Freya meni je pomagalo lezanje na boku sa rukom pod glavom
Janal cestitke na dobrom pregledu, ti si danas usla u termin ako se ne varam 🎉
Slee meni danas nisu trazili potvrdu
Evo ja zavrsila pregled u trudnickoj, ctg bez trudova 🎉🎉, jednako otvorena kao i jucer s tim da se cerviks od jucer navecer do danas ujutro skratio sa 1 clanka na 2/3 clanka, ali kaze dr da to uopce nije toliko los nalaz za drugorotku, smanjila mi je terapiju duphastonea na 3x1 i rekla je mirovanje, ali ne mora biti strogo
Stavljam vam sliku bebaca od jucer, ovo kod usana mu je koljeno 😂
https://ibb.co/9vCddN5
Super za dobar pregled❤️ Sad lipo lezi i miruj, dan je stvoren za to... A vidi ga💙💙 Već tako velik💙💙 A di je kolino to stavija😂😂😂nije ni čudo da te zna bolit...
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Bok cure!
Prvo, hvala vam na savjetima za žgaravicu, probat cu s Reflustatom :) jer ništa drugo ne pomaže :/ cure koje nemate tih problema, blago vam se vjerujte mi, zna biti baš gadno,ali tješim se da navodno nakon poroda sve magično nestane 🙈🤣🤞
Drugo, bila na pregledu, išla na ctg, bebini otkucaji bili na gornjoj granici (160), pa moram sad ponavljati... ja mislim da se beba toliko uzbudila jadna, a i ja sam, oa su nam ti otkucaji bili ludi...opet su mi nađeni proteini u urinu, ali doktorica rekla da to zna tako pred kraj biti. Uzela mi bris za streptokok, pregledala me vaginalno i preko trbuha, zatvorena sam, bebica ima oko 2700g, dugačka je, ali sve u mjerama za tjedne 😍🥰 valjda ce mi dat uputnicu za bolnicu za preglede tamo :)
Cure, bravo za preglede i bebice...joj još sitno brojimo 👏👏😀
Lucija 16.12.2021.💗
Za mrezaste gacice, ja uzela Abri flex net gaćice u ljekarni :)
Lucija 16.12.2021.💗
Prehlada - i mene muci, ja se inhaliram i upalim difuzor, ali samo s vodom bez etericnih ulja jer ne znam koja smijemo. Cu la isla pastile i pijem puno caja, limuna.
Mrezica za budjolu hahahhaa evo oplakala sam!
Bela ma jojjjjj sto je slaaadak! Super je slikica!
Lady hvala na ovim slikama!
Piba hvala i tebi na savjetu. Malo cemo jos prouciti, a mislim da ce mi sve biti jasnije kad odem uzivo pogledati. Samo sto me strah zbog toga riskirati da me ne pocne grciti, evo danas malo prosetala i odmah pritisak i grcici -.-
Freya Lucija je vec velika cura, bravo! Sigurno ste se obje uzbudile, vjerujem da ce ponovljeni ctg pokazati manje otkucaje
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Cure moje ja s kim god se čujem i evo sad zvala malo na posao cure da ih čujem, svi imaju koronu 🙄 Znači užas😶 Nije me baš strah korone al nebi ju baš sad htjela zakačit mada nigdje ni ne idem praktički ali eto nije mi više svejedno 🤷♀️
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Jutro žene!
Šaljem vam svima pozitivnu energiju, malo mira i ljubavi. Vidim da vas dosta ima neke probleme i tegobe, sve će se to riješiti i sve će biti okej, dan po dan i sve ćemo biti uskoro s našim bebicama. Jedan veliki zagrljaj svima kojima je potrebno. ❤️
-
Što se kolica tiče, ja sam isto bila uvjerena da ćemo uzeti cybex balios s lux 3 u 1, i naletjela sam jučer na recenziju ergobaby metro + 2 u 1, idu od rođenja u nulti položaj i može se kupiti zimska vreća dodatno, još su sad na popustu, pa nisam ni sama pametna. Znam da se ne preporučaju 'kišobran kolica' od rođenja, ali ova su navodno ful dobra i imaju sve te potpore za leđa i sad više ne znam koja bi. Nekako si mislim pošto je termin u 1.mj da nećemo odmah van i da kad krenemo u šetnje da ćemo košaru koristit možda par puta, a da će nam sportski dio onda ipak biti pretežak i da ćemo opet onda kišobran kolica kupovati, u kući smo na 1.katu pa nemam problem s težinom, ali bi se dosta vozili s autom do grada u šetnju pa bi zbog toga možda, evo ne znam. 😭
-
Bela bebi je presladak. 😍
Freya super za pregled, vjerujem da su otkucaji veći radi uzbuđenja. 🥰
Kaj se kolica tiče neću ništa kupovati jer sam dobila 3u1 bebeto vulcano. Kolica su mi prelijepa, ali da, čine se malo teška. Vidjet ćemo. Nemam puno stepenica pa se nadam da neće bit problema
Za prvo vrijeme će sigurno poslužiti a i uzela sam maramu za nošenje. Nekako mi se to čini kao odlična opcija kad sama s njom negdje budem išla. Dobila sam jednu elastičnu i kupila tkanu pa ćemo vidjet koja verzija će mi bit bolja.
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Koje ste jednokratne gacice kupile? Nasla sam u dm-u samo one to.to..izgledaju mi ko mrezica za budjolu 😂
O. Pla. Kah 😂 😂 😂
I ja moram kupit, pogledat ću za vikend u West Gateu ako će bit kaj. Iskreno, tak mi je svejedno kak izgledaju, samo da posluže. Ne znam koju veličinu uopće uzeti.
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Zaboravila sam napisat za slijedeći pregled... 11.11.
Bela da, ušla u termin 🥰 Čestitam na dobrom pregledu. Samo laganini. Sličica je slatka ❤
Buđola gaćice 🤣🤣😜
💙👶 07.12.
I pitanje, što vi mislite, pošto će sad ići mjere od 15og dali ćemo se svaki put morat testirat za pregled? Ja ne znam kak ću to sve izvest financijski, stvarno užasno, em svaki čas moram na rebro neurologu, pa onda prije toga uvijek moram izvadit krv na rebru pa onda u petrovu na preglede i svaki put ću se morat testirat i plaćat to? A gdje mi je još gorivo od bjelovara do zagreba i natrag 😒
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji