Da što se depilacije tiče ja znam kod nas da su se babice u porodilistu znale žaliti kad dođe žena nedepilirana. U prošloj trudnoći sam do kraja uspijevala nekako, ono na dodir, nisam ništa vidjela naravno jer zaista nisam mogla da se "zapustam". Nadam se da mi ni u ovoj neće biti veliki problem

Cure koje su rh negativne dali se nesto u trudnoci dobije zbog toga? Dali se ide na neke kontrole? Ili se samo treba dobit to cjepivo nakon poroda?
Rh negativne trudnice trebaju 3x u trudnoci test. U zg se radi u petrovoj na transfuziji, u 12., 24.i 32.tjednu. Ja sam neg, muz pozitivan i mali je pozitivan pa sam nakon poroda dobila injekciju. Da je mali nasljedio moj rh faktor, nebi trebala injekcija.

Napisem jedan podugacak post i pobjegne... sad sto sam imena popisala nestala su....
Limunka dobro nam dosla 💗
Slee predivni ste 😍 sjecam se s pocetka svima stomacici mini bili 😂
Bilo je i dobrih pregleda i pikanja pa cestitke i podrska za cure u lezecem 😉 i curkama u bolnici. Nadam se da ce sve bit ok ubrzo.😘
Svaki put kad vidim vase tortice ili spominjete hranu ja smazem cokoladu tako da vas molim za malo obzira 😂😂😂😂
Nocne more su nestale.... sad sanjam redovno nove ljubavnike... 😂😂😂😂😂😂 dragom vise nije smjesno nego je poceo ponavljat kad se vraca i ubrzo je sa zavrsetkom poslova tamo-tamo-daleko 😂😂😂😂😂 da sam znala da ce tako reagirat prosli mjesec bih svjesno pocela lagat za snove 😂😂😂😂😂😂
I evo da se pohvalim da sam danas zvanicno na dvoznamenkastim 😉 neki dan sam uzela blokic i ispisala od 100 do 0... tako da planiram svaki dan po jedan listic skidati i naravno da sam do 20tog dana na njemu sve popisala sta jos treba kupiti / potraziti / uraditi... da nebi nesto promaklo jer me cekaju radovi tek od pocetka 11mj.
I vidjela sam da je jedna kupila predibne stvarcice ( i ja imam fetiš na disney)

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Ajme, citala sam u vise navrata i sad sam zaboravila tko je imao dobar pregled i o cemu ste jos pisale.
Lady meni isto znaju veliki postovi samo nestat pa sam pocela pisati odgovore u biljeske u mobitelu i onda ih samo kopirati tu. A i tako obicno mogu paralelno zapisivati i citati tko je sto pisao (vidi se da imam viska vremena). Ja sam si isto napravila kalendarcic pa krizam dane, pocela sam od prvog dana mirovanja, jos malo pa mjesec dana: https://ibb.co/KD5Wy2J
Sretno za dvoznamenkasti broj!
—
Mene boli grlo, glava, ruke i noge. Nadam se da nisam neku virozu pobrala, bas sam picajzla

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Bela, evo jedna za tebe, kad bi barem tako bilo kod nas, a ne da se cesto i osudjuju majke koje zele nastaviti obrazovati se:
https://ibb.co/6Nk9fm9

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Bela, evo jedna za tebe, kad bi barem tako bilo kod nas, a ne da se cesto i osudjuju majke koje zele nastaviti obrazovati se:
https://ibb.co/6Nk9fm9
Ovog si se bas dobro sjetila. Vidjela sam to prije par godina i bas je predivno i stvarno - niti jedna zena ne bi trebala birati između tog dvojeg :(
Bela, nadam se da ce ti ipak nekako dozvoliti da ides na fax

👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Masa, moras vaditi krv obavezno jos 2 puta do poroda. U splitu je to u 28.tjednu i jos jednom pretkraj trudnoce. Ja sam A-,dragi A+ i u 28.tjednu idem opet vaditi.

🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Drago mi je da vam se popis svida, morala sam ga podjeliti jer mi je onako bio predug i nije mi htio otici komentar
Jagodica super sto si uspila, sad drzimo fige da nalazi budu dobri 😊
Lilli da, dosta cura se dugo nije javilo, a meni glupo brisat s popisa, mozda nas citaju samo se ne stignu javiti, pa nek stoje, uskoro ce ionako krenuti novi popis rodenih bebica 😁
Slee da bar se tako nesto moze i kod nas, mali bi dobio diplomu prije nego sto progovori 😂
Tierra plan mi je za sad ici na predavanja dok ne rodim, a kad rodim poslati mail profesorima samo za tjedan dva da popratim online, a onda u orvom mjesecu se vratiti na predavanja jer imam samo 2 tjedna po 3 sata u danu i to taman u vrijeme kad je muz kuci, a sad hoce li to tako funkcionirati u oraksi, viditi cemo

👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Prati se jeli doslo do senzibilizacije prije poroda, (rijetko dode Al eto) tad se daje nekakva terapija. Uglavnom,vecinom to sve bude okej Al bitno je vaditi na vrijeme i reagirati na vrijeme zbog bebe.

🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Jedna od vas je dojavila o dostupnosti kadice na mall.hr i hvala joj na tome! :) Upravo sam kupila tu kadicu jer se cini super, cula sam dobre kritike a i cijena je pristupacna! :)
- MM 33, ja 32
- rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
- rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji