Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slee
    12. Listopad 2021. 13:22

Ajme, citala sam u vise navrata i sad sam zaboravila tko je imao dobar pregled i o cemu ste jos pisale.
    Lady meni isto znaju veliki postovi samo nestat pa sam pocela pisati odgovore u biljeske u mobitelu i onda ih samo kopirati tu. A i tako obicno mogu paralelno zapisivati i citati tko je sto pisao (vidi se da imam viska vremena). Ja sam si isto napravila kalendarcic pa krizam dane, pocela sam od prvog dana mirovanja, jos malo pa mjesec dana: https://ibb.co/KD5Wy2J
    Sretno za dvoznamenkasti broj! 

Mene boli grlo, glava, ruke i noge. Nadam se da nisam neku virozu pobrala, bas sam picajzla

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Slee
    12. Listopad 2021. 13:29

Bela, evo jedna za tebe, kad bi barem tako bilo kod nas, a ne da se cesto i osudjuju majke koje zele nastaviti obrazovati se: 
    https://ibb.co/6Nk9fm9

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

tierra
    12. Listopad 2021. 13:50

Slee

Bela, evo jedna za tebe, kad bi barem tako bilo kod nas, a ne da se cesto i osudjuju majke koje zele nastaviti obrazovati se:
    https://ibb.co/6Nk9fm9

Ovog si se bas dobro sjetila.  Vidjela sam to prije par godina i bas je predivno i stvarno - niti jedna zena ne bi trebala birati između tog dvojeg :(
    Bela, nadam se da ce ti ipak nekako dozvoliti da ides na fax

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

• Josipab
    12. Listopad 2021. 13:59

Masa, moras vaditi krv obavezno jos 2 puta do poroda. U splitu je to u 28.tjednu i jos jednom pretkraj trudnoce. Ja sam A-,dragi A+ i u 28.tjednu idem opet vaditi.

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

Bela_le
    12. Listopad 2021. 13:59

Drago mi je da vam se popis svida, morala sam ga podjeliti jer mi je onako bio predug i nije mi htio otici komentar
    Jagodica super sto si uspila, sad drzimo fige da nalazi budu dobri 😊
    Lilli da, dosta cura se dugo nije javilo, a meni glupo brisat s popisa, mozda nas citaju samo se ne stignu javiti, pa nek stoje, uskoro ce ionako krenuti novi popis rodenih bebica 😁
    Slee da bar se tako nesto moze i kod nas, mali bi dobio diplomu prije nego sto progovori 😂
    Tierra plan mi je za sad ici na predavanja dok ne rodim, a kad rodim poslati mail profesorima samo za tjedan dva da popratim online, a onda u orvom mjesecu se vratiti na predavanja jer imam samo 2 tjedna po 3 sata u danu i to taman u vrijeme kad je muz kuci, a sad hoce li to tako funkcionirati u oraksi, viditi cemo

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• Josipab
    12. Listopad 2021. 14:00

Prati se jeli doslo do senzibilizacije prije poroda, (rijetko dode Al eto) tad se daje nekakva terapija. Uglavnom,vecinom to sve bude okej Al bitno je vaditi na vrijeme i reagirati na vrijeme zbog bebe. 

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

• Jagodica1988
    12. Listopad 2021. 14:34

Jedna od vas je dojavila o dostupnosti kadice na mall.hr i hvala joj na tome! :) Upravo sam kupila tu kadicu jer se cini super, cula sam dobre kritike a i cijena je pristupacna! :) 

- MM 33, ja 32
    - rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
    - rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
    termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3

Beaa
    12. Listopad 2021. 14:36

Bok curke. Mi smo imali divan vikend, ono bas obiteljski van kuće uživali u lijepom vremenu. Malo sam se preforsirala u hodanju pa me sad svašta nešto bolucka, ništa opasno nadam se. 
    Drago mi je za dobre preglede, posebno za Slee- plus stomak ti je divan. 
    Za mame koje su u bolnici, suosjećam se sa vama. Nije vam niti najmanje lako, ali biće sve na kraju u najboljem redu, mora! 
    Sjećam se kada sam prvi puta bila trudna i na forumu, ako me sjećanje dobro sluzi bila sam jedina u grupi sa skraćenim cerviksom. Poslije u razgovorima sa drugim ženama koje su prošle kroz trudnoću saznala sam da jako puno trudnica se susreće sa tim problemom nažalost. Zbog tako nekih stvari i iskustava smatram forum ovog tipa jako bitnim za očuvanje trudničke psihe na neki način. Lakše je kada znate da se to i drugima dešava, ne zato sto vam je drago da i druge boli. Nego vidite da nije bas do vas i vašeg tijela. 
    Sve trudničke popratne probleme i muke vidimo na forumu iz iskustava drugih trudnica i kroz koje borbe prolaze, pa možemo vise cijeniti naše majke, sestre, prijateljice jer nam možda nisu nikad pričale o tim tegobama ali su itekako prolazile kroz njih. 
    Želim vam ugodno poslijepodne 🍀

Taya_
    12. Listopad 2021. 15:00

Pozz cure.. 🙋‍♀️ baš se raspišete kad vas se par sati ne čita pa vas jedva sve popratim.. 😆
    Evo mi smo još u radovima doma..zadnjim pripremama, pa vas čitam kad stignem.. Ja sam od jučer službeno na porodiljnom, papire za rješavanje dobivam drugi tjedan na pregledu.. 😄 
    Za cure koje su u bolnici - držite se.. 🧡 
    Slee predivna si trudnica.. 😍 baš sladak trbuščić..
    Bela_le popis je super.. dok se vidim da sam druga po redu malo me uhvati panika .. 🙉 

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

Maša🤰🏼
    12. Listopad 2021. 15:02

Jagodica ja sam ta hahaha jesi ju bas narucila vec? Ja neznam da da pocekam jos malo ili da kupujem 🙊

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.