Evo da vam se i ja javim.. dobile smo danas prvu dozu DXM za bebina pluća.. sljedeća je sutra.. evo ja sam vam na +12kg.. sad imamo 65kg.. 🙉 ctg je bio dobar.. osim kada mi je pozlilo pa su me malo okretati na bok, onda je beba imala malo više otkucaje.. a trudova srećom nema.. 🤗
Novasrecica bravo za bebu 😘 nadam se da će se popraviti i željezo i tlak..
Maša čestitke na 30tt 🥳
Slee samo što manje stresa kod seobe.. 😄 neka sve drugi obave.. ti preseli kad bude sve spremno.. 😀 mene su samo ovi radovi i pripreme doveli do otvaranja, jer iskreno točno znam da je od toga.. stepenice, čišćenje, saginjanje.. što manje toga i dobro bude..
Lilli07 bravo za bebu i da više nema kontrakcija..😀 za tlak piti puno tekućine..i ja imam problem sa time..
Bela_le ne paničariš.. po meni bolje da se provjeri.. a i dr. su za to tu.. iskreno se nadam da je sve u redu.. 🙏 ja imam puno grčenja dole, rekla mi je danas da su to lažni.. da zbog toga to osjećam..
Roberta čestitke na ulasku u 30tt 🥳 I baš ste bili prekrasni..🤩 meni se sviđa vaš dir.. 😃
Piba bravo za bebu.. taman je.. i super da se cerviks više nije skraćivao.. 😀
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Taya, super da nema trudova i da si bolje, izdržati ćete vas dvije nama još tjedana 2 u 1, sigurna sam 💗
Piba, velika bebica neka samo raste i super za cerviks :)
Roberta, čestitke na ulasku u 30.tjedan i baš ste bili zgodni na svadbi, čestitam 🥰🎉🎉
Cure nemojte se forsati sa selidbama, a i ako bude potrebno nek drugi obave za vas 🤞🤞 čuvajte se i vaše bebice, to je najbitnije 😊💪

Lucija 16.12.2021.💗
Lorena - meni je moja rekla da moze doci patronazna za vaditi krv, bar sam je ja tako shvatila. Ali da, zamoli da lezis i mislim da nece biti problema.
Piba je ti sto spominjala do kad ces morati mirovati ako nalaz ostane isti i iduci put? Ipak je tebi ovo drugo dijete i cak mi se nalaz ne cini tako los pa me bas zanima kad ce te maknuti s mirovanja. Drzim fige da mala nije pokupila glupu koronu!
Taya super za injekcije i dobar ctg! Cure koje su bile sa mnom u sobi su pricale da nakon tih injekcija za pluca su im bebe postale puno zivlje i jace. Pa se pripremi na jake udarce 😂 a sto se seljenja tice - ja samo dodjem legnem i naredjujem.

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Hvala vam punoo na cestitkama❤️
Piba, moj muz dva dana ne radi jer ga je uhvatila neka prehlada i danas ode doktoru po doznake jer se osjeca puno bolje, doktor ga testirao s kucnim testom i ispostavilo se da je pozitivan 😏 sutra ide na pcr test ponovno... Testirajte malu za svaki slucaj, ali nadam se da ju nije pokupila negdje ❤️
Pozdrav svima, nadam se da ste dobro, ja stvarno ne mogu popamtiti tko je sta pisao, nemojte zamjeriti :)
Cestitam na jednoj prekrasnoj fotki sa vjencanja i na lijepim pregledima.🤗
Mi smo danas punih 27 tjedana, ne znam kud prije🥺 sto se stvari tice, 90% stvarno imamo od prvog sina, samo to sve treba odvakumirat, oprat, popeglat, slozit 🙈
Mene je lagano pocela hvatat neka panika, i to ne panika od poroda, nego panika da docekamo termin u komadu 🙄 ne znam od kud sad to, vjerojatno zato jer mi je najveci "strah" kako cu bez sina tih par dana u bolnici😭
I evo jedna pozitivna prica za ohrabrenje svima kojima treba, prijateljica je nocas rodila, prvo dijete. Trudovi su joj krenuli oko 21h, oko pola 3 je dosla u bolnicu, i u 3.11 rodila🥰
🤵 29g.
👩🏼🦱 28g.
👶 1.8g💙
♂️ 20.01.2022.💙
Čestitke na svadbi, preslatki ste🥰🤗
Mene i dalje drži ta neka prehlada ili što već nemam pojma, jutros sam mjerila temperaturu nisam više imala, budem opet navečer ali najviše me nervira što mi doktorica nije još ništa javila, nadala sam se da ću jučer već počet pit antibiotik ali nije mi se javila poslije kakvi su nalazi, danas sam ju zvala popodne i bude me nazvala i još nije sad sam njenoj sestri poslala poruku🙄 Tolika "strka" je bila i ja sad ne znam što je sa nalazima a po njima mi je trebala prepisat antibiotik kojeg još nisam počela pit🤷♀️ Sutra idem na testiranje za koronu, samo mi fali to sad da ispadne😥
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Piba super da si zatvorena i nadam se da mala nece bit pozitivna 👌 neznam koja je pouzdanost tih testova stvarno nisam probala …javi sta kaze..
Taya super da nema trudova neka se bebica jos malo strpi pa cete se vas dvije mazit ❤️
Roberta ajooojj zao mi je sta je muz pozitivan javi kako je ispao taj pcr test mozda ce ipak bit negativan 🤔
KADICA Meni dosla ona kadica koju sam narucila i bas sam razocarana :( OGROMNA JE uopce neznam sta da radim s njom dali da je vratim ili ne :/ nisam gledala mjere ali nisam ju ocekivala bas tako veliku :/ neznam rade bi neku manju mozda samo sa ovim djelom za bebe dali imate neku preporuku? 🤔
https://ibb.co/H4D6ZYM

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Pozdrav cure❤️
One koje imate pregled danas, sretno, a one koje ste bolesne zelim vam brzi oporavak 🥰
Maša, i ja sam danas usla u 30.tt i pocela me hvatat nervoza i panika 🙈
Napokon sam uhvatila vremena da procitam sta ste sve pisale i nisam zapamtila ni pola 🙈
Od kad sam se udala stalno sam u nekom pokretu i bas mi je falilo da vas citam svaki dan..
Mene zadnjih par dana uzasno bole prepone i sve ostalo u tom podrucju, ali sam dva tri dana bas u nekom turbo tempu, od mjenjana adrese i dokumenata morala sam ici vaditi krv jer sam rh negativna pa nositi uzorak urina zbog bakterije… Onda me kod kuce doceka slaganje robe jer mi je do jucer sve u kutijama bilo 🤦🏼♀️ bebicinu robu nikako da krenem prati i peglati, kolica i as jos uvijek nismo kupili, krevetic eno stoji rastavljen, cekamo da se sam sastavi izgleda 😂 Sve u svemu, jedva sam docekala da malo prilegnem i uhvatim se citanja 😄
I sad dok malo uhatim neki tempo planiram proci kroz rodin tecaj za trudnice.. 😁
Evo slike napokon 🙈 S obzirom da ni ja ni muz nismo bas od odijela, kravati, haljina i stikli isfurali smo taj neki nas dir i za vjencanje ☺️
https://ibb.co/bF1v8RM
Cestitke od ❤ bas ste preslatki 😉

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Hvala svima na savjetima za izdajalice!🤗
Lorena - meni je bio bolji okus s limunom, doduse nije mi bio los ni bez jer volim slatko, samo mi je kasnije dosla mucnina 😅
Maša - daa, bas je ogromna kadica, i ja sam se iznenadila kad ju je muz donio doma! 🤣 Ali racunam da ce to dobro doci i kad dijete bude vece pa cemo ju vise koristiti nego sto bi neku manju. Frendica ima tu kadicu i kaze mi da je super zadovoljna...
- MM 33, ja 32
- rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
- rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3
Cestitam i ostalim curama na punim tjednima 🎉
Roberta predivni ste 🥰💞💞
Piba dobro je da nema promjena i da si zatvorena 🤗
Ne znam koliko su pouzdani brzi testovi, znam za curu koja je imala simptome i bila je negativna i onda za 2 dana na pcr pozitivna. Ja bi ga mozda uzela da potvrdim ako imam simptome pa ako je neg.isto bi radila i pcr.
Cure koje imate radove i selidbe cuvajte se sto vise i prepustite drugima sto god mozete 🧡 A saginjanje je bas tesko izbjeci, meni je tesko i samo dok napunim i ispraznim masine i susilicu.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji