Slee ni meni se to ne sviđa. Sada mi se opet vratio na 2,8 a bio je pao na 2,4. Možda želi da vidi hoće li još rasti pa ako da onda će me pustiti na miru. Suprugu se ne sviđa također stalno to pregledanje, još sam nakon prve trudnoće rekla da kod sljedeće neću dozvoliti te preglede nego samo ono sto zdravstveno plaća 3 pregleda- jedan po trimestru. I svaki put se desi nešto da bas moram. To me toliko frustrira, ali eto takvo je moje tijelo i izgleda da ne podnosi bas najbolje trudnoću. Ova trudnoća je ponavljanje povijesti kao deja-vu prve trudnoće. Ako bude tako do kraja, nadam se da će barem i porod biti isti jer je bilo bas brzo, nije me stiglo ni zabolit kako treba 😅.
Zelena a vidi da moj muž nije rekao na kraju anomaly scana doktorici da mi cerviks pregleda zbog prve trudnoće ja bih još bila “zdrava” tj. ne bih morala mirovati jer ne bih niti znala 😂 blaženo neznanje
Lorena Bravo za nagradnu igru 💪
Luu joj nadam se da ce druga tura antib pomoci! 🙏
Bumbasor predivnaaa slikica 4D 🥰
Bruna bas ti se svega skupilo, drago mi je da ti je malo bolje i neka bude tako i dalje 😊
Jelenko divno si slozila okvir 🤩 ja imam toliko okvira kupljenih i cekam da ih krenem puniti 😊
Slee super za ogtt 👌 zasluzeno papaj sada
Leoni i Josipa super za pregled😇
Schinin sretnoo sutra 🤞😚

👱♀️ 38
06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
Birdy super da si zatvorena a za ostalo nije ni lose da si tamo pod nadzorom pred kraj. 37+4 nije malo tako da lijepo sve pripremi i samo pomalo u bolnici. Neces sigurno roditi odmah 😁 Dobro je da paze na tebe i bebu 💪🥰
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Clarisa se isto nije javila? Jos je bilo tu pregleda? Aa sad vidim da je freya sve ispisala. Cure, gdje ste?
Bea a valjda on zna zasto te zove, neka provjeri jos jednom, ali sad bas svaki tjedan mi se cini fakat pretjerano.
Birdy wohooo ides ti s bebicom doma! Super da si pod nadzorom, meni bi to davalo sigurnost neku tako da odlicno!
—
Ja povlacim izjavu da je moj danas miran. Evo u pet minuta nadoknadio sve propusteno i sad opet valjda zaspao. Danas me dosta opet steze trbuh i bole prepone, al prepisujem to aktivnijem danu.

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Birdy super da si zatvorena a za ostalo nije ni lose da si tamo pod nadzorom pred kraj. 37+4 nije malo tako da lijepo sve pripremi i samo pomalo u bolnici. Neces sigurno roditi odmah 😁 Dobro je da paze na tebe i bebu 💪🥰
Hvala Aurora 🥰 da sad kada mi se sve sleglo, dobro da sam tamo pod nadzorom, a opet dobila sam i tjedan dana za pripremu! 👌

👱♀️ 38
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
SleeClarisa se isto nije javila? Jos je bilo tu pregleda? Aa sad vidim da je freya sve ispisala. Cure, gdje ste?
Bea a valjda on zna zasto te zove, neka provjeri jos jednom, ali sad bas svaki tjedan mi se cini fakat pretjerano.
Birdy wohooo ides ti s bebicom doma! Super da si pod nadzorom, meni bi to davalo sigurnost neku tako da odlicno!
—
Ja povlacim izjavu da je moj danas miran. Evo u pet minuta nadoknadio sve propusteno i sad opet valjda zaspao. Danas me dosta opet steze trbuh i bole prepone, al prepisujem to aktivnijem danu.
Slee Daa 🥰 onako sam pola pola misljenja, indukcija ili me puste ako ce bit sve ok..
taman sutra dolazi Zalando - slafrog za bolnicu 😁
Eh da ti si danas bila ipak aktivnija zato ce biti malo pojacani simptomi, neka ti bude mirna noc 😊

👱♀️ 38
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
Ajme kaj je ovo 😅 citiranje me bas zeza, stalno izbacuje i sad posaljem ovo 🤪 Slee zadnji odlomak je odgovor

👱♀️ 38
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
Birdy- mali hint: prije 3 godine bila sam zaprimljena u bolnicu 10.11., rodila 13.11. 😬😬😬 No ja mislim da nećeš još tjedan dva!

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Birdy hahahhaa ja gledam i mislim si da sam opet ja samu sebe tegirala ili duplo napisala i ono skuzim to ti 😂😂 jos mi fali shizofrenija na mom skromnom popisu dijagnoza.
—
Uzbudjenjee ce sad rasti svakim danom! Samo pomalo, sve ces stici!

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Bok curke! Dakle ja zaspala kao drogirana kvocka popodne... Poslije pregleda (kad je nastupio mir i blagostanje u glavi nakon standardno mutavih snova uoci pregleda) sam napravila krkacinu od rucka, dala si truda u kuhinji i poslije zacorila. Na pregledu sve proslo dobro nasrecu, mali uredno napreduje i eto ga na 1.100 kg Ukljucio je dr malo 4D pa sam vidjela lice i nosic, ko mali mrgud se slozio.
Okrenuo se glavicom prema dolje, posteljica se uredno podize. Bilo me strah za cerviks kad vidim koliko se cesto skracuje, a i pritisak neki sam osjecala pa svasta zabrijavala, no dobro je, sve uredno, mogu nastaviti sa setnjama. Morat cu na Srebrnjak na fetalnu ehokardiografiju, ali veli dr da me to salje za svaki slucaj (jer sam ja operirala srce prije par godina). I moram svaka 3 tj raditi guk profil iako mi je ovaj ful uredan, no eto, zbog one glukoze nataste na ogtt-u koja je bila 5.1 svejedno me vodi pod gestacijskim dijabetesom... Danas sam 27+2 pa sam pitala kad pocinjem ici u TA, veli ako se nastavi uredno da nema potrebe prije 37 tj, hmm, valjda je to okej. Kupila iza pregleda 2 benkice 50-56 u Mulleru, neki dan dobila 2 56 od frendice na poklon (isto Muller) i bas su mekane, pocinjem malo po malo kupovati i pribavljati.
Evo da nas vidite, slikala se jutros prije pregleda, gospon busan raste
https://ibb.co/1KQffdY
Nadam se da ste sve dobro, moram procitati vise stranica samo da se razbistrim od ovog spavanca nenadanog
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji