodan vikend.. uživajte, odmarajte i pazite na sebe i bebe 😘
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Test je bio negativan, nadam se da će tako ostat ali rekla sam bez obzira neka ponovi kroz 2-3 dana da bude sigurna 🤞🤞
Evo i nas u punom 27om tjednu🤗
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Jutro svima
Probudila sam se u 5 jer me bas ucepilo nesto iznutra... sad jos uvjek osjetim kao zarenje na tom mjestu.. uspjela sam nac sliku jer nemogu skuzit sta moze biti smjesteno tu..
https://ibb.co/CPmv7Nv
Kako se vrtim citavu noc bila sam na leđima i kao malo sam se napela kao i inace da se okrenem ili glavu podignem da ju zarotiram... znaci nista jako i naglo 😢😢😢😢 ima li neka kakvu ideju sta to moze bit?
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Test je bio negativan, nadam se da će tako ostat ali rekla sam bez obzira neka ponovi kroz 2-3 dana da bude sigurna 🤞🤞
Evo i nas u punom 27om tjednu🤗
Ja sam nedavno imala istu situaciju,ostala sam na par dana bez osjeta mirisa,imala sam blagu prehladu koja je prošla za 2 dana. Znači baš beznačajna prehlada. Test naravno bio negativan . Držim 🤞 da je ista stvar i kod tvoje mame
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Jutro cure...kod mene jutros kad sam se probudila trbuh tvrd kao kamen. Sad sam 24+5, a ta stezanja počela su već sa 18 tjedana. Par puta na dan mi se to desi pogotovo kad nešto radim po stanu pa legnem, trbuh bude skroz tvrd i ispupčen i onda se polako opušta. To me nikad ništa ne boli. Prije mjesec dana rekla sam to ginekologu na pregledu ali samo je rekao da moram piti magnezij. Pijem ali i dalje je isto. U prvoj trudnoći sam to isto imalo ali dosta kasnije. Ma joooj nikako dočekat srijedu i pregled...
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji