Moj je s 22tt bio pol kile, zanima me sad koliko je mogao dobiti u 3 tjedna.
Meni isto cerviks narasao kao, iako svi kazu da ne moze rasti. Jedva cekam taj petak.
Bruna odmaraj sto vise ako ce ti tako biti lakse psihicki, al mislim da ako ti doktor nije zabrinut da je to sve ok!
Da, ona nije bila ni najmanje zabrinuta... Doduše, ako me bude mučilo, nazvat ću je pa pitati za mišljenje.... Jer je baš ok žena, i zbilja možemo popričati...
Meni cura u 21tt bila 400, sad 24+0 ima 700, znači za 3tj dobila 300g... Ja sam bila iznenadena skroz... Ja dosad na +5kg
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Jedino me kašalj muči zadnja 2dana... Grlo ne boli... Glava prestala ujutro nakon malo kave i lupoceta... Jedino kašljem da sama sebe živciram
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bas sam u soku koliko vas ima problem s tim cerviksom 😳😳😳
Ne znam sta je s tim doktorima i takvim komentarima, stvarno pricaju nebuloze..
Nekon svega sta procitam ovdje sta vi čujete i prođete,jos vise sam zadovoljna sa svojim doktorom..
Cure,pomakla sam pregled s petka na srijedu,to je 3.11.,dragi ce tad imat covid potvrdu zbog druge doze pa ce moci na uzv sa mnom 🥰🥰 nakon toga ide na brod i nema ga do poroda 🤕🤕
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Slee- zaboravila sam “azirirati” u potpisu😬😬
27+6 danas, jeje veca je ali jedino ja komentiram doktorica se ne osvrce na to uopce:/
Slee- zaboravila sam “azirirati” u potpisu😬😬
27+6 danas, jeje veca je ali jedino ja komentiram doktorica se ne osvrce na to uopce:/
Jesi radila ogtt? Mislim da je beba bas puno puno velika za te tjedne
https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png
Josipa aaa onda se ne pratimo, al brzo ce i srijeda. Super da ce muz moc s tobom taman pred brod, super ce mu to puno znacit!
Bruna super ako je tako pristupacna, onda nemas frke. Sigurno bi ti rekla da misli da je nesto za uzbunu
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Zelena36 - radila sam ga jedino je onaj na taste bio povecan na 5.2 ostala 2nakon 60i120 su bili super.
Od sutra sam na “dijeti” tj na malo normalnijoj ishrani( bezsecera pogotovo- moja slaba tocka) jer sam cini mi se od silnog prejedanja bebu “napuhala”.
‘89
38 and counting…🤗
Ja nešto ne znam da li nasa ishrana toliko utiče na težinu bebe.... Ja imam drugaricu koja gotovo cijelu trudnoću vode nije mogla da se od mučnine napije a kamoli šta drugo u usta da stavi, više puta u hitnoj na infuziji završila, tek pred kraj trudnoće je bolje bila. Rodila bebu preko 4 kg. Ja zaista u prvoj trudnoći toliko problema nisam imala, prvih 3 4 mjeseca sam malo slabije jela zbog mučnina nisam mogla bas svašta. Poslije nadoknadila a rodila dijete od 2.6 kg u terminu.
Ne znam eto šta da mislim.
A za cervikse stvarno mi je žao svake koja prolazi kroz to. Vjerujem da i psihički i nije lahko to dugo mirovanje, ali držite se, sve za naše bebice 💪💪
Meni su rekli da je cerviks 3,2 i onda na nalazu sam videla da pise 4,3 (to je bilo na hitnoj) onda sam otisla u bolnici gde radim i dr nije merila, ali je napisala 4,4 🤷🏻♀️ Sad cekam sredu kod mog gina da vidim istinu 😅
Jel imate neke simptome za cervikse??
Kod mene je ta glupa simfiza problem...
ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
Nepravilno dupliranje bete.
Nifty+Anomaly uredni
Meni su rekli da je cerviks 3,2 i onda na nalazu sam videla da pise 4,3 (to je bilo na hitnoj) onda sam otisla u bolnici gde radim i dr nije merila, ali je napisala 4,4 🤷🏻♀️ Sad cekam sredu kod mog gina da vidim istinu 😅
Jel imate neke simptome za cervikse??
Kod mene je ta glupa simfiza problem…
Meni je moja reagirala kad sam joj rekla da me grci u stomaku. A koliko znam svakoga grci, probode.... Sta ti je sa simfizom?
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Zelena36 - radila sam ga jedino je onaj na taste bio povecan na 5.2 ostala 2nakon 60i120 su bili super.
Od sutra sam na “dijeti” tj na malo normalnijoj ishrani( bezsecera pogotovo- moja slaba tocka) jer sam cini mi se od silnog prejedanja bebu “napuhala”.
Mozda je beba 1070,a napisano ti 1700 😂
https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji