Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Josipab
    15. Listopad 2021. 11:03

Jutro cure, sretno s danasnjim pregledima i ogtt-om
    Mene ogtt ceka u ponediljak,vec mi je muka 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    Slee, rijesit ce se urinarna infekcija brzo,samo da te zaobiđu ti kamenci,ja sam to imala prije 10 godina i ne bih pozelila ni najgorem neprijatelju 🙊
    Slee, nadam se da cete vas dvije ostati negativne, ja bih isto volila izbjec u trudnoci ikakve zaraze,i ovako sam na dane nikakva 😅

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

Slee
    15. Listopad 2021. 11:13

Bila sam na ctg-u i nije zabiljezena nijedna kontrakcija ni trud i sve je super bilo. Bolovi se onako jaki nisu javljali od jucer popodne. Neka tako i ostane. Cekam sad doktora pa cemo popricati o svemu i vidjeti sto on kaze. 

Teeny sretno s ogtt-om! 
    Jelena - nadam se da ce proci sve s blagim simptomima. Mi smo isto prebolili svi u 2. mjesecu, a muz se i cijepio sada pa sam nekako sigurnija. Iako me isto hvataju paranoje da se taman pred porod ne zarazim.
    Bela - nadam se da ce ti proci ta bol! 
    Ostale cure - uzivajte u nadolazecem vikendu 💗💗

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Bruna257
    15. Listopad 2021. 11:26

Hej buškice 🤰
    Ja jutros obavila vadenje krvi za štitnjaču, sad muž sa curkom kod dermatologa, na kontroli... Ti njezini prištići/flekice će me izluditi... Imam feeling da se javljaju uvijek nekako nakon konzumacije jaje.... Danas će muž popričati sa dr pa ćemo vidjeti.... 
    Sretno svima danas na pregledima i pretragama ovakvim/onakvim 😁
    Jelena nadam se da nećete pokupiti koronu, ja se isto ful bojim, muž se cijepio al kako i sam kaže, opasniji je za mene nego netko tko se nije.... Pa vez obzira na cijepljenje, ni on se baš previše ne izlaže nigdje.... Ja pričala da dr u Sloveniji kojeg imam i definitivno mi je odsavjetovao cijepljenje zbog autoimune bolesti štitnjače(imam 2)...nisam antivakser, dapače, svi smo cijepljeni svim obaveznim cjepivima... Al i kad sam pitala da bi se kao trudnica cijepila protiv gripe,također su mi rekli da ne preporučaju..🤷 pa sad ti znaj 🤦
    Slee nadam se da će ti uskoro biti bolje i da će se sve skoro riješiti pa da ideš doma🌞🤞
    Sjedim u autu, pijem vodu s limunskom travom,jedem hrenovku u tijestu i grijem trbuh na suncu kroz šoferšajbu 😁🌞❤️

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Limunka 🍋
    15. Listopad 2021. 11:29

Slee – šaljem ti veliki pozdrav u bolnicu. Nadam se da će ti biti udobno i da vrijeme što brže prođe do povratka doma i potpunog ozdravljenja. Tu si na sigurnome :)
    Jelenko-žao mi je da se susrećete s takvim pritiskom. Čini mi se da su komentari bližnjih i okoline (često „u najboljoj namjeri“) neizbježni, a bitno je samo biti u skladu sa svojom odlukom pa se možeš i zabavljati odgovarajući im na takve komentare, do te točke da onome tko ih postavi bude blago neugodno.  Zabadala :)
    Freya-444 Kako si? Upala živaca mora da jako iscrpi :( Drži se!! Nadam se da si u super rukama i da će upala proći što prije (i da se ne vrati!!)
    Upitnica_st Ja sve svoje nalaze pratim na Egrađani, posebice mjesečna vađenja GUK-a i štitnjače. Nalaz mi obično bude vidljiv sljedeći dan poslijepodne  To mi je funkcioniralo do sada za Vuk Vrhovec i Merkur. Kod pojedinih ustanova šteka (primjerice Dom zdravlja Trešnjevka)
    Deedee505- hahha ajme blago ti se :)) Naši su dole u Dalmaciji i baš mi nekako nedostaje ta mogućnost da se onako spontano zaletim kod njih na kolačić ili topli obrok. Bit će veselo i kada se proširimo...Baš je zgodno kad ti tvoji mogu priskočiti  Freya- i ja san ultra smotana :) Deedee ima super taktiku za nosit se s tim pa ode mami na ručak-možemo li se i nas dvije kod nje naručiti za u goste? :D

Limunka 🍋
    15. Listopad 2021. 11:33

Anemi2022 Koliko sam upoznata, 15% je najveći  akcijski popust za BC. Vrte ga redovito – za Westgate utorak, Žutu srijedu, katalog akcije, ročkaste itd. Zaista ne moraš žuriti (za 2 tjedna je taj Westgate vikend Beba, djece i trudnica https://danibeba.com/ pa možda uhvatiš još bolji deal).
    Mi smo naručili kod njih Cybex Balios S Lux (odabrali smo boju koju nisu imali na lageru pa se čeka cca. 2 mj.)
    Nelanr_ hahah preslatko :))) mogu ga zamislit kako bespomoćno bulji u tebe, sav zbunjen zašto si se odjednom pretvorila u fontanu, a "sve je ok" :))
    Schinin/Taya Vezano  za spol: i ja sam jako željela dečka, da bude stariji braco itd. Tata je htio **5** dječaka, da ima svoju nogometnu momčad :P Od trenutka kad smo saznali da je curica, instant smo se prešaltali i zaljubili u tu ideju. Prvo princeze, pa onda huligani heheh
    Maša-izgledate fenomenomenalno!!
    Jelčenas:divno mi je što imaš tako pozitivno iskustvo s bolnicom. Želim ti da se ponovi. I ja bih se voljela osjećati tako ugodno. Od idućeg mjeseca mi počinju redovni pregledi u Sv. Duhu pa se nadam kako će to biti dobra prilika da se iz prve ruke informiram za sve što me zanima, da me upoznaju i poprate pa ću se i „udomaćiti“ do termina.
    Ja za depilaciju imam Philips Wet and Dry epilator . To je savršenstvo. Sve ukloni bez ikakve boli i puno truda. Osjećaj je baš satinast, nema upala. Može se koristiti za mokru i suhu epilaciju, meni je suha puno efikasnija. https://www.philips.hr/c-p/BRE710_00/epilator-series-8000-epilator-za-uporabu-na-mokroj-ili-suhoj-kozi
    Svaki put nakon obavezno koristim suho ulje za intimne dijelove iz DM-a https://dbagrupa.com/project/clee_oll/  Baš sam si royal i pampered down there.
    Jučer sam radila GUK profil i štitnjaču, sve je pod kontrolom. Dan prije mi je uvijek stres oko toga, ne volim ići tamo i full pazim na kvalitetu prehrane tako da se šećer potpuno normalizirao i pala sam 7 kg od početka trudnoće. Dan poslije me muž puž obavezno izvede na neku finu klopu, tako da danas idemo na Mljevenike!! https://punkufer.dnevnik.hr/clanak/hrana-i-pice/mljevenik-prvi-hrvatski-cevap-iz-zagreba---669226.html
    Cmok svima :*

Teeny
    15. Listopad 2021. 11:36

Hvala vam puno cure. Uspjela sam ga odraditi pa se nadam da ce rezultati biti dobri.
    Lili terapija stoji 14 dana od datuma propisivanja, u slucaju antibiotika 3 dana.

• Bumbasor
    15. Listopad 2021. 11:45

Sjela sam malo odmoriti i provjeriti e dnevnik😝
    Za sada miran petak...jos 2h pa da mozak opustim😂😂😂

22.02 2008.👦
    04.09.2009.👩
    14.12.2021.👶
    https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png

• Clarissa
    15. Listopad 2021. 11:53

Jelenko I hear you. Od svoje kume sam dobila porciju da je sebicno imati jedno dijete, a ona dobro zna kroz sto smo mi sve prosli i koliko sam sretna sto sam uspjela ostati trudna... Ljudi kao da ne razmisljaju o svojim izjavama, a meni to onda jos duuugo u glavi i lose se osjecam zbog takvim tudjih idiotarija. Ma znas sta, ko ih sljivi!

• Zelena36
    15. Listopad 2021. 11:55

Ljudi malo previse zabadaju nos gdje im nije mjesto.. Mrne kad pitaju kaj cu dobit velim bebu.. Jedna mi rekla da me vise nista nece pitati, a druga kak ja to mislim, pa da ona do zadnjega ne zna kaj mi kupit.. Mislila sam da je proslo doba plava i roze.. Kako moj dragi zivi 100 km dalje od mene, puno ljudi nije znalo da imam nekog pa sam se naslusala i pitanja ko je taza, savjeta kako ishodit alimenzaciju i sl.. Tak da sam zakljucila cim manje toga kazem, manje savjeta i manje nerviranja za mene.. A najjace od svega mi kad zene koje su rodile, nama koje jos nismo rodile pocnu pricat svoje horore s poroda... Prestrasno
    Slee i ostale curke u bolnicama, na pregledima sretno vam

https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png

• Zelena36
    15. Listopad 2021. 11:57

Ajme koliko greski u mom postu 😂
    Isprike

https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani