Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mamasita05
    04. Studeni 2021. 21:10

nelanr_

Evo i nas sa pregleda bebac ima 2400g sve ok, super. Dobila sam i od svog doktora preporuku za carski i sad evo panicim ☹️. Planiram traziti spinalnu jel ima neko iskustvo? To sam skroz svog doktora zaboravila pitati. Moji kad su culi za moju ideju spinalne samo su me jos vise isprepadali. Al ajd bitno da je bebica ok 😍

Ja sam rodila pod spinalnom prosle godine. Porod je krenuo prirodno, al je beba bila velika i nije se spustao, ili nije mogao, pa sam zavrsila na hitnom carskom. Ne sjecam se vise svega, samo znam da sam molila Boga da mi sto prije naprave carski jer sam se satima mucila. Pitali su me koliko kg imam da znaju dozirati anesteziju. Buduci da sam bila pod ucestalim trudovima, rekli su da im kazem kad mi prodje trud pa da mi u mirnom polozaju daju injekciju i iz prve su pogodili. Znam samo da sam se osjecala tako mirno u tom trenutku kad je pocelo djelovati. Tijekom operacije sam pricala s nekom medicinskom sestrom o glupostima da zaboravim sto mi rade. Nisam osjecala bol ni nista slicno, al osjetila sam da diraju po meni, al bas skroz bezbolno, vise kao neko skakljanje 🤣 Za par min su izvadili malog, naslonili mi ga na lice i odnijeli. Trajalo je jos 20ak min dok su me sivali i nakon tog odveli na intezivnu di sam bila vise od 24h. Sad se to promijenilo i nakon par sati vode na odjel. Sestra mi je prije mj dana rodila i nju su nakon 6-7h ustali i premjestili na odjel. Inace ako se ide na dogovoreni carski, dan prije se obave anesteziolog i ostali pregledi. Mislim da cu ovaj put ici na dogovoreni jer je beba opet veca pa da se ne mucim, a i nije proslo previse vremena od prerhodnog carskog. 
    Zasto su te isprepadali za spinalnu? Pa opcenito je preporuka za spinalnu, osim ako ne smijes zbog nekih bolesti koje imas. 
    Mislim da je ovo moje iskustvo najgora kombinacija, otvoris se prirodno do kraja i izgon ne ide pa zavrsis na carskom. Jos sam nakon 12 dana zavrsila na kiretazi jer im je ostao komadic posteljice, zbog kojeg sam dobila upalu. Za kiretazu su me skroz uspavali na pola sata i poslije tog sam bila kao nadrogirana cijeli taj dan, bas sam se lose osjecala.

aurora12
    04. Studeni 2021. 21:23

Cure cestitam na dobrim pregledima, samo neka su bebice dobro i lijepo rastu 🤰
    Bela ja se isto nadam da cete izdrzati bar jos ovih par tjedana do termina 😊 Odmaraj sto vise, sve je ionako spremno kod tebe 👌

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

LadyD
    04. Studeni 2021. 21:24

Clarissa cestitke na dobrom pregledu 💗 preljepa si trudnica 😘 slazem se s tobom.. premekane su te iz mullera 😍
    Slee bebica je namirila da se nebrines... nekad jace nekad slabije al bitno da se javi da nam ostanes mirna 💪😘
    Aurora komoda je predivna 😍
    Lota_twins cestitke na ispracenom drugom tromjesecu 💪 drzi se jos i to trece dokle god duze uspijes..  a za bebice nebrini namjestit ce se one a doktori ce napraviti sve sto treba 😘
    Bela_le  samo smireno do pregleda... 💪😘💗
    # bravo za bebicu 💗 a ti odmaraj sto vise da nebi nesto pozurilo prije 😘
    Taya cestitke 💪💪💪💪 u terminu si 💗💗💗💗 cestitke na dobrom pregledu 💗 bebica se  priprema 😍 a ti si prekrasna trudnica 😘
    Ri super za shoping 😉  nije ti losa ideja za bor 😆
    Danchy cestitke na dobrom pregledu makar samo prstima i ctg-u 💗 brz oporavak sincicu 💗
    Jelenko 😂😂😂😂😂 smjesni su ti snovi
    Piba drzi se💪 i nemoj se stresat sto si u bolnici💗 najbitnije je da si pod nadzorom👍. Zao mi je sto je sve tako ranije al vjerujem da ces ti to izdrzati i da ces izgurati jos tih 4 tjedna . Budi jaka💪 jer si u sigurnim rukama😘 saljem ti big hug 😘
    Scarlett cestitam na dobrom pregledu 💗
    Jelenas cestitam i tebi na dobrom pregledu 💗
    Beaa svaka ti cast na stavu 💪👍
    Akcija na cm😂😂😂😂😂😂
     Baltazar svaka cast za cjepivo 👍💪
    Nelanr cestitke na dobrom pregledu 💗 nemoj panicit za preporuku.. ako je neophodno nemas bas izbora 💪al evo svu podrsku imas  od nas a ja ti saljem big hug 😘 samo molim te objasni zbog cega je preporuka?
    Anemi cestitke na punom tjednu i na dobrom pregledu 💗
    Melani dobrodosla nam sa terminom 22.02.  Srolaj 10tak stranica unazad taman je curama to aktualna tema!
    Cure datum je 💪 top 😍 22.02 
    Cjepljenje ja nisam bas da se cjepim ni prije bila a sad posebno ali bacili ste me u duboko razmisljanje.

