Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    freya_444
    16. Listopad 2021. 07:21

Jutro cureee, počeo vikend 🤭🎊🎉🎉
    Maslačak se nije javila jučer?
    Slee, kako si danas? Bela?
    Ugodan dan vam svima želim, nadam se da ćete ga provesti lijepo 🤞🤞💋

Lucija 16.12.2021.💗

Bela_le
    16. Listopad 2021. 07:27

Jutro okruglice 
    Ja sam danas malo bolje iako bol u ledima je ostala i neka kao menstrualna bol se javljala kroz noc, razmisljam da muza natjeram da gurne orste i provjeri jesam li zatvorena 😂
    Kako su nam cure koje su bolnici?

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

jelenas
    16. Listopad 2021. 07:36

Jutro cure! 
    Bela baš si me nasmijala! 😂
    Nadam se da ste svi dobro! 
    Mene malo glava boli, curka nešto kašljala sinoć. 🥴🥴
    Imamo doma testove (nos za mene, slina za nju) pa ako do navečer ne prođe a muž na pcr bude + napravit ćemo i taj test. 
    Šaljem svima velike puse i nek vam vikend bude čim ispunjeniji i ljepši!

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Upitnica_st
    16. Listopad 2021. 07:58

Ogtt u tijeku 😁

Odrađeno prvo vađenje i popila sam ono odvratno čudo. Možda bi bilo lakše da tekućina nije topla 😂
    Čitam knjigu i uživam.

--

Nadam se da će bura popustiti jer mi fali sjedit negdi s pogledom na more, prebrzo smo uletili u zimsko raspoloženjeeeee.

--

Ugodan vikend svima i negativni vam bili svi testovi (trudnoća je srećom već potitivna!) 😁

33👩‍❤️‍👨32

• Bumbasor
    16. Listopad 2021. 08:05

Jutro💋🤍💙
    Uzasno sam lose spavala, sve me vise boli cijela zdjelica i kukovi. Kada ustanem imam osjecaj da ce mi puknuti pubicna kost🙄
    Skuhala sam si nesicu, gledam sto su mi djeca ostavila planove za zadacu😂😂😂. Poludit cu s njima i sa skolom. Projekt na projekt no prvo cemo svakako na zrak sa psom, pa baki na rucak. 
    Nekako mi se cini da cu opet biti balava😒 ne znam vise sto uciniti da se malo izvucem od infekata.

Slee i prstenova druzina 💋 da vam sto brze i bezbolnije prode jos jedan dan u bolnici❣
    Ostalima zelim lijep i nadam se suncan vikend😊

22.02 2008.👦
    04.09.2009.👩
    14.12.2021.👶
    https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png

Teeny
    16. Listopad 2021. 08:27

Jutro cure.
    Imala sam u planu dbas da se naspavam, ali nista od toga, vec sat vremena sam budna.
    Taya predivan kutak 😍
    Upitnica sretno s ogtt testom.
    Svima želim ugodan vikend, curama koje su u bolnici zelim da vam dani sto brze prodju 💞

Limunka 🍋
    16. Listopad 2021. 08:54

Dobro jutro drage ženice, lijep pozdrav svima. Nadam se da je i kod vas ovako sunćan dan na vidiku.Pitanjce:koristite li možda neku aplikaciju (primjerice Tapatalk) za navigaciju formom? Na Tapatalku pronalazim samo Rodine forume iz HR vezano za trudnoću i majčinstvo, a bilo bi tako zgodno da i naš mogu popratiti na jednostavniji način putem mobitela.

svaki savjet se cijeni ☺️hvala puno!! 

• Josipab
    16. Listopad 2021. 09:49

Jutro okruglice moje,
    Taya, kutak iz snova!😍
    Pozdrav curama u bolnici.
    Upitnica, di si isla subotom radit ogtt?ajme ja to idem u ponediljak,unaprid mi je lose 😅😅
    Jelenas, dobro je sta imate kucne testove. Dotad puno đumbira,limuna,meda,napadaj potencijalnu bolest sa svih strana! 
    Bela, bas si me nasmijala, podrzavam muza za ginekologa 🤣🤣
    Slee, kako si?
    Mene je jucer moja mala prvi put izlupala da se vidi na vani,tata odusevljen. Osjetia ju je napokon i vidia kako se krece i kako udara mater,bia je presretan 😂😂

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

Jelenko93
    16. Listopad 2021. 09:53

Jutro svima, uživajte u vikendu ☺️
    Meni je jučerašnji dan bio koma, totalno nikakav i imali smo situaciju oko ovih radova i financija i tako sam jadna bila vjerojatno više nego bi trebala ali osjećala sam se užasno, isplakala i cijeli dan provela u nekoj tišini i tako sam otišla u krevet sanjala grozne stvari, sve nešto uznemireno pa sam se budila i tako se nisam uopće naspavala pa mi se samo nastavlja jučerašnje raspoloženje 😥 A treba kuću pospremit, nećaci popodne dolaze na čuvanje i tako, a ja sam ko duh😒

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

Taya_
    16. Listopad 2021. 09:54

Cure uživajte u vikendu 😘
    One koje borave u bolnici, držite se i javite nam što se dešava.. ja se nadam da ste sve dobro, i vi i bebe 🤎

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.