Jutro cure ☀️
Curka se privremeno preselila kod mene u krevet tako da se nas dvije posteno naspavamo, valjda i ona bolje spava kako sam pored nje.
Nazalost nemam danas pregled, rekli su mi da ih zovem danas kad budem znala rezultate testa pa evo pokusavam, ali lutrija je dobiti ih.
Već je proslo malo vise od mjesec dana od posljednjeg pregleda, bas ce mi se oduziti..kad saznam novi termin javim.
Jelenas i Anna sretno danas !

Pozdrav svima,evo i mene na ovoj temi. Mozda je vec i bio odgovor na ovo pitanje,ali je jako puno postova pa pitam ponovo.🙈moje pitanje je prakticne prirode-prvo dijete rodila sam ljeti a termin za bracu je 27.1. Kakva je situacija sto se tice temperature u bolnicama,sto ponjeti za obuci?po ljeti sam nosila kratke spavacice prilagodjene za dojenje ali inace nisam bas ljubitelj spavacica pa me zanima jel prolazi pidzama,dugi/kratki rukav,debeli/tanji ogrtac?Hvala!🤗
Jelenas sretno 🤞💞 Vjerujem da se muz nije bunio 🤣 Nas ceka jos par mjeseci apstinencije 🙈
Teeny jesi ti dobila novi termin s obzirom na situaciju 😬
Slee evo ja tek krecem s gledanjem as, vidjela sam da cybex ima neku koja se produzava u lezeci polozaj za one koji bi vozili bebu duze na kolicima. Mislim da nama nece trebati pa gledam 0-13 kg ili 0-18 kg. Vidim i da je razlika u cijeni velika, a bojim se da ce ovu do 13 kg nas mali brzo prerasti jer bi mogao biti velika beba. Do rotirajucih jos nisam dosla 🤣 Jedino sto znam je da do kupnje moramo prvo kupiti auto da znamo koja nam pase, nagib bi u pocetku trebao biti 45 stupnjeva sto je teze postici s isofixom pa se on zato preporuca nakon 6 mj. Pogledat cu i koje imaju dobre ocjene na testovima hak-a i adac-a, adac je imao testiranje u svibnju i ima sad u listopadu pa ce valjda brzo rezultati. Probat cu i u rodinoj grupi naci nesto korisno.
Gdje si pronasla taj podatak za isofix. Pokusavam naci pa ga ne pronalazim.
Ja imam bazu koja nema veze sa nagibom sjedalice vec je iskljucivo za lakse stavljanje u auto iako nije problem ni sa pojasom vezati, vise komocija za muza😆
22.02 2008.👦
04.09.2009.👩
14.12.2021.👶
https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png
Jutro okruglice❣
Obavila sam zadnji soping u DM, vrijeme je za sloziti torbu i kofer. Slikat cu kad sve stavim na hrpu, mozda sam stogod i zaboravila pa necije oko bolje uoci😆
Meni se pregled pomaknuo za 1 dan pa je sada 3.11. Ovo mi je zadnji tjedan za odradit GUK profil i 24h urin za proteine. Ljenguza sam🙄
Popodne idem malo bacit panoramski let iznad zabrega😄 dok jos smijem. Nisam vec jako dugo😍
Svima sretno na pregledima danas🤍
22.02 2008.👦
04.09.2009.👩
14.12.2021.👶
Jutro cure... Evo ja jutros išla vadit krv na transfuziju za produljenje inekcija i usput mi sestra odma izvadila i za stitnjacu da ne moram još i na biokemiji cekat. Sad za po ure idem na ocitanje nalaza jer sam im rekla da ne smim sidit i cekat.
To za autosjedalicu za tu rotirajuću su mi svi koji je imaju rekli da obavezno kupim. Jako su zadovoljni. Ja sam bacila pogled na 2.jesu skuplje Al i koriste se duže. I ja sam čula da tek od 6 miseci se kupuju jer je beba u jajetu do tada🤷♀️
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Cure koje imate danas pregled sretno 😘
Hermione dobrodošla 😀.. ja sam ti na pregledima u TA pa sam dobila popis i savjet od cura tamo što ponijeti.. na porod i prvi dan nakon poroda obavezno spavaćica.. zbog pregleda nakon poroda.. kratki rukavi naravno da mi nebude vruće..uz to obavezno moram imati ogrtač.. ja imam deblji.. za ostale dane pripremila sam još jednu spavaćicu i jedne tajice te potkošulje za dojenje.. a gore ću staviti ogrtač.. znači imam 3 spavaćice kratkih rukava, deblji ogrtač, 1 trudničke tajice i 2 potkošulje za dojenje.. nadam se da će biti dosta..pošto sam prvorotka iz bolnice izlazim tek 4. dan a dan poroda mi je nultih pa se ne računa.. znači ako bude sve ok 5. dan tek idem doma.. 🙉 evo nadam se da sam pomogla.. 😀
LadyD super je torba.. hoće sve stati unutra? 😀 ja sam pripremila 2 torbe tj. manju sportsku torbu za rađaonu i manji kufer na kotačiće za rodilište.. i to sam jedva sve potrpala unutra..
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Cure koje imate danas pregled sretno 😘
Hermione dobrodošla 😀.. ja sam ti na pregledima u TA pa sam dobila popis i savjet od cura tamo što ponijeti.. na porod i prvi dan nakon poroda obavezno spavaćica.. zbog pregleda nakon poroda.. kratki rukavi naravno da mi nebude vruće..uz to obavezno moram imati ogrtač.. ja imam deblji.. za ostale dane pripremila sam još jednu spavaćicu i jedne tajice te potkošulje za dojenje.. a gore ću staviti ogrtač.. znači imam 3 spavaćice kratkih rukava, deblji ogrtač, 1 trudničke tajice i 2potkošulje za dojenje.. nadam se da će biti dosta..pošto sam prvorotka iz bolnice izlazim tek 4. dan a dan poroda mi je nultih pa se ne računa.. znači ako bude sve ok 5. dan tek idem doma.. 🙉 evo nadam se da sam pomogla.. 😀
LadyD super je torba.. hoće sve stati unutra? 😀 ja sam pripremila 2 torbe tj. manju sportsku torbu za rađaonu i manji kufer na kotačiće za rodilište.. i to sam jedva sve potrpala unutra..
Tako sam i ja nešto pripremila, u torbu za rađaonu sam stavila jednu spavaćicu jer se u našem rodilištu zna dogoditi da ih nedostaje, a u kofer sam stavila još dvije, naravno kratkih rukava jer računam da će biti toplo. Uzela sam isto jedne tajice, potkošulje za dojenje, ali nisam ogrtač već kao neku dužu majicu/vestu otvorenog tipa za popreko jer mi ogrtač ne bi stao...uglavnom jedva mi je i ovo stalo 🥵👀🤭🤭😭

Lucija 16.12.2021.💗
A sto je sa robom za bebe za izlazak? I mene...jel to spremam sada ili mi donesu skupa sa sjedalicom😆
22.02 2008.👦
04.09.2009.👩
14.12.2021.👶
Ja ću robu za izlazak za bebu I sebe pripremiti suprugu da mi donese.. jer stvarno nemam mjesta još i za to..
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Tako cu i ja😊
Sad gledam sve bi mi stalo u mommy bag, ali nekako mi preglednije u 2 dijela. Nisam pametna. Za sad cu ostavit tako, lako onda prebacim u 1 da mi je na ormaricu posto cu se tesko saginjat do kofera.
22.02 2008.👦
04.09.2009.👩
14.12.2021.👶
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji