Lorena - i ja sam isto to pomislila mislim da mi je na njezinu tu izjavu pogled bio 😒 zar stvarno?
Ali bitno da je bebuska dobra ali je veca cini mi se // ima1700 kilazom/gramazom ali opet ne znam jel igra ulogu buduci da je mpo beba ili samo ja puno jedem pa se izvlacim na to😅
‘89
38 and counting…🤗
Masa predivni ste 😍
Alin cuj to ne smijes se pocet otvarat prije kao da mi to radimo namjerno... Vecu glupost dugo nisam cula...
Margo vjeruj da si sretna...
Ja sam dobila od dr Normabel od 2mg ali se bojim ga piti. Hoce li me uspavati? Jer ja bas lose spavam.
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Lorena moja doktorica je bolesna ima rak i išla je na kemoterapije u razmaku od moga pobačaja i moje nove trudnoće, ja to nisam znala ali sam primjetila da je dosta omrsavila i da je drugačija. Ona mi je upisala termin na osnovu zadnje menstruacije, moji cikulsi nikada nisu bili točni pa je ovulaciju bila kasnije vjerojatno, ali moja doktorica nije upisala termin nakon ultrazvuka niti je spominjala nešto do 18-og tjedna kada je rekla da je femur kraći nego sto bi trebao biti. Tada mi je rekla da moram kod Prenetalne dojagnosticarke (valjda se tako sa njemačkog prevodi), taj pregled je bio prošle srijede i ona je vidjela sliku uzv-a i podatke koje je moja doktorica unija u knjižicu da se ne poklapaju. Tjedni se nisu poklapali ni sa onim sto je ona vidjela na anomaly scanu i rekla je da je 100% sigurna da termin nije dobro izmjeren i pomjerila ga i onda su sve mjere savršeno odgovarale. Moja doktorica je prije 3tjedna imala moždani udar, tako da sam danas imala prvi puta termin kod nove ginekologice koja se složila sa promjenom termina i rekla kao da skoro sve trudnice koje je preuzela od moje doktorice imaju neku grešku u mjerenju sto je znak da njoj nije bilo dobro dok je radila. Izvini/te ja se bas raspisala.
Lorena ona misli da je možda moj grlić prirodno kraći pa je samim time ok da se skratio, kaže da bi ju zabrinulo da je omekšao i da je otvoren. Grčeve imam, pritisak osjetim tu i tamo, zavisi. U srijedu moram opet ići pa će mi vjerojatno onda reci što dalje ako se još smanji ili omekša. Ova doktorica je Njemica, a oni su inače dosta “opušteniji” od drugih doktora sa kojima sam se susretala, krenuvši od moga supruga 😅.
Bea nadam se da ce te sada ova nova doktorica nastaviti dobro voditi iako je hladanija. Bitno da dobro radi svoj posao i da je strucna.
Alin ajme velika beba ako je ovo u potpisu tjedan 26.?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Slee- zaboravila sam “azirirati” u potpisu😬😬
27+6 danas, jeje veca je ali jedino ja komentiram doktorica se ne osvrce na to uopce:/
‘89
38 and counting…🤗
Ja svojoj rekla da svaki puta poslije vag pregleda imam kao grčeve i bolove dolje, i samo me je brzinski prstima pregledala, zato je i napisala 2/3članka, portio smekšana , CK uloživ. Ništa drugo... Rekla je da nije nisko i to je to... Ništa drugo, nije bila uznemirena nit išta spominjala na tu temu.... Al mene opet brine jer pred 7tj bila totalno druga priča pa sam malo hmmmm 😳😞
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Maso divna siii! Bas zgodna trudnica!
Alin ahaaa, tako vec da, veca je, ali dobro, nismo ni svi mi isti, moj je isto uvijek veci i tezi, bas me zanima koliki ce biti na ovom pregledu
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Lorena - i ja sam isto to pomislila mislim da mi je na njezinu tu izjavu pogled bio 😒 zar stvarno?
Ali bitno da je bebuska dobra ali je veca cini mi se // ima1700 kilazom/gramazom ali opet ne znam jel igra ulogu buduci da je mpo beba ili samo ja puno jedem pa se izvlacim na to😅
I moja je beba mpo isto❤️ al jučer je sa 25+6 imala 855g,i kažu veća je za 5 dana. Jel Moguce da sa 26 tjedana tvoja ima 1700?! Ako je do hrane pocet cu i ja jest ka luda onda😂😂
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Bruna u ove clanke se ne kuzim, ali ulozivost je, koliko sam pohvatala, nesto sto je normalno za drugorotke
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji