Moram vas malo pojadati. Nesto me muci vec jedan period, ali me strah pricati o tome. Suprug zna jer je primijetio da sam nekad cudna.
U ponedjeljak idem na kontrolu nakon skoro 7 sedmica os vjerujem i da me je povela hvatati blaga panika.
Dok smo bili u izolaciji primijetila sam jedan dan da mi iz desne dojke kad je pritisnem iz jednog kanalica umjesto kolostruma izadje krv. Iz lijeve nema nista, u desnoj samo iz tog jednog kanalica izadje koja kapljica krvi dok iz svih ostalih kanala izadje normalno kolostrum.
I ono sto vidim sad, a bilo je i u prvoj trudnoci, desna dojka je mrvicu veca i vec sad u desnoj ima vise kolostruma nego u lijevoj.
Mislila sam zasto sam uopste morala pritiskati, ne bih nista ni primijetila.
Medjutim, danas na grudnjaku vidim manje fleke krvi i pocela sam se brinuti.
Ovo sto sam procitala vidim da to zna biti normalna pojava u trudnoci, ali isto tako se prvenstveno treba iskljuciti bilo kakav malignitet.
Spomenut cu svakako doktoru u ponedjeljak i nije mi svejedno ako ce me slati na neke dalje pretrage..,
S mamom sam prosla karcinom dojke prije pet godina, hemoterapija, operacija, zračenje pa njeno psihičko stanje nakon svega toga..
Ona je hvala Bogu sad dobro, ali ostala je trauma i pretpostavljam da me je zbog toga jos vise strah.
Izvinite na negativi, nisam mogla ovo vise drzati u sebi..

Draga Teeny, obavezno spomeni to doktoru na pregledu, nadam se da se neke pretrage mogu obaviti i dok si trudna. Sigurno te jos vise strah jer si to prosla s mamom, to su strasne stvari i jako teske i ostavljaju trajne traume…ali najgore od svega je neznanje i nereagiranje na vrijeme, tu vreba najveca opasnost. Drzi se, pricaj s mužem i sa nama,mozda ti bar malo bude lakse

🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Pozdrav cure nadam se da su svi pregledi prošli ok...
Taya predivna si nam.. još malo pa druga bebica stiže 😍
Pročitala sam sve ali nisam ništa zapamtila što ste pisale , išla sam na pregled jutros i kao je dr to mjerila kaže da je moj bebi još uvijek na 33 tjedana kao velicinom ali nije ništa da bi se morala brinuti.. zivahan je mister i na pregledima uvijek pokušava udariti kad ga neko dira 🤣🤣
Nakon pregleda smo otišli u kao finalni shoping pa sam kupila sitnice za bolnicu tako da. Ja sam spremna 😆 stavim slikicu kasnije kad malo to rasporedim... 😁

🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Moram vas malo pojadati. Nesto me muci vec jedan period, ali me strah pricati o tome. Suprug zna jer je primijetio da sam nekad cudna.
U ponedjeljak idem na kontrolu nakon skoro 7 sedmica os vjerujem i da me je povela hvatati blaga panika.
Dok smo bili u izolaciji primijetila sam jedan dan da mi iz desne dojke kad je pritisnem iz jednog kanalica umjesto kolostruma izadje krv. Iz lijeve nema nista, u desnoj samo iz tog jednog kanalica izadje koja kapljica krvi dok iz svih ostalih kanala izadje normalno kolostrum.
I ono sto vidim sad, a bilo je i u prvoj trudnoci, desna dojka je mrvicu veca i vec sad u desnoj ima vise kolostruma nego u lijevoj.
Mislila sam zasto sam uopste morala pritiskati, ne bih nista ni primijetila.
Medjutim, danas na grudnjaku vidim manje fleke krvi i pocela sam se brinuti.
Ovo sto sam procitala vidim da to zna biti normalna pojava u trudnoci, ali isto tako se prvenstveno treba iskljuciti bilo kakav malignitet.
Spomenut cu svakako doktoru u ponedjeljak i nije mi svejedno ako ce me slati na neke dalje pretrage..,
S mamom sam prosla karcinom dojke prije pet godina, hemoterapija, operacija, zračenje pa njeno psihičko stanje nakon svega toga..
Ona je hvala Bogu sad dobro, ali ostala je trauma i pretpostavljam da me je zbog toga jos vise strah.
Izvinite na negativi, nisam mogla ovo vise drzati u sebi..
Ja sam isto bila citala o tome šta si i ti procitala.
Ja bi isto to rekla doktorici, pogotovo zbog mame, i moja je imala tumor na dojci prije 11 godina, ja i sestra smo zbog toga pod povećalom. Ja 1 put godišnje idem na uzv. I prije postupka van tjelesne sam isto išla. Ja čak imam i čiste na obe pa me isto malo to plaši. Virujem da nije ništa Al zbog svog mira reci dr. Vjerojatno će te poslat kirurgu za dojke Al ne virujem da ce radit uzv. Bar su meni rekli da ne sme. Virujem da je to od hormona a i kažeš da ti kolostrum izlazi. A znam da bi mi dosta trudnica reklo da bi im čak prvo krv išla. Tako da stvarno virujem da nije ništa strašno. Znam da bi i ja bila luda sigurno da to vidim😘
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Cure cestitam na dobrim pregledima! Bas mi je drago da su bebice dobro! Nela moje dvije prijateljice su bile na spinalnoj i nisu imale nikakvih teskoca, dapace. Bela samo ti malo uspori, ali vec si ti u super tjednima! Hoces onda nastaviti na predavanja ici ili ne?
Teeny sjecam se da mi je prijateljica oricala da joj je prije kolostruma uvijek malo sukrvice poteklo, bas cu je pitati. Svakako spomeni doktoru, ali vjerujem da je to nesto sto ide uz trudnocu!

