Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LadyD
    05. Studeni 2021. 11:04

Bela_le

Freya meni je pomagalo lezanje na boku sa rukom pod glavom
    Janal cestitke na dobrom pregledu, ti si danas usla u termin ako se ne varam 🎉
    Slee meni danas nisu trazili potvrdu
    Evo ja zavrsila pregled u trudnickoj, ctg bez trudova 🎉🎉, jednako otvorena kao i jucer s tim da se cerviks od jucer navecer do danas ujutro skratio sa 1 clanka na 2/3 clanka, ali kaze dr da to uopce nije toliko los nalaz za drugorotku, smanjila mi je terapiju duphastonea na 3x1 i rekla je mirovanje, ali ne mora biti strogo
    Stavljam vam sliku bebaca od jucer, ovo kod usana mu je koljeno 😂
    https://ibb.co/9vCddN5

Cestitke na pregledu a bebica je bas preslatka 😍

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    05. Studeni 2021. 11:09

Ja sam sacuvala slike za tegobe i ljecenje u trudnoci... mislim da sam ih ovdje davno pokupila al evo za one koje nemaju dobro dodje znati 😉
    https://ibb.co/KxgwLYp
    https://ibb.co/d2NfcMJ
    https://ibb.co/dtvt7TB

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

tierra
    05. Studeni 2021. 11:10

Teeny na prvom pregledu reci odmah doktoru, ako ti nece dat uputnicu za uzv dojke, zovi doktoricu opce prakse. Ja sam prije par godina napipala kvrzicu na desnoj dojci i dobila hitnu uputnicu za uzv. Ispalo je da je ta kvrzica cista koja se povukla za par dana, ali su mi nasli nesto u lijevoj dojci i nakon punkcije su se usuglasili doktori da je fibroadenom sto nije nije nista strasno, ali treba kontrolirati svake godine da ne mijenja velicinu i stukturu. I bila sam na pregledu u trudnoci i ostala je ista velicina i sljedeci pregled moram dogovorit za koji mjesec nakon poroda zbog svih promjena u dojkama. 

Freya,  za zgaravicu ja uopce ne znam sto ju sve potakne jer pojedem toliko tog da ne znam razlucit :)
    Evo npr danas sam popila hladno mlijeko i dobila odmah zgaravicu, tako da meni to ne pomaze nego bas suprotno. Jedini melem za grlo mi je Reflustat. Iscijedim ga u grlo navecer ili tokom noci i ne jedem nista vise nakon tog jer mi onda prestane djelovat.

Slee slika je fenomenalna. Super da mirovanje ne mora biti strogo.

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

anemi2022
    05. Studeni 2021. 11:32

Lorena, i ja inače pijem čaj od kadulje, ali negdje sam pročitala da baš i nije od preporuke u trudnoći. 
    Lady D, hvala 🤗🤗🤗

29👫🏻34
    Termin 👶🏻💙 17.2.2022

• piba7
    05. Studeni 2021. 11:36

Slee, moja preporuka je uzeti što manja i lakša kolica. Mi smo za prvo uzeli 3u1, jedva dočekali da kupimo kišobran. S 5mj smo ju prebacili u kišobran kolica s lezecim položajem, sportski dio na 3u1 nismo nikad ni probali.
    Netko je pitao za prehladu- ujutro na tašte u toplu vodu staviti med i limun i to popiti. Grgljanje slane vode pomaže za grlobolju. Za nos obična fizioloska ili neka od onih morskih voda za nos. Za grlo isključivo Isla pustile.

• Lorena3009
    05. Studeni 2021. 11:39

Bela_le

Freya meni je pomagalo lezanje na boku sa rukom pod glavom
    Janal cestitke na dobrom pregledu, ti si danas usla u termin ako se ne varam 🎉
    Slee meni danas nisu trazili potvrdu
    Evo ja zavrsila pregled u trudnickoj, ctg bez trudova 🎉🎉, jednako otvorena kao i jucer s tim da se cerviks od jucer navecer do danas ujutro skratio sa 1 clanka na 2/3 clanka, ali kaze dr da to uopce nije toliko los nalaz za drugorotku, smanjila mi je terapiju duphastonea na 3x1 i rekla je mirovanje, ali ne mora biti strogo
    Stavljam vam sliku bebaca od jucer, ovo kod usana mu je koljeno 😂
    https://ibb.co/9vCddN5

Super za dobar pregled❤️ Sad lipo lezi i miruj, dan je stvoren za to... A vidi ga💙💙 Već tako velik💙💙 A di je kolino to stavija😂😂😂nije ni čudo da te zna bolit... 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

freya_444
    05. Studeni 2021. 11:59

Bok cure!
    Prvo, hvala vam na savjetima za žgaravicu, probat cu s Reflustatom :) jer ništa drugo ne pomaže :/ cure koje nemate tih problema, blago vam se vjerujte mi, zna biti baš gadno,ali tješim se da navodno nakon poroda sve magično nestane 🙈🤣🤞
    Drugo, bila na pregledu, išla na ctg, bebini otkucaji bili na gornjoj granici (160), pa moram sad ponavljati... ja mislim da se beba toliko uzbudila jadna, a i ja sam, oa su nam ti otkucaji bili ludi...opet su mi nađeni proteini u urinu, ali doktorica rekla da to zna tako pred kraj biti. Uzela mi bris za streptokok, pregledala me vaginalno i preko trbuha, zatvorena sam, bebica ima oko 2700g, dugačka je, ali sve u mjerama za tjedne 😍🥰 valjda ce mi dat uputnicu za bolnicu za preglede tamo :)
    Cure, bravo za preglede i bebice...joj još sitno brojimo 👏👏😀

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    05. Studeni 2021. 12:00

Za mrezaste gacice, ja uzela Abri flex net gaćice u ljekarni :)

Lucija 16.12.2021.💗

Slee
    05. Studeni 2021. 12:10

Prehlada - i mene muci, ja se inhaliram i upalim difuzor, ali samo s vodom bez etericnih ulja jer ne znam koja smijemo. Cu la isla pastile i pijem puno caja, limuna.
    Mrezica za budjolu hahahhaa evo oplakala sam! 
    Bela ma jojjjjj sto je slaaadak! Super je slikica! 
    Lady hvala na ovim slikama!
    Piba hvala i tebi na savjetu. Malo cemo jos prouciti, a mislim da ce mi sve biti jasnije kad odem uzivo pogledati. Samo sto me strah zbog toga riskirati da me ne pocne grciti, evo danas malo prosetala i odmah pritisak i grcici -.-
    Freya Lucija je vec velika cura, bravo! Sigurno ste se obje uzbudile, vjerujem da ce ponovljeni ctg pokazati manje otkucaje

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Jelenko93
    05. Studeni 2021. 12:27

Cure moje ja s kim god se čujem i evo sad zvala malo na posao cure da ih čujem, svi imaju koronu  🙄 Znači užas😶 Nije me baš strah korone al nebi ju baš sad htjela zakačit mada nigdje ni ne idem praktički ali eto nije mi više svejedno 🤷‍♀️

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani