Evo djevojke ja završila s pregledom, vraćam se kući
Sve je super, doktorica vise ne vidi kontrakcije, a ni ja ih ne osjećam toliko često tako da mi je isključila duphaston. Beban super napreduje hvala Bogu, ima oko 880 grama, doktorica je zadovoljna, a i ja. Jedino što mi je nizak pritisak 90/55, rekla mi jedino tečnosti da puno pijem i kad osjetim da mi je nizak da uzmem slanu supu. Što se tiče kilaze došla sam na 77 s kojim sam počela, znači dankom mame vaga ne valja hahah ili je zaista razlika između kilaze prije i poslije jela 2.5 kg
Cestitke svima na dobrim pregledima 💗
Sretno danas na pregledima 💗
Ja imam u 15h pa se javim poslje 😉
Bas ste se raspisale... bolesne mamice zelim vam brz oporavak i vasim bliznjima.
Schirin nadam se da ce sa sekom biti sve ok i da ce biti lazna uzbuna al bolje sto prije nego kasnije otkriti i kad je najgore u pitanju. Saljem hug 💗
.... zaboravila sam sta sam jos htjela vaznao al cerviks mame usporite i odmarajte kad god je to moguce i zelim vam poboljsanje u sto kracem roku💗
Eto da samo javim da sam jutros bila u Bipi i pokupovala par sitnica... slike ucitam poslje 😉
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Jagodica ja mislim da je skroz ok nabaviti polovnu izdajalicu, samo nabavi uz nju svoje bočice i posudice i super. Ja sam svoju električnu avent posudila kumi, frendici i drugoj kumi i sad se vraća meni. Dakle nas 4 je koristilo istu, svaka je imala svoje bočice i one posudice (Aventove se mogu kupiti posebno). Dakle jedino dio koji ide na dojku smo “dijelile” no to se opere i sterilizira tako da zaista nema problema.
Ja ti preporučam da pratiš akcije, ja sam svoju uzela u Babycentru za 860kn prije 3 godine i evo zaista se isplatila svake kune. A ako ne naletiš, rabljena će isto poslužiti!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Jagodica uzela sam MEDELA rucnu izdajalicu za sada jer kazu mame da je dovoljno ako ti treba samo povremeno za ostavit bocicu ili za potaknut , a onda ako mi bude trebala vise cu kupit elektricnu :)
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Cure, imam pitanje što se tiče izdajlica. Namjeravam dojiti ako bude moguće pa pretpostavljam da će mi izdajalica u nekom trenutku dobro doći. Čula sam da ručne nisu baš od velike pomoći nego električne pa s obzirom na ne baš malu cijenu namjeravam loviti popuste. Jučer sam čak naišla na električne izdajalice na Njuškalu, neke navodno nekorištene a neke korištene možda 2-3 puta. Što mislite o tome? Je li to nešto što je ok kupiti rabljeno ili ipak radije novo? Nisam uopće sigurna što sama mislim :D pa molim iskusnije mame za pomoć :)
To ti je sve individualno. Ja sam od sestre imala avent rucnu i bila mi je super. Bradavice su mi bile uvucene i izdajalicom sam ih uspjela izvuci u par dana, do tada sam malom na casicu davala izdojeno mlijeko, a izdajala sam se svaka 2h. Nakon 15ak dana je poceo samo dojiti i od tada mi je izdajalica sluzila samo za otpustiti mlijeko kad bih osjecala da su mi sise prepune. Nekad je to bilo 3-4 puta u danu, nekada jednom i to bi trajalo jako kratko. Ispocetka malo ruke bole, al se naviknes. Osobno ne znam ima li smisla davati za elektricnu izdajalicu 1000+ kuna, ako namjeravas bas dojiti.
Ako kupis rabljenu, iskuhas je koji put i dobro, iako je meni to malo gadljivo. Koristila sam jedino tu sestrinu jer znam cija je. 😊
Nova srecica, Lillio cestitam na dobrim pregledima
Danchy drago mi je da je noc prosla bez temperature, nadam se da i dan protice u istom tonu
Lorena ne znam jel ides u Osijek radit ogtt, ja sam isla prije 2 tjedna, uglavnom za iscjediti limun unutra, poneses limun ili prethodno iscjedeni sok limuna i pitas ih jel si smijes usipati
Jagodica slazem se s curama za izdajalicu, i ja sam dobila polovnu sventovu i samo sam kupila aventovu bocicu
Ja sam na kraju nazvala svoju dr i zamolila ju da mi pomakne pregled tako da idem sutra, sad me strah sto ce mi reci kakvo je stanje, a opet me je i strah ako je sve uredu da me ne ismije ili ne napadne da panicarim
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Ja sam isto razmišljala o tim izdajalicama, mislim da je korisna stvar za imat ali kako ne znam dali ću dojit glupo mi je davat novce za nešto što ne znam dali će mi trebat 🤷♀️ U krajnjem slučaju ispitat ću tamo kad budem 30+ tjedana dali ću smjet dojit ili ne pa ću uzet polovnu
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Pozdrav cure❤️
One koje imate pregled danas, sretno, a one koje ste bolesne zelim vam brzi oporavak 🥰
Maša, i ja sam danas usla u 30.tt i pocela me hvatat nervoza i panika 🙈
Napokon sam uhvatila vremena da procitam sta ste sve pisale i nisam zapamtila ni pola 🙈
Od kad sam se udala stalno sam u nekom pokretu i bas mi je falilo da vas citam svaki dan..
Mene zadnjih par dana uzasno bole prepone i sve ostalo u tom podrucju, ali sam dva tri dana bas u nekom turbo tempu, od mjenjana adrese i dokumenata morala sam ici vaditi krv jer sam rh negativna pa nositi uzorak urina zbog bakterije... Onda me kod kuce doceka slaganje robe jer mi je do jucer sve u kutijama bilo 🤦🏼♀️ bebicinu robu nikako da krenem prati i peglati, kolica i as jos uvijek nismo kupili, krevetic eno stoji rastavljen, cekamo da se sam sastavi izgleda 😂 Sve u svemu, jedva sam docekala da malo prilegnem i uhvatim se citanja 😄
I sad dok malo uhatim neki tempo planiram proci kroz rodin tecaj za trudnice.. 😁
Evo slike napokon 🙈 S obzirom da ni ja ni muz nismo bas od odijela, kravati, haljina i stikli isfurali smo taj neki nas dir i za vjencanje ☺️
https://ibb.co/bF1v8RM
Aurora da daaa, jos malo pa cu i ja poceti shopingirati na veliko, bas se veselim. Pomalo gledam sve sto se nudi. Na bazzaru je sad nekakva akcija, ali sve sto se meni svidja - naravno nije na popustu 😂
Nela ajme i ja ljubomorna na tvoju kilazu! Ja sam na 67kg trenutno
Maso hvala na preporuci, bacim oko!
Jelenas drago mi je da je sve pod kontrolom s koronom i ekipom doma. A sto se tice skakanja na muza, ja vec planiram kako cu nakon poroda to uciniti iako mi tad vjerojatno to nece biti bas prva misao kao sada 😂
Lorena sretno sutra na ogtt-u! Ides bas u bolnicu vaditi ili ce ti doci patronazna? Kako ces sjediti ta dva sata? Ja ih mislila zamoliti da me polegnu negdje. Vjerujem da si zabrinuta za cerviks, ali ti si sad dvostruko zasticena pa vjerujem da ce to sve biti dobro!
Lilli super za dobar pregled i kilazu!
Bela - super da si pomakla pregled. Nema ti se sto smijati i rugati. Mi smo sve ovdje mame koje samo brinu za svoje dijete, to nikad nije za osudu
Roberta cestitam na punom tjednu!
Roberta preeeekrasni stee! Bas sjajite 💗💗 cestitam od srca!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Roberta cestitam onda i tebi na ulasku u 30-ti tjedan i cestitam jos jednom na svadbi bas ste bili prekrasni 😍😍😍
Mene isto neka trema strasna danas ulovila 😢 nemamo komodu, krevetic stoji u kutiji nemamo pola stvari 🙈 ali nadam se sad u narednih 3,4 tjedna po nabavljat SVE da sam onda na miru 🙈
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji