Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Scarlett
    05. Studeni 2021. 13:01

Jelenko93

I pitanje, što vi mislite, pošto će sad ići mjere od 15og dali ćemo se svaki put morat testirat za pregled? Ja ne znam kak ću to sve izvest financijski, stvarno užasno, em svaki čas moram na rebro neurologu, pa onda prije toga uvijek moram izvadit krv na rebru pa onda u petrovu na preglede i svaki put ću se morat testirat i plaćat to? A gdje mi je još gorivo od bjelovara do zagreba i natrag 😒

Ja se iskreno nadam da nećemo trebat. Previše se bojim za cijepljenje trenutno. Ako se i odlučim bit će to tek kad rodim. Nisam toliko po pregledima, ali svejedno mi je glupo bacat novce na to. Kao da nemam drugih izdataka. 

4/20 spontani 💔
    3/21 drugi 💔

LadyD
    05. Studeni 2021. 13:11

Evo malo da se pohvalim 😆 napokon sam izabrala materijal za ogradicu za krevetic/koljevku..  drzite fige da uspijem posto sam amater 😂😂😂😂
    https://ibb.co/RYdJmnY
    https://ibb.co/5Bmz43N

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

Beaa
    05. Studeni 2021. 13:15

Jelenko koliko sam uspjela saznati iz medija hrvatski stožer ne preporučuje cijepljenje tijekom trudnoće. Da li možeš pitati svog ginekologa da li postoji mogućnost da ti izda dokument koji potvrđuje trudnoću i da se zbog toga ne možeš cijepiti i da imaš pravo samim time na besplatno testiranje? U Njemačkoj svi preporučuju trudnicama da se cijepe, ali ipak možeš kod ginekologa dobiti taj dokument kojeg onda pokažeš kad se ideš testirati i ne moraš platiti testiranje. 

melani32
    05. Studeni 2021. 13:20

Baltazar25 kako ti je danas sa simptomima od cjepljenja? Ja sam isto jutros radila ogtt i pitala da mi usput izvade antitijela na covid i nemam ih . Imam u srijedu pregled kod ginekologa, pitat ću ga za mišljenje ali sve više mislim da ću se cjepit...

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

LadyD
    05. Studeni 2021. 13:22

Freya cestitke na dobrom pregledu 💗 sigurno je od uzbuđenja 😉

Beaa nadam se da se te potvrde mogu dobiti 🤔
    I ja mislim da su mjere glupe pa 100puta jos cu trebati ic do termina 😂😂😂

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

Jelenko93
    05. Studeni 2021. 13:27

Za koji dan idem kod neurologa na rebro tad mi još neće trebat potvrda ali 25og idem u petrovu. Ne znam stvarno ja tri puta minimalno u mjesecu idem za zagreb, to znači tri puta platit testiranje uz gorivo🙄
    Ispitat ću malo neurologa možda oni znaju kak će to funkcionirat točno a petrovu ću svakak zvat poslije 15og. Ovo je ludnica sad stvarno 🤦‍♀️

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

• Jagodica1988
    05. Studeni 2021. 13:47

Ja sam mislila da se trudnice i dalje mogu testirati uz uputnicu? Ne znam hoce se sad sto promijeniti...u svakom slucaju vidim da se sad po novom i trudnicama ipak preporuca cijepljenje, a dosad to nije bio slucaj. Ja cu se raspitati kod svoje doktorice pa ako mi kazu da je sigurno uzeti 2.dozu sad u trudnoci, uzet cu. 

- MM 33, ja 32
    - rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
    - rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
    termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3

aurora12
    05. Studeni 2021. 13:49

Cure bravo za preglede 🤗
    Bela Izak je bas slatka bebica 🥰 Kako se on lijepo stisnuo da je koljeno blizu 😁
    Freya ja isto vjerujem da nije nista neobicno da su takvi otkucaji kad je pregled👌
    Jedna cura je pitala za kvalitetu dada&rocco, cini mi se da je Freya pisala da je sve kvalitetno i udobno ali je dugo cekala dostavu. Meni se svidaju novi dezeni free on gnijezda, ali ne znam hocemo li te stvari kupovati odmah ili kasnije. Koliko vidim po instagramu nitko se ne hvali nekim ekstra popustima, klasika 15%, eventualno 20 a dada&rocco do 40% (vjerojatno starija kolekcija). Cure koje kupujete na danima beba cekamo slikice 🥰 Cini mi se da za bubamaru ne treba cekati online sajam, vec imaju popuste online i valjda su isti.

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Beaa
    05. Studeni 2021. 13:56

LadyD raspitajte se, takve informacije nitko ne dijeli. Ovdje od Listopada testiranje vise nije besplatno, suprug mi je rekao da pitam ginekologicu za taj dokument i da se s njim mogu besplatno testirati. Nigdje od oficijaln dokumenata, doktora porodične medicine, ginekologa nećeš dobiti tu preporuku osim ako sam ne pitaš. Tako je možda i kod vas, možda imate taj bonus a nitko vam neće reci ako sami ne pitate. 

freya_444
    05. Studeni 2021. 13:56

Evo nas, s drugog puta, ovaj put ctg dobar, izgleda da se jadna prepala ujutro, sad je bila mirnija i ja sam bila mirnija, samo me ubilo to ležanje na ledima, nisam naučila...🙈👀 

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.