Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nelanr_
    16. Listopad 2021. 21:49

Citam sta pisete za BH kontrakcije pa ja ih onda imam konstantno 🤔 narucito ujutro stomak bude bas ko kugla na sredinu ili iznad pupka prema zeludcu i cesto bude bas tvrd ujutro malo bolan tokom dana ne, mislila sam da je to beba da se tako namjesti sad evo nisam sigurna kako da razlikujem Bh od bebe 🤔😂

boy 💙🌍

freya_444
    16. Listopad 2021. 21:58

anemi2022

Miraclebaby, ja se prijavljuje kao prvi kupac 😂 baš sam danas išla malo gledati posteljinu, i sve mi bilo nekako bezveze. Ono što nam se donekle svidilo je bilo u setu po 599-699 kn😳

Bh kontrakcije su meni bile drukčije od menstrualnih grčeva. Vidilo bi mi se baš iz vana na trbuhu kako se sve stislo i bilo bi jako tvrdo na tom mjestu, trajalo par sekundi i onda bi prošlo. Dok su mi menstrualni grčevi puno duži i nemogu se viditi iz vana na trbuhu .

Moguće da je meni onda to bilo samo rastezanje maternice, a ne Bh trud jer nisam imala kuglu nikakvu, već tu bolove, malo jače,kao pred menstruaciju...
     nepoznato mi je to sve pa nisam sigurna više što da mislim 🤣🤣🤣

Lucija 16.12.2021.💗

jelenas
    16. Listopad 2021. 22:29

Jana mislim da se preko iHerba više ne isplati radi carine. Nek me netko ispravi ako griješim. 
    Za BH nemam baš niš pametno za reći, imala sam pred porod u prvoj trudnoći ali se apsolutno uopće ne sjećam kak je to bilo i sad vjerojatno ne bi znala to prepoznati. 
    Idem na spavanac cure, laku noć, držite fige da bude mirna noć! 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Lorena3009
    16. Listopad 2021. 22:58

Cure moj prsten je danas stiga i nadam se da ce ga Dr. Sutra stavit😁😁
    https://ibb.co/bmgfsn5

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

Birdy 🧚🏻
    16. Listopad 2021. 23:13

Jelenko93, suosjecam s tobom sto se tice radova i financija, imala sam puuno takvih losih dana u trudnoci, kad nije bilo vidika da cemo sve moci napraviti, troskovi adaptacija i materijala su otisli gore puno previse.. i jos uvijek je pitanje hocemo li uspjeti.. jos sam u jednoj prostoriji sa svim stvarima i samo 🙏 da beba bude cim duze u meni 🤭😊 Zelim i tebi da uspijete bar najvaznije srediti.. 
    Freya nadam se da ce sve biti u redu na pregledu, i da si zatvorena.. ja isto ne razlikujem te kontrakcije.. osjecam nekad napetost no bez bolova, pa je valjda to normalno
    JanaL jos 42! U istom smo sosu 😎😅 da, moras se cuti sa sestrom iz DZ, meni je poslala doznaku za zatvaranje bolovanja, te novu doznaku za otvaranje porodiljnog. To sam dvoje poslala na hzzo mailom, na sto su mi poslali neki zahtjev koji sam morala ispuniti, te zajedno poslati im ponovno, i javili su mi da ide sve u obradu.
    Lorena 😅 sretnooo 💍

👱‍♀️ 38
    06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
    03/21 ➕
    Termin 27.11.2021. 💞

aurora12
    16. Listopad 2021. 23:47

Luu hvala ti, znaci razmak je kako treba, to mi je bas drago jer po slikama je tesko skuziti 🤗
    Lorena bas mi je drago da je stigao prsten, jos malo pa gotovo 🥰 
    Zelena ne brini, mislim da nijedna od nas kojima je prva trudnoca ne moze razlikovati bolove kad se jave. Meni su bh kontrakcije krenule vec sa 12,13 tj. i prvo sam mislila da to beba tako stane 🙈 Jedno vrijeme ih nije bilo, sad se pojave ali rijetko. Grceve kao menstrualne nemam ali znam imati probadajucu bol kraj pupka sto je jedna cura spomenula, to mi bude kad nezgodno stanem ili se okrenem. Znam i nezgodno sjesti u auto pa me tako brzo probode pa prode.
    Nadam se da ce vam svima brzo proci bolovi i grcevi i nek ih bude sto manje 🤞
    Mi smo na piru i isla sam vidjeti sto ima tu, slucajno udem u jesenske bebice a jedna mama se javila da je rodila i ja sam bila uvjerena da je kod nas ranije stigla prva beba 🙈 Mislila sam da je mozda neka mama koja se javljala na pocetku pa poslije ne i nije mi bilo cudno hahahaha, nisam normalna 🤣

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Bela_le
    17. Listopad 2021. 07:08

Jutro zene
    Lorena jeej za prsten, nadam se da ce ti ga odma stavit
    Bh kontrakcije, meni ne iskoci kugla, meni se stvrdne cijeli stomak i zaboli me u ledima i dolje kao pritisak na te djelove, a menstrualne grceve evo imam vec drugi dan za redom, strah me stanja na pregledu

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

LadyD
    17. Listopad 2021. 07:28

Dobro jutro.... sve ranije ustajanje kod mene 😂😂😂😂 cca 5 i gotovo  😂😂😂
    I meni se par puta to događalo ... stomak mi se zgrci nekako i postane tvrd nekad cijeli a nekad samo na djelovima ali je uvjek popracen nekom tupom boli u krstima...nije to nesto jako bas al onako osjetim i  kratko traje... par puta mi se desilo da bas hocu ustati iz sjedeceg pa ostanem savita i nema sanse se ispravit tih 15tak sekundi...
    ---malo me popusta ovs bol u stomaku sto sam jucer spominjala al me zato sinoc opralo skroz... bas sam nesto tuzna bila i depresivna na 90% .. nadam se boljem danu danas 😆
     Drago mi je za prsten 😉
    Slee drzi se i nadam se da nije nista strasno i da ces brzo kuci 😘
     Ostalima zelim mirnu nedjelju 😘

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

Maša🤰🏼
    17. Listopad 2021. 08:50

Hmm puno pricanja o bh kontrakcijama 🥴 ja to stvarno neznam prepoznat, dali to onda znaci kad meni izade tako lopta i kad se to sve strvrdne na nekih 15-20 sekunda da je to kontrakcija? 🤨 

Ne zabrinjava me jer sam zatvorena ali me cisto zanima :)

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• nelanr_
    17. Listopad 2021. 08:55

Maša🥰🤰🏼

Hmm puno pricanja o bh kontrakcijama 🥴 ja to stvarno neznam prepoznat, dali to onda znaci kad meni izade tako lopta i kad se to sve strvrdne na nekih 15-20 sekunda da je to kontrakcija? 🤨

Ne zabrinjava me jer sam zatvorena ali me cisto zanima :)

e meni je ovakav stomak po citav dan 😂 sinoc sam 2h provela gledajuci slike na netu i vise uopce ne znam razlikovati pokrete bebe od kontrakcije 😂 al mi je cudno kad sam bila na pregledu rekao je da ne vidi nikakve kontrakcije i da je sve ok sad sam skroz zbunjena jer mi ovako isto ko tebi stomak izgleda od 20tt 😂

boy 💙🌍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.