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Teeny, sad cu se odati, radim u klinici za onkologiju, molim te spomeni doktoru i odi na pregled, nemoj cekati pa ako se i pokaze da nije nista. U trudnoci se moze napraviti ultrazvuk dojki bez problema ( ali i drugo ako bude potrebno)

Dvojajcane blizanke 🍒
Hvala vam cure na podrsci ❤️
To sam primijetila prije otprilike 10-ak dana, kako smo bili u izolaciji pomjerili su mi pregled koji je trebao biti bas tad nekad. Mislila sam nije strasno, mozda sam se pocesala pa sam nesto raskrvarila, ali kad sam danas vidjela tragove na grudnjaku nije mi bilo svejedno.
Idem u ponedjeljak doktoru pa ćemo vidjeti sta ce dalje biti.

Posto ne mogu spavati evo mene sa iskustvom 2 carska, doduse proslo je dosta ali nije se tu nista promjenilo bas.
2008. 34+3 trazila sam opcu anesteziju zbog straha da nesto nece biti s njim ok pa da nisam svjesna.
Oporavak duzi, stavlja se tubus, kasalj za popizdit
2009..36t spinalna. Prvo jedan ubod da se anestezira podrucje u koje ide kateter. Uspjelo je iz drugog pokusaja jer ja imam behtera i velikih problema sa ledima.
Oporavak minimalisticki. Porod u petak, otpustena u ponedjeljak, u utorak vec odbauljala u soping centar( to ne preporucam😀)
Svakako sam nakon spinalne puno lakse sve podnjela tako da se i ovaj puta nadam tom scenariju😄
22.02 2008.👦
04.09.2009.👩
14.12.2021.👶
https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png
Pregledi 🤰🤰💞:
Freya_444-5.11.
Popsi-5.11.
Birdy- 5.11. fetalni echo
Bela_le-8.11.
Meaa-8.11.
CiribiribelaMare-8.11.
Teeny-8.11.
LadyD-9.11.uzv
Lori-9.11.
novasrećica-9.11.
piba7-10.11.
Bea-10.11.
LadyD-10.11.
Lota_twins-10.11.
Taya-11.11.
deedee505-11.11.
Alin-12.11.
Mo_zg-12.11.
Jagodica1988-15.11.
Upitnica_st-15.11.
XOXO-15.11.
Larchi29-15.11.
Bambina-15.11.
Roberta2111-16.11.
Schinin-16.11.
Miraclebaby27-16.11.
Alexandraaa90-17.11.
Bruna257-17.11.
Angel-22.11.
jelenas-22.11.
Maša-22.11.
Sirenita-23.11.
aurora12-23.11.
Slee-23.11.
Margo-24.11.
Luu-24.11.
Ri-24.11.
Clarissa-24.11.
Jelenko93-25.11.
AnnaO-26.11.
jelenas-29.11.
ana_88-30.11.
Leoni-30.11.
Josipab-1.12.
Bumbasor-2.12.
Scarlett-2.12.
Mum of four-3.12.

Lucija 16.12.2021.💗
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji