Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beaa
    27. Listopad 2021. 19:33

Lorena do prošlog tjedna mi je termin porođaja bio 20.02.2022, sada mi je pomjerila termin na 04.03.2022 sada sam 21+5. Svima se iz tjedna u tjedan povećava trudnoća, samo meni smanjuje 🤯. Nije lako ni tebi, bila sam prošli puta bez djeteta čini mi se da mi je bilo gore nego sada, bila sam upala u depresiju da sam morala izbrisati instaliram i ostale mreže jer nisam vise mogla da podnesem psihički slike trudnica koje su savršeno izgledale, osmijeh, šminka, odjeća, a ja nigdje nisam smjela maknuti i izgledala sam blago rečeno kao mrtvac i krivila sam sebe zašto ne mogu da budem sretna i da uživam u trudnoći. Mrak mi je padao na oci prije svakog pregleda, jer se svaki pregled završavao sa nekom lošom viješću. Zao mi je sto istinski nisam mogla da uživam u trudnoći. Sada se ponavlja, ali sada znam da ishod može biti dobar i da nije sve tako crno kako se na prvu čini. 
    Sve ćemo da izdržimo za naše bebice, neka su nam žive i zdrave 🙏🍀. 

• Margo
    27. Listopad 2021. 19:34

Ja isto nemam pojma o cerviksu 😂
    Moja doktorica nista ne govori.

👩‍🦰31
    🧔31
    👩‍💼12/2013 ❤️
    5/2021 ➕
    31.01.2022 termin 💙

Alin
    27. Listopad 2021. 19:40

Cure hvala svima na podrsci 😘😘😘
    Masa- predivan trbuscic😍🥰

Prosli put je bio 47mm dug T oblika, a danas mi je samo napisala i rekla cervix straga,skracen, zatvoren.
    Danas sam 27+6 na sto je dr. rekla da se ne smijem poceti otvarati prije 37.tjedna jer bebe rodene prije imaju najvise problema. Doslovno tim rijecima😅 
    Kao da itko od nas bira trenutak kada ce se poceti otvarati🙄

‘89
    38 and counting…🤗

• Lorena3009
    27. Listopad 2021. 19:42

Bea

Lorenado prošlog tjedna mi je termin porođaja bio 20.02.2022, sada mi je pomjerila termin na 04.03.2022 sada sam 21+5. Svima se iz tjedna u tjedan povećava trudnoća, samo meni smanjuje 🤯. Nije lako ni tebi, bila sam prošli puta bez djeteta čini mi se da mi je bilo gore nego sada, bila sam upala u depresiju da sam morala izbrisati instaliram i ostale mreže jer nisam vise mogla da podnesem psihički slike trudnica koje su savršeno izgledale, osmijeh, šminka, odjeća, a ja nigdje nisam smjela maknuti i izgledala sam blago rečeno kao mrtvac i krivila sam sebe zašto ne mogu da budem sretna i da uživam u trudnoći. Mrak mi je padao na oci prije svakog pregleda, jer se svaki pregled završavao sa nekom lošom viješću. Zao mi je sto istinski nisam mogla da uživam u trudnoći. Sada se ponavlja, ali sada znam da ishod može biti dobar i da nije sve tako crno kako se na prvu čini.
    Sve ćemo da izdržimo za naše bebice, neka su nam žive i zdrave 🙏🍀.

Ne razumim zašto su ti pomakli termin za 2 tjedna?!  Nije lako ni malo. Mislila sam da ću odahnit kad mi stave prsten, al i nisam. Možda malo. Strah je sve prisutan i koliko se god ja trudila ne mislit o tome, mislim. Pa ležiš cili dan, sam sa svojim mislima, pa i ludi bi poludija. Mene samo cudi zašto te dr nije savjetovala za serklaž ili prsten na kontu prošle trudnoće u kojoj si imala isti problem i morala prilezat. To mi stvarno nije jasno. Jel i imaš kakve grceve il pritisak neki? 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

• Lorena3009
    27. Listopad 2021. 19:45

Alin

Cure hvala svima na podrsci 😘😘😘
    Masa- predivan trbuscic😍🥰

Prosli put je bio 47mm dug T oblika, a danas mi je samo napisala i rekla cervix straga,skracen, zatvoren.
    Danas sam 27+6 na sto je dr. rekla da se ne smijem poceti otvarati prije 37.tjedna jer bebe rodene prije imaju najvise problema. Doslovno tim rijecima😅
    Kao da itko od nas bira trenutak kada ce se poceti otvarati🙄

O bože mili koje rici od jedne dr, i to ženske osobe. Ja ne mogu virovat da govore takve gluposti bogami. Evo ti baš želiš sad se otvorit i rodit. Ja sam u šoku bogami moga.... 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

Alin
    27. Listopad 2021. 19:52

Lorena - i ja sam isto to pomislila mislim da mi je na njezinu tu izjavu pogled bio 😒 zar stvarno?
    Ali bitno da je bebuska dobra ali je veca cini mi se // ima1700 kilazom/gramazom ali opet ne znam jel igra ulogu buduci da je mpo beba ili samo ja puno jedem pa se izvlacim na to😅

‘89
    38 and counting…🤗

Alexandraaa90
    27. Listopad 2021. 19:53

Masa predivni ste 😍
    Alin cuj to ne smijes se pocet otvarat prije kao da mi to radimo namjerno... Vecu glupost dugo nisam cula... 
    Margo vjeruj da si sretna... 
    Ja sam dobila od dr Normabel od 2mg ali se bojim ga piti.  Hoce li me uspavati?  Jer ja bas lose spavam. 

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

Beaa
    27. Listopad 2021. 19:58

Lorena moja doktorica je bolesna ima rak i išla je na kemoterapije u razmaku od moga pobačaja i moje nove trudnoće, ja to nisam znala ali sam primjetila da je dosta omrsavila i da je drugačija. Ona mi je upisala termin na osnovu zadnje menstruacije, moji cikulsi nikada nisu bili točni pa je ovulaciju bila kasnije vjerojatno, ali moja doktorica nije upisala termin nakon ultrazvuka niti je spominjala nešto do 18-og tjedna kada je rekla da je femur kraći nego sto bi trebao biti. Tada mi je rekla da moram kod Prenetalne dojagnosticarke (valjda se tako sa njemačkog prevodi), taj pregled je bio prošle srijede i ona je vidjela sliku uzv-a i podatke koje je moja doktorica unija u knjižicu da se ne poklapaju. Tjedni se nisu poklapali ni sa onim sto je ona vidjela na anomaly scanu i rekla je da je 100% sigurna da termin nije dobro izmjeren i pomjerila ga i onda su sve mjere savršeno odgovarale. Moja doktorica je prije 3tjedna imala moždani udar, tako da sam danas imala prvi puta termin kod nove ginekologice koja se složila sa promjenom termina i rekla kao da skoro sve trudnice koje je preuzela od moje doktorice imaju neku grešku u mjerenju sto je znak da njoj nije bilo dobro dok je radila. Izvini/te ja se bas raspisala. 

Beaa
    27. Listopad 2021. 20:04

Lorena ona misli da je možda moj grlić prirodno kraći pa je samim time ok da se skratio, kaže da bi ju zabrinulo da je omekšao i da je otvoren. Grčeve imam, pritisak osjetim tu i tamo, zavisi. U srijedu moram opet ići pa će mi vjerojatno onda reci što dalje ako se još smanji ili omekša. Ova doktorica je Njemica, a oni su inače dosta “opušteniji” od drugih doktora sa kojima sam se susretala, krenuvši od moga supruga 😅. 

Slee
    27. Listopad 2021. 20:12

Bea nadam se da ce te sada ova nova doktorica nastaviti dobro voditi iako je hladanija. Bitno da dobro radi svoj posao i da je strucna.
    Alin ajme velika beba ako je ovo u potpisu tjedan 26.? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI