Taya Tyrosur kolko se sjećam treba za bebin pupak. Mi nismo to niš baš imali doma, patronažna došla, izdiktirala popis pa muž skoknuo u apoteku.
LadyD ja sam isto muku mučila s gaćama, onda sam lijepo naručila 5pack trudničkih iz H&Ma. Sad nosim njih i još par tih iz Pepca (isto poluraspadnute).
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Taya Tyrosur kolko se sjećam treba za bebin pupak. Mi nismo to niš baš imali doma, patronažna došla, izdiktirala popis pa muž skoknuo u apoteku.
LadyD ja sam isto muku mučila s gaćama, onda sam lijepo naručila 5pack trudničkih iz H&Ma. Sad nosim njih i još par tih iz Pepca (isto poluraspadnute).
Baš zbog toga nisam uzimala. Kod nas daju popis stvari za njegu pupka. Toga nema na popisu. Rekle su mi cure koje su nedavno rodile, pa nisam uzimala. Preporuča se od strane patronazne, barem kod nas, kad pupkak ne cijeli kako bi trebao.. tako da će suprug po to ako zatreba.. 😀
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Hej cure
Moj pregled prošao super, beba lijepo napreduje, 670 grama ima, taman je velika za 24 tjedna koliko punim sutra. Ja sam zatvorena, urin je ok. U plusu sam 4 i pol kg, kaže gin da je to ok ali ono moglo je i bolje
Clarissa hahahah kako si me nasmijala s ovim hrenovkama i iscjetkom super da ti gin neće raditi probleme za tih 5,1. Nabaviš aparatic i to riješiš i to je to. Bravo za uredan pregled!
Vidim svima je jeza taj ogtt, meni isto, najviše zbog hrane, jer sam očajno gladna čim otvorim oči ujutro pa ne znam kako ću izdržati gladna toliko dugo plus piti to natašte Pa sam si rekla da ću si odmah poslije kupiti najmasniji burek koji nadjem u pekari, za nagradu
Slatke brige
Ja idem 29.10.na ogtt držite mi fige!
Bravo za preglede vidim da su svi dobro prošli ♡
Cure u bolnici i na mirovanju čuvajte se, proći će sve♡
Čestitam Aleksandri na uspješnoj serklazi! Držim fige objema sa prsten stigne čim prije da i to riješite pa ste mirne!
Jagodica baš mi je drago da si uspjela odraditi ogtt, mogu misliti kako ti je bilo prolaziti to 2x. Sretno s nalazima!
Limunka dobro došla!
LadyD hahahahahhaha pa ti u snovima imaš buran život
Bambina jao kako ti može pasati zahlađenje, ja hoću onu lijepu jesen 18, 20° i sunce a ne ovo, šta je ovo Barem u Zg, puno kiše i oblaka zadnjih dana.
Bela divan trbuščić
Hvala svima na popisima i savjetima za kupnju, zlatne ste!
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️
Idući pregled mi je 9.11., zaboravila napisati gore
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️
Freya ti si se baš pošteno opremila.. 🙂 ja za sad nisam uzimala Tyrusur prašak i Cicatridina sprej i mast..to ćemo ako zatreba.. ostalo je više/manje sve isto kao što ti imaš.. 😀
Bela_le predivni ste 😍
Jesam da,
A evo cicatridina mast i sprej sam dobila, neotvoreno od seke, pa eto, nisam morala kupovat ☺️
Lucija 16.12.2021.💗
Hej cure
Moj pregled prošao super, beba lijepo napreduje, 670 grama ima, taman je velika za 24 tjedna koliko punim sutra. Ja sam zatvorena, urin je ok. U plusu sam 4 i pol kg, kaže gin da je to ok ali ono moglo je i boljeClarissahahahah kako si me nasmijala s ovim hrenovkama i iscjetkom
super da ti gin neće raditi probleme za tih 5,1. Nabaviš aparatic i to riješiš i to je to. Bravo za uredan pregled!
Vidim svima je jeza tajogtt, meni isto, najviše zbog hrane, jer sam očajno gladna čim otvorim oči ujutro pa ne znam kako ću izdržati gladna toliko dugo plus piti to nataštePa sam si rekla da ću si odmah poslije kupiti najmasniji burek koji nadjem u pekari, za nagradu
Slatke brige
Ja idem29.10.na ogtt držite mi fige!
Bravo zapregledevidim da su svi dobro prošli ♡
Cure u bolnici i na mirovanju čuvajte se, proći će sve♡
ČestitamAleksandrina uspješnoj serklazi! Držim fige objema sa prsten stigne čim prije da i to riješite pa ste mirne!
Jagodicabaš mi je drago da si uspjela odraditi ogtt, mogu misliti kako ti je bilo prolaziti to 2x. Sretno s nalazima!
Limunkadobro došla!
LadyDhahahahahhaha pa ti u snovima imaš buran životBambinajao kako ti može pasati zahlađenje, ja hoću onu lijepu jesen 18, 20° i sunce a ne ovo, šta je ovo
Barem u Zg, puno kiše i oblaka zadnjih dana.
Beladivan trbuščić
Hvala svima na popisima i savjetima za kupnju, zlatne ste!
Bravo za pregled i bebicu 💗💗
Lucija 16.12.2021.💗
Bruna preslatka slikica 😍
Clarisa cestitam na dobrom pregledu
Sto se tice akcije na jesenskim, jedva cekam slihedeci mjesec da i kod nas krene polako 😁
Aurora ni aspirator ni inhalator nisu bas neophodni, ali stvarno dobro dodu, mi smo kupili za prvu curku i od kad je bila beba koristimo redovno kod svake prehlade, iskreno da nema aspiratora ne znam kako bi neke noci prezivjeli jer evo jos uvijek, s 3 godine, ne zna do kraja ispuhati nosic
Nsgo cure ja imam slijedeci "problem", ne stane vise ni u trudnicke rifle 🙈, stezu u stomaku tako da sam u tajicama i haljinama do kraja
pozdrav i od nas dvoje https://ibb.co/tspbn5p
Presladak trbuščić 💗
Lucija 16.12.2021.💗
Jel imas neki link da vidim te iz h&m -a da znam otic sutra trazit
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Jelenko baš su slatke stvarčice 😍
-
Aurora https://www.kretex.hr/proizvod/krevetic-sana/ ovaj smo uzeli, izgledao je dobro u dućanu (kolko izložbeni primjerak može izgledati dobro), a i kolegica ima sličan njihov i veli da je jako zadovoljna. Specifikacije su super i izgledao je dosta čvrsto pa smo ga uzeli. 😊
-
Freya hvala za fotke, spremila sam ih, nek se nađe, samo nadopunjujem popis. 😅
-
Bela baš ste slatki vas dvoje. 😍 Ja sam se traperica odmah odrekla, samo tajce i haljine već mjesecima. 😁
-
LadyD ja sam uzela u Lidlu onaj paket od 5 gaća, ali broj veće i za sad su mi super. 😊
-
Lori super za pregled! 😇
Evo još nekih potrepština:
https://ibb.co/R0dF9N1
Ajmeeeee.... Daj ti to specificiraj sve.. Totalno sam u zaostatku.. Bila sam neki dan usput u dm i majke mi nisam vidjela ni te uloske, ni jednokratne gace, nis.tocno cu se sva pogubit kaj sve trebam kupiti 😂
https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji