Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jelenas
    03. Studeni 2021. 20:46

Deedee baš gledam i ne svida mi se sastav. Na kraju se stvarno samo waterwipes može pohvaliti sastavom. Definitivno ću njih. 
    Roberta ja imam par komada skroz bijelih bodija za preko glave, mogu sutra provjeriti koja su veličina pa ti ih poklonim, nisu nikad korišteni jer sam ipak više bila za šarenije kombinacije 😂 
    Lilli torta je top!! Baš bi sad komad!
    Tierra moj glas za kadice uvijek i zauvijek za Stokke Flexi! Osuši se začas i eno stoji nam izmedu zida i ormarića u kupaonici, ništa ne zauzima. Curka od 3 godine se i dalje kupa u njoj, predvidam po veličini da će stati još 1 godinu 😂 
    Jelenko nek si se ti olakšala 😂😂 
    Dosta cura nam se nije javilo s pregleda, najviše iščekujem Birdy da vidimo jel ima kakvih naznaka, ali naravno i ostale? 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

aurora12
    03. Studeni 2021. 20:49

Cure gdje kupite water wipes? Nasla sam na nekim stranicama ali nisu dostupne. Ne znam jeste cule za burt's bees, nevjesta mi je preporucila njihovo ulje pa sam narucila. Ona je uzela i njihovu kremu ili mast za guzu. Ja isto moram uzeti bodija 56, imam neke stvari koje mi se cine da su male i da su vise 50 pa cu to sacuvati za rezervu a ako ne bude trebalo mogu proslijediti prijateljicama. Danas sam opet dokasno bila u krevetu pa mi dan prode u kuhanju i pospremanju stana, nikako da se uhvatim bebinih stvari. Cime cistite namjestaj za bebu? Glupo mi je koristiti neke kemikalije ili maramice za namjestaj. Je li dovoljno iznutra prebrisati alkoholom? Nemam nikakve organizatore zasad.

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

jelenas
    03. Studeni 2021. 20:55

Aurora znam za Burts Bees, ali koliko se sjećam od prve curke sastav isto nije idealan, a i kod nas ih ima za uzeti samo u Mulleru mislim, nešto malo asortimana. Waterwipes sam ja uzimala u DMu i Mulleru prije 2-3 godine, iskreno nisam gledala dal ih još ima, nadam se da da!! 😱 
    Što se tiče brisanja namještaja, ako misliš na ovaj novi koji se složi ja bih to osobno samo s malo vode prošla. Prematalicu sam znala prebrisati vlažnim maramicama za dezinfekciju (ima u DMu baš za bebe) pa možda i time možeš probat? 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Beaa
    03. Studeni 2021. 21:04

Bok cure, čestitke svima na dobrim pregledima. Moj cerviks se povećao za cijelih 0,4  mm 😅. Sad sam dobila utrogestan vaginalno. Želi svakog tjedna da provjerava taj cerviks, mirovanje da, ali ne mora biti samo i samo ležanje. 
    Slee čestitke na dobrom ogtt-u bas mi je drago za tebe.
    Bumbasador dječak je presladak 💙
    Lili sretan rođendan seki, bas je divana torta! 
    Leoni u Njemačkoj također preporučuju trudnicama vakcinaciju, samo ja ne želim jer inače loše podnosim vakcinaciju. U prvoj trudnoći sam se cijepila protiv gripe i par dana sam bila ni na nebu ni na zemlji i ruka me boljela, tako da kraj svih poteškoća koje trenutno imam zadnje sto mi treba je dva puta cijepljenje i ta groznica poslije. 
    Čestitke i curama na uspješnim praznjenjima crijeva 😄. 
    Želim vam ugodnu noć, vama i bebeicama 🍀💙♥️

Beaa
    03. Studeni 2021. 21:06

I da sto se kadice tiče mi imamo onu običnu Ikeinu, kod nas je u višenamjenskoj upotrebi. Sad je većinom koristim za prljavu odjeću od kćerkice i kad operem i posušit stavim njen ves tu dok ga ne premotam. To je sada njena korona za ves i i kadica 😅

• Bumbasor
    03. Studeni 2021. 21:16

Deedee evo ja imam neko mini pakiranje tih maramica. Dobila uz neku narudzbu.
    https://ibb.co/KXQVr6Q

https://ibb.co/K5K11HH

22.02 2008.👦
    04.09.2009.👩
    14.12.2021.👶
    https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png

aurora12
    03. Studeni 2021. 21:18

Zelena bez brige, ja bi prije rekla da je blazeno neznanje 🤣 A kad nesto nije u redu obicno same osjetimo tako da nema straha da nesto propustas 😊

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Slee
    03. Studeni 2021. 21:44

Mah mah svima, bili nam svekici do sad na torti i rodjendanu, ja sam pojela na silu skoro tri komada (ne odjednom) i sad razmisljam dokrajcit komadic koji mi je od treceg komada ostao 🐽🐽

Nisam stigla citati, samo sam polovila super preglede! Cestitam cure! Nisam vidjela da se birdy javila? 
    Bea zasto svaki tjedan cerviks? Meni to cesto kopkanje ne zvuci kao dobra ideja? Koliki ti je sad? 

Meni se mali danas bas slabo javlja, cijelo popodne nis i onda sam se uspanicila i otisla u wc jer me bilo sram pred gostima i malo prstima kuckala i malo protresla trbuh. Javio se, al nesto lijeno i kratko. Jelenko apsolutno tr kuzim oko panike, ja sam apsolutni psihopat. Nadam se da moj mali danas samo malo spava i odmara vise nego inace. Mozda je keteoropat pa mu ne pase juzina

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Slee
    03. Studeni 2021. 21:45

Zelena dala bi sve za tvoje neznanje! Mene moja opterecuje svim nekim strucnim terminima, jos sam ja takva da to dodatno doma sve izguglam, vidis da sam vec jednom nogom na vrapcu. Tako daaaa, samo ti uzivaj, da je nesto bitno, sigurno bi znala! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

tierra
    03. Studeni 2021. 21:58

Lilli wow za tortu... dobro da upravo jedem lino ladu, ne znam kako bi prezivjela inace ovu fotku
    Miraclebaby, ja imam neke naslijeđene spavacice iz sezone 86./87. 😂 ne nosim inace spavacice pa cu tih par dana prezivjet ak cu bas morat bit u njima
    Zelena, ja cu nekako te kolicine robice probati prilagoditi prema ovom popisu https://ibb.co/VQ8KLFS
    Ocekujem da beba nece bit prevelika i nemam susilicu za ves pa moram imat spremne robice dok se ostatak ne opere i osusi. A trudnicku knjizicu ni ja nemam nego sve nalaze spremam u fascikl koji vucem sa sobom
    Roberta, svaka cast za peglanje! U Kik-u sam uzela par tih malih bijelih s dugim rukavicima. Ali ima i u drugim ducanima sigurno
    Luu ja nosim samo suhi sampon sa sobom. Moja kosa treba cijeli tretman pranja i susenja i necu za to imat ni snage ni vremena:)
    Jgl djecju kremu sam uzela + sudocrem imam testne primjerke iz dm i bipa paketica pa cu kasnije kupit veca pakiranja
    Aurora, water wipes ima u mulleru. u dm-u nisam gledala, ali mislim da nema jer nema na webshopu

Prespavala sam cijelo popodne i nisam slozila danas popis svega sto sam spakirala u torbu. Sutra je novi dan 🙈

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.