Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelenko93
    15. Listopad 2021. 18:58

Aha aha, dobro dobro, imam ju sad na umu😁

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

• Upitnica_st
    15. Listopad 2021. 19:04

Taya, krasan kutak! 🥰

33👩‍❤️‍👨32

• nelanr_
    15. Listopad 2021. 19:22

Taya predivan je kutak 💗
    Danas sam pocela sa kupovinom i zapela sam na onim cistacima za nos, koji je vama bolji za pocetak nosi set sam planirala al malo mi strasno da bebu toliko malu kacim na usisivac, vidjela sam one sa pumpicom i onaj neki sto kao ja povlacim ustima to mi je malo bezveze. 
     Masinu za ves sam ocistila i dezinfikovala  i razmisljam od ponedeljka poceti prati odjecicu, krevetac bi trebao pocetkom novembra da stigne i sve ostalo

boy 💙🌍

jelenas
    15. Listopad 2021. 19:25

Taya prekrasno je!! Moja sveki ima takvu fotelju i mogu ti reći da sam se skroz lijepo u njoj s bebom ljuljala, ta mi je bila jedna od dražih za dojenje! 
    Nela mi imamo Nosi (onaj sa slonićem) i super je, lako se čiati. Ona ručna pumpica mi niš nije baš pomagala. Scary je usisivač na prvu ali zaista s bebom nije baš da se koristi taaaako puno. 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Lilli07
    15. Listopad 2021. 19:46

Taya preslatko sve izgleda
    Nela meni je mama dala neki taj aspirator koji ide na usisivač ali do sad nisam nikad uključila na usisivač nego sam ja ustima povlacila, naravno ništa do mojih usta ne dođe 😂 one ručne pumpice bas nista nisu mogle pomoći dvije neke smo probali znam da je jedna nuk bila a druge se ne sjećam 

Mum of four
    15. Listopad 2021. 19:51

nelanr_

Taya predivan je kutak 💗
    Danas sam pocela sa kupovinom i zapela sam na onim cistacima za nos, koji je vama bolji za pocetak nosi set sam planirala al malo mi strasno da bebu toliko malu kacim na usisivac, vidjela sam one sa pumpicom i onaj neki sto kao ja povlacim ustima to mi je malo bezveze.
    Masinu za ves sam ocistila i dezinfikovala i razmisljam od ponedeljka poceti prati odjecicu, krevetac bi trebao pocetkom novembra da stigne i sve ostalo

To samo strasno izgleda,al moju je malu spasilo od ucestalih bronhitisa.  Na obicnu pumpicu i onu sto se povlaci s ustima ni pola ne mozes izvuci kao s ovom.  

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

freya_444
    15. Listopad 2021. 19:52

Lilli07

Teeny hvala ja odgovoru
    Freya super što si završila sad, jesi uspjela bez anestezije uraditi?
    Slee drago mi je što se bolje osjećaš i što su popustile kontrakcije

Jesam da, boljelo je, ali izdržala sam 💪💪💪
    Taya, kako lijepo, predivna sobica 🥰😍

Lucija 16.12.2021.💗

Mum of four
    15. Listopad 2021. 19:58

Svim curama koje su u bolnici zelim da sto prije dođu svojim kucama.
    Robice,sobice i sva oprema je divna. 

Sto se tice spola mi imamo tri cure i sad dolazi deckic,najvise se radujem sto vise nece bit glupih komentara kao bit ce peto,a jos vise su me zivcirale poruke kad smo objavili trudnocu kao to mi pokusavamo dobit musko dijete🤦‍♀️🤦‍♀️

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

tierra
    15. Listopad 2021. 20:48

Taya, lijepo vam je bas bas jako 😍

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

Birdy 🧚🏻
    15. Listopad 2021. 20:55

Taya predivnan kutak za curu 🎀
    Nelanr krenule su pripreme znaci 💪

👱‍♀️ 38
    06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
    03/21 ➕
    Termin 27.11.2021. 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.