Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    freya_444
    17. Listopad 2021. 10:22

Jutro cure 🌞🌞
    Meni noć prošla svakako, bila je ful aktivna jučer pa nikako zaspati ni ja ni ona. Danas je opet sva vrckava 🤣🤣😍
    Lorena, super za prsten! Pozdravi Alexandru 😊
    Što se tiče posteljine, uzela sam samo donju plahtu na gumicu i imam vreće za spavanje, al mislim da ću joj jednu uzet samo razmišljam dal' da uzmem s rukavima i nogavicama baš ili ne 🙈
    LadyD- nadam se da će ti danas dan biti bolji i samo pozitivno 🤗🌞

Lucija 16.12.2021.💗

• Zelena36
    17. Listopad 2021. 10:28

Neko je spomenuo vrece, ima na e kupi vrece od 0 na dalje.. I do sutra je neki ko crni petak, vidjela sam da i na mall krece... 

https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png

Jelenko93
    17. Listopad 2021. 10:40

Jutro svima 🤗
    Josipa ja sam kupila dvije plahte u kretexu i vreću za spavanje u c&a sad se više ne sjećam koja mi je cura rekla da je tamo uzela ali stvarno su tople, ove što sam gledala i ja preko interneta su bile baš velike, ove su za novorođenče ☺️ A od kume ću dobit još jednu malo veću za poslije i od sestre imam😅

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

Taya_
    17. Listopad 2021. 11:00

Nelanr predivna slika 😍
    Maša to se bebica vjerojatno namješta.. 🤩
    Ja sam također uzela samo plahte na gumicu u kretexu i vreće za spavanje u c&a.. 😀 za početak joj neću stavljati jastuk i ostalo..
    Lorena super da je stigao prsten.. javi nam što će se dalje dešavati 😘
    Slee kakvo je stanje kod tebe? Jesu prestali bolovi, što kažu doktori? Nadam se da si puno bolje.. 😘
    Bella jesu barem malo prestali bolovi? Nadam se da je danas bolje.. 😀
    --- 
    Kod mene također neki bolovi u preponama.. boli me oko pupka.. beba se puno "okreće" ali sad su to i neki bolni pokreti.. vjerojatno već nema mjesta.. 🙈 do kraja dana već i teže hodam, saginjem se.. boli sve, od prepona, neki ko menga bolovi, bolovi u leđima, želudac se grči, u krevetu se jedva okrećem i baš zna biti bolno to okretanje i ustajanje..ali to s obzirom na moje tjedne je valjda i normalno.. uglavnom moram puno mirovati ili preležati noć i bol nestane.. i onda drugi dan sve ponovo.. 🙊
    Tako da cure držite se.. sve ćemo zaboraviti kad bebe dođu ❤

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

Jelenko93
    17. Listopad 2021. 11:05

Zavidim vam na tim 30im tjednima, jedva čekam da i ja zakoračim to su mi nekako već "sigurni" tjedni a ja imam neki strah od ranog prijevremenog poroda jer se moja mama tako samnom ranije porodila dva mjeseca pa kad se sjetim dok su mi znali pričat kak sam izgledala paranoja me uhvati 🙉🙈

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

Taya_
    17. Listopad 2021. 11:12

novasrećica

Pozdrav cure!
    Evo da se i ja malo javim, da znate da postojim😅
    Malo smo u gužvi sve ove dane i još mene ulovila prehlada..ali dobro, proći će 😀
    Cure u bolnici nadam se da će vas prstenovat što prije 🤣
    Slee kako si ti?
    Bh kontrakcije svakodnevne, ali rijetke..recimo 2-3 puta dnevno nakratko tvrd i bolan trbuh. Utorak imam pregled pa vidim sa doktorom.
    Željezo grozno..pijem novalac i željezo uz to i 6 je, ali inače je 2, 3 pa je zapravo ovo ok
    Jelenanek cura što prije ozdravi i da je muž sa što manje simptoma
    Sretno sutra na pregledima!
    Želim svima lijepu nedjelju 🥰 kod nas jutros hladno, ali kasnije će biti ok pa ćemo u šetnju
    Evo i nas……
    https://ibb.co/p3XNVMj

Predivan trbuščić ❤
    ---
    Evo i nas dvije danas u 35tt.. 🤰
    https://ibb.co/VqrN5C3

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

MissBlue
    17. Listopad 2021. 11:26

Josipab ja neću koristiti posteljinu, uzet ću samo plahte i vreće za spavanje. Nagledala sam super vreću za spavanje u c&a, ima duge rukave na zip koji se mogu skinuti i ide od 50 cm, https://www.c-and-a.com/eu/en/shop/baby-sleeping-bag-striped-2150621/1?categoryId=15705

Nelanr kako slatko. 😍

Baš ste slatke s trbuščićima cure. 😍

Ja bih se morala fotkati češće, imam doslovno jednu sliku trbuha, a planirala sam svaki tjedan fotkati i uspoređivati. 😅
    Danas je i naš tata prviput osjetio bebu, tako je bio sretan. Posteljica mi je sprijeda i baš se dosta kasno počelo vidjeti bebu na van kako lupa, a sad se počelo i osjećati polako, baš nam je lijepo počelo jutro. 🥰

MissBlue
    17. Listopad 2021. 11:29

Btw upravo sam skužila da smo s troznamenkastih brojeva pali na dvoznamenkaste, još 99 dana do termina, pa kud to vrijeme leti. 🙈👶🏻❤️

• Josipab
    17. Listopad 2021. 12:00

Drage moje, hvala na info o posteljini i vrećama,ova iz c&a je prekrasnaaa 😍 ja pratim ergobaby jer imaju velicine od 0+ i oznaku topline
    Upitnica, super za dobar ogtt! Daj Boze da i meni bude tako 😊 ja sam danas na +7,pratimo se i u kilaži 😊
    Jelenas, nadam se da ce malena odspavati popodne pa da mozes i ti 😊
    Trudnice,bas ste mi lipe sa trbuscicima, u lipim ste tjednima,prekrasno 😍
    Nela, gnijezdo i robica su prekrasni 🥰

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

Bela_le
    17. Listopad 2021. 12:03

Divne ste mi sve cure 😍😘
    Taya malo je bolje danas 😁
    Mi smo isli do azila prosetat kojeg cuku i sad smo u ovoj pozi https://ibb.co/8jnYCCp , a popodne je u planu shoping za bracu 😊
    Nadam se da i vi uzivate u nedjelji 

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.