Limunka dobro dosla😊
Aktivne ste danas u tipkanju. Idem si skuhati nesicu pa lagano citati.
Uspjela sam sve ispeglati, ali nisam slozila u komodu jer nisam imala snage i sve sloziti😒
Do sada sam ucila kemiju i fiziku. Sad imam pauzu pa mislim da me ceka hrvatski i matematika🤣🤣🤣
Izludit ce me skola i ispitivanje i ucenje...a moram sa curicom jer ima disleksijom pa su borbe ako nema mene u cijeloj prici plus sam hitler mama oko skole☺🙄☺
22.02 2008.👦
04.09.2009.👩
14.12.2021.👶
https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png
I ja sad pisem kao da imam disleksiju. 😄😄😄
Zanemarite greske🤣🤣🤣
22.02 2008.👦
04.09.2009.👩
14.12.2021.👶
https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png
Ja sam danas na kraj smjene bila na wc, piskila, obrisala se i kad sam se sigla osjetila da su mu gaćice mokre. Prilično. Pa sam bila u panici - jel mi to popustio mjehur prilikom ustajanja (vec duze ga ne kontroliram skroz) ili curi plodna voda. Dosla doma. Oprala se. Osusila. Odspavala. Pazim na svaki zna i kapljicu. I nista. Beba uredno luduje. Stvarno vjerujem da je mjehur al sam se bas bila prepala. Racunam, ako se ponovi, idem na hitnu. Ne mogu ocijeniti pp boji i mirisu jer dosta pijem pa mi je urin sama voda ionako.
Pregled u ponedjeljak. Obavezno moram pitati jel sve ok.
Znaš kako se radi test kompresom? Stavi u gaće neku krpu zelene, crvene, sive boje - neku na kojoj ćeš vidjeti tekucinu ako će curiti. Hodaj pola h s tim i povremeno se nakaslji. Nakon toga pogledaj stanje na krpi.
Vjerujem da nije ništa, ali se ponovi ili ćeš se brinuti odi rade na hitnu provjeriti.
Ja sam danas na kraj smjene bila na wc, piskila, obrisala se i kad sam se sigla osjetila da su mu gaćice mokre. Prilično. Pa sam bila u panici - jel mi to popustio mjehur prilikom ustajanja (vec duze ga ne kontroliram skroz) ili curi plodna voda. Dosla doma. Oprala se. Osusila. Odspavala. Pazim na svaki zna i kapljicu. I nista. Beba uredno luduje. Stvarno vjerujem da je mjehur al sam se bas bila prepala. Racunam, ako se ponovi, idem na hitnu. Ne mogu ocijeniti pp boji i mirisu jer dosta pijem pa mi je urin sama voda ionako.
Pregled u ponedjeljak. Obavezno moram pitati jel sve ok.
Znaš kako se radi test kompresom? Stavi u gaće neku krpu zelene, crvene, sive boje - neku na kojoj ćeš vidjeti tekucinu ako će curiti. Hodaj pola h s tim i povremeno se nakaslji. Nakon toga pogledaj stanje na krpi.
Vjerujem da nije ništa, ali se ponovi ili ćeš se brinuti odi rade na hitnu provjeriti.
Nasla sam taj savjet na guglu. 😊 u sivim sam gaćicama pa pratim. Sve ok, nije se ponavljalo. Vidit ćemo do sutra/sutra.
Mora li svatko u ovoj grupi proć nešto na svojoj koži? 😂
33👩❤️👨32
Upitnica vjerujem da nije nista nista strasno, ja sam tako s 18 tj.bila u panici jer sam stalno morala u wc i cim se vratim iz wc-a procurim i stalno sam bila mokra. Pregled mi je bio malo nakon toga i dr. je rekao da je iscjedak uredan. Urin je isto bio uredan. Sad znam imati pojacan iscjedak i osjetim curenje kao kod menstruacije ali sve bude ok. Ako bude bas obilno provjeri odmah ali sumnjam da je nesto 💛
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Jagodicaja sam ta hahaha jesi ju bas narucila vec? Ja neznam da da pocekam jos malo ili da kupujem 🙊
Da, vec sam narucila 😂 iako sam rekla da mi je jos rano za kupovati stvari za bebu ali eto 🙊 Cini se da ih nema puno a cijena je stvarno dobra i provjerena je ta kadica pa nisam htjela riskirati da nestane. Gledala sam neku u Baby centru po 600 i nesto kuna pa zakljucila da je ovo definitivno dobar deal 😅
- MM 33, ja 32
- rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
- rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3
Još jednom, ***hvala*** svima na tako lijepim dobrodošlicama za nas dvije. Lijepo je biti dio ove ekipice :)
Bela_Le popis je mrak!! Svaka čast kako marljivo bilježiš naša slatka iščekivanja Listica je podugačka i baš me to veseli. Toliko nadanja, iščekivanja, svakodnevnih mini-panika kao i čudesnih iznenađenja u svakom tom imenu na popisu dok odbrojavamo svojih 9 mjeseci.
Upitnica, drago mi je da je sve ok! Za tako "vesele" i mokre dane preporučujem ove dnevne uloške. Extra long su i ljepilo dobro drži, ne odljepljuje se tak lako kao većina drugih kad bude malo vlažnije. https://www.dm.hr/libresse-daily-fresh-dnevni-ulosci-extra-long-p7322540062656.html
Pitanjce: jel nekoj od vas "padao" tlak u trudnoći? Inače godinama (i svo vrijeme trudnoće do sada) sam imala 120/70 no posljednja 3 dana mi se ruši na 90 /50. Uhvati me slabost i ljuljanje. Možda je do promjene vremena ili zbog toga što češće mokrim pa blago dehidriram, unatoč značajnim količinama vode/čaja koju pijem. Sutra ću zvati ginu da pitam za savjet, no koliko sam čitala na nekim starim forumskim postovima, čini se da doktori uglavnom kažu "budi sretna da je nizak, a ne visok tlak" i "pobrini se da sjedneš kad ti se zavrti". Not so helpful :)
Upitnica cestitam i na punom tjednu 🥰
Vidim da vas je dosta vec u velikim pripremama 🤩 Kod mene to jako sporo ide, nisam jos ni izvadila robicu koju smo dobili. Ali zato sam danas sredila neke ormarice u kuhinji, plan mi je da pomalo svi dodu na red da mi sve bude pregledno dok dode beba. Imamo samo jednu sobu pa bar nemam posla oko uredivanja, treba jos ubaciti krevetic i komodu. Ne znam jesam ja jedina koja se jos boji kupovati a istovremeno se bojim da bi nas beba mogla iznenaditi a nemamo nista 🙄
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Mi isto tako.... veselimo se bebi jer godinama nije išlo i prošli smo kroz više mpo, ali nam je to ostavilo i nekakvu kočnicu u glavi.
Ali!
Bude li u pon pregled ok, idemo lagano u šoping. Krevetić, komoda, proučit kolica, autosjedalice i sl.
Imamo 2 sobe ali je jedna skladište i beba će tamo za koju godinu (bože moj, di ću sa svim tim stvarima, sobnom i običnom biciklom i sl 😂) a prije toga s nama. Nekidan sam muža probudila oko 7 ujutro jer sam šuškala s metrom gledajući di će naš ormar, a di krevetić i hoće li se moći prolaziti i sl. Još je bio vikend. Nije bio oduševljen. 😂😂 al jbg, ja sam jutarnji tip a on večernji.
33👩❤️👨32
Sortiraj odgovore
Najstariji