Dobro jutro i sretno svima na pregledima! 😊
Vidim da pisete o cjepivu, a i mene zanima kakva su sad saznanja o cijepljenju trudnica. Znam da se vani cijepe, kod nas bas i ne rutinski pa ne znam ni sama. Prije trudnoce sam primila jednu dozu i na tome je ostalo, sad me bas strah da se ne zarazim u trudnoci ali jos mi nijedan doktor nije rekao da je ok cijepiti se. Moram na iducem pregledu pitati sto sada misle o tome...
Netko je spomenuo PatPat, ja vrebam neku torbu za kolica tamo pa ako imate iskustvo s narucivanjem od njih, javite jel sve ok! :)
- MM 33, ja 32
- rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
- rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3
Jelenas Ma daj i ti bila primljena 10.11. 😊 sretnoo danas!
Jucer mi kaze kuma da misli da ce 21.11. - zna da volim lijepe datume 😂 al stvarno je tako - svadbu sam si slozila da mi bude 10.01.2020. 😅 no ima i simbolike u datumu nije samo zbog izgleda 😜
A Bela le daa sad postaje jako stvarno 😊 a vrlo vjerojatno ce na kraju biti neki datum koji nema veze s vezom 😁 i neka bude tako 🤩 sretnoo danas!
Slee hahah nemas shizofreniju ne brini - sjetila sam se tvog taga al ovaj put sam ja zaribala 😂
Taya daa uskoro ce 🥰 Ri hvala ti 🥰
Lota twins hvala 🥰 Ja uopce nisam svjesna sto me ceka, mozda je tako i bolje
Clarissa super za pregled 😇
“Nemam danas uzv - jucer je samo taj pregled obavio ..
Sretno svima danas!
👱♀️ 38
06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
Jutro cure, sretno danas na pregledima 🤞
Moj pregled je bio jučer ali sve nikako da se javim,sin opet strašno kašlje a nema ni vrtića ovaj tjedan pa sam posvećena njemu.
Ctg sam obavila,sve super. Pregled bio samo prstima da provjeri cerviks,kaže sve uredu. Nikakve dodatne informacije nisam dobila,blaženo neznanje 🤣. 5kg u plusu,ja zadovoljna.
Upisao je u trudničku da je bebina glavica na dolje,zar je to mogao zaključiti pri pregledu cerviksa?
Vidim velike pripreme su u tijeku,termini se bliže 😍
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
E da ja sam noćas sanjala da sam rodila, ali dijete nije bili moje nego sestrino, trebala mi je bebu nosit na dojenje ali nije nego je ona išla sa ljubavnikom se nalazit🤣 Uglavnom prestrašno hahaha. I u snu sam rodila 2.2.2022 a termin mi je kao 6.2.2022 ako ću ić na inducirani reći ću da me porode 2.2.🤣
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
E da ja sam noćas sanjala da sam rodila, ali dijete nije bili moje nego sestrino, trebala mi je bebu nosit na dojenje ali nije nego je ona išla sa ljubavnikom se nalazit🤣 Uglavnom prestrašno hahaha. I u snu sam rodila 2.2.2022 a termin mi je kao 6.2.2022 ako ću ić na inducirani reći ću da me porode 2.2.🤣
Meni je termin bio u 4mj i ja sanjala da sam rodila 22.02. I na kraju zaista moj Vito tada roden🥰
Meni to ostao najljepsi datum ikada💙
22.02. sa 22 godine, u sali broj 2🤭
22.02 2008.👦
04.09.2009.👩
14.12.2021.👶
https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png
Jutro svima 🌞
Freya prijavljujem samo da mi je pregled sa sutra pomaknut na sljedeći petak, 12.11., doktorica je na bolovanju.
