Bok curke. Mi smo imali divan vikend, ono bas obiteljski van kuće uživali u lijepom vremenu. Malo sam se preforsirala u hodanju pa me sad svašta nešto bolucka, ništa opasno nadam se.
Drago mi je za dobre preglede, posebno za Slee- plus stomak ti je divan.
Za mame koje su u bolnici, suosjećam se sa vama. Nije vam niti najmanje lako, ali biće sve na kraju u najboljem redu, mora!
Sjećam se kada sam prvi puta bila trudna i na forumu, ako me sjećanje dobro sluzi bila sam jedina u grupi sa skraćenim cerviksom. Poslije u razgovorima sa drugim ženama koje su prošle kroz trudnoću saznala sam da jako puno trudnica se susreće sa tim problemom nažalost. Zbog tako nekih stvari i iskustava smatram forum ovog tipa jako bitnim za očuvanje trudničke psihe na neki način. Lakše je kada znate da se to i drugima dešava, ne zato sto vam je drago da i druge boli. Nego vidite da nije bas do vas i vašeg tijela.
Sve trudničke popratne probleme i muke vidimo na forumu iz iskustava drugih trudnica i kroz koje borbe prolaze, pa možemo vise cijeniti naše majke, sestre, prijateljice jer nam možda nisu nikad pričale o tim tegobama ali su itekako prolazile kroz njih.
Želim vam ugodno poslijepodne 🍀
Apsolutno se slažem sa svime što si napisala. Meni ovaj forum tj naša grupa jako pozitivno djeluje na psihu. S jedne strane se jako rastužim kad vidim da bilo tko ima neki problem, a s druge strane znam da je sa mnom sve u redu kad vidim da nisam jedina s nekim problemom.
Meni kako su u bolnici ponavljali briseve, došli su danas nalazi, sve uredno, još su mi dodatno raditi bris na streptokok koji je negativan. Sutra će mi netko odnijeti još jednom urin na urinokulturu jer zadnja 2 dana imam uzasan pritisak na mjehur, ali mislim da mi beba pritisce mjehur. Danas me bas jako nisko lupa.
https://youtu.be/Wr52Qwuephk
Evo djevojke naletila sam na ovaj video o umotavanju bebe, pa možda nekom bude od koristi, ja sam svoju motala slično ovom prvom načinu u videu. Samo si moje dekice većinom malo manje i malo deblje bile
Kod nas je danas nakon malo sunce provirilo iza oblaka 🌥 i čini mi se da nije hladno kao prethodnih dana. Malena spava, a ja kaficu sebi napravila i malo odmaram
Bela ma da naravno nek stoji svako na spisku, možda djevojke nemaju vremena ni da se jave, možda nas samo prate, uglavnom sretno svakoj
Ja sutra ujutro idem raditi ogtt, usput i krvnu sliku i urin, valja ustati rano. Kod nas od pola 8 do 10 vade krv, pa bih trebala bas u pola 8 biti u domu zdravlja da stignem fino 3 puta izvaditi
Jagodicaja sam ta hahaha jesi ju bas narucila vec? Ja neznam da da pocekam jos malo ili da kupujem 🙊
Pa čini mi se da piše na str da ih ima 5 na stanju, ako je bas želiš, da sam na tvom mjestu, uzela bih je 😂
Bok curke. Mi smo imali divan vikend, ono bas obiteljski van kuće uživali u lijepom vremenu. Malo sam se preforsirala u hodanju pa me sad svašta nešto bolucka, ništa opasno nadam se.
Za mame koje su u bolnici, suosjećam se sa vama. Nije vam niti najmanje lako, ali biće sve na kraju u najboljem redu, mora!
Sjećam se kada sam prvi puta bila trudna i na forumu, ako me sjećanje dobro sluzi bila sam jedina u grupi sa skraćenim cerviksom. Poslije u razgovorima sa drugim ženama koje su prošle kroz trudnoću saznala sam da jako puno trudnica se susreće sa tim problemom nažalost. Zbog tako nekih stvari i iskustava smatram forum ovog tipa jako bitnim za očuvanje trudničke psihe na neki način. Lakše je kada znate da se to i drugima dešava, ne zato sto vam je drago da i druge boli. Nego vidite da nije bas do vas i vašeg tijela.
Sve trudničke popratne probleme i muke vidimo na forumu iz iskustava drugih trudnica i kroz koje borbe prolaze, pa možemo vise cijeniti naše majke, sestre, prijateljice jer nam možda nisu nikad pričale o tim tegobama ali su itekako prolazile kroz njih.
Apsolutno se slažem sa svime što si napisala. Meni ovaj forum tj naša grupa jako pozitivno djeluje na psihu. S jedne strane se jako rastužim kad vidim da bilo tko ima neki problem, a s druge strane znam da je sa mnom sve u redu kad vidim da nisam jedina s nekim problemom.
Meni kako su u bolnici ponavljali briseve, došli su danas nalazi, sve uredno, još su mi dodatno raditi bris na streptokok koji je negativan. Sutra će mi netko odnijeti još jednom urin na urinokulturu jer zadnja 2 dana imam uzasan pritisak na mjehur, ali mislim da mi beba pritisce mjehur. Danas me bas jako nisko lupa.
Baš mi je drago za dobre nalaze, imaš jednu brigu manje, nadam se i da će uk biti sterilna i da će se beba pomjeriti s mjehura 🤞🤞
Piba cestitam na punom tjednu 🤰🤗
Neka i urinokultura bude dobra da si mirnija 🤞
Maso evo mene sad sestra zvala da mi ne treba uputnica jer je bila D1 koja vrijedi godinu dana. Sad se samo nadam da je bila e-uputnica jer mislim da je doma nemam 😁
Meni isto ovaj forum bas puno znaci, evo muza nema ovaj tjedan a ja nemam osjecaj da sam sama uz vas i bebicu 🥰
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Bea - joooj, obozavam tako lijepe i ispunjene vikende! Slazem se u potpunosti s ovim zadnjim sto si rekla 💗
Taya sretno sa zadnjim pripremama! Jos malo pa cemo citati prve price s poroda 🥳
Piba - mene zadnja dva dana bas udarao po cerviksu, isla sam na wc svake tri minute i jedva hodala kakav je pritisak bio. danas je malo njezniji i vise lupka sa strane, to mi vise pase definitivno. Super za nalaze, sad si bar sto se toga tice na miru!
Lilli sretno sutra s ogtt-om!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
https://youtu.be/Wr52Qwuephk
Evo djevojke naletila sam na ovaj video o umotavanju bebe, pa možda nekom bude od koristi, ja sam svoju motala slično ovom prvom načinu u videu. Samo si moje dekice većinom malo manje i malo deblje bile
Kod nas je danas nakon malo sunce provirilo iza oblaka 🌥 i čini mi se da nije hladno kao prethodnih dana. Malena spava, a ja kaficu sebi napravila i malo odmaram
Bela ma da naravno nek stoji svako na spisku, možda djevojke nemaju vremena ni da se jave, možda nas samo prate, uglavnom sretno svakoj
Ja sutra ujutro idem raditi ogtt, usput i krvnu sliku i urin, valja ustati rano. Kod nas od pola 8 do 10 vade krv, pa bih trebala bas u pola 8 biti u domu zdravlja da stignem fino 3 puta izvaditi
Sretno s ogtt-om 🤞🤞😄
Lucija 16.12.2021.💗
Super za briseve 🤗🤗🤞
Bit će to sve okej :)
Tu smo jedna za drugu 💗
Taya, jedva čekam prve priče s poroda, vas par brojite sitno, ahh kako leti vrijeme 🤭
Lucija 16.12.2021.💗
Cure, baš mi je drago što vlada neka pozitivna energija u zadnje vrijeme na ovoj temi..
Kad krenem čitati zaostatke i ja se odmah bolje osjećam..
--
Cure koje ste u bolnici, držite se, bit će sve ok, mora.. 💙💗💙💗💙
--
I mene isto dosta nisko zadnje dane bebi lupa, baš sam se pitala da li je to normalno, ali vidim da nisam jedina.. 🙂
Ne znam za vas, ali meni ovo zahlađenje baš paše, samo što mi je nos jako suh, pretp. od grijanja i smeta mi nekako to, ali čim izađem van, sve se pročisti..
Ja sam danas na kraj smjene bila na wc, piskila, obrisala se i kad sam se sigla osjetila da su mu gaćice mokre. Prilično. Pa sam bila u panici - jel mi to popustio mjehur prilikom ustajanja (vec duze ga ne kontroliram skroz) ili curi plodna voda. Dosla doma. Oprala se. Osusila. Odspavala. Pazim na svaki zna i kapljicu. I nista. Beba uredno luduje. Stvarno vjerujem da je mjehur al sam se bas bila prepala. Racunam, ako se ponovi, idem na hitnu. Ne mogu ocijeniti pp boji i mirisu jer dosta pijem pa mi je urin sama voda ionako.
Pregled u ponedjeljak. Obavezno moram pitati jel sve ok.
33👩❤️👨32
Sortiraj odgovore
Najstariji