Cure koje imate jače žgaravice, da li vas zna peckst grlo, odnosno kao da imate neku knedlu u grlu? Čini mi se da bi to mogla žgaravica uzrokovati, al eto da pitam.
Lucija 16.12.2021.💗
Evo još nekih potrepština:
https://ibb.co/R0dF9N1
Ajmeeeee…. Daj ti to specificiraj sve.. Totalno sam u zaostatku.. Bila sam neki dan usput u dm i majke mi nisam vidjela ni te uloske, ni jednokratne gace, nis.tocno cu se sva pogubit kaj sve trebam kupiti 😂
Uloške sam kupila u dm-u one Chicco, kažu da su najbolji. Ako ih nema tamo, vidjela sam ih u Babycentru, ista je cijena. Ove mrežaste gaćice su odlične, i kupljene u ljekarnama, u dmu ih nema.
Što te još zanima? Slobodno reci objasnim ☺️🤣🤗🤗
Lucija 16.12.2021.💗
Pelene, ove Bella happy sam uzela preko stranice Bauerfeind, budu na akciji 😃
Lucija 16.12.2021.💗
Ajmeeeee…. Daj ti to specificiraj sve.. Totalno sam u zaostatku.. Bila sam neki dan usput u dm i majke mi nisam vidjela ni te uloske, ni jednokratne gace, nis.tocno cu se sva pogubit kaj sve trebam kupiti 😂
Uloške sam kupila u dm-u one Chicco, kažu da su najbolji. Ako ih nema tamo, vidjela sam ih u Babycentru, ista je cijena. Ove mrežaste gaćice su odlične, i kupljene u ljekarnama, u dmu ih nema.
Ja mislila da napises sve kaj si kupila 😂😂😂
Btw bademovo ulje je zakon, po meni bolje od bilo koje kreme za tijelo.
Mada meni busa i nije nis jos narasla pa se nadam da nece biti ni strija
https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png
Draga cure, nema me od zadnjeg pregleda pa sam se nacitala svasta, dobro je-nitko nije skuzio 😂 sve je ok, beba raste kako treba, a sluz koja mi se javila sa krvlju nije opasna-od neke bakterije je i nije opet hematom hvala Bogu. Iduci pregled mi je 02.11..
Sretno svim curama na mirovanju i u bolnici, drago mi je da mozete rijesiti te cervixe sa prstenovima-samo se cuvajte svakako.
Vidila sam dosta slatkih slikica - sve ste predivne; hvala i za popise i savjete. Ja sam sada u 28.om tjednu i lagano sam krenula gledati sto sve trebamo kupiti. Poceli smo s kolicima, ako ima koja cura iskustva sa Bebetto (Luca, Bresso i Torino su mi fav), bila bih zahvalna. Cak razmisljam kupiti preko poljske neke stranice direktno jer je dosta povoljnije nego tu (u St sam).
Sto se tice krevetica, ovaj Kretex koji sam vidila je predivan-mene muce dimenzije (jako nam je mala soba) i morat cu naci neki do 65cm sirine-ne znam uopce od kud da krenem. Ici cemo u lesninu za vikend pa cu njih pitati savjet isto..
Cuvajte se i uzivajte sa svojim malim (ili vecim) trbuscicima 💗
👩🏻 36
🧑🏻39
01/21 missed ab. 9 tt
01/22🩵
03/23 parc.mola 9tj
04/24 +
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;116/st/20250105/e/Pregnancy+Ticker/dt/5/k/3df0/preg.png
Poštovani, nikad nisam imala spolni odnos, potpuno sam neiskusna međutim imam taj neki strah od trudnoće koji je često neosnovan. Jedino što dečko i ja prakticiramo jeste da on svojim polnim organom prelazi preko moje stražnjice kako bi se zadovoljio a pritom sam ja u donjem veše međutim strah me da li postoji mogućnost da se nešto sperme ukoliko je bilo slije do ulaza u rodnice i prođe ispod veša ukoliko su rubovi tanji i da na taj način ostanem trudna s obzirom da sam ležala na boku? Znam da je ovo mozda vama smijesno ali puno bi mi znacio vas odgovor. Hvala.
Jelenko predivno je sve za bebu 😍
Freya hvalaa, jos je nekako lakse kad vidim sliku da se pripremim koliko toga treba, u popisima se pogubim 😅
Anemi bas su lijepi komoda i krevetic 🤩
Bela predivan ti je trbuscic 🤰🤗 Ja sam u hm-u uzela trudnicke hlace 42 jer ne mogu odavno u svoj 40 i sad kad je zahladilo super su mi kad moram izac negdje medu ljude, a sa haljinama sam slaba jer su mi sve ljetne 🙈 Blazene tajice 😁
Luu super, hvala ti. Taj sam isto gledala i na slici mi se svida jedino nisam sigurna koliki je razmak izmedu resetki jer mi djeluje velik a ne bi smio biti preko 6 cm, vjerojatno mi se cini zbog slike. I nadam se da bilo koji madrac 60x120 odgovara da nema puno lufta izmedu. Ja trazim neki s ladicom i kotacima tako da je taj u uzem izboru 😊
Maloprije sam ipak otisla u bolnicu provjeriti jel sve ok jer sam imala tamni smeckasti iscjedak, izgleda da je od polipa pa mi je lakse. Prije je bio 0.5 cm, sad je 1 cm i nadam se da cu roditi prirodno i tako ga se rijesiti bez zahvata. Zatvorena sam, cx 1 cl, 4.3 mm i T oblik. Jedino je komentirala da je bebac veci i ima 1500g ali to sam i ocekivala. Nadam se da nece biti puno problema jer je gin.trazio samo hba1c zasad a ne guk profile i sl.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Čestitke svima na pregledima 😊
Krasni su vam trbusi ☺
33👩❤️👨32
Ja mislila da napises sve kaj si kupila 😂😂😂
Btw bademovo ulje je zakon, po meni bolje od bilo koje kreme za tijelo.
Mada meni busa i nije nis jos narasla pa se nadam da nece biti ni strija
Ahaaaaaa ma nije problem napišem:
Chicco mammy- ulošci nakon poroda, navodno najbolji, najmanje plastični od svih i najveći
Abri fix net - mrežaste gaćice kupljene u ljekarni, imaju od S do Xl veličine
Floradix sirup- za podizanje željeza u trudnoći
Biolectra MG, od limuna- to uzimam sada do određenog tjedna trudnoće
Tyrosur prašak- za njegu bebinog pupka
Sterilne komprese + Virfix sanitetska mrežica br.6- za njegu bebinog pupka
Multi mam komprese- za bradavice na početku u slučaju ranica
Purelan krema- za bradavice
Octenisept- za sve 🤣
Cicatridina sprej i mast- u slučaju da sam rezana dole i za brže zacijeljivanje rane/šavova
Hemopropin mast- za hemoroide
Fiziološka otopina, Nivea- za bebin nosić, kupljeno u Dm-u + Baby Vac nastavak za usisavač za nosić
Mamine kapi- za poticanje dolaska mlijeka
Aventovi šeširići za bradavice vel.S- za dojenje na početku jer imam uvučene bradavice pa ću pokušati s time
Avene- termalna vodica za u rodilište
Lucija 16.12.2021.💗
Da, i bademovo ulje, koje koristim za mazanje trbuha sada, a kasnije ću koristiti prilikom pranje bebice, ono kap dvije u vodu :)
Lucija 16.12.2021.💗
Sortiraj odgovore
Najstariji