Jelenas nadam se da će proći bez velikih simptoma. Čuvaj se 🍀. Vjerujem da si tužna zbog rođendana, ali gledaj sa pozitivne strane da danas putem videa možeš biti svuda prisutna (znam da nije isto, ali bolje ista nego ništa) i imaš tu privilegiju da ti dida slavi eeeej 80-ti rođendan 🥳
Evo i nas 😍😍😍💙
https://ibb.co/3Ytr6RF
Predivna si trudnica 💗 ja sam zastala na toplim papucama 😂😂😂😂😂 znaci li to da nisam jedina? dole duplo na noge a gore mogu i gola 😂😂😂
Cure, trbuscici vam preeeslatko stoje 😍 predivne ste 🥰
Ja sam bila uvjerena da cu roditi curicu jer su mi i mama i baka rodile sve zenske i nekako sam mislila da sam "pokupila" taj gen pa da cu i ja samo cure rađat 🙈 ali evo, prvo pa musko i bas me veseli to sto je djecak 🥰💙
Samo eto, neki dan je svekrva izjavila kako bi ona bila puno sretnija da nosim curicu jer su muski "katastrofa i ne moze se izaci na kraj s njima" 😳🙄 Sad imam strah da ce moj djecak biti njima nepozeljan 😔
---------
Ja sam isto mislila da ce biti decko al sam sretna da cu i kcer imati 😘 napokon sam pocela prihvacat tu cinjenicu od kako se zatrpavam rozanim 😂😂😂😂😂😂😂 mada imam fobije i strahove od brisanja kad se ukaki (ne cini se lakse kad je curica u pitanju) /mozda grijesim pa me ispravite mamice sa iskustvom 😆
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Cure, nisam bas citala. Ja sam ipak otisla u bolnicu jer me opet napalla bol i zadrzali su me. Sumnjaju na urinoinfekciju, a najvise ih brine sto mi je trbuh jako tvrd i sto mi ti bolovi izazivaju kontrakcije. Medjutim, najvaznije sto sam ja zatvorena i pazite sad - tu su mi izmjerili cervix 4cm, a moja dr je mjerila 3,2. Oni jos u cudu sto moja dr rekla da moram mirovati. Sad, tko ce ga znat koja je istina. Bas me sad to muci, tko je krivo izmjerio. Ugl, uzeli mi briseve, urin, sutra ujutro jos urinokultura pa cemo vidjeti. Malo me panika zbog tih kontrakcija koje me bole, ali ok. Nadam se da ce sve biti dobro.
Ako imate koju utjesnu za mene - tu sam!
Drzi se 😘
Te mjere su ok i gledaj na to pozitivno... nemoj se zamarat sto si odlezala do sada... nadam se da je bezazleno i da je samo nesto prolazno u pitanju. Saljem 😘💗
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Maslacak sretno danas
Piba nadam se da ce curica brzo ozdraviti
Jelenas bas mi je zao, drzim fige da vas dvije niste pokupila 🤞
Mene uhvatila jaka ostra bol u stomaku, ispod pupka na desno, nikako da prode, bas nisam sretna sto mi je oregled tako daleko, u meduvremenu sam imala nekoliko puta bas jake kontrakcije i pocela sam razmisljat o opciji da odem privatno na jedan pregled slijedeci tjedan 😔
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Jutro trudnice.
Evo mene na vadjenju krvi za ogtt. Imam jos 2x. Ona tekućina je preslatka za mene ali nekako sam se natjerala popiti.
Beba sad lupa ko luda, valjda je sokiralo ovoliko secera 🤣
Malo mi je sad muka, ali nadam se da cu izdrzati.
Aurora to je bas fino kad ima toliko beba, onda se i vi i djecica mozete družiti 😊
Tierra bas si fit trudnica! Drago mi je da je beba dobro, a ti sad malo uspori do svadbe.
Nas su za ime poceli pitati ali ne mogu dobiti odgovor kad ni mi ne znamo koje cemo 😆
Nelanr primijetila sam da mi prsti uvečer krenu oticati tako da skidam burmu prije spavanja inace me pocne zuljati.
Luu nadam se da je muz bolje i da tebe nece zakaciti.
Xoxo cestitam na dobrim pregledu.
Bea ja imam curicu i sad kad kazem da stize jos jedna curica kazu hajde bit ce trece musko 🤯
A meni je bas drago sto ce mi curica imati sestru, ja imam 4 mladje brace i ostala mi je neostvarena zelja da imam sestru. Muz je potajno navijao da drugo bude musko, ali se nije ni razočarao kad je cuo da je zensko. Oboje smo pri tome da nam je dvoje dosta, osim ako se ne omakne 🤣
Sto se tice flasica misljenja sam da se ne treba previse zalijetati. Moja je isto samo dojena bila i odbijala je sve flasiice koje bi joj se nudile. Naravno to sve zavisi od djeteta do djeteta.
Mašo kako sladak trbuscic 😍
Jutro cure!
Maslacak sretno na pregledu!
Slee nadam se da si odspavala!
Kod nas novost ta da sam izgleda u samoizolaciji, muž pozitivan na kućnom testu jutros tako da se maknuo u boravak, malena i ja u ostatku stana pa ćemo čuti jednom dok dođemo do doktorice. U nedjelju mi djed slavi 80i rođendan, ne možemo ići. Baš sam evo malo tužna i zabrinuta.
Nadam se da ce sve proci bez simptoma za sve vas u samoizolaciji... 💗 gledaj pozitivno na to da kad izadjes bit ces u + sa tjednima 😉😘😘😘😘
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Maslacak sretno danas💗
Tenny sretno i nek bude dobar rezultat 💗
Slee... drzis li se? Javi sta kazu i drzi se 😘💗
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Slee zao mi je sto si u bolnici, vjerujem da ce sve biti uredu. Bolje i da je urinarna infekcija nego bubrezi kamenac.
Ta mjerenja se ocigledno razlikuju od doktora do doktora.
Bit sve okej, sigurna sam 💞
Jelenas drzim fige da muz prodje s blagim simptomima i da se vas dvije ne zarazite.
Evo proslo i drugo vadjenje, nadam se da cu izdrzati jos jedno pa da se najedem i napijem vodeee
Hvala vam cure!
Ja sam inače prebolila koronu u veljači ove godine, tada su malena i muž bili u izolaciji 20 dana. Iskreno najradije bi se i zarazila pa da sam mirnija za porod. Ali vidjet ćemo sve.
I ja se tješim tako da ću biti više trudna dok sve prode i ostat će mi samo dva tri tjedna rada. Curka lupka od jutra tako da vjerujem da je njoj baš svejedno 😂 Pregled imam zakazan za 21.10. ali pretpostavljam da ću otkazati, javim još.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Jelenas nadam se da vas dvije nećete biti pozitivne.. 🤞ako i da da su što blaži simptomi.. ja sam pokupila koronu na početku trudnoće.. u 14tt.. držala me 2 tjedna, ali više kao prehlada (blago povišena temperatura i kašalj).. javljaj nam svakako kako si ti.. 🙂
Bela_le ako imaš takve bolove bolje da provjeriš.. nadam se da nije ništa alarmantno.. 😘 ja znam imat bolove u preponama, leđima i jake kontrakcije ali kad se dosta saginjem ili kad nešto radim.. kad mirujem onda sam uredu.. Bolje ti to provjeri..
Freya sretno kod zubara 😊
Piba i Bea da vam curke ozdrave što prije.. 😃
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji