Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LadyD
    27. Listopad 2021. 18:22

anameri

Curke, moj update dns s pregleda.
    Ovako:beba je 3240 g velika, plodne vode ima dovoljno, uredan rast i fetalna i dinamika. Ja sam otvorena 4 prsta😧 😅 malo me to zateklo aliii ja sam nesto i predosjecala jer osjetim jedno tj- dva onako probadanje u rodnici bas nisko i plus bole me leđa kao kad trebam dobiti mengu, i nekad imam menstrualnu bol.
    Dr je rekla samo da mirujem jos tjedan dana da budem punih 37.tjedana ❤️🥰
    To vam je to, ja vjerujem da ce beba svaki cas

Miruj sto vise al svakako si me iznenadila.... drzim fige da izguras sto duze 😘😘💪💪💪💪💗💗💗💗💗cestitke na dobrom pregledu i na pravoj velikoj curi 💗

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

Teeny
    27. Listopad 2021. 18:32

freya_444

Cure koje ste u višim tjednima, do kada se pije magnezij?

Ja ne bih duze od 37 tj.
    Tad si vec u terminu i treba pustiti organizam da se polako priprema za porod, a Mg opusta misice pa mislim da to nije preporucljivo pred sami kraj.

Alexandraaa90
    27. Listopad 2021. 18:36

anameri super za veliku curu ❤
    Alin zao mi je zbog stanja sa cerviksom.  Znam kako ti je. 

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

freya_444
    27. Listopad 2021. 18:59

Teeny

freya_444

Cure koje ste u višim tjednima, do kada se pije magnezij?

Ja ne bih duze od 37 tj.
    Tad si vec u terminu i treba pustiti organizam da se polako priprema za porod, a Mg opusta misice pa mislim da to nije preporucljivo pred sami kraj.

Ma da, tako i ja mislim. Čak mislim i prije prestat. Vidjet ću s ginekologicom idući tjedan što kaže :)

Lucija 16.12.2021.💗

• Lorena3009
    27. Listopad 2021. 19:20

Bea

Lorenahvala ti ♥️. Trudim se da mirujem koliko mogu sa 2,5 godišnjakinjom. Pijem Mg, stavljam si progesteron, vise ne mogu uraditi. U prvoj trudnoći je bila ista situacija, kao da doživljavam deja-vu, kroz mjesec dana se povećao cerviks sa 1cm, rodila točno na termin. Nisam sad nešto pretjerano uzrujana, kao kad se sjetim kakva sam bila u prvoj trudnoći, tada sam bas bila neizdrživa i depresivna od brige. Ne mora značiti da ću ovaj put imati sreću i uspjeti do kraja iznijeti trudnoć, može doći do prijevremenog porođaja i toga sam svjesna, ali eto trudim se dati od sebe sve sto mogu a kako će biti vidjeti ćemo u budućnosti ♥️😘

Znam da je puno teže tebi sa ditetom nego meni bez, ja mogu lezat cili dan Al ti ipak ne. Pazi se koliko god ti situacija dozvoli. Koliko si sad trudna? 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

LadyD
    27. Listopad 2021. 19:24

Alin zao mi je sto si jos jedna u tom klubu i nadam se da ces izgurat sto duze 2u1 i da ti nece praviti probleme do kraja... pazi na sebe i uspori u svemu 💗💗💪💪😘😘😘

Bea ostani ti s nama 😉
    Ja sve gledam koliko vas je danas u punom tjednu da sam svoj i zaboravila 😂😂😂 al iskreno koliko vas ima sa cerviks problemom vec me neka paranoja pere jer bas osjecam neki pritisak dole... danas sam sa sinom rjesavala banku i zdravstvo i jos na trznicu pa se vracala u banku... nahodala sam se bas tako da je stomak kao kamen i ja sva u nekom blagom grcu... i taj pritisak stalno...  bas neki strah stvara u meni...  a do pregleda ima jos... bdw termin za bolnicki uvz mi je 09.11.

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

Slee
    27. Listopad 2021. 19:26

Sto je s tim cerviksima u nasoj grupi? Jos najbolje da nam nikome nista ne mjere kao i zelenoj. Alin, Bea, Bruna, ne znate u cm koliki vam je? 
    Luu - a samo te prstima pregledala? Glupo mi je da ti nije napravila uzv da znas nesto vise. A sto se tice bubrega, ja sam sad zbog njega bila u bolnici, to moli ko sam vrag taj pijesak. Pij puno tekucine i bit ce dobro! Si razmisljala negdje privatno provjerit jos jednom? 
    Margo - nadam se da ce s tlakom biti sve ok! 
    Ivana - u postejicu se ne kuzim, ali lezala sam u bolnici s curama kojima su protoci bili losi i posteljica starila. Vjerujem da bi i tebe poslala pod nadzor da je mislila da je bas tako alarmantno. Bas se glupo izrazila
    Leoni dobro dosla natrag 💗
    Tierra cestitam na vjencanju! Bome si nas ulovila s tih 60 stranica zaostatka. Ime je divnoooo
    Anameri ajmeeeeee pa prakticki nam za tjedan dana moze stici prva beba u grupu! Sad sam preuzbudjena! 

Ja cijeli dan prespavala, a ono malo sto sam bila budna sam pojela sve sto mi je bilo na putu. Grlo me malo muci, pijem caja i limuna i isla pastile. Danas nema grceva 💪🏻🎉

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Maša🤰🏼
    27. Listopad 2021. 19:32

Vecer cure 💙 
    Evo mi danas u punih 30 tjedana 🙊 uzasno sam emotivna danas plakala sam xy puta 😂😂 ali dobro, punooo ste pisale pa nisam bas stigla popratit ali budem 💙

Evo naaasss

https://ibb.co/SPGLfmT

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Lilli07
    27. Listopad 2021. 19:32

Anameri samo polahko još malo, to je već velika bebica bit će sve super
    Teeny I ja Sam u Opću planirala, tu sam i prošle godine bila i bila sam jako zadovoljna. Tad nije bilo nikakvih posjeta, muž je ušao sa mnom samo tek kad sam došla, pregledali me, bila otvorena 4 prsta, s trudovima i svim i onda me poslali na onaj donji sprat gdje su porodilje. Tu u onoj kao prijemnoj ambulanti dala podatke, testirali me, u međuvremenu muž donio stvari, presvukla se i išla u predporođajnu sobu. Porod je meni bio brz i bez problema, ali pošto sam se kasno navečer porodila nisam sutradan izašla nego dan poslije popodne. Nije bilo pregleda do pred izlazak, bude vizita, pitaju kako smo isl poslije i pedijatar dođe bebu pregleda. Pred izlazak pregledaju vaginalno i ako je sve ok ideš kući. Poslije ručka počinje otpuštanje kući to je oko 13. Muž je samo mogao uci po nas
    Eto tako je bilo u oktobru prošle godine. 

• Lorena3009
    27. Listopad 2021. 19:33

Alin

Drage sve,
    Cestitke svima na urednim pregledima, cestitke na vjencanju i nisam popamtila ali cure koje si stavljale slike sobica, krevetica, koljevki sve to savrseno izgleda i bravo!😍😍
    Samo info da sam danas odradila pregled koji je trebao biti u petak,29.10.
    Pridruzujem se klubu buducih mama skracenog cervixa :/. Od normalnog je dosao na kako je doktorica rekla skroz skracen tako da nema vise sjedenja, hodanja po stepenicama i sl.
    Iduci pregled 12.11. Drzite fige da tada bude sve dobro 😊
    Velike 😘 svima!

Jooj taj cerviks vise😵😵 pa koliki ti je sad i u kojem si tjednu? Meni je u dva tjedna, sa 4,1 na 2,4 doša i raden mi je serklaž prsten. 12 dana u bolnici bila... Nadam se da ce sve bit dobro😘😘

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI