Jutro okruglice moje,
Taya, kutak iz snova!😍
Pozdrav curama u bolnici.
Upitnica,di si isla subotom radit ogtt?ajme ja to idem u ponediljak,unaprid mi je lose 😅😅
Jelenas, dobro je sta imate kucne testove. Dotad puno đumbira,limuna,meda,napadaj potencijalnu bolest sa svih strana!
Bela,bas si me nasmijala, podrzavam muza za ginekologa 🤣🤣
Slee, kako si?
Mene je jucer moja mala prvi put izlupala da se vidi na vani,tata odusevljen. Osjetia ju je napokon i vidia kako se krece i kako udara mater,bia je presretan 😂😂
U Analize, 90kn, da ne izostajem s posla.
33👩❤️👨32
Jutro cure 🌞🌞
Cure u bolnici izdrzite još malo uz vas smo 🥰💪💪
Josipab to sad dok kao lakse lupa onda je slatko I iscekujes... ja imam buduceg Crocopa u trbuhu ja mislim... po noci misli da je vrijeme za meč..🤣🤣 kažu mi sad naspavaj se dok možeš,e pa nemogu, nema spavanja uz njega 😆 al dobro sam nek mi je on tak zivahan..
Juce mi se kolegica porodila koja je samo koji tjedan razlike od mene I sad ja mislim... ajme pa ja sam iduca 😱😱
🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Aurora super za nalaz 🥳 nisam, rekla mi je gin da ce mi dat uputnicu na sljedecem pregledu naci tek sa 31 tjedana.
Roberta uzivaj na najjace i posalji koji slickicu 🥰
Taya kutak je predivan 😍😍😍😍
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Pozdravljam vas sve i ugodan vikend vam zelim svima i da nam prođe u miru 😘
Ja se moram pozaliti... nesto me boli u stomaku duzno preko cjelog stomaka cca 4-5 prstiju iznad pupka ( cini mi se na nekoj granici one sheme po tjednima) onako neka bol kao kad se izmucis kasljem pa te stomacni misici bole... konstantno evo brojim vec treci dan... nije sad neizdrzljivo ali osjecam to i vec me plasi pomalo a pregled tek za 4 dana... tjesi me da je bebica aktivna i da nemam nista viska na gacicama... mada sam zadnjih tjedan po par puta znala jace kihat pa da nije od toga... i sve mi se teze namjestit u krevetu dok nezaspem.. eto malo da se pozalim i ja 🙁
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Cure, da vam se kratko javim! I dalje cekamo nalaze urinokulture i do tad ne idem doma. Imam pritiske i menstrualne grcice, al to je po njima sve od mjehura, a ne od bebe, sto je meni najvaznije. Ctg nije ocitavao trudove ni kontrakcije sto mi je bilo bitno. Bebicu normalno osjetim, a bolovi se smanje sa spasmaxom i tabletama za bolove.
—
Ne stignem puno popratiti jer se tu stalno nesto dogadja, uzbudljivije cak nego doma, s curama pricam, cure iz druge sobe isto super. Ima ih dosta sa skracenim cerviksom, neke su tu zbog losih protoka, tu je i jedna koja nosi trojke. Ja se nadam da ce me u ponedjeljak pustiti doma!
—
Kutak sam neki vidjela sivi, divan mi je. Ja bi sivi krevetic, ali cemo dobiti od sogorice pa ne mogu birati.
Jelena - javi situaciju!
Bela - ja glasam da muz provjeri 😂
Ostale cure - sve citam, na sve mislim, ali tesko mi sada sve iskomentirati jer mi koncentracija osla vrit 😂😂
—
Jedva cekam vratit se u rutinu 💗 pusa svimaaa
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Slee drago mi je da si se javila :) cekamo onda nalaze i nadamo se da je sve uredno 👌 super da grcici nemaju veze s bebacom neka on uziva u maminoj buši ❤️❤️ Sretno 🥰
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Cure, jel netko od vas uzima one Panda probiotike? Svuda citam da je to navodno jako dobro i korisno uzimat u trudnoci, ali ne znam nikoga osobno tko uzima, pa me zanima ako se mozda netko malo vise razumije u to, jesu li stvarno tako dobri ili je marketinški trik?😂
🤵 29g.
👩🏼🦱 28g.
👶 1.8g💙
♂️ 20.01.2022.💙
Cure, jel netko od vas uzima one Panda probiotike? Svuda citam da je to navodno jako dobro i korisno uzimat u trudnoci, ali ne znam nikoga osobno tko uzima, pa me zanima ako se mozda netko malo vise razumije u to, jesu li stvarno tako dobri ili je marketinški trik?😂
Ja ih ne uzimam, al pročitala sam super stvari o njima 🤗😄
Lucija 16.12.2021.💗
Slee drago mi je da si se javila i da si dobro! Držim fige da je to sve radi urina i mjehura i da terapijom prođe!!
Mozg pisalo je nas par o Pandi, to je stvarno vrhunski probiotik, ja osobno ću krenut od 32/33 tt. Također mi ga starija curica uzima u zimskim mjesecima pa će taman i ona krenut kad i ja.
Inače kod nas miž dobio pozitivan pcr, malena zakurila. Testirali smo je doma i negativna je. Tako da se nadam da je kod nje samo neka viroza. Ona svakako ostaje doma cijeli tjedan, a ja se ipak nadam da ne moram u samoizolaciju jer mi je pozitivan test bio 16.2. (a sada je 9mj produljeno). Uglavnom, full sam zabrinuta i umorna ali bebica se javlja i sad je baš lupkala jako po strani gdje mi starija leži u naručju, predivno nešto. ❤️
Ljubim vas sve!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Limunka i ja sam baš tila pitati kako vi pratite forum i postoji li neka aplikacija, jer je stvarno tlaka tražiti di sam stala sa čitanjem svaki put😅
Evo mi smo ipak danas uzeli Cybex Balios kolica. Prvi izbor su nam bila crna međutim na kraju je ispalo da ih nema u dućanu kod nas, a niti u susjednim dućanima, Westgate nisu uspili dobiti na telefon, tako da smo na kraju uzeli siva ☺️
Većinu robice ionako uzimamo sivo i bež jer nismo baš za plavu 😅
29👫🏻34
Termin 👶🏻💙 17.2.2022
Sortiraj odgovore
Najstariji