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

Teeny
    04. Studeni 2021. 21:28

Cure citam vas u prekidima, ali nikako da se stignem javiti.
    Nisam sve zapamtila sto ste pisale pa mi oprostite.
    Cestitam svima kojima su pregledi prosli dobro, neka se samo tako nastavi.
    Lili torta mi je u glavi citav dan 🤣
    Aurora imas divnu komodicu, svidja mi se 😍
    Piba  zao mi je sto si opet u bolnici, ali barem si im sad pod nadzorom. Nadam se da ce sve biti ok.
    Bela ti si se već opasno približila terminu.
    Cuvaj se jos ovo malo sto je ostalo, vjerujem da ce sve biti okej.
    -
    Nocas sam se probudila u 4. Ledja me uhvatila, ni jedan polozaj mi nije odgovarao. Zaspala u 6 i nakon pola sata bilo vrijeme za ustajanje, spremanje i odlazak na posao.
    Kad sam dosla kuci malo mi je doslo lose, mantalo mi se, neku slabost sam osjecala.
    Izmjerim pritisak 130/65. Inace mi je gornji oko 110.
    Odmorila se, istusirala se, izmjerim opet isto.
    Bas cu malo pratiti ovih dana da vidim kakav ce biti pritisak. Inace me je posljednjih dana pocela hvatati nesanica, bas lose spavam.

• nelanr_
    04. Studeni 2021. 21:43

Vec sam pisala  ovdje razlog je preporuka oftamologa ja sam danas sve objasnila svom doktoru i rekla mu da on odluci i on je rekao ako postoji ikakva preporuka bilo kojeg doktora da svakako prvo idem na komisiju koja finalno donese odluku o porodu ma da on misli da ce oni pristati na carski. Stvarno sam bila spremna i za jedno i drugo dok nije zavrsio pregled. Sad me je tako strah uhvatio valjda sto sam tek svjesna da ce sve biti prije termina i ubrzo.

boy 💙🌍

freya_444
    04. Studeni 2021. 21:43

JanaL & Limunka🍋, kako prošli pregledi?

Lucija 16.12.2021.💗

Teeny
    04. Studeni 2021. 21:46

Moram vas malo pojadati. Nesto me muci vec jedan period, ali me strah pricati o tome. Suprug zna jer je primijetio da sam nekad cudna.
    U ponedjeljak idem na kontrolu nakon skoro 7 sedmica os vjerujem i da me je povela hvatati blaga panika.
    Dok smo bili u izolaciji primijetila sam jedan dan da mi iz desne dojke kad je pritisnem iz jednog kanalica umjesto kolostruma izadje krv. Iz lijeve nema nista, u desnoj samo iz tog jednog kanalica izadje koja kapljica krvi dok iz svih ostalih kanala izadje normalno kolostrum.
    I ono sto vidim sad, a bilo je i u prvoj trudnoci, desna dojka je mrvicu veca i vec sad u desnoj ima vise kolostruma nego u lijevoj.
    Mislila sam zasto sam uopste morala pritiskati, ne bih nista ni primijetila.
    Medjutim, danas na grudnjaku vidim manje fleke krvi i pocela sam se brinuti.
    Ovo sto sam procitala vidim da to zna biti normalna pojava u trudnoci, ali isto tako se prvenstveno treba iskljuciti bilo kakav malignitet.
    Spomenut cu svakako doktoru u ponedjeljak i nije mi svejedno ako ce me slati na neke dalje pretrage.., 
    S mamom sam prosla karcinom dojke prije pet godina, hemoterapija, operacija, zračenje pa njeno psihičko stanje nakon svega toga..
    Ona je hvala Bogu sad dobro, ali ostala je trauma i pretpostavljam da me je zbog toga jos vise strah.
    Izvinite na negativi, nisam mogla ovo vise drzati u sebi..

• Josipab
    04. Studeni 2021. 22:03

Draga Teeny, obavezno spomeni to doktoru na pregledu, nadam se da se neke pretrage mogu obaviti i dok si trudna. Sigurno te jos vise strah jer si to prosla s mamom, to su strasne stvari i jako teske i ostavljaju trajne traume…ali najgore od svega je neznanje i nereagiranje na vrijeme, tu vreba najveca opasnost. Drzi se, pricaj s mužem i sa nama,mozda ti bar malo bude lakse 

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

Miraclebaby28
    04. Studeni 2021. 22:05

Pozdrav cure nadam se da su svi pregledi prošli ok... 
    Taya predivna si nam.. još malo pa druga bebica stiže 😍
    Pročitala sam sve ali nisam ništa zapamtila što ste pisale , išla sam na pregled jutros i kao je dr to mjerila kaže da je moj bebi još uvijek na 33 tjedana kao velicinom ali nije ništa da bi se morala brinuti.. zivahan je mister i na pregledima uvijek pokušava udariti kad ga neko dira 🤣🤣
    Nakon pregleda smo otišli u kao finalni shoping pa sam kupila sitnice za bolnicu tako da.  Ja sam spremna 😆 stavim slikicu kasnije kad malo to rasporedim... 😁

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

• Lorena3009
    04. Studeni 2021. 22:14

Teeny

Moram vas malo pojadati. Nesto me muci vec jedan period, ali me strah pricati o tome. Suprug zna jer je primijetio da sam nekad cudna.
    U ponedjeljak idem na kontrolu nakon skoro 7 sedmica os vjerujem i da me je povela hvatati blaga panika.
    Dok smo bili u izolaciji primijetila sam jedan dan da mi iz desne dojke kad je pritisnem iz jednog kanalica umjesto kolostruma izadje krv. Iz lijeve nema nista, u desnoj samo iz tog jednog kanalica izadje koja kapljica krvi dok iz svih ostalih kanala izadje normalno kolostrum.
    I ono sto vidim sad, a bilo je i u prvoj trudnoci, desna dojka je mrvicu veca i vec sad u desnoj ima vise kolostruma nego u lijevoj.
    Mislila sam zasto sam uopste morala pritiskati, ne bih nista ni primijetila.
    Medjutim, danas na grudnjaku vidim manje fleke krvi i pocela sam se brinuti.
    Ovo sto sam procitala vidim da to zna biti normalna pojava u trudnoci, ali isto tako se prvenstveno treba iskljuciti bilo kakav malignitet.
    Spomenut cu svakako doktoru u ponedjeljak i nije mi svejedno ako ce me slati na neke dalje pretrage..,
    S mamom sam prosla karcinom dojke prije pet godina, hemoterapija, operacija, zračenje pa njeno psihičko stanje nakon svega toga..
    Ona je hvala Bogu sad dobro, ali ostala je trauma i pretpostavljam da me je zbog toga jos vise strah.
    Izvinite na negativi, nisam mogla ovo vise drzati u sebi..

Ja sam isto bila citala o tome šta si i ti procitala.
    Ja bi isto to rekla doktorici, pogotovo zbog mame, i moja je imala tumor na dojci prije 11 godina, ja i sestra smo zbog toga pod povećalom. Ja 1 put godišnje idem na uzv. I prije postupka van tjelesne sam isto išla. Ja čak imam i čiste na obe pa me isto malo to plaši. Virujem da nije ništa Al zbog svog mira reci dr. Vjerojatno će te poslat kirurgu za dojke Al ne virujem da ce radit uzv. Bar su meni rekli da ne sme. Virujem da je to od hormona a i kažeš da ti kolostrum izlazi. A znam da bi mi dosta trudnica reklo da bi im čak prvo krv išla. Tako da stvarno virujem da nije ništa strašno. Znam da bi i ja bila luda sigurno da to vidim😘

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.