Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leoni
    04. Studeni 2021. 12:45

Piba drzi se 🙏🏻💪🏻 Nista ne radis lose i ne misli da radis nesto lose... bolje da si tamo, na sigurnom si i verujem da ces izdrzati do kraja ❤️

ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
    Nepravilno dupliranje bete.
    Nifty+Anomaly uredni

Alexandraaa90
    04. Studeni 2021. 12:54

Jelenko meni je tako. Bas mi bude lose kao da mi pao secer. I tresem se i svasta. Ali ja sam to sve pripisivala mom mirovanju pa kao tijelo oslabilo...  Ali danas cu zvati moju dr pa cu ju pitat i za to. 

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

Leoni
    04. Studeni 2021. 12:59

Jelenko isto se osecam, ili mi dodje neka mucnina kao da cu povratiti. Meni je juce reko dr da je to normalno jer nam je telo i krvotok sad u fazi da radi za dvoje. Sad beba vuce na sebe dosta. Ako si anemicna (kao ja) to je isto jos jedan od razloga.

ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
    Nepravilno dupliranje bete.
    Nifty+Anomaly uredni

jelenas
    04. Studeni 2021. 13:06

Bok cure, evo me s pregleda.
    Pregled sve super, zatvorena, cerviks  T 6mm!!! (nisam ni znala da je toliko moguće?), u plusu sam 5kg, protoci super. Curku nismo puno gledali, ona je opet na zadak, procjenjena na 860g. Uzeo mi bris pa čekamo nalaz idući tjedan, moram poslat kućni GUK profil do idućeg pregleda i to je to zapravo. 
    Idući pregled je 22.11. kod socijalne (već upisano) te 29.11. kod privatnog. 
    Roberta provjerila sam bodije, imam tri komada skroz bijelih, ali veličina je 68, za dečkića bi vjerojatno to bilo i 62. Javi ako hoćeš, pošaljem ti.
    Clarissa vjerujem ti! Ja radim još tjedan i pol i jedva čekam, u sve me i dalje uključuju a meni se taaaaaako ne da. Moram dat mišljenje za nešto što će bit iduće godine, ono jako me to zanima 😂😂 Ali evo, još malo i mozak skroz na pašu ☕️!
    Piba baš sam tužna što to čitam, ali vjerujem da si u dobrim rukama i da će u narednih mjesec dana biti sve ok i pod kontrolom!
    Scarlett čestitam na super pregledu!

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Slee
    04. Studeni 2021. 13:10

Jelena mislis 6cm, ne mm? Super za odlican pregled! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Taya_
    04. Studeni 2021. 13:17

Clarissa čestitke na pregledu 😀 I baš si predivna trudnica.. 😍
    Aurora super je komoda.. 😀 počele su znači pripreme, najslađi dio prije dolaska bebe 😉
    Jelenko koji strašni snovi.. 😅 ali ovaj datum mi se baš sviđa.. možda i bez indukcije curka stigne tada.. ☺ a što se tiče slaboće meni je ovo treće tromjesečje najgore. Svaki dan barem jedanput užasno mi bude slabo..povraća mi se, vrti u glavi, drhtim, užasan pritisak u leđima i jedva dišem.. meni kažu da je od niskog tlaka, krvne slike i da beba pritišće sigurno neki živac ili što jer mi je posteljica sprijeda.. 🙉
    Freya krenule su završne pripreme..🤗 neka samo bude sve spremno.. 
    Piba bebi se žuri upoznati mamu..ali neka ona ostane još barem 4tjedna sa tobom.. 😀 tamo si im barem pod nadzorom.. ja se nadam da ćete još barem neko vrijeme provesti skupa u komadu.. 🤞
    Jelenas čestitke na super pregledu.. 😘 stvarno neki dugi cerviks 😂
    ---
    Ja sam danas u terminu 🥳 pa vam hvala cure na čestitkama.. 😘 Sad moja Nella može doći kad poželi, samo neka odabere neki lijepi datum.. 😀 evo da nas vidite na punih 37tt..☺ https://ibb.co/qY8hDhG
    Danas smo obavile pregled u TA.. Ctg nam je uredan, otkucaji uredni i uhvatili smo jedan trud 🤗 ali dobro samo jedan.. ovaj put curka je bila baš aktivna, ali baš baš .. ja sam i dalje otvorena 3cm.. cervik se još malo skratio a beba se glavom zabila u porođajni kanal već 3cm.. 🤭 glavica joj je lako opipljiva.. ultrazvuk nam je pokazao da plodne vode ima dovoljno, ne curi ali ima krpice pa se beba polako priprema, jedino me malo zabrinuo da se posteljica koja je sprijeda spustila pa prekriva jedan dio ušća i glavicom nije dobro okrenuta jer gleda prema meni pa se dr. nada da će se okrenuti na lijevo.. ostalo je sve uredno.. beba ima oko 3kg.. sad nam je tjedan dana u zaostatku 🤷‍♀️.. i duga je 48cm.. glavica je samo nešto veća za tjedne u kojima smo.. uglavnom dr. je s mjerama zadovoljan.. sljedeća kontrola mi je 11.11.

Cure sretno svima danas na pregledu.. 😀

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

Alexandraaa90
    04. Studeni 2021. 13:27

Taya 😍 bas ste slatke.  I cestitam vam ulazak u termin ❤

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

jelenas
    04. Studeni 2021. 13:33

Taya čestitke i tebi na pregledu! Ti bi isto mogla onda 13.11. na roćkas moje kćeri :)
    Slee ma da mislim cm 😂 Toliko me to šokiralo da ne znam što pišem! Ne znam kak je sad toliko “veći” od prošlog tjedna 😳 Nadam se iskreno da će se od idućeg pregleda to počet malo olabavljat, iako ste rekle da to baš i nema puno veze s otvaranjem jelda? 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Slee
    04. Studeni 2021. 13:44

Taya bas ste mi divne! Se to meni cini ili kao da se i trbuh maaalo spustio u odnosu na sliku od neki dan? 
    Jelena a koliki ti je bio prosli put. Ma nekaaa cerviksa! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Birdy 🧚🏻
    04. Studeni 2021. 13:44

freya_444

Birdy 🧚🏻

JelenasMa daj i ti bila primljena 10.11.😊sretnoo danas!
    Jucer mi kaze kuma da misli da ce 21.11. - zna da volim lijepe datume😂al stvarno je tako -svadbu sam si slozila da mi bude 10.01.2020.😅no ima i simbolike u datumu nije samo zbog izgleda😜
    A Bela le daa sad postaje jako stvarno😊a vrlo vjerojatno ce na kraju biti neki datum koji nema veze s vezom😁i neka bude tako🤩 sretnoo danas!
    Slee hahah nemas shizofreniju ne brini - sjetila sam se tvog taga al ovaj put sam ja zaribala😂
    Taya daa uskoro ce🥰Ri hvala ti🥰
    Lota twins hvala🥰Ja uopce nisam svjesna sto me ceka, mozda je tako i bolje
    Clarissa super za pregled😇
    “Nemam danas uzv - jucer je samo taj pregled obavio ..
    Sretno svima danas!

Imaš li sutra fetalni echo ili? Sorry izgleda da sam pomiješala nešto s datumima i pregledima ☺️🤭

Imam fetalni da, samo danasnji uzv ne.. svee je ok i super ti to vodis nama 👌😊 

👱‍♀️ 38
    06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
    03/21 ➕
    Termin 27.11.2021. 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.