Jucer sam i ja pocela sa pranjem robice, planirala sam pripremiti sve od 50 do 62 pa onda lako dalje 🙊
Zabilježila 🤗
Ja sutra krećem s pranjem robice i peglanjem i to je završni korak ☺️❤️
Lucija 16.12.2021.💗
Dobro jutro i sretno svima na pregledima! 😊
Vidim da pisete o cjepivu, a i mene zanima kakva su sad saznanja o cijepljenju trudnica. Znam da se vani cijepe, kod nas bas i ne rutinski pa ne znam ni sama. Prije trudnoce sam primila jednu dozu i na tome je ostalo, sad me bas strah da se ne zarazim u trudnoci ali jos mi nijedan doktor nije rekao da je ok cijepiti se. Moram na iducem pregledu pitati sto sada misle o tome…
Netko je spomenuo PatPat, ja vrebam neku torbu za kolica tamo pa ako imate iskustvo s narucivanjem od njih, javite jel sve ok! :)
Naručila dva puta s Pat Pat-a i sve je prošlo okej, došlo je za dva tjedna, robica je super samo obavezno pročitajte recenzije na stranici i naravno ako naručujete robicu obavezno pročitajte sastav :)
Lucija 16.12.2021.💗
Bruna najbolje se savetuj kako i sta,tebi tu trebaju vise misljenja doktora, ne samo ginekologa. Ja sam 4 ginekologa pitala za misljenje (mog i 3 koji su mi dobri prijatelji). Odlucuje svako za sebe, ali ako je tako kod tebe sa tim dijagnozama, ne bih bila ni ja pametna.
Lorena mislim da nemaju spricevi i vakcina veze, samo ti moze dobro doci da ih primas.
Beaa mislim da ne trebate brinuti, ako je to dr koji te stalno prati onda zna za tvoju situaciju i ne bi smeo da rizikuje.
Clarissa divna si!!! Super za uredan pregled.
Aurora, komoda je super.
Slee ne brini za bebu i aktivnost, secas se da sam ja ovde pitala jel to normalno da je nekad vise a nekad manje osecam. Dokle god je osetis, bar i najslabije, znaci da je sve ok i ne treba da se brines. Jedino ako je nekoliko dana tako slabije osetis, onda bi mozda kontaktirala dr. Jos sam primetila da kad je napolju hladno i kisovito da je bas pospana, pa joj treba vremena da se aktivira, a kada je sunce ona samo sto ne iskoci.
Taya, cestitamo na ulasku u termin :)
Jagodica ako mislis na korona vakcinu, ja sam u Austriji i ovde je preporuka da se nakon 13tt vakcinise ona koja nije lezala koronu (koja nema antitela). Za Srbiju znam da su tek sad kao poceli nesto o tome da pisu jel ok ili ne. Po meni je stvar izbora svog lekara, kako on gleda na to kao covek i kao doktor, ako je pristalica vakcina recice da je primis, ako nije, onda ti nece savetovati. Eto ja se odlucila samo jer sam se vise plasila virusa nego vakcine same. Da nisam vidjala trudnice koje su zarazene, ne bi mozda pristala, vodila bi se time jel dovoljno ispitana ili ne. Ali do sada nisam jos cula nesto negativno kod onih koje su se vakcinisale i trudne ili su vec rodile.
Danchy super za pregled i zelim sinu brzi oporavak. I meni je moj rekao priolikom pregleda cerviksa da je glava dole, mislim, vidla se glava dole.
Jelenko ah ti nasi snovi :D eto, mozda si sanjala datum rodjenja svoje bebe.
.
Srecno danas svima na pregledima :)
ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
Nepravilno dupliranje bete.
Nifty+Anomaly uredni
JelenasMa daj i ti bila primljena 10.11.😊sretnoo danas!
Jucer mi kaze kuma da misli da ce 21.11. - zna da volim lijepe datume😂al stvarno je tako -svadbu sam si slozila da mi bude 10.01.2020.😅no ima i simbolike u datumu nije samo zbog izgleda😜
A Bela le daa sad postaje jako stvarno😊a vrlo vjerojatno ce na kraju biti neki datum koji nema veze s vezom😁i neka bude tako🤩 sretnoo danas!
Slee hahah nemas shizofreniju ne brini - sjetila sam se tvog taga al ovaj put sam ja zaribala😂
Taya daa uskoro ce🥰Ri hvala ti🥰
Lota twins hvala🥰Ja uopce nisam svjesna sto me ceka, mozda je tako i bolje
Clarissa super za pregled😇
“Nemam danas uzv - jucer je samo taj pregled obavio ..
Sretno svima danas!
Imaš li sutra fetalni echo ili? Sorry izgleda da sam pomiješala nešto s datumima i pregledima ☺️🤭
Lucija 16.12.2021.💗
Bumbasor moja sestra je rodila 22.2. ni manje ni više nego na svoj rođendan 😆 A od dragog roditelji tad imaju godišnjicu 😅
Sad mi je baš fora taj datum 2.2.2022 😁
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji