Hvala vam punoo na cestitkama❤️
Piba, moj muz dva dana ne radi jer ga je uhvatila neka prehlada i danas ode doktoru po doznake jer se osjeca puno bolje, doktor ga testirao s kucnim testom i ispostavilo se da je pozitivan 😏 sutra ide na pcr test ponovno... Testirajte malu za svaki slucaj, ali nadam se da ju nije pokupila negdje ❤️
Pozdrav svima, nadam se da ste dobro, ja stvarno ne mogu popamtiti tko je sta pisao, nemojte zamjeriti :)
Cestitam na jednoj prekrasnoj fotki sa vjencanja i na lijepim pregledima.🤗
Mi smo danas punih 27 tjedana, ne znam kud prije🥺 sto se stvari tice, 90% stvarno imamo od prvog sina, samo to sve treba odvakumirat, oprat, popeglat, slozit 🙈
Mene je lagano pocela hvatat neka panika, i to ne panika od poroda, nego panika da docekamo termin u komadu 🙄 ne znam od kud sad to, vjerojatno zato jer mi je najveci "strah" kako cu bez sina tih par dana u bolnici😭
I evo jedna pozitivna prica za ohrabrenje svima kojima treba, prijateljica je nocas rodila, prvo dijete. Trudovi su joj krenuli oko 21h, oko pola 3 je dosla u bolnicu, i u 3.11 rodila🥰
🤵 29g.
👩🏼🦱 28g.
👶 1.8g💙
♂️ 20.01.2022.💙
Čestitke na svadbi, preslatki ste🥰🤗
Mene i dalje drži ta neka prehlada ili što već nemam pojma, jutros sam mjerila temperaturu nisam više imala, budem opet navečer ali najviše me nervira što mi doktorica nije još ništa javila, nadala sam se da ću jučer već počet pit antibiotik ali nije mi se javila poslije kakvi su nalazi, danas sam ju zvala popodne i bude me nazvala i još nije sad sam njenoj sestri poslala poruku🙄 Tolika "strka" je bila i ja sad ne znam što je sa nalazima a po njima mi je trebala prepisat antibiotik kojeg još nisam počela pit🤷♀️ Sutra idem na testiranje za koronu, samo mi fali to sad da ispadne😥
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Piba super da si zatvorena i nadam se da mala nece bit pozitivna 👌 neznam koja je pouzdanost tih testova stvarno nisam probala …javi sta kaze..
Taya super da nema trudova neka se bebica jos malo strpi pa cete se vas dvije mazit ❤️
Roberta ajooojj zao mi je sta je muz pozitivan javi kako je ispao taj pcr test mozda ce ipak bit negativan 🤔
KADICA Meni dosla ona kadica koju sam narucila i bas sam razocarana :( OGROMNA JE uopce neznam sta da radim s njom dali da je vratim ili ne :/ nisam gledala mjere ali nisam ju ocekivala bas tako veliku :/ neznam rade bi neku manju mozda samo sa ovim djelom za bebe dali imate neku preporuku? 🤔
https://ibb.co/H4D6ZYM
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Pozdrav cure❤️
One koje imate pregled danas, sretno, a one koje ste bolesne zelim vam brzi oporavak 🥰
Maša, i ja sam danas usla u 30.tt i pocela me hvatat nervoza i panika 🙈
Napokon sam uhvatila vremena da procitam sta ste sve pisale i nisam zapamtila ni pola 🙈
Od kad sam se udala stalno sam u nekom pokretu i bas mi je falilo da vas citam svaki dan..
Mene zadnjih par dana uzasno bole prepone i sve ostalo u tom podrucju, ali sam dva tri dana bas u nekom turbo tempu, od mjenjana adrese i dokumenata morala sam ici vaditi krv jer sam rh negativna pa nositi uzorak urina zbog bakterije… Onda me kod kuce doceka slaganje robe jer mi je do jucer sve u kutijama bilo 🤦🏼♀️ bebicinu robu nikako da krenem prati i peglati, kolica i as jos uvijek nismo kupili, krevetic eno stoji rastavljen, cekamo da se sam sastavi izgleda 😂 Sve u svemu, jedva sam docekala da malo prilegnem i uhvatim se citanja 😄
I sad dok malo uhatim neki tempo planiram proci kroz rodin tecaj za trudnice.. 😁
Evo slike napokon 🙈 S obzirom da ni ja ni muz nismo bas od odijela, kravati, haljina i stikli isfurali smo taj neki nas dir i za vjencanje ☺️
https://ibb.co/bF1v8RM
Cestitke od ❤ bas ste preslatki 😉
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Hvala svima na savjetima za izdajalice!🤗
Lorena - meni je bio bolji okus s limunom, doduse nije mi bio los ni bez jer volim slatko, samo mi je kasnije dosla mucnina 😅
Maša - daa, bas je ogromna kadica, i ja sam se iznenadila kad ju je muz donio doma! 🤣 Ali racunam da ce to dobro doci i kad dijete bude vece pa cemo ju vise koristiti nego sto bi neku manju. Frendica ima tu kadicu i kaze mi da je super zadovoljna...
- MM 33, ja 32
- rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
- rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3
Cestitam i ostalim curama na punim tjednima 🎉
Roberta predivni ste 🥰💞💞
Piba dobro je da nema promjena i da si zatvorena 🤗
Ne znam koliko su pouzdani brzi testovi, znam za curu koja je imala simptome i bila je negativna i onda za 2 dana na pcr pozitivna. Ja bi ga mozda uzela da potvrdim ako imam simptome pa ako je neg.isto bi radila i pcr.
Cure koje imate radove i selidbe cuvajte se sto vise i prepustite drugima sto god mozete 🧡 A saginjanje je bas tesko izbjeci, meni je tesko i samo dok napunim i ispraznim masine i susilicu.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Miraclebaby, Bea, Birdy, Novasrecica i Lili bravo za bebice.
Bea nadam se da ce to sve oko cerviksa biti ok i da cete sto duze izdrzati u komadu.
Freya cestitaaaam na punih 33 🎉🎊
Mašo i Roberta cestitke na ulasku u 30 tj !
Roberta bas ste slatki! Nadam se da ce vas korona zaobici ili da ce bar muz biti bez vecih simptoma.
Piba do sad koga god znam da se testirao s tim kucnim testom bio je tacan rezultat nazalost. Naravno, uvijek ima i izuzetaka. Drugim fige da je malu samo uhvatila obicna prehlada.
Cure, pitanje.
Koliki vam tlak bude na pregledima, a koliko doma kad ili ako ga mjerite?
Lucija 16.12.2021.💗
Roberta čestitke, krasni ste!!! Znači kaj je to s pozitivnim muževima 😂😂😂 Eno i moj izoliran u boravku još 5 dana!
Piba mi smo se svi testirali tim kućnim. Mužu je 2x bio pozitivan, pcr potvrdio. Malenu smo testirali, ne znam jesmo li uopće dobro uzeli bris jer se otimala, negativna. Ja sam radila iz sline, jako teško sam ga opće izvela, negativna. Vodi računa i da vladaju crijevne viroze, ja sam čula za baš puno djece oko nas!
Držim fige da vam dani produ čim prije!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji