Jutro cureee, počeo vikend 🤭🎊🎉🎉
Maslačak se nije javila jučer?
Slee, kako si danas? Bela?
Ugodan dan vam svima želim, nadam se da ćete ga provesti lijepo 🤞🤞💋
Lucija 16.12.2021.💗
Jutro okruglice
Ja sam danas malo bolje iako bol u ledima je ostala i neka kao menstrualna bol se javljala kroz noc, razmisljam da muza natjeram da gurne orste i provjeri jesam li zatvorena 😂
Kako su nam cure koje su bolnici?
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Jutro cure!
Bela baš si me nasmijala! 😂
Nadam se da ste svi dobro!
Mene malo glava boli, curka nešto kašljala sinoć. 🥴🥴
Imamo doma testove (nos za mene, slina za nju) pa ako do navečer ne prođe a muž na pcr bude + napravit ćemo i taj test.
Šaljem svima velike puse i nek vam vikend bude čim ispunjeniji i ljepši!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Ogtt u tijeku 😁
Odrađeno prvo vađenje i popila sam ono odvratno čudo. Možda bi bilo lakše da tekućina nije topla 😂
Čitam knjigu i uživam.
--
Nadam se da će bura popustiti jer mi fali sjedit negdi s pogledom na more, prebrzo smo uletili u zimsko raspoloženjeeeee.
--
Ugodan vikend svima i negativni vam bili svi testovi (trudnoća je srećom već potitivna!) 😁
33👩❤️👨32
Jutro💋🤍💙
Uzasno sam lose spavala, sve me vise boli cijela zdjelica i kukovi. Kada ustanem imam osjecaj da ce mi puknuti pubicna kost🙄
Skuhala sam si nesicu, gledam sto su mi djeca ostavila planove za zadacu😂😂😂. Poludit cu s njima i sa skolom. Projekt na projekt no prvo cemo svakako na zrak sa psom, pa baki na rucak.
Nekako mi se cini da cu opet biti balava😒 ne znam vise sto uciniti da se malo izvucem od infekata.
Slee i prstenova druzina 💋 da vam sto brze i bezbolnije prode jos jedan dan u bolnici❣
Ostalima zelim lijep i nadam se suncan vikend😊
22.02 2008.👦
04.09.2009.👩
14.12.2021.👶
https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png
Jutro cure.
Imala sam u planu dbas da se naspavam, ali nista od toga, vec sat vremena sam budna.
Taya predivan kutak 😍
Upitnica sretno s ogtt testom.
Svima želim ugodan vikend, curama koje su u bolnici zelim da vam dani sto brze prodju 💞
Dobro jutro drage ženice, lijep pozdrav svima. Nadam se da je i kod vas ovako sunćan dan na vidiku.Pitanjce:koristite li možda neku aplikaciju (primjerice Tapatalk) za navigaciju formom? Na Tapatalku pronalazim samo Rodine forume iz HR vezano za trudnoću i majčinstvo, a bilo bi tako zgodno da i naš mogu popratiti na jednostavniji način putem mobitela.
svaki savjet se cijeni ☺️hvala puno!!
Jutro okruglice moje,
Taya, kutak iz snova!😍
Pozdrav curama u bolnici.
Upitnica, di si isla subotom radit ogtt?ajme ja to idem u ponediljak,unaprid mi je lose 😅😅
Jelenas, dobro je sta imate kucne testove. Dotad puno đumbira,limuna,meda,napadaj potencijalnu bolest sa svih strana!
Bela, bas si me nasmijala, podrzavam muza za ginekologa 🤣🤣
Slee, kako si?
Mene je jucer moja mala prvi put izlupala da se vidi na vani,tata odusevljen. Osjetia ju je napokon i vidia kako se krece i kako udara mater,bia je presretan 😂😂
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Jutro svima, uživajte u vikendu ☺️
Meni je jučerašnji dan bio koma, totalno nikakav i imali smo situaciju oko ovih radova i financija i tako sam jadna bila vjerojatno više nego bi trebala ali osjećala sam se užasno, isplakala i cijeli dan provela u nekoj tišini i tako sam otišla u krevet sanjala grozne stvari, sve nešto uznemireno pa sam se budila i tako se nisam uopće naspavala pa mi se samo nastavlja jučerašnje raspoloženje 😥 A treba kuću pospremit, nećaci popodne dolaze na čuvanje i tako, a ja sam ko duh😒
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Cure uživajte u vikendu 😘
One koje borave u bolnici, držite se i javite nam što se dešava.. ja se nadam da ste sve dobro, i vi i bebe 🤎
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji