Cure ja obavila vađenje krvi na rebru i pregled u petrovoj. Sve oke kaže, ali opet me boljelo kod pregleda i sad poslije užas, ne znam zašto😥
Idući pregled je 25.11. najprije ću ići na UZV opet pa poslije na pregled s tim nalazom. I rekla je da uzmem nešto za željezo
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Jutro žene. Ivana i Taya sretni na pregledima. 🥰
Aleksandra evo ne znam što bih rekla.. Bila sam već jednom kod drugog gin, razmišljala sam opet otići čisto da sam mirna, ali opet ne nih se previše kretala, vozikala i sl. Slušat ću ju i mirovati, ne bih htjela bebu ugroziti. Hvala ti ❤️
LadyD hvala ti, daa mi smo par dana razlike u terminu. 🥰
Anameri uskoro će bebica, baš se veselim za tebe. 😇👶🏻🍼
Alin poludjeli cerviksi na zimskim bebama. Želim ti da sve bude dobro i da čim više miruješ i odmaraš za bebicu. 🥰
Lorena nije mi napisala koliki je, nismo radile cervikometriju nego je ručni pregled obavila i rekla je da nije dobro, da pod prstima osjeća bebu, da je jako nisko. Pa nek se ja mislim koliki je. 🙄
Bea baš si me nasmijala s ovim, udružili su se ti naši ginekolozi. 🤣
Deedee stvarno? Ovo sad prvi put čujem, nadam se da je tako pa da dobijem antibiotik i riješim to. Hvala ti. ❤️
Slee samo prstima, uzv radi svaki drugi pregled. Ni meni nije jasno ako je tako zabrinuta zašto jednostavno ne obavi uzv, svejedno ga ja plaćam svaki put. Bubreg baš zna vraški bolit, danas će mi se gin. javiti za ultrazvuk bubrega u bolnici, pa se nadam da ću to što prije riješiti.
Nemam ni ja nekih simptoma za cervix, jedino često osjećam pritisak dolje, ali to vjerojatno jer je dosta nisko beba.
Slee joj ja sam isto pretjerala s hranom. Od zadnjeg pregleda sam skupila 3 kg, u mjesec dana, sveukupno sam na +9kg sada. Ovo mirovanje me ubija. Sve me strah kako će biti do kraja. 😅
Jelenko ja isto imam bolove nakon pregleda, rekla bih da je to normalno, ipak guraju nutra i ruke i sondu i svašta. Meni je i bebi jučer nakon pregleda podivljao, lupao na sve strane, valjda ga je uznemirila. 😅
Dobro jutro cure i od mene.
Srecno danas na pregledima 😍
Jel imate neko resenje za nesanicu?? 😅
Meni gramaza kod bebe uvek varira-jednom je nedelju dana manje, nekad vise teza. Eh sad...kako je moguce da su mere glave, stomaka i femura normalne-to jest da su iza crte na sredini, a da je gramaza ispod crte na sredini? 🤷🏻♀️ Jel moguce da UZ meri i masu bebe?
Sve sam mislila da meri po onim brojevima i obimima glave i stomaka, a ispada da je po tim merama beba naprednija za par dana, a po kilazi ide unazad par dana...

ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
Nepravilno dupliranje bete.
Nifty+Anomaly uredni
Dobro jutro,sretno danas na pregledima...
Slee potpuno se slazem sa tvojim razmišljanjima danas. I ja sam sutra na pregledu, ja sam cak isla izvagati tenisice i cizme da vidim koje su lakse🙈🙈🙈 ...
A brijanje vec vidim kako cu se namucit veceras,moram osigurat da mi je bojler pun tople vode🤣🤣🤣🤣 i da su sva djeca okupana prije mene. I napokon sam i ja kupila nesto za malca doduse samo dva bodica al i to je pocetak,a sad sam jos online narucila par kompletica pa jedva cekam dostavu
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Za pocetak😊
https://ibb.co/4KmYrBx
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Hej hej svima. 🤰
Sretno na pregledima ko ima danas i samo opušteno. Cure koje mirujete, šaljemo vam zagrljaj, odmarajte to će jako brzo proći.
Anameri, uskoro prva bebica nam stiže. Budući smo mi među zadnjima u ovoj grupi, malo je reći da ne mogu vjerovati.
Bea ostani ti s nama u grupi i ja sam tako kasno na redu. Vode me na 26.2., iako po ultrazvuku se to malo pomiče i na 3.mj. a i po mojim produženim ciklusima koje dokorica uopće nije uzela u obzir kad je računala termin. Za sad mi je svejedno, al nekako se nadam da će bebi možda i požuriti koji dan, a ne da me vode da sam prešla 41 tj, pa kontrole pa indukcija i bla bla.
Mi smo jučer kupili next to me krevetić preko njuškala i tak sam sretna ko nova godina. To je prva veća stvar za bebija. Muž je prvo rekao da ga nećemo odma sastavljat jer kao nemamo mjesta u stanu baš, nego kad napravimo neke preinake, na kraju ga je sastavio čim je s posla stigao, nismo još ni jeli. 🥰😘
Cure koje uzimate željezo znam da je netko pričao da se prebacio sa heferola na nešta drugo i nije imao problema toliko sa stolicom, ja iovako imam veliki zatvor pa mi se kosa diže kad pomislim šta bude sad🙄
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
U ovoj grupi cerviksi poludili,moj ginekolog provjeri prstima i samo kaže sve je ok. To je sve što znam 🤷🏽♀️.
Odmarajte što više da ostanete 2 u 1 još neko vrijeme,stvarno nisam znala da je to tako čest problem u trudnoći.
Nesanica -ja ne znam sta je to,navečer u pola 10 sam u krevetu,i dotad jedva izdržim. Nadam se da će tako ostati.
Ima li koja pri ruci popis za novorođenče za odjeću, sad sam pregledala sve kupljeno i nemam bodića pa da provjerim jel još nešto fali. Nikako nisam sigurna koliko bi komada robice priredila

👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Maša cestitke jucer na punom tjednu 💗 predivan trbuscic 😍
Bea i ja se nadam da ces sa novom dr. biti mirnija i da je strucnija.
Znaci?
-postoji T oblik i jos neki?
- članci? oznake ? /? I sta znace?
- cervix? Smeksan-skracen??? Ima li jos nesto?
- ulozivost?
- jos neki opisi/ mjerila?
Ja to nehvatam nista... stalno vas citam ali nemogu slozit pa evo ako neka ima volje ljepo objasnit tako po redu i ako ima te mjere nekakve u normali cisto da si olaksamo mi koje nehvatamo... mozda bi nam schinin mogla objasniti al znam da ju je sve stisnilo pa da ju nebi zamarala..
Citam vas ali evo presjekla sam sa pitanjima 😆

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Obavile smo danas kontrolu TSH na Zajceboj kod endokrinologa i ako ce ovaj balaz biti ok, onda vise ne trebamo dolaziti pa 🤞
Krenuo je porodiljni 🤪🥳💃
I narucena sam za pregled u utorak 2.11.
To ce biti zadnji kod doktora i uzima mi briseve pa cu ih morat nekud nositi 🤷♀️
Sretno s pregledima danas, javite.
I dajte te cervikse malo zavezite ili nesto, dosta je bilo skracenih za ovu grupu!!😘

👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji