Alin zao mi je sto si jos jedna u tom klubu i nadam se da ces izgurat sto duze 2u1 i da ti nece praviti probleme do kraja... pazi na sebe i uspori u svemu 💗💗💪💪😘😘😘
Bea ostani ti s nama 😉
Ja sve gledam koliko vas je danas u punom tjednu da sam svoj i zaboravila 😂😂😂 al iskreno koliko vas ima sa cerviks problemom vec me neka paranoja pere jer bas osjecam neki pritisak dole... danas sam sa sinom rjesavala banku i zdravstvo i jos na trznicu pa se vracala u banku... nahodala sam se bas tako da je stomak kao kamen i ja sva u nekom blagom grcu... i taj pritisak stalno... bas neki strah stvara u meni... a do pregleda ima jos... bdw termin za bolnicki uvz mi je 09.11.
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Sto je s tim cerviksima u nasoj grupi? Jos najbolje da nam nikome nista ne mjere kao i zelenoj. Alin, Bea, Bruna, ne znate u cm koliki vam je?
Luu - a samo te prstima pregledala? Glupo mi je da ti nije napravila uzv da znas nesto vise. A sto se tice bubrega, ja sam sad zbog njega bila u bolnici, to moli ko sam vrag taj pijesak. Pij puno tekucine i bit ce dobro! Si razmisljala negdje privatno provjerit jos jednom?
Margo - nadam se da ce s tlakom biti sve ok!
Ivana - u postejicu se ne kuzim, ali lezala sam u bolnici s curama kojima su protoci bili losi i posteljica starila. Vjerujem da bi i tebe poslala pod nadzor da je mislila da je bas tako alarmantno. Bas se glupo izrazila
Leoni dobro dosla natrag 💗
Tierra cestitam na vjencanju! Bome si nas ulovila s tih 60 stranica zaostatka. Ime je divnoooo
Anameri ajmeeeeee pa prakticki nam za tjedan dana moze stici prva beba u grupu! Sad sam preuzbudjena!
—
Ja cijeli dan prespavala, a ono malo sto sam bila budna sam pojela sve sto mi je bilo na putu. Grlo me malo muci, pijem caja i limuna i isla pastile. Danas nema grceva 💪🏻🎉
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Vecer cure 💙
Evo mi danas u punih 30 tjedana 🙊 uzasno sam emotivna danas plakala sam xy puta 😂😂 ali dobro, punooo ste pisale pa nisam bas stigla popratit ali budem 💙
Evo naaasss
https://ibb.co/SPGLfmT
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Anameri samo polahko još malo, to je već velika bebica bit će sve super
Teeny I ja Sam u Opću planirala, tu sam i prošle godine bila i bila sam jako zadovoljna. Tad nije bilo nikakvih posjeta, muž je ušao sa mnom samo tek kad sam došla, pregledali me, bila otvorena 4 prsta, s trudovima i svim i onda me poslali na onaj donji sprat gdje su porodilje. Tu u onoj kao prijemnoj ambulanti dala podatke, testirali me, u međuvremenu muž donio stvari, presvukla se i išla u predporođajnu sobu. Porod je meni bio brz i bez problema, ali pošto sam se kasno navečer porodila nisam sutradan izašla nego dan poslije popodne. Nije bilo pregleda do pred izlazak, bude vizita, pitaju kako smo isl poslije i pedijatar dođe bebu pregleda. Pred izlazak pregledaju vaginalno i ako je sve ok ideš kući. Poslije ručka počinje otpuštanje kući to je oko 13. Muž je samo mogao uci po nas
Eto tako je bilo u oktobru prošle godine.
Drage sve,
Cestitke svima na urednim pregledima, cestitke na vjencanju i nisam popamtila ali cure koje si stavljale slike sobica, krevetica, koljevki sve to savrseno izgleda i bravo!😍😍
Samo info da sam danas odradila pregled koji je trebao biti u petak,29.10.
Pridruzujem se klubu buducih mama skracenog cervixa :/. Od normalnog je dosao na kako je doktorica rekla skroz skracen tako da nema vise sjedenja, hodanja po stepenicama i sl.
Iduci pregled 12.11. Drzite fige da tada bude sve dobro 😊
Velike 😘 svima!
Jooj taj cerviks vise😵😵 pa koliki ti je sad i u kojem si tjednu? Meni je u dva tjedna, sa 4,1 na 2,4 doša i raden mi je serklaž prsten. 12 dana u bolnici bila... Nadam se da ce sve bit dobro😘😘
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Lorena do prošlog tjedna mi je termin porođaja bio 20.02.2022, sada mi je pomjerila termin na 04.03.2022 sada sam 21+5. Svima se iz tjedna u tjedan povećava trudnoća, samo meni smanjuje 🤯. Nije lako ni tebi, bila sam prošli puta bez djeteta čini mi se da mi je bilo gore nego sada, bila sam upala u depresiju da sam morala izbrisati instaliram i ostale mreže jer nisam vise mogla da podnesem psihički slike trudnica koje su savršeno izgledale, osmijeh, šminka, odjeća, a ja nigdje nisam smjela maknuti i izgledala sam blago rečeno kao mrtvac i krivila sam sebe zašto ne mogu da budem sretna i da uživam u trudnoći. Mrak mi je padao na oci prije svakog pregleda, jer se svaki pregled završavao sa nekom lošom viješću. Zao mi je sto istinski nisam mogla da uživam u trudnoći. Sada se ponavlja, ali sada znam da ishod može biti dobar i da nije sve tako crno kako se na prvu čini.
Sve ćemo da izdržimo za naše bebice, neka su nam žive i zdrave 🙏🍀.
Ja isto nemam pojma o cerviksu 😂
Moja doktorica nista ne govori.
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Cure hvala svima na podrsci 😘😘😘
Masa- predivan trbuscic😍🥰
Prosli put je bio 47mm dug T oblika, a danas mi je samo napisala i rekla cervix straga,skracen, zatvoren.
Danas sam 27+6 na sto je dr. rekla da se ne smijem poceti otvarati prije 37.tjedna jer bebe rodene prije imaju najvise problema. Doslovno tim rijecima😅
Kao da itko od nas bira trenutak kada ce se poceti otvarati🙄
‘89
38 and counting…🤗
Lorenado prošlog tjedna mi je termin porođaja bio 20.02.2022, sada mi je pomjerila termin na 04.03.2022 sada sam 21+5. Svima se iz tjedna u tjedan povećava trudnoća, samo meni smanjuje 🤯. Nije lako ni tebi, bila sam prošli puta bez djeteta čini mi se da mi je bilo gore nego sada, bila sam upala u depresiju da sam morala izbrisati instaliram i ostale mreže jer nisam vise mogla da podnesem psihički slike trudnica koje su savršeno izgledale, osmijeh, šminka, odjeća, a ja nigdje nisam smjela maknuti i izgledala sam blago rečeno kao mrtvac i krivila sam sebe zašto ne mogu da budem sretna i da uživam u trudnoći. Mrak mi je padao na oci prije svakog pregleda, jer se svaki pregled završavao sa nekom lošom viješću. Zao mi je sto istinski nisam mogla da uživam u trudnoći. Sada se ponavlja, ali sada znam da ishod može biti dobar i da nije sve tako crno kako se na prvu čini.
Sve ćemo da izdržimo za naše bebice, neka su nam žive i zdrave 🙏🍀.
Ne razumim zašto su ti pomakli termin za 2 tjedna?! Nije lako ni malo. Mislila sam da ću odahnit kad mi stave prsten, al i nisam. Možda malo. Strah je sve prisutan i koliko se god ja trudila ne mislit o tome, mislim. Pa ležiš cili dan, sam sa svojim mislima, pa i ludi bi poludija. Mene samo cudi zašto te dr nije savjetovala za serklaž ili prsten na kontu prošle trudnoće u kojoj si imala isti problem i morala prilezat. To mi stvarno nije jasno. Jel i imaš kakve grceve il pritisak neki?
08.02.21. Procurila😥
Cure hvala svima na podrsci 😘😘😘
Masa- predivan trbuscic😍🥰
Prosli put je bio 47mm dug T oblika, a danas mi je samo napisala i rekla cervix straga,skracen, zatvoren.
Danas sam 27+6 na sto je dr. rekla da se ne smijem poceti otvarati prije 37.tjedna jer bebe rodene prije imaju najvise problema. Doslovno tim rijecima😅
Kao da itko od nas bira trenutak kada ce se poceti otvarati🙄
O bože mili koje rici od jedne dr, i to ženske osobe. Ja ne mogu virovat da govore takve gluposti bogami. Evo ti baš želiš sad se otvorit i rodit. Ja sam u šoku bogami moga....
08.02.21. Procurila😥
Sortiraj odgovore
Najstariji