Freya meni je pomagalo lezanje na boku sa rukom pod glavom
Janal cestitke na dobrom pregledu, ti si danas usla u termin ako se ne varam 🎉
Slee meni danas nisu trazili potvrdu
Evo ja zavrsila pregled u trudnickoj, ctg bez trudova 🎉🎉, jednako otvorena kao i jucer s tim da se cerviks od jucer navecer do danas ujutro skratio sa 1 clanka na 2/3 clanka, ali kaze dr da to uopce nije toliko los nalaz za drugorotku, smanjila mi je terapiju duphastonea na 3x1 i rekla je mirovanje, ali ne mora biti strogo
Stavljam vam sliku bebaca od jucer, ovo kod usana mu je koljeno 😂
https://ibb.co/9vCddN5
Cestitke na pregledu a bebica je bas preslatka 😍

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Ja sam sacuvala slike za tegobe i ljecenje u trudnoci... mislim da sam ih ovdje davno pokupila al evo za one koje nemaju dobro dodje znati 😉
https://ibb.co/KxgwLYp
https://ibb.co/d2NfcMJ
https://ibb.co/dtvt7TB

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Teeny na prvom pregledu reci odmah doktoru, ako ti nece dat uputnicu za uzv dojke, zovi doktoricu opce prakse. Ja sam prije par godina napipala kvrzicu na desnoj dojci i dobila hitnu uputnicu za uzv. Ispalo je da je ta kvrzica cista koja se povukla za par dana, ali su mi nasli nesto u lijevoj dojci i nakon punkcije su se usuglasili doktori da je fibroadenom sto nije nije nista strasno, ali treba kontrolirati svake godine da ne mijenja velicinu i stukturu. I bila sam na pregledu u trudnoci i ostala je ista velicina i sljedeci pregled moram dogovorit za koji mjesec nakon poroda zbog svih promjena u dojkama.
Freya, za zgaravicu ja uopce ne znam sto ju sve potakne jer pojedem toliko tog da ne znam razlucit :)
Evo npr danas sam popila hladno mlijeko i dobila odmah zgaravicu, tako da meni to ne pomaze nego bas suprotno. Jedini melem za grlo mi je Reflustat. Iscijedim ga u grlo navecer ili tokom noci i ne jedem nista vise nakon tog jer mi onda prestane djelovat.
Slee slika je fenomenalna. Super da mirovanje ne mora biti strogo.

👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Lorena, i ja inače pijem čaj od kadulje, ali negdje sam pročitala da baš i nije od preporuke u trudnoći.
Lady D, hvala 🤗🤗🤗

29👫🏻34
Termin 👶🏻💙 17.2.2022
Slee, moja preporuka je uzeti što manja i lakša kolica. Mi smo za prvo uzeli 3u1, jedva dočekali da kupimo kišobran. S 5mj smo ju prebacili u kišobran kolica s lezecim položajem, sportski dio na 3u1 nismo nikad ni probali.
Netko je pitao za prehladu- ujutro na tašte u toplu vodu staviti med i limun i to popiti. Grgljanje slane vode pomaže za grlobolju. Za nos obična fizioloska ili neka od onih morskih voda za nos. Za grlo isključivo Isla pustile.

Freya meni je pomagalo lezanje na boku sa rukom pod glavom
Janal cestitke na dobrom pregledu, ti si danas usla u termin ako se ne varam 🎉
Slee meni danas nisu trazili potvrdu
Evo ja zavrsila pregled u trudnickoj, ctg bez trudova 🎉🎉, jednako otvorena kao i jucer s tim da se cerviks od jucer navecer do danas ujutro skratio sa 1 clanka na 2/3 clanka, ali kaze dr da to uopce nije toliko los nalaz za drugorotku, smanjila mi je terapiju duphastonea na 3x1 i rekla je mirovanje, ali ne mora biti strogo
Stavljam vam sliku bebaca od jucer, ovo kod usana mu je koljeno 😂
https://ibb.co/9vCddN5
Super za dobar pregled❤️ Sad lipo lezi i miruj, dan je stvoren za to... A vidi ga💙💙 Već tako velik💙💙 A di je kolino to stavija😂😂😂nije ni čudo da te zna bolit...
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Bok cure!
Prvo, hvala vam na savjetima za žgaravicu, probat cu s Reflustatom :) jer ništa drugo ne pomaže :/ cure koje nemate tih problema, blago vam se vjerujte mi, zna biti baš gadno,ali tješim se da navodno nakon poroda sve magično nestane 🙈🤣🤞
Drugo, bila na pregledu, išla na ctg, bebini otkucaji bili na gornjoj granici (160), pa moram sad ponavljati... ja mislim da se beba toliko uzbudila jadna, a i ja sam, oa su nam ti otkucaji bili ludi...opet su mi nađeni proteini u urinu, ali doktorica rekla da to zna tako pred kraj biti. Uzela mi bris za streptokok, pregledala me vaginalno i preko trbuha, zatvorena sam, bebica ima oko 2700g, dugačka je, ali sve u mjerama za tjedne 😍🥰 valjda ce mi dat uputnicu za bolnicu za preglede tamo :)
Cure, bravo za preglede i bebice...joj još sitno brojimo 👏👏😀

Lucija 16.12.2021.💗
Za mrezaste gacice, ja uzela Abri flex net gaćice u ljekarni :)

Lucija 16.12.2021.💗
Prehlada - i mene muci, ja se inhaliram i upalim difuzor, ali samo s vodom bez etericnih ulja jer ne znam koja smijemo. Cu la isla pastile i pijem puno caja, limuna.
Mrezica za budjolu hahahhaa evo oplakala sam!
Bela ma jojjjjj sto je slaaadak! Super je slikica!
Lady hvala na ovim slikama!
Piba hvala i tebi na savjetu. Malo cemo jos prouciti, a mislim da ce mi sve biti jasnije kad odem uzivo pogledati. Samo sto me strah zbog toga riskirati da me ne pocne grciti, evo danas malo prosetala i odmah pritisak i grcici -.-
Freya Lucija je vec velika cura, bravo! Sigurno ste se obje uzbudile, vjerujem da ce ponovljeni ctg pokazati manje otkucaje

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Cure moje ja s kim god se čujem i evo sad zvala malo na posao cure da ih čujem, svi imaju koronu 🙄 Znači užas😶 Nije me baš strah korone al nebi ju baš sad htjela zakačit mada nigdje ni ne idem praktički ali eto nije mi više svejedno 🤷♀️